2009.08.22 18:33
[quote="szezso"]S írta:szezsocooper: szerintem iszom annyit, lehet használ is valamennyit, de még így is elég kellemetlen...viszont a sóra nem szoktam figyelni. akkor kiiktatom...
2009.08.22 18:41
2009.08.22 18:42
2009.08.22 18:42
2009.08.22 18:45
2009.08.22 18:46
2009.08.22 18:47
2009.08.22 18:57
[quote="scooper"]R írta:scooperita: Madártej nem nehéz.
Én 3, max négy tojásból szoktam, szétszedem. Habot keményre verem a fehérjéből, közbe forralok vizet, abba beleszaggatom a habot. Kb 5 másodperc alatt megfő a forrásban lévő vízben, majd a másik oldalára fordítva is főzöm 5 másodpercig
Sárgájához 1/3 tasak vaníllia pudingport, vagy egy tasak van.cukrot teszek annyi evőkanál krcukorral, ahány tojásból csinálom. Ezt összekutyulom.
Közbe forralok kb 3/4 liter tejet, ha felforrt, beleöntöm a sárgájás-cukros masszát, összerottyan vele, és kész. Leírni tovább tart, mint megcsinálni Mondjuk én nem szeretem, viszont a sárgájás cuccot nagyon szeretem, mindig hagyok a tálba egy keveset nyalakodni
Bibi: Nem tudtam, hogy barackban is van CH?
Tegnap kérdeztem itt a hordózóban talált huzatszerű bigyóról, lehet nem olvastad Szóval az mire jó?
2009.08.22 18:57
2009.08.22 18:59
2009.08.22 19:01
2009.08.22 19:15
2009.08.22 19:19
2009.08.22 19:27
2009.08.22 19:28
2009.08.22 21:08
2009.08.22 21:10
2009.08.22 21:15
2009.08.22 21:20
2009.08.22 21:22
[quote]S írta:cooper,Na látod Noncsi milyen ügyes!!!
Nem semmi menüt főztél,ez még alapon is sok lett volna,hogy a szülés előtt nem sokkal
Csak sikerült huzatot szerezni,és ráadásul a kedvenceimmel!!!
a fali rajzok tetszenek,kinek a műve????
2009.08.22 21:30
2009.08.22 21:46
2009.08.22 21:59
2009.08.22 22:06
2009.08.22 22:08
2009.08.22 22:08
2009.08.22 22:11
2009.08.22 22:15
2009.08.22 22:19
2009.08.22 22:23
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|