Iner! Orvos ügyben én is azt tanácsolom, hogyha nem tudsz benne megbízni, akkor keress másikat. Én is azt tervezem, hogy a követekező babát nem annál szülöm akinél Csengét, igaz hogy így Kistarcsa helyett Sote 2 lesz a kórház, ami azért gondolkodóba ejt, de majd eldöntöm, még úgyis van időm.
Ja, és első orvoshoz menetel: Csengénél nem akartam túl korán, a 7.-8. héten tervesztem, aztán kicsit elkezdtem barázni, így már az 5. héten ott csücsültem az orvosnál. Most februárban szintén a 7.-8 hét körül terveztem (akkor már van szívhang), aztán 6 hét lett belőle....
Iner! Én nem kockáztatnám meg, hogy nem fogadok orvost... Tudod a mai egészségügy....
Amúgy helyileg hol laksz?
Betty! Táblához: kor:26, most aug.-tól prób., gyerkőc: Csenge, vitamin: folsav, a ciklus nem biztos, hogy 28 nap. MIvel a bromo felborított mindent (előtte 30 napos volt), azóta volt egy 26 napos, és egy 28 napos, majd meglátjuk ebben a hónapban hogy lesz.
Láttam egy másik fórumon az lh tesztes kérdésedet. Lehet, hogy összejött ebben a hónapban? Mindenesetre nagyon drukkolok!
Joli! Nekem is elég sokáig fájdogált a pocim a terhesség kezdetén, és szurkálások is hol voltak, hol nem. Émelygés a 7. héten kezdődött, de szerencsére egyszer sem hánytam. Csak éppen alig bírtam valamit megenni. Bezzeg a csoki és a keksz az ment. Jó egészséges dolgok egy kismamának, mi?
Réka! Még bőven lehet pozitív az a teszt...
Nekem februárban, csak az elmaradt menzi napján mutatta ki először....(10-es teszt)
Pitypang! Ez a görbe!
Milyen jól látszik pé.
Kírus! Drukk az uh.-hoz!
Nekem úgy fájogat ma a pocim, mintha meg akarna jönni....