Azta ezt a termést tegnap du. óta....
Szóval Anett! Megkuksiztalak én is, hátha ismerős vagy, de nem, pedig itt lakunk akkor nem messze egymástól. Na majd talin.
Nagyon szép kis család v.tok, lánykád tök egzotikus arcú, szép kreolos bőrű mint az én Somám!
A Kodály suliba megyünk, Szilvianyu Emeséje is odajár. És a Kodály oviból ballagtunk!
Húúú különleges a lányod neve, hogy becézitek, hogy szólítsuk? Remélem nem lesz nagyobb gond a fülével, jobb utánajárni tényleg. Eddig is gond volt az egyensúlyával? vagy csak mostanában?
Zsanka!
Lili hatalmas lett, bár Cseriviola kezében olyan apró!!!! Jók a képek, ilyenkor úúúúúgy sajnálom, hogy nem voltunk!
Legyen jövő héten is!!! Tudom a dolgozók közül nem mindenki ér rá! Még köv. hét hétfőig ráérünk, aznap délután lesz évnyitó! Hmmmm? Rita, Anett, többiek? Zsuka te hogy dolgozol jövő héten? Téged is megismernénk!
Gabi, jó lenne mostmár ha eljönnél Te is valami úton-módon!
Gabi, igen ahol a búcsú szokott lenni, ott lesz!
Szilvia1981!Szilvianyu!
Basszus éjszakai alvás! Csatlakozom, Noé is "elromlott", tegnap 10-től 11 nonstop sírt, nem tudtuk mi van... csak kézben akart lenni, de még a cumiját is kilökte, nem kérte, se víz, se tea, se cici! Ha elringatta férjem, visszatette, ordítás... Már adtam neki Nurofent, hátha fáj v.mije (láza nem volt), erre azt kihányta, lemosdattuk, átöltöztettük, újra ringatás és akkor elaludt.
Szerintem rosszat álmodott, mostmár álmodnak szerintem, nem????
Melus: ügyi a Máté, hogy vigyázott hugára! Görbe este éljen, mégha csak ilyen rövidke is volt, legközelebb hosszabb lesz! Esernyő kocsit jó árban vettétek, biztos nagy hasznát veszitek csavizáskor.
Répatorta recijét mindjárt berakom, tök egysezű, kevert tészta.
Csajok én kicsit örülök hogy már hamarabb sötétedik és kicsit hűvösebb van, hosszú volt ez a nyár, bár 1 hónap múlva lehet visszasírjuk a 30 fokot, de akkor is!