Új privát üzeneted érkezett!

Millye, csak a kullancsokkal vigyázz, azok a gazfickók csak az ilyen önfeledt hátasra várnak :? :?

Nila, várom, hogy milyen helyszínt ajánl Kreiszi, és ha viszonylag könnyen elérhető, akkor benne vagyok!

Nyártündérke Kép

A vaku miatt hunyorog--hátonalvás Kép

az egyik kiscicával Kép

felborult... Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Sziasztok!
Zsuzsi: ötleted esetleg tali helyszínre? Nekem a kék metró vonala lenne jó, illetve az Árkádban nincs vmi talihely féle? Mert az is könnyen elérhető hely. Egyszerűen nem jut eszembe semmi :? .
kreiszi
 
 


Panna: de jó, h újra jöttél! Jöhetnek a képek, olyan rég láttuk Hannát!
Nilabali: olyan édes Bazsi! Már 4-es pelus kell neki :shock: ? Nagyon szép a kislányka is!
Zsuzsi: nyártündérke tündéri :D !
Zsu: Bencus is olyan nagyfiú már, az a csókos szájacska...
Millye: a Pulsatilla mindenféle fejfájásra jó?
kreiszi
 
 

 
 

jó reggelt!

Andris jól van :)még volt reggel hőemelkedése, de azóta semmi...kedve is jobb, étvágya is lett megin :) Szóval no para részemről, csak hát mikor jönnek a hülye nagyszülők a hülye beszólásokkal....na, haggyuk!

Vincipinci újra forog :) Beindult a 2.fogzás nagyonagyon, éjjel-nappal sírás! Tegnap este néztük a helyi tüzijátékot, megincsak ámulatba ejtette a legkisebb családtagot!
Pedig nagyon hangosan durrogott, én összerezzentem, ez meg csak hujjogott, hogy még!még!

Zsuzsi! képek iszonyat jók! kiscica tündéri, fejdízs gyönyörű, és hát a borulós kép, szenzációs!

tali mikor lenne? eseteleg ha elérhető helyen, és el is jutnák....hú de taliznék!

kajamérés! hát kösszi csajok, erre most tök őszintén nem is gondoltam, hogy mérős pohárból adjam a kaját :)és hogy abban meg lehet mérni... csak cumisüvegen nézek rovátkákat :) én csak megfőzöm lábosba, kikototrom kistálba, aztán be is nyomja 5perc alatt :) főzit nem szoktam venni üvegest, csak gyümit, mert azok fincsik, és mikor jövünk-megyünk egyszerűbb az, és frisebb :)

mai ebéd: borsóleves, rizskoch :) nagyon fincsinek néz ki, már éhes vagyok rá!!!!!!!!! :):)

szép 7végét minden babócának, és anyujának!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Verus: Nilabali 4 körül ér Pestre, tehát du. lenne a tali, a helye kérdéses. Neked hol lenne jó?
Gyümit én is Avent pohárból adom, innen tudom a mennyiséget.
Örülök, h Andris jobban van, sajnálom a fogzás miatti sírást!

Kaja: szerdán túrós tészta, tegnap csirkemellből pöri, ma tojásos noki, holnapra krumplis tésztát rendelt az öcsém (mézes nudlit akart, de ahhoz most nincs kedvem, mármint megcsinálni, megenni lenne :D )
kreiszi
 
 


jaj de nem akaródzik vasalni, nem is értem, h miért :D
kreiszi
 
 


Nilabali :D aztán csinálj képet Bazsiról! :D

Gerendai Zsuzsi b@sszus... kullancs... :shock: igazad van... akkor óvatosan dobok egy hátast... :D Legfeljebb jól átnézetem magam a családdal :D Csudijók ezek a képek Lénáról! Főleg az első! :D A férjed fényképezte? Tényleg már kérdezni akaratm, hogy hogy vannak a kiscicák! Van már gazdijuk? :roll: Nekünk nem lehet macskánk mert a kutyák szétszedik :?

Kreiszi nem minden fejfájásra jó a pulsatilla,de általános szer fejfájásra... tudni kellene, hogy hogy fáj a fejed és hogy mitől... példák: (keringési zavarokhoz társuló fejfájás, emésztési problémákkal kapcsolatos fejfájás, idegi és pszichés gyengeség okozta fejfájás, hormonális zavarokhoz csatlakozó fejfájás, egyéb okokra visszavezethető fejfájások pl. : lüktető, hirtelen jön elő a fejfájás, a tarkótájon kezdődik, a tarkótájon kezdődik, hasogató, homloktájékon , nyomó, feszítő, melegre rosszabbodik stb....)

Lkverus örülök, hogy a fiad jobban van :D nálunk is minden évben van tűzijáték... de idén elmaradt mert szegény az önkormányzat... :shock: no comment... pedig már a gépet is bekészítettem :? a fogzáshoz neked is kitartást! nálunk még mindig nincs fogacska... de majd lesz :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Stelly, nyuginyuginyugi!!!! Natasa se eszik semmit, férjem is mondta már, hogy inkább hagyjuk, ne kínozzuk azt a szegény gyereket a hülye gyümölcsökkel/zöldségekkel :lol: . Alapelvem: olyan dolog miatt nem idegeskedünk, ami előbb-utóbb biztosan megoldódik. Márpedig ez meg fog! Nálunk két kanál (persze nem púpos, hanem kb. harmadáig van) bemegy, utána jön a nyelvvel kitolás, majd az előke-letépés és dühbe gurulás. Azt hiszem, mi is tartunk pár nap szünetet, mert ennek így semmi értelme, erőltetni pedig nem akarom.

Éjszakáink, azt hiszem, verhetetlenül rosszak, ma éjjel óránként ébredt (volt, hogy félóránként), a nap fél hatkor kezdődött. Azóta 40 percnél többet nem aludt egyhuzamban, folyton álmos, nyűgös. Vettem DM-es bio kölespépet, anyatejjel akarom megcsinálni, ez volt az egyetlen, ami nem tápszer-alapú pép, hanem csak gabona van benne. A köles miatt persze kicsit bizonytalan vagyok, mert ugyan gluténmentes, de nem tudom, adhatom-e neki kezdőnek... Szerintetek?

Panna! Üdv újra itt! Képeket kérünk Hannácskáról!

Kép
mist
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a Bencus dícséreteket! :lol:
Ma megvettük Bencusnak a sütifaló bödönt névnapjára, kíváncsi leszek a reakciójára! :D

Bogi, ahogy ma elnézem az időt, szuper időtök lehet ott lent! :lol: 8)

Nilabali, annyira kis huncut Bazsi, nagyon emlékeztet Bencusomra! A férjem is megnézte a fiad képeit, és ő is lát hasonlóságot a fiaink között! :D

Panna, nagyon örülök, hogy újra itt vagy, már hiányoztál nagyon!
Várjuk a képeket! :D Babakocsit nagyon sajnálom! :(

Millye, nagyon örülök, hogy visszatért Andris régi étvágya! :D
Most agyalunk a holnapi programon, férjem említette Siófokot, de holnapra rossz időt mondanak! :?

Gerendai Zsu, nagyon tündéri Léna, az első kép gyönyörű!!!!!!! :lol:

Ikverus, nagyon örülök, hogy Andris jobban van! :D

Mist, sajnálom a rossz éjszakákat! :(
zsu83
 
 


Jajjjjj lányok olyan jót sétáltam a fiammal... és csak ketten.... nagyon jó volt... és már nem volt meleg és nagyon nagyon jó volt :D na ezt holnap megismétlem... :D

Mist na akkor kezet foghatunk... ez a hozzátáplálás... ááááááááá nálunk rájött, hogy ha berreg akkor is kijön a kaja a szájából... tegnap szó szerint bokákolt mint aki hányni készül... :shock: de kitartó vagyok úgyhogy apránként pici adagokban próbálkozom az új ízekkel... :D szerintem amit írtál köles alapút pár kanállal adj neki és figyeld a reakciót.. és ha nincs gond akkor már emelheted az adagot...

Zsu83 és a tejem is visszajött yesssssss yessssss :D szóval szép az élet.... mi minden apróságnak tud az ember örülni... döbbenet... :roll: na igen holnap már rosszabb idő lesz... akkor valahova közelebb menjetek... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo csodálatos időtök volt! :D Remélem jól éreztétek magatokat! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


na, ma hülyeséget csináltam, de úgy tűnik, megúszom! Hát evési lázban égünk, és én nem figyeltem. Ma kapott először cukkinit, és megcsináltam a szokásos 200 főzit (tele ikeás tál, mint Vincinek :wink: ), és persze befalta, amikor is eszembe jutott, h bassz., ebből az új hamiból előszörre csak keveset adhattam volna(védőnéni tanácsa szerint első nap 2-3 kiskanál, 2.nap 3-4 kiskanál) nadehát szerencsére eddig semmi tünet, csak az a jóllakott elégedett fej! Remélem, marad is! Mindig szopizik előtte is, és utána is. Nagyon féltem a tejecskét amiatt, hogy ilyen brutál adagokat eszik, ezért az elmúlt 2 hétben nagyon ráfeküdtünk a szopira, fejek is sokat, szerintem ennyi tejem talán az első hetekben lehetett! :D Nagyon akarok figyelni, hogy meglegyen az 1 éves korig ajánlott napi kb 6 deci tej. Eddig működik!
Reszkess Petra, jövünk a trónért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millye, de jó, hogy olyan helyen laktok, hogy közel az erdő! Szerintem ez mindennél többet ér, tényleg kikapcsol és feltölt egy séta a fák között! Menjetek holnap is! Kullancs?...bár fenyőerdőben nemigen, sűrű aljnövényzet kell nekik! Fúj!
A fotókat én csináltam, ha Édesapa csinálta volna, nem lenne ilyen cudarul életlen...
Kékszemű Andris hova indul épp? Csak nem erdőzni anyájával kettesben? Bár eléggé fel van öltözve, pulcsi, farmer. Régi kép?

Bogi, kifogtátok amerikát! Fügi bírta szokás szerint?

Verus, de jó lenne, ha tudnál jönni te is a talira!Örülök, hogy andris jobban van!

Kreiszi, valami olyan hely kellene, ahol le is lehet telepedni, van vízszintes hely kúszni-mászni, és nem nézik ki az embert. Sajna az Árkádban nincs ilyen :? ...de vadul gondolkodom...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


millyie:gyönyörűséged van!

zsuzsi:örülnék,ha újra találkonánk4léna nagyon édi a borulós képen!mondjuk atöbbin is!Bazsi is meztelenkedett ma,nagyon élvezte!

zsu:mindkét gyerkőc,kis huncutka,biztos azért hasonlítanak!

verus:örülök,hogy andris jobban van!

anyósnál jó volt,gépet itthon hagytam :oops: Bazsi végül bébiételben kapta a husit sütőtökkel,ízlett neki!anyós végül nem főzött húslevest,de volt sok fini kaja,teleettem magam!
most húzok feküdni,dög vagyok,holnap takarítás és bababuli....
nyugodalmas szép álmokkkal teli éjt mindenkinek!

Kép
nilabali
 
 


Pandus üdv újra!!! Nekem hiányoztál :) Várjuk a képeket!

Nila köszi, Znek azóta nem fájt a hasa, viszont nem is tojt :roll: ma anyukámnál alszik, azt mondta csinál neki szilvás tejturmixot, hátha egy kicsit inna belőle mert már van szegény gyerekben minden, laevolac, glicerines kúp, mindenből nagyobb adag és semmi eredmény. Hát, reménykedek. Meseszép a családotokban minden kisgyerek!!

Bencus valóban annyira nagyfiús! És boldog névnapot neki!!! :D

Léna kicsi tündér :D

Andrásért meg nem titok hogy odavagyok :wink:

Van egy hivatalos fogunk!!! :D 8) Nem is volt vészes, szerencsére nem nagyon fájt neki. Még csak egy kicsi fehér csík bújt elő, de kint van teljes szélességében.
Tegnap viszont horror éjszakánk volt, felébredt Oli, nyilván akkor tört át a foga, megnyugtattam, visszaaludt, egy perc és felkelt Zéti, hát őt nehezebb volt megnyugtatni...aztán Oli is újra felébredt, és onnantól kánonban nyomták, kajak rendes kánon volt, a tipikus szolidaritás-vonyítás :roll: másfél órán át, báz...de legalább reggel bepótolták mert kicsit később ébredtek.

Mist, szerintem is próbáld ki azt a pépet, nálatok is hasonló lehet a gond éjjel, hogy kevés a kalória a tejben. Natasa sem kispályás kaja-téren :wink: Reméljük beválik és ti is alszotok, ki lehet készülni ezektől az éjszakáktól.

Zsu, a sütifalóval én is barátkoztam valamelyik nap a boltban de nem mertem bevállalni, kíváncsi vagyok Bencusnak hogy jön be, ha nagy kedvenc lenne lehet hogy meg merném venni én is.

Bogi jó balcsizást! :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zsuzsi,kreiszi:gondolkodjatok ezerrel,mert mennénk nagyon!

tényleg jó éjt!
szokott valaki hullócsillagra vadászni?

Kép
nilabali
 
 


zetibebi:sajnálom a car éjszakát és gratula a fogacskához4remélem ma minden ok lesz! és köszi,tényleg tündérek nálunk a gyerkőcök4mindjárt megszületik a legújabb,gondolom,ő sem marad le a többiektől!

léptem,mert apa hiányol................

Kép
nilabali
 
 


Zsuzsi szerintem nem lesz baj, megbírkózott már jópár idegen dologgal a pocakja, úgyhogy szerintem ezzel is elbír. Én hülye Olinak a csirkét tömtem be egy fél üveggel elsőre, és neki sem lett baja, pedig az ráadásul hús volt, jó nem csak hús mert alma-csirke volt, de akkor is. És ő még előtte nem sok mindent próbált, még viszonylag tapasztalatlan volt a pocakja. De nem lett gond.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok
Csak ezt az oldalt átfutottam gyorsan.....
Ma mi is kimerészkedtünk kirándulósba, elmentünk a Balcsira :)
Jó volt, csak írtó meleg volt, de Zéti jól bírta. Igaz éhségsztájkolt, alig evett egész nap, de most este belakmározott.

Éééééés képzeljétek, kibújt az első fogacskánk!!! Ez kínozta a drágámat a héten, mert minden este többször ordítva ébredt, félóránként, nem győztem visszaaltatni.
Na és az elalvás az nálunk mostanában kataztrófa, pörög-forog, csapkod-rugdos... iszonyú nehezen alszik el.

Zsuzsi, én csak lesek, hová fér Lénába ennyi kaja? Zéti ha 100-at kajál, már tele van a pocija, pedig.. és most figyeljetek, 8260 gramm!!! A kórház óta ( 2hét) 280 grammot hízott. Ennek nagyon örülök!!!
Látom többeteknél, hogy havi 200 gramm miatt nem akadt ki a doki, meg a védőnő, minket a havi 320 miatt zrikáltak, hogy az kevés.
Kreiszi, mi már vagy 2 hónapja 4-es pelust hordunk :oops:

Zvera, próbáld meg, hogy kaukázusi kefírt adsz Zétinek, 1-2 deci naponta és minden nap 2 kiwit. Én anno voltam proctológusnál, Száva születése után, és ő ezt javasolta,hogy ez rendezi a széklet dolgot, hogy rendszeres legyen. És nagyon bevállt.

Téma volt még a héten a fogyás... ebben asszem jó helyen állok, én 22 kilót adtam le. Úgy, hogy 11-et híztam a terhesség alatt, a másik 11 pedig a terhesség előtti súlyomból ment le. Fura, de vagy 10 éve nem voltam ilyen "vékony" :lol: Persze, azért vékonynak így sem vagyok mondható, de magamhoz képest....

Lénás képek nagyon édesek, főleg a kis tündérkés, a virágkoszorúval.
Millye, Andris meg nagyon jóképű kispasi! Azok a kék szemek!!!!
Mondtam már, hogy Zétikémnek nem maradt kék a szeme? Nem örökölte apától és Szávától a vakító kék szemeket, kezd neki bezöldülni, az enyém zöldes, valószínüleg ezt örökölte.

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


Andus: szia! Gratu a fogacskához! Lehet a foga miatt hanyagolta az evést a múltkor? Szép súlya van Zétinek! Azért csodálkoztam a 4-es peluson Bazsinál, mert most egy méretűek a fiammal (súlyban és hosszban is) és neki a 3-as bőven jó. Gratu a fogyáshoz! Száva hogy van?
Léna a kis zabagép, sztem nem is engedte volna, h elvedd tőle :D
Andris tüneményes !
kreiszi
 
 


Gerendai Zsuzsi valóban szép helyen lakunk. És én is úgy tudtam, hogy fenyőerdőben nincs kullancs :shock: egyébként van sima erdőnk is de oda nem szeretek menni pont a kullancsok miatt :roll: viszont a fenyvesünknek van forrása és nagyon szép a kilátás a fenyves tetejéről :D jó a levegő és olyan olyan romantikus :D tudom én mindenre azt írom, hogy romantikus de ez tényleg az :D Hű Lénának aztán van étvágya :shock: ügyi vagy nagyon tejci ügyben! :D És szerintem nagyon jó képeket csinálétál! Főleg az első kép olyan rajta a lányod mint egy tündérke mondjuk mint Halász Jutkától a Bóbita :D A fénykép múlthéten készült amikor hűvösebb volt reggel és mentünk a boltba :D

Nilabali köszi :D na de ha nem húsleves volt akkor mit ettél? :shock: :D holnap takarítás? Na én ma kitakarítottam úgyhogy én ezen már túl vagyok :D Amióta megvan a fiam nem nagyon megyek ki éjszaka hullócsillagot vadászni pedig az olyan romantikus :D

Zetibebi csak csendben kérdezem meg, hogy esetleg valami homeósbogyót nem próbálunk ki Zéti keménykakira? :roll: :D éssssss gratuláloka hivatalos fogacskához! Nálunk még mindig semmi... hű nem semmi éjszakátok lehetett :shock:

Andus70 de jó, hogy jöttél! :D jól tettétek, hogy elmentetek BAlcsira! Hűűű nektek is kijött a fogacska? Szuper! :D 22 kilót fogytál? Elmondod a titkot? :roll: én is szeretnék 10 kilót leadni... :? köszi a dicséretet! :D még nem írtad, hogy Zétinek zöld a szeme az is nagyon szép szín :D igazi cicaszem nekem is zöld szemem van... :D akkor lehet nálunk is átváltozik? :shock: Na Szávának tényleg szép vakítókék szeme van! :D

Kreiszi Köszi! :D te sem tudsz aludni? :D vagy csak ilyenkor tudsz egy kicsit gépezni? Voltatok valahol vagy mentek valahova a hosszú hétvégén? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: elszállt amit írtam :? , most már nincs kedvem még1x leírni.
Jó éjt!
kreiszi
 
 


nilababa: nagyon jók a képek! örülök hogy jól telt a napotok. Lehet hogy neked kell ugrálni, de már az is jóhogy van kihez szólnod Bazsán kívül. Legalábbis én így vagyok vele. Fűtépkedés nálunk is ezerrel. Én is fogok neki üvüges husis főzit is adni.

panna: szia!! végre-végre. HOzzál képeket a nyaralásról. A kaja miatt ne aggódj, szerintem ha nem váltasz még ki kaját nincs azzal baj, majd ráérez a főzi ízére is. Gyümivel hogy álltok?

millye: de jó hogy újra van étvágya Andrisnak. Pici öröm is öröm, majd túl lesz férjed ezen a nagyon melós időszakon. Ketten sétáltatok? Szandra csavizik? Nagyon jó kép, nagyon helyesen néz Andris. :wink:

gerendai zsu: köszi Balcsizás isteni volt. Fügém engem is meglep és kicsit féltem hogy nehogy túl korán akarjon mindent csinálni. Most hogy ráérzett az állás ízére, mindenen ahol tud kapaszkodik fel, persze a kedvenc az embereken felhúzom magam. Nagoyn édesek a Léna képek, nekem a kedvenc a nyártündér. Hogy van Léna? főzitől nem lett semmi baj? fügém szokás
szerint :wink:

ikverus: aranyos lehetett Vince ahogy nézi a tüzijátékot, tv-ben néztétek,vagy előben? te turmixolod neki a főzit?

zsu:nagyonnagyonnagyon tuti időnk volt. A sütifaló nekem is nagyon tetszik,kíváncsi vagyok Bencusnak fog-e

zetibebi:hurrá első fog

Balcsi nagyon jó volt, éjjel 1-kor jöttünk haza. Füge napközben 3*30perc alvást bírt produkálni, de este Siófokon a vacsija után kinyúlt a babakocsiban, hazainduláskor simán átraktuk a kocsiba és aludt hazáig, majd itthon átraktam a kiságyba és reggel 7-ig szunya. Fürödtünk sokat, Füge is. Kipróbáltuk kölcsön uszógumival hogy tetszik-e neki és tetszett. Pacsált a homokos részen,evett,ivott,játszott. Estére a nem alvástól kicsit nyüszi lett és bár nem szokott háromszor aludni az ölemben elaltattam 7körül egy fél órára, hogy bírja még az estét, de mire beértünk Siófokra éhes és fáradt volt. Keresztlányokkal jót szórakoztunk, jól leégtem, tartalmas kis nap volt, de nagy élveztem. Anyumék kiakadtak hogy hogy lehetünk ilyen hülyék hogy éjjel jövünk haza a fél éves lányunkal, de nem hagyom hogy ez elrontsa a kedvem. :lol:

Kép
budabo
 
 


kreiszi:a 4pelus azért van,mert Bazsit combiban szorította a 3,állandóan vörös csík volt neki!ez a pelus 7kilótól van,kicsit még nagy,de kényelmesebb neki és nem jön ki a pisi sem belőle!

millye:húsleves helyett volt töltött kápi,szilvás gombóc,és husis gombóc tejfölös szósszal és vargabéles.....mindent ettem és még dinnyét,barackot és szilvát is,valamint ittam egy kis viszkivel megbolondított kólát is.....adtam a kalóriáknak,de olyan jól esik az a kaja mit nem nekem kell megfőznöm!anyós pedig mindig mindenki örömére főz,ezért sokféle kaja van nála állandóan,és nagyon szereti,ha mindent felzabálunk!ráadásul úgy felpakolt,hogy ma nem kell főznöm sem!

bogi:szerintem se hagyd elvenni a kedved!te látod,hogy mit bír jókedvvel lányod és aludt is hazafelé,tehát semmi gond.nagyon ügyes Fügcsi,hogy ennyire szeret csavizni,végül is a te lányod,nemde?

andus:szuper,hogy Zéti hízott,most már minden okés lesz!és gratula afogacskához!nekünk sincs még....

zsuzsi:Bazsi tegnap evett először husit és háromnegyed üveggel bevágott rögtön,mert sütőtökkel volt és azt nagyon szereti....nem lett semmi baja,nem volt hasfájás sem és délután még 3barackot is benyomott,meg tápot is....kutya baja neki..Lénának sem lett,ugye?

már kezd borulgatni nálunk,lehet elmarad a gyerekbuli délután...

Kép
nilabali
 
 


http://libero.hu/Pages/General/Article.aspx?id=49850

bogi:ez a link téged lehet,hogy érdekel,mert úgy tudom,te is liberó klubos vagy!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok, megyünk ma a Várba a Mesterségek Ünnepére. Mindjárt indulunk is!
Lénának kutya baja, persze, de köszi a bíztatást mindenkitől!

Andus, hurráhurrá fogacska!
...és még valakinek...oli kicsi életemnek?...elfelejtettem...bocsi!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


nilababa: köszi az infót. Mi is 4-est használunk már, mert a 3-as pociban szorított, kicsit nagy, de kényelmesebb. Füge nagyon helyes hogy így lehet vele menni mindenfele. Tegnap volt egy kislány a Balcsiban, 7.5 hónapos, kalapban napszemcsiben, ült a homokban és sikongatott, annyira édes volt, meg tudtam volna zabálni. Remélem jó időtök lesz délutánra.

gerendai zsu: jó csavizást! Ügyes Léna hogy az új íz is bejött neki. Hatalamas étvágya van :shock:

Kép
budabo
 
 


Kreiszi áááááá akkor, hogy tudom meg, hogy mit akartál írni :D

Budabo na igen a kis dolgoknak is lehet örülni :D csak ketten voltunk mert apa dolgozott a lányom meg strandon volt... milyen nehéz is egy kamasz sorsa... én nagy takarítottam meg főztem ő meg a strandon süttette a hasát... :D jól tettétek, hogy kikapcsolódtatok! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! azzal meg nem törődj, hogy anyud mit mond... az a lényeg, hogy jó volt! :D

Nilabali hű nem semmi micsoda jó kis menüt főzött anyósod! Ő akkor egy igazi nagymama! :D neked nem számít ha sokat eszel mert jól nézel ki és nincs rajtad felesleg! :D Az tök jó, hogy nem kell ma sem főznöd... :shock:

Gerendai Zsuzsi érezzétek jól magatokat! Örülök, hogy Lénának nem lett semmi baja! Biztos jó kis mulatság lesz a Várban! Szeretek ilyen programokra járni mert jó kézműves dolgokat lehet venni. :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, benne vagyok a homeós kakimegoldásban!

Andus veszek kefírt meg kivit, azt is kipróbáljuk! Örülök kicsi Zéti hízásának!!!

Huhú, este buli, megintcsak huhú!!! :D 8) Augusztus 19-én volt 3 éve hogy aszkéta vagyok, akkortól számítottam hivatalosan terhesnek Zétivel. Asszem itt az ideje kimozdulni :wink:

Még jövök majd olvasni, most csak kutyafuttáztam :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Képek következnek:

Muki Hajnalkázik naaa de nem úgy ....

Kép

Kép

Kép

Muki is füvezik :P plédről lemászva felderíti a kertet... :D

Kép

Kép

:P :P

Kép
zümis
 
 


budabo! tüzijátékot élőben néztük itt Gödön a dunaparton, rossz csak az volt, hogy melettünk lőtték fel, iszonyt hangosan dübörgött, féltem, hogy Vincinek baja lesz, de nem lett, meg se ijedt... ha tudom, hogy ilyen közel lövik a nézőkhöz messzebbről nézzük :( De jó volt, szép volt, és Vincinek bejött, hatalmas tágranyilt szemekkel bámulta az eget :)
főziket én turmixolom menniységtől függően vagy botmixerrel, vagy turmixgéppel...van hogy csinálok nagyobb adagot, és így másnapra is megvan a kaja, de áltban naponta főzök, mert picike egyszemélyes kislábos a babalábos :) van párolóm, van mikor abba csinálom a kajit,na abba több zöldség is fér, akkor turmixgépezek....

lehet megöveztek, de kenyér általános kajcsi lett reggel, követeli, nem lehet mit tenni, rettentő ügyesen rágja, már katonákat adok a szájába, nem kenyérhéjat eszik :) nem eszik meg sokat, csak pár falatot....apa megkostóltatta vele az őszilekváromat...gondolhatjátok! tátotta a száját a köv,. adagra :):)
na, azér itt még nem járunk korban, hogy lekváros kenyér... :):)


Csillaghullást tegnap stíröltük, volt is egy kettő...apával számítógépen filmet néztünk, kettőt is, aztán hajnal 2kor kifetrengünk a kertbe kukkolni az eget :) ma totál fáradt vagyok, de hát aki éjjel "bulizik"... :) 10 évvel ezelőtt ismertük meg egymást a nagy napfogyin Balcsin, és 3 nappal később már az árokparton ülve kukkoltuk a hullócsillagokat..hát akkor nem gondoltam volna, hogy 10 évvel később 3 gyerekünk lesz, meg hogy egyáltalán házasok leszünk :) Na, azóta minden aug.ban csillagnézős estéket kreálunk :)

Andris nagyon édes! Imádom a pofiját :)Az a komoly nézés :)

mai menü: almaleves, marhapörkölt galuskával, és végül csokitallér, amit a közösről szedtem le :) Nagyon fini lett!!!!! :)

mesterségek ünnépen utoljára akkor voltam, mikor egy gyerekem volt csak...már vagy 7 éve....nagyon jó volt akkor, szerettem a várban sétálni :)

liberoklubb jó kis dolog, én is gyűjtögetem a vonalkódokat !
Már rendeltem is pár dolgot az eddig gyűjtöteken, ez a kedvezmény meg nem rossz, bár tudni kéne, abban a bababoltban mennyivel kerülnek többe a játékok, mint máshol... Majd elküldöm apát felmérésre, mert a mamutnál dolgozik, ott is van olyan bolt.

erről jut eszembe! láttátok már a jégkorzsak 3at? nagyon aranyos!!!! Nekünk megvan, gyerekek majdnem minden nap megnézik, szerintük jobb mint az első kettő!

újabb fogasbabáknak gratulálok! nekünk még mindig nem jött ki a második....folyamatos rágás, nyáladzás, és továbbra is sok sírás, nehezen elalvás....chamomilla valamicskét javít a helyzeten...tegnap már egy viburcol kúpot adtam estére, egész könnyen el is aludt, és nem sírt fel éjszaka, de már nagyon nyugtalan volt, totál fáradt, és már nagyon sajnáltam, muszáj volt valami segítséghez folyamodni .

majd jövök képekkel is, csak most a fényképező elemhiáynos, fel se tom tenni a gépre a memóriát :) most töltöm az elemeket:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zümis: helyes a virágos,fűben kúszó Muki :wink:

millye: naja szegény kamaszok, csak a buli mindig :lol:

ikverus: én is botmixerezek, nem semmi Vinci a kenyérrel. Mi lemaradtunk a tüzijátékról, még a tévében sem néztem, elfelejtettem. :oops:

Kép
budabo
 
 


csajok!az normális hogy a fiam ma már 3xkakkantott?nincs hasmenés,sőt inkább keményebb a kaki!a hozzátáplálástól lenne?

zümis:Muki édes nagyon!te jól vagy?és Zsó?

verus:én szeretném megnézni a jégkorszak3-at!imádom a meséket,rajzfilmeket!nemsoká lesz a HBO-n!

Kép
nilabali
 
 


nilababa: persze, nyugi. Fügének van hogy nyuszibogyói vannak, még a pelenka sem koszos tőle, de van hogy minden kajánál van kakija, hol hígabb, hol bogyeszos :lol:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Na a Balcsit lefújtam reggel, féltem a vihar miatt! :?
Elmentünk Bencusnak megvettük az etetőszékét, már ki is próbáltuk, nagyon tetszik neki! :D
Meg beültünk pizzázni, amit Bencus végigaludt a babakocsiba! :D

Millye, örülök, hogy visszajött a tejcid, és hogy ilyen jó volt a tegnapi séta! :D Ma is mentetek? :wink:
Köszönjük szépen a képet a kékszemű hercegünkről, olyan elbűvölő pillantása van Andrisnak! :D

Gerendai Zsu, szerintem ha ilyen élvezettel falta Léna a cukkinit, baja tőle nem lehet! :wink:

Zétivera, köszönjük a köszöntést! :D Holnap lesz a nagy nap, akkor kapja meg a sütifaló bödönt! :D
Sajnálom a tegnapi rossz éjszakát! Éljen Oli első pici fogacskája! :lol:

Andus, jól tettétek, hogy lementetek a Balcsira, rátok fért már egy kis kikapcsolódás!
Zétinek is gratulálunk az első fogacskához! :lol:

Bogi, nagyon örülök, hogy ilyen szuperül sikerült a tegnapi napotok! :lol:

Végre Mukiról is láthatunk képeket, nagyon aranyos, és milyen nagyot nőtt! :D

Ikverus, sajnálom szegény Vincit, hajrá-hajrá második fogacska! :)

Nilabali, teljesen normális, ha naponta többször is kakil Bazsa, nálunk is van olyan nap, hogy 2-3szor is van termés! :D
zsu83
 
 


Na és a legjobb sztori, tegnap Apa és Bencus birkóztak a szőnyegen, Bencus belekarmolt Apa orrába! Elég csúnya lett Apa orra, reggel nagyon durci volt, hogy milyen lett az orra, és hogy ő így ki se mozdul a lakásból! Nem volt más ötletem, kapott egy kis alapozót az orrára! :lol: :lol: :lol:
zsu83
 
 


Hahó, csak egy percre vagyok...

Szóval Szegedről nem is mentünk haza, hanem rögtön le Anyósékhoz, mert Isti Nagymamája sajnos csütörtökön örökre lehunyta a szemét. :cry: :cry: :cry: Most itt virrasztás lesz holnap, utána haza, kedden újra le a temetésre, onnan szerdán nyaralni megyünk Kehidakustányba. Holnap este, vagy hétfőn próbálok majd bejelentkezni.
Marci egy tündér, egyre mosolygósabb, megint rengeteget visongat, kommunikál, egyre inkább kúszómozdulatokat kezd tenni, és jól bírja a gyűrődést. Elég jól alszik, a két kis fogacskája pedig mintha megállt volna a növésben.
Ja, és egyre többet eszik mást is, szóval kitartás, Eszti!!!
Taliztunk ma Zsufiékkal, Marci gyönyörűséges kis gömbölyű, szépséges két kis fogacskával, és egyre jobban hasonlít Zsuzsira szerintem. :wink: (Mi Marcink úgy örült neki, hogy visított egy nagyot, erre Szegényke elsírta magát. :oops)

Most csaka legfontosabbak, gyorsangyorsan átfutottalak Benneteket:

Lénácskának boldogboldog felediket!!!!! :D És egy fél ökröt. :lol:

Mist: Én pont ilyen kölespépet vettem ma (és éppen ajánlani akartam), sokkal olcsóbb, mint a hollés, gluténmentes, bio, szerintem ezt simán adhatod (nincs ízesítése, de én úgyis keverek hozzá gyümit).

Pandus: Örülünk Neked újra!!!!

Bencus meg hihetetlen, ahogy mászik, gyönyörű!!!

Ha holnnap nem jönnék, akkor Andriskának is a legjobbakat a félévesre!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Huhh, csak ugrottam féléves Léna (tündérke) barátnénkat köszönteni!
Meg szólni, hogy csak egy csettintés, és megyünk a fél ökörbe besegíteni ( khmmm..... a mai 180 barack után.... :wink: )
Stelllllyyyyy!!! Vegyél nektarint! Azt tuti bezabbantja Adri is!!!
Majd jövök egyszercsak!

ladmon
 
 


nektarin nálunk is tuti! Vinci csak úgy nyeli! :) lényeg hogy fincsi édes, zamatos legyen!

Lénának boldog felediket!!!!!

Budabo! mi néztük a bp-i tüzijátékot tvben, nem tetszett, rövid volt, olyan válság van tüzijáték volt :):):) Bár élőben lehet szép lett volna, de a nagy viharok óta nem vágyok Bp-i tüzijátékra...na meg itt a pólus hotel melett havi egy esküvős fél órás tüzijáték mindig akad, úgyhogy mondhatnám már sokszor uncsi is, igen hozzászoktunk :) Bár itt a hotelnál elég későn lövik 10óra után, Vinci már rég alszik :):)


mi történt a vonalzóimmal? nem jelennek meg újabban :( Babafalva sztrájkol?

Vinci elkezdett kúszni, nyög nagyokat, mikor nyújtózik egy játékért, és élvezetből kézkicsavarósat játszik mikor fordulgat, aztán hatalmas sírás, mert ugye fájt neki...hát majdcsak rájön, hogy ne tartsa ki a kezét, ha hátra akar nyomulni :) Szóval édespofa, alakul, és akkorákat kacag :) ma este rajtam aludt el...olyan ritka ez, alig akatam ágyba tenni :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Julcsi, nagyon sajnálom Isti nagymamáját! :cry: Őszinte részvétem!

Ladmon, nagyon ügyi Esztike, 180, az igen! :lol:

Lénának nagyon Boldog Félévest kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
zsu83
 
 


Lénának boldog felediket!!!!

Bogi!köszönjük.

Zsu jóóólvan naaaa...(Te te sem viszed túlzásba) :wink: :wink:

Nila!
Köszönjük,persze megvagyok :? .Zsó remekül,ma ki is borította a családot :? Mint a kisördög...nem ártana egy elfenekelés lassan...
fini lett a pizza ..a Te recepted szerint készült...nyaaami...akárcsak a kuglóf és a csiga :wink: köszi....

Kép
zümis
 
 


gerendai zsu: ténleg bocsánat boldog felediket!! :lol:

zsu: milyen széketek van? Jobb is hogy lefújtad, nekünk is jobb hogy nem maradtunk lenn. Itthon lazáztunk egész nap szinte. MEgkapta Füge az FP golyókat, tetszett neki. hehe apa és az alapozó :D

julcsi: részvétem :cry:

ladmon: micsoda kis zabagép Esztike :wink:

ikverus: mi is szoktunk a váci oldalról látni tüzijátékot, de azért nem olyan tisztán. Én egyszer maszekoltam az alagutnál a tüzijáték napján, utána hazajutni...na azóta én sem vágyom be

Kép
budabo
 
 


Zümis, az a jó hogy Zsó rosszalkodik (mármint nem jó) de jó hogy nem beteg! :D

Bogi, ilyen az etetőszék:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Örülök, hogy Fügének bejöttek az FP golyók! :D
Apa mérges, hogy elmondtam az alapozót! :oops: :lol:
zsu83
 
 


Köszönjük a kedves köszöntéseket mindenkinek, holnap átadom Lénának is :P :P :P :P :P

Pancsiidőre értünk haza a Várból, szinte egész nap ott voltunk! Nagyon jó volt, minden a szokásos, de olyan jó volt így hármasban, tavaly kicsi magzat-Lénával voltam egyedül. És volt egy megdöbbentő tapasztalatom. Képzeljétek, egész végig Édesapára volt kötve a mei-tai, csak a néhány rövid szopi idejére volt nálam Lénus, és hazafelé, amikor már fáradtan nyüszizett, és át akart volna jönni hozzám, nyújtózkodott sírva ki belőle, hát én bizony elsírtam magam, úgy hiányzott. Gyorsan ki is vettük, hát én úgy öleltem, mintha egy hete nem találkoztunk volna. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen fontos nekem a testközelsége, és egy nap meg nem ölelés így ki tud borítani :? :?

Julcsi, részvétem!

Ladmon, neked nincs olyan gondolatod egy-egy elfogyasztott 180 után, hogy eddig éheztetted a gyereket, és most szerencsétlen nemgyőz enni, mert végre nem fogy el a kaja 50 után?...mert nekem igen!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Kreiszi, Nila, Verus! Egy sánta ötletem van. Mivel keddre szép időt írnak egész napra, mi lenne, ha nemes egyszerűséggel az Ikea előtti pázsitra hevernénk némi pokróc alátéttel, amiről kedvükre mászhatnának le a csemeték? Ott az ilyen kedvelt heverészőhely. De ez csak egy ötlet, az árnyék hiányozhat és esetleg Verusnak messze lehet. Ti is gondolkodjatok!

Muki és a Hajnalka, nagyon édes!!!! És ahogy nyomoz a fűben, mintha csak Lénust látnám! Az a ti kertetekben volt, Zümis?

Zsu, mi az a sütifaló bödön? :oops: ...és miért mondtad el, hogy elmondtad?Szerintem is olyan jópofa, Apa orrán az alapozóval, és elégedett Bencussal

Mist, melyik az a másik kölespép, mi is a Hollésat esszük!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


jó reggelt!

szörnyen szégyellem,hogy csak utólag tudok Lénának boldog felediket kívánni! :oops:

zsuzsi:nagyon megszoktad Lénát,hogy mindig testkontaktusban vagytok,de gondolom apa is örült,hogy kicsit nála volt Léna!szép napotok lehetett tegnap!

millye:Andrist istenek éltesse a feledik szülinapján!

zsu:alapozós sztori nekem is tetszik! :lol: Bencusnak boldog névnapot!

julcsi:sajnálom a férjed mamáját!
viszont örülök,hogy Marcibogyesz jól érzi viseli a csavargást!

ladmon:Esztike nagyon ügyes kis zabamatyi lett!merre csavarogsz?jöhetnél,mert panna visszatért és elkelne az összefoglalód z utóbbi hónapról!

csajok a olyan jó,hogy filóztok a taliról,nekem nem gáz zsuzsi ötlete,h nincs más,de lehet,hogy mégsem tudunk menni,mert apa lehetséges,hogy a főnökével megy teherautóval......még nem biztos,remélem hétfőn kiderül!ugye nem haragszotok,ha mégsem megyünk?én nagyon szeretnék,de lehet,mégsem jön össze!holnap délutánra kiderül!

Kép
nilabali
 
 


zsu:nagyon pöpecül néz ki. Nekünk hasonló van kölcsönben és szeretem, bár még lenn van anyuéknál és többnyire fenn eszünk a rotyiszékben, de lassan felhozom.

millye: Boldog felediket Andrásnak!!!!!!

Kép
budabo
 
 


hehe mivel ilyen pangás árasztalak benneteket, kezdésnek két Füge videó

http://www.youtube.com/watch?v=B8-WSmgwAbE

http://www.youtube.com/watch?v=mziZLcUljkQ

Kép
budabo
 
 


bogi:nem semmi Füge!nagyon könnyedén feláll már!

Kép
nilabali
 
 


Zsu!Bencusnak Boldog első névnapot!

Kép

Millye!Andrisnak Boldog felediket....

G.zsuzsi!örülök a tegnapi szuper napotoknak....milyen közel volt és mégis milyen távol,ismerős az érzés ...én akkor borulok ki mikor dokinál vagyunk és muszáj megvizsgálja de a gyerek ordit és nem tehetsz szinte semmit....
Igen a mi kertünkben készültek a képek..a hajnalka a kedvenc virágom elég sok van a kertben belőle .... :oops: :oops: .
De jövőre kéket szeretnék vetni....

Kép
zümis
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?