budabo! tüzijátékot élőben néztük itt Gödön a dunaparton, rossz csak az volt, hogy melettünk lőtték fel, iszonyt hangosan dübörgött, féltem, hogy Vincinek baja lesz, de nem lett, meg se ijedt... ha tudom, hogy ilyen közel lövik a nézőkhöz messzebbről nézzük
De jó volt, szép volt, és Vincinek bejött, hatalmas tágranyilt szemekkel bámulta az eget
főziket én turmixolom menniységtől függően vagy botmixerrel, vagy turmixgéppel...van hogy csinálok nagyobb adagot, és így másnapra is megvan a kaja, de áltban naponta főzök, mert picike egyszemélyes kislábos a babalábos
van párolóm, van mikor abba csinálom a kajit,na abba több zöldség is fér, akkor turmixgépezek....
lehet megöveztek, de kenyér általános kajcsi lett reggel, követeli, nem lehet mit tenni, rettentő ügyesen rágja, már katonákat adok a szájába, nem kenyérhéjat eszik
nem eszik meg sokat, csak pár falatot....apa megkostóltatta vele az őszilekváromat...gondolhatjátok! tátotta a száját a köv,. adagra
:)
na, azér itt még nem járunk korban, hogy lekváros kenyér...
:)
Csillaghullást tegnap stíröltük, volt is egy kettő...apával számítógépen filmet néztünk, kettőt is, aztán hajnal 2kor kifetrengünk a kertbe kukkolni az eget
ma totál fáradt vagyok, de hát aki éjjel "bulizik"...
10 évvel ezelőtt ismertük meg egymást a nagy napfogyin Balcsin, és 3 nappal később már az árokparton ülve kukkoltuk a hullócsillagokat..hát akkor nem gondoltam volna, hogy 10 évvel később 3 gyerekünk lesz, meg hogy egyáltalán házasok leszünk
Na, azóta minden aug.ban csillagnézős estéket kreálunk
Andris nagyon édes! Imádom a pofiját
Az a komoly nézés
mai menü: almaleves, marhapörkölt galuskával, és végül csokitallér, amit a közösről szedtem le
Nagyon fini lett!!!!!
mesterségek ünnépen utoljára akkor voltam, mikor egy gyerekem volt csak...már vagy 7 éve....nagyon jó volt akkor, szerettem a várban sétálni
liberoklubb jó kis dolog, én is gyűjtögetem a vonalkódokat !
Már rendeltem is pár dolgot az eddig gyűjtöteken, ez a kedvezmény meg nem rossz, bár tudni kéne, abban a bababoltban mennyivel kerülnek többe a játékok, mint máshol... Majd elküldöm apát felmérésre, mert a mamutnál dolgozik, ott is van olyan bolt.
erről jut eszembe! láttátok már a jégkorzsak 3at? nagyon aranyos!!!! Nekünk megvan, gyerekek majdnem minden nap megnézik, szerintük jobb mint az első kettő!
újabb fogasbabáknak gratulálok! nekünk még mindig nem jött ki a második....folyamatos rágás, nyáladzás, és továbbra is sok sírás, nehezen elalvás....chamomilla valamicskét javít a helyzeten...tegnap már egy viburcol kúpot adtam estére, egész könnyen el is aludt, és nem sírt fel éjszaka, de már nagyon nyugtalan volt, totál fáradt, és már nagyon sajnáltam, muszáj volt valami segítséghez folyamodni .
majd jövök képekkel is, csak most a fényképező elemhiáynos, fel se tom tenni a gépre a memóriát
most töltöm az elemeket:)