Új privát üzeneted érkezett!

Bor: Sörös vagyok :wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Napocskásat!

Átalszom a napot és lemaradok :roll: :lol: :lol: :lol:

Egyébként én nem ragozom,csak annyit tennék hozzá,hogy INCIKE első hozzászólása,ami nem is idevaló,sztem tök privát jellegű volt,és szerintem priviben kellet volna megírnia Scoopernek.
Én is olvasok olyan topikot,ahol személyes ismerősöm van,mégsem írok oda,csak mert ismerem.Privibn igen.Szóval Incike HESSSSS!!!!!!

LÁtom mindenki egyben nagy államalapító ünnepünk után.Sztem Madar kipiheni a tegnapi fáradalmakat.Remélem jól sikerült abuli.

Mabe,valahányszor képet teszel fel,mindig szülök álmomban :lol: Nagyon szépek vagytok.

Süti,vakondhoz nem értek,de azt az üveges dolgot már hallottam és láttam is.

Anna,gondoltam rád tegnap,meg mindenkire,aki diétázik :oops: Kaptam cukor és tejmentes fagyit,és egész jó volt.CSak be kéne zabálni szülés után testületileg.Diétázók nem diétázók együtt :wink: :lol: :lol: :lol: Húúúú,nálad azért egy tanévkezdés nem semmi!

Brumikám,friss fotó a séródról???? :wink: Lilla szeme hogy van?Bírja még?

Floranan, kisbetűs rész :lol: :lol: :lol: még szerencse,hogy a szemem jó.Amúgy azt ehetünk,mert az max kalória Kép Derekadat sajnálom.Tessen pihenni.Ja és Süti szmájlija tényleg nagyon állat!!!!

Nálunk tegnap vendégek voltak,este már nem volt kedvem olvasni benneteket.Picit látszott a teraszunkról a tüzijátékból,de tényleg csak egy pici.Ma reggel egy buzi légy keltett,aztán pedig Junior érezte magát körhintán.Szóval nyűgösen ébredtem.Reggeli után meg jól bealudtam,és nem rég keltem fel.Állati meleg van.Kisfiam pedig reggel jött haza,mert valami ott alvós bulin volt.Neki most másnap van :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="csunyeszka"]B írta:csunyeszkaor: Sörös vagyok :wink:

akkor igyál sört, mit bánom én :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

csajok: még nekem sincs összerakva a kórházi motyóm 100%osan ... a holnapi hidegfront előtt ma este befejezem, kicsit tartok ettől a hétvégétől, csak ezen legyek túl, akkor már meg fogom várni a dokimat :)

valamiért azt érzem, szept 7. lesz a napunk (a boszi barátnőm tegnap pont ezt mondta, meg azt is, hogy lát dolgokat a szülésemmel kapcsolatban, de nem mondta meg mit lát :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Eszem a dinnyémet a lekváros palacsintámmal (bocs a diétázoktól... ) és csak nézek ki a fejemből... Húúúú mi van itt... :shock: :shock: :shock: :shock: tombolnak a hormonok rendesen.... tessék nem megszülni ilyen izgalmak miatt.... :wink: :wink:
Flora is szépen megfogalmazta már, hogy mi itt nálunk a lényeg... :wink: :wink:

Anna... Scooper... Móni azt írta, hogy ma este jön... biztos pihizik... :wink: :wink:

Scooper... babaátfordulás... ettől parázok egy kicsit én is... az nst rángatás miatt.... :? :? :? :? :? :? :? de eddig a mozgásokból úgy érzem nincs gond... :wink: :wink: :wink: de majd kiderül jővő szerdán uhu-n.... :)

Bibi... hordozó rendbetétele... nagyon ügyi vagy.... :wink: :lol: :lol:

Anna.... azért tessék pihenni is... :wink: :wink: :wink:

Erika... hasfelkötés... :? :? :? :? próbáltam ismerősöktől utána érdeklődni... de senki nem tud semmit erről.... :? :? :? :? :? [/b]
vikiviktor

Na, Csunyeszka, csajok, tessék mennyugi :D :D Imádlak egyébként, meg Bibit is és mindenkit, hogy így kiáll értem :D (Tényleg istennők vagyunk :wink: )

Én nem szeretnék ebből egy lavinát elindítani, csak leírtam a reakciómat egy támadásra, amit amúgy én sem éreztem jogosnak, térjünk vissza a mi kis nyugodt vagy tomboló hormonjainkhoz, élvezzük a nyarat, ami még megvan belőle, hamizzunk jókat, Apikázzunk, amíg lehet :wink: aztán meg mindannyian már nyűgösek vagyunk, tuti, Incike azért, mert biztos nem alszik éjszakánként, szóval nyugi mindenki 8)

Relax csajok!

Bibi, képet kérünk!!

Amúgy engem nem érdekel, ha más ír ide, szívesen látom, ha kedves :D és aki csak most kukkant be, ez nem a mi stílusunk, mielőtt elijedne!!!!!!

Megyek hamizni!!

floranan

Brumi,micsoda érzéseid vannak :shock: :shock: :shock: kíváncsi leszek,bejön ééééé.Remélem boszi barátos csupa jót lát!

Nekem sincs összerakva a motyó.Lehet nem ártana végre legalább egy kupacba tenni,aztán mag beledobom egy táskába.Hozzáteszem,tegnap annyira keményedtem,hogy komolyan betojtam.Nem fájt,de az istennek nem akart múlni.Kicsit korai lett volna,ha Junior elindul,na de délelőtt voltam dokinál,nem mondta,hogy estére baba lesz :lol: :lol: :lol: Mára már jobb,próbálok pihenni.Hétfőn én is elvesztem a szüzességemet NST-ileg :lol: :lol: :lol: Kíváncsi leszek.

Kép
v.andi

Andi... csuriban a kezem, hogy jól sikerüljön az nst-szüzesség elvesztése.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki,pont rád gondoltam.Remélem sikerül mozgásra bírnom Juniort.Ugye nekem a csoki,fagyi kilőve,így megpróbálom agyban lekommunikálni vele :lol: :lol: :lol:
Hogy van a vérnyomid?

Kép
v.andi

Front??? :shock:

Ma tök egyedül leszek a fiaimmal, mert a párom zenélni megy (ez egy kis mellék keresete, gitározik, énekel egy együttesben), és jön a front?

Viki: Tök és lekváros pali egyben vagy külön? Én most végeztem ki egy fél tököt, tehát Bibi megengedi, hogy egy jó hideg sört felüssek :wink: (remélem nem néz hülyének a gyomrom)

Floranan: Ááááá, nem ügy, ha valaki nem ér rá "azért vannak a jó barátok"

Mabe sem volt ma még, lehet kicsi Imola ma jó kis progit talált ki neki!

Felhívom Zsófit, rég beszéltem vele, és ha engedi tudósítok!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Zsófiékról hírek:

Most beszéltem vele, picurkák vele és Matyi már 2 kg, Málna 20dkg híján 2kg!!!

Jól vannak, talán jövő héten haza is kerülnek, de valami szemorvos nincs, és az ő vizsgálata is hiányzik, így meg kell várniuk!

Legkésőbb a 2 hét múlva mehetnek, de ez már naaaooon jó hír, látja a végét a kórházi kezeléseknek!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Sziasztok!

Még mi sem szülünk (köszi a hiányolást egyébként), de mire jövök vissza? :roll:

Már előre bocs, ha valaki kimarad, pedig tényleg mindenki eszembe szokott jutni, főleg a finiselők.

Bibi: Ügyes vagy a hordozótakarítással! És a kis textilkönyvecskétek rajta a kedvencem, már majdnem vettem egy ilyet. Ugye Baby Nova, ha jól látom? Cora-ban vetted? Frizuráról kép, mert nem nagyon tudom elképzelni. :wink:

Flora: Sajnálom, hogy Apának ennyi gondot okoz a festés. De majd a szuper műalkotások elfedik a hibákat. És végülis Ebano nem fog kritizálni szerintem emiatt. :wink:

T-pk: Lánykáid már nagy haverok lettek odabent, hogy ennyire nem akarnak osztozkodni másokkal egymás társaságán. :lol:

Anna: Gratulálok a takarításhoz! Ez már akkor biztos a vége, ha így rendbevágod a lakást.

Vicger: nagyon szuperek a képek! És nagyon csini is vagy, tényleg!

Mi szerdán voltunk NSTn, minden rendben volt. A méhtevékenységet már megint nem mutatta rendesen (ugyanarra a gépre kerültem :roll: ), de Máté szívhangja rendben volt, a szőlőcukor pedig óriási mutatványokra késztette a pocakban. Jövő pénteken megyünk újra. Beszereztem dokitól kórházi befogadót, így akár már mentővel is utazhatok. :wink:

Süti, Andi: Én is bekukkantottam az osztályra, szerintem sincs semmi nagy gond vele. Nagy volt a pangás, alig lézengtek páran, 3-4 baba a folyosón szülőkkel. Hiába van egy gyerkőcöm már, annyira piciknek tűntek. :wink: És kezdtem átvenni a szülés hangulatát, így lassan mehetünk majd. De nem ma, mert még holnap hajat kell mosnom. :lol:

Magnézium: nekem is azt mondta, hogy a 37.hétig 2x1, utána a betöltött 39.hétig napi 1, majd a végén hagyhatom el. Ebben is ahány doki, annyi vélemény.

Tegnap voltunk a Kopaszi-gáton. Ha valaki errefelé jár (Lágymányosi-híd budai hídfője), akkor nagyon ajánlom. Szuper tiszta, játszótér is van, lehet gyerekekkel a Dunapartra lesétálni, kavicsot dobálni. Ha tudok, mindjárt teszek fel képet.

Kép

Kép
hgrita

Rita,de jó,hogy még egyben.Látod mondtam én :wink: A befogadó pedig szuper,így azért nyugodtabb vagy.Kerestem a dokim tegnap a szülészeten,és én is egészen érdekesen éreztem magam,de volt bennem egy egészséges para :oops: Remélem majd ha élesben megy nem lesz rá időm.Uzsokiba jársz NST-re?

Kép
v.andi

Hú anyám mi van itt!!!!!!
Tegnap este még csend volt itt és nyugalom, de MA?????
Ki is kerekedtek a szemeim!!!!!
De (csúnyabeszédidevagyoda) azért dicséretre méltóak vagytok lányok!

Csunyeszka,barátnőm mesélte,hogy összefutott veled UH-n. Azt mondta csak ámult-bámult ,hogy ikreket vársz. Meg lettél dicsérve.

Anna: a törpeharcsás sztorin nevettem egy jót

Floranan: pihi,és próbáld a derekadat kicsit alátámasztani.

Kaja: a Patika magazint olvasgattam ,és volt benne recept csicseriborsó salátáról.
Megcsináltam, nagyon tuti.
Kell bele egy üveg ( Lidl-ben lehet kapni) csicseriborsó,kevés olíva olaj,balzsamecet,só, kevés bors, 1-2 gerezd felaprított fokhagyma, 1 piros húsú felkockázott paprika és egy jó csokor petrezselyem.
Nekem nagyon ízlett, és szerintem ezt a diétás kismamik is ehetik.

Madarra én is kíváncsi vagyok,hogy,hogyan vészelte át az estét. :wink:

Süti: vakondnak nem naftalin golyót szoktak bedugdosni a lyukba?

Andi, te is relax!!!
Bibi, nagyon szép a hordozó!!!És Lillát is meg akartam dicsérni ,hogy milyen stram és cuki kiscsaj, csak múltkor elfelejtettem.

Nálunk semmi jel nem utal a szülésre. Sőt.......Soma újabban egyre aktívabb:éjfél körül olyan bokszolások mennek odabent, hogy sírni tudnék......... :x

Na, most kicsit befejezem, csináltam spagettit és evés van!!!!Jupppííííííí!!! :D

KépKép
csikipetra

Andi... vérnyomim most rendben... remélem így is marad.... :) :) :)

Csunyeszka... együtt ettem a dinnyét a palacsintával... :wink: :wink: :wink: most meg reszeltem almát és azt eszem cukrosan... bocsi diétázok.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Nagyon örülök a Zsófi híreknek! Már aléig várom babákról a képeket!

Andi: Tessék benttartani Juniort még egy darabig. :lol:

Egyébként amennyire bennem volt a para, hogy koraszülésem lesz megint, most annyira olyan érzésem van, hogy nem lesz dokim, mert Máté megvárja a szeptembert. Én nem bánom, mert 8án leszek 33, így lehet, együtt ünnepelnénk. Gyönyörű szép ajándék lenne nekem. :lol: Így Andi leghamarabb akkor szülj és akkor talán még egy szobában is lehetünk. Süti később akar, de hátha csatlakozik inkább. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Viki: És mindezt nem követi egy hasmars? Hogy csinálod? Már olvasni is kriminális... :wink:

Andi: Igen, te hova? Én pénteken megyek 9re, utána nem tudom mikor, mert dokim nem lesz már (eddig azért kaptam péntekre időpontot, mert dokim akkor UHzik és akkor biztos meg tudom mutatni neki az eredményt). Lehet, hogy akkor változik majd.

Kép

Kép
hgrita

Rita,én sem bánnám,ha a szeptember közepéig kibírnánk,bár a bátyám szerinte előbb jön.Meglátjuk.
Szép születésnap lenne neked.Kívánom,hogy Máté is így gondolja.
Én is Uzsokiba,hétfőn megyek 11.15-re.

Banyek Viki, a nyálam folyik :lol: :lol: :lol: :lol: Pont ebéd után szokott rám jönni a nassolhatnék,és mindig a mért cukrom után látom,hogy ehetek e egy kocka csokit vagy sem :D :D :D :D

Kép
v.andi

Rita... semmi következménye eddig még nem volt... remélem nem is lesz.... 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsófi híreknek én is örülök!!!! :) S várom a képeket a babákokról.... :)

Nooo megyek eszek valami szilárdat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem is értem miért lettem én 85 kg.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Ó de jó,hogy Zsofiék ilyen jól vannak.Örülök a jó hírnek.Reméljük,ha hazamentek,akkor Zsófi is picit többet tud majd hírt adni magukról.Egyszerűen szuper a két csemete!!!!

Kép
v.andi

Viki, én 60 kiló vagyok :cry: :cry: :cry:

Én is nagyon örülök Zsófi jó híreinek :D :D

Egyébként még a felfordítós fázisban vagyunk :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vagyok ám lányok, már néhány órája itthon. Olvastam is addig a hsz-eket, írtam és minden elszállt. :evil: :evil: :evil: Azóta újabb oldallal gyarapodott a restanciám :wink: De este, holnap megpróbálom bepótolni.

Tűzijáték nagyon jó volt, buli hajnalig, az utolsó ember 4-kor ment el. :) ... és Veronika is jól tűrte a durrogtatást, szóval még pocóban.

Később jövök, olvasok, írok :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

Petra: Már megbeszéltük priviben a barátnőddel a közös ismeretséget :lol:
Egyébként u.a. a dokija Zegen, mint nekem!

Amúgy nagyon jó fej, és ugye "madarat tolláról", bizti Te is ilyen jó fej lehetsz!!!

Madar: Nem siet a kisasszony nálatok sem :lol:

Olyan jó helye többé nem lesz, én megértem, hogy végig akarja tartózkodni az előre lefixált albérletét!

Szegény Zsófi írna, de valami miatt nem jó a nete. Én mikor ott voltam a kórházban sokat kellett babrálnom a gépet, mert eléggé le van fedve és nem mindig van net :wink:

De jönni fog, ígéri!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Madar,jó sokáig bírtátok!Na de majd ha megszületett Veronika nem ér "panaszkodni",hogy keveset alszol :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna,a 60 vasággyal együtt??? :roll: :wink: :lol: Bocsánat,egyébként tudom,h diétázol.Gyors fejszámolás,54-ről kezdted a terhességed. :lol: :lol: :lol: Kíváncsi leszek mekkora lesz a lánykád.

Csunyeszka,azért ha lesz kicsi időd,csempészhetnél legalább egy fotót a picasára magatokról.Vagy csak én nem talállak??? :oops: :wink:

Erika,ezt a hastartás komoly?Ez pont olyan lehet,mint amit az ember használ hastartó övet?

Normális,h napközben 20-30 percenként megyek pislantani???? :lol: Gyermekem kispárnának használja a hólyagom :roll:

Kép
v.andi

Andi: Picasa...én nem tudom használni :oops:

Képeket is csak akkor teszek fel, ha a párom előtte méretre kicsinyíti.

Informatika a leggyengébb pont az életemben :oops:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Sziasztok!

Csajok én olyan jól szórakoztam. Floranan egy stílus, Csunyeszka másik... Imádom mind a kettőt! :lol: :lol: :lol:
Többieket is persze, úgy, de úgy találkoznék már VELETEK!!! Mindenkivel!
Csunyeszka, szerintem enyimben is ez a leggyengyébb, nem szeressük egymást. De tény, hogy egyszerűbb az élet a géppel.
Madar örülök, hogy még megvagytok!
Scooper reméljük visszafordul...
Andi jó nagyot aludtál, helyes!
Bibi én is én is képet!
bex13

hú, mik történtek itt még aludtam...

Lefeküdtem a fárasztó Pesti hazaút után, ebéd nélkül, mert elötte ettem agy szenyót és mire felébredtem olyan éhes voltam, alíg bírtam lemenni a konyhába.

Tapasztalt anyucik: pl: egy 30 perces fájás, az pont 30 percenként jön, vagy lehet 25 vagy akár 35 percenként. Tehát amikor egy bizonyos fájásról beszélünk, akkor ahhoz lehet órát igazítani? Vagy csak úgy kb.?

t-pk

De jó, hogy jól vannak Zsófiék!

t-pk

T-Pk,én nem vagyok annyira tapasztalt,de 2 egymást követő fájásból még nehéz megállapítani.Ha "elkezdődik", akkor elvileg szabályos időközönként követik egymást.Biztos van olyan,amik között 30 perc van,de nekem 20 percnél több idő nem volt 2 fájás között.

Csunyeszka,értettem :wink: :lol:

Kép
v.andi

Kata: Nem tudom, hogy a félóránkénti keményedés az gyakorlatozás(tudod a jóslók szaporodnak) vagy tényleg be fog indulni a dolog!

Ezt még orvos sem tudná garantálni!

Próbáld meg elfoglalni magad, vagy aludni és hidd el, ha komolyra fordul a dolog már nem fogsz benne kételkedni, mert egyre erősebbek lesznek.

Ha a víz nem folyik el,nem vérzel, ne izgulj, a fájások jönnek-jönnek,és bőven marad időtök a 10 percesekkel bemenni, mert még az is több idő lesz, mint másfél óra!
(assssszem ennyit mondtál, hogy beérni kell Pestig)

Azért figyelgesd az órát

:wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Félreértettek: semmi bajom sincs. Csak kiváncsi vagyok, hogy amikor azt mondják, hogy 10 perces fájás - az tök pontosan 10 percenként jön vagy csak úgy nagyából?

t-pk

Ahhhhhhhhhhhhh,elmentem kicsit locsolni meg kertészkedni,mert kicsit uncsiztam hisz sehol nem voltatok,erre most annyit olvastam hogy felit elfelejtettem.
Na azért egy kisérletet teszek ám.

Csunyeszka,sajna nekem nem nagyon megy a du alvás,nem is szeretem,mert az elfecsérelt idő,azalatt annyi indent lehet tenni,no de sebaj edzek a kövi hónapokra!!!!!!!!!és h jól bírom átmegyek megköszönni a tüzépre :lol:

Köszi a Zsófi híreket,már rég lukas az oldalam a kíváncsiságtól a pindurik fényképét illetően.És kitartás nekik,mert nem lehetett könnyű ennyi kórházi hónap!

A sör nekem is hamarabb csúszik ,mint a bor :oops: De leszögezem nem vagyok alkesz,hisz az éves sör adagom kb.fél liter!!!!!

És még mindig hozzád intézve,hát hova a jóéletbe fér beléd annyi dinnye?????????????????????????????????????????????????????Nekem Berni úgy összenyomta a belem,hogy csak sokszor kevés megy csak le,így ha megettem egy szendvicset,akkor el kell telnie pár órának,mire mondjuk gyümizhetek.

Ezt most küldöm,mert ki tudja meggid lesz net,sajna megint nem a legjobb a vétel.

sutimano76

Anna, 60???? De szeretnék annyi lenni!!!
Viki, dinnye, lekváros palival... és mi lesz a szilárd?
Rita Máté szereti a szőlőcukit ezek szerint... :lol: Én fiam nem édessszájú.
Petra boxolás :shock: , biztos addigra jobban érzi magát a lehűlt idő miatt.
Süti, hol vagy??? Nálunk nem vált be az üveg!
Kriszta kórházi motyóm nagy része megvéve sincs! :shock: :shock:
Pedig tegnap este már gondoltam, hogy legkésőbb ma be kéne szerezni....hát nem jött össze.
Erika én sem tudok hozzászólni, nem is engem kérdeztél, de nem akartalak Téged sem kihgyni. :lol:
Remélem nem hagytam ki senkit.
Éjszaka megint alig aludtam. A központban buli volt és idáig elhallatszott, éjfélkor még ment a zene. Aztán mellettünk a focipályán kezdődött az anyázás, ordibálás, és amikor a bodega oldalát kezdte ütni a hülyegyerek, (fémből van, szép nagy hanggal)akkor hívtam tudakozót...
Polgárőröket szerettem volna, de végül az életvédelmiseket sikerült. Hajnali egykor velük beszéltem. Baromi rendesek voltak, mondta a pasi, hogy nemrég jártak erre, de akkor visszanéznek. A focipályán a füvön keresztül jöttek 2 autóval. :lol: :lol: Nem sokminden történt, de utána csönd volt. Csak mivel nem mentek el és bevilágítottak elemlámpával, így azért nem mertem elaludni nehogy bosszúból ránkgyújtsák a házat! Normális vagyok???
Szomszédot aaaaaakkkkkkkkkaaaaaaaaarrrrrrooooooooookkkkk!
És ma reggel elmentünk mikrót venni, mert 2 napja bedöglött. Tudom lehet nélküle élni, de 6500 2 év garival nem megérte?
Aztán lefeküdtem kicsit, de nem nagyon sikerült aludni. Anyu közben megjött a kajával, ettünk, aztán mi ketten nekiálltunk a szoba átrendezésének. Félig vagyunk kész, csak közben komód pucolás, konyhapult pucolás, tv átrakás fiúkra várt... Most a komódot toldják pelenkázónak... Én meg azt várom, hogy utána folytathassuk a szobát.
Aztán ha minden jól megy, holnap kész lesznek délelőtt a konyhával is, én meg felnyalhatom az egész lakást. Végre tisztaság lesz! :lol: :lol: :lol:
Vasárnap meg apum szülinapja és tortát kéne sütnöm. Olyat szeretnék, mint anyunak, mert nagyon ízlett neki. De még nem tudom hol. Mert ha minden igaz itt lesznek, akkor marad anyu konyhája... Itt kényelmesebb lenne, nem tudom, hogy fogom bírni, mert már anyuéval is megszenvedtem. :D :D
bex13

Sziasztok!

Bibiesbrumi istennő megérkezett, itt a fejem, közkívánatra :)

Kép

Tisztára kicserélődtem :):):)

Holnap az Iguana-ban - a kedvenc mexikói éttermemben - ebédelünk, Taco-salátát fogok enni, nyami-nyami- már most csorog a nyálam :)

Rita: igen, a textilkönyvecske Babynova, de ajándékba kaptuk, nem tudom honnan jött :)

Teszek fel pocifotót a pic-ra ;)

Olvasok vissza fürdetés után jövök ! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

T-pk bocsi, pedig eszembe jutottál... Örülök, hogy még jöttél!
Ismerem az utat, nem csak rázósabb, de szerintem hosszabb is. Nem irigyellek miatta.
Zsófiéknak nagyon örülök én is!
bex13

A gyomor űrmértéke nálad se semmi Viki!!!!!!!!!!!!!

ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ,
izé,

Andi,Csunyeszkát meglesheted,Ha...pic táblázatból kilesed a nevet,és vagy nálam vagy csak a keresőbe utána nézel az iwiwen,én is ott láttam róla képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem a nyűgőséged alábbhagy,és azt is hogy buzi légy már halott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brumi,remélem teszel képet legalább a pic-re a hajadról!!!!Tudom menjek át és nézzem meg,de ilyen melegben csak a kanapén való döglés megy,plussz a locsolás,de az is úgy kicsit kap a fű,aztán felfelé tartom a permetet és sokat kapok én,lassan lebarnulok ez a gratisz a locsolásért!!!!!Mire kinő fű nigi leszek!!!

Floranan,visszatérve evésre,apa nem keveset edzhet,ha a tészta-húsi kombináció után ilyen formás :oops: pasi!!!!!!!

Madar,várjam még a maradékot vagy fejezzem be a nyálcsogatást?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Remélem azért nem volt megerőltető a bulizás hajnal 4-ig.Julcsi is ott volt???Hogy bírtátok??????????Megvettétek a járókát??????????

Petra,naftalin golyó?????????erről még nem hallottam,de ki fogom ezt is próbálni,hát nem azé fűvesítek,hogy széttúrja,persze a qrvájának a gaz derrogált,akko mé nem jött??????
Amúgy ajánlottak valami nagyon büdi golyócskát,remélem holnapra ,egkapom,csak az a baj,hogy a túrásokba nem találtam lukat,így a sörösüveget se volt egyszerű ledugni.

Elküld...aztán folyt köv......

sutimano76

Brumi ,lehet hogy csak erősen romlik a szemem,de kérlek ne sötétísd el a képeket,mert én így nem sokat látok!!!!!légyszilégyszilégyszi!!! Kép

sutimano76

T-pk!

Amikor rendszeres a fájás, akkor az x perces az x perc múlva jön (fájás elejétől fájás elejéig nézve), ha szépen beállt. De persze ez nem jelenti azt, hogyha egy fájás nem jön épp időben, csak 5 perc helyet 6-ra akkor az ciki.
Nekem volt olyan vajúdási részem az egyik szülésnél, amikor 6-7 perces rendszeres fájásaim voltak, rendszeres, de vagy 6 vagy 7 percenként jöttek, ahogy épp tetszett neki, nem tudtam eldönteni...
És bizonyos esetekben sűrűsödhet vagy ritkulhat. (Pl. legutóbb 5 perces rendszeres fájásokról otthon már 3 percre váltott, akkor indultunk, de aztán az autóban visszaállt 5-6 percre, majd mikor kiszálltunk az autóból megint 3 percesek lettek, és úgy is maradtak végig).
A lényeg a rendszeresség és a sűrűsödés...

Astrid

Kép
astrid

Dobtam fel pár képet pic-ra kiságyról meg pociról, meg szobáról, megyek olvasok :lol:

KépKép
Kép
scooper

A szilárd kajcsi nekem most egy vajas mézes kenyér volt... :)

De azóta ettem megint.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ismét reszeltem 2 almát és most vajas kenyérrel ettem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ma valahogy rá vagyok kattanva a reszelt almára.... :roll: :roll: :roll: :roll:

60 kg... kezdtem a terhességet... ez volt januárban...
tavaly júliusban kb 55 voltam... akkor hagytam abba a cigit.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Most meg már 85 vagyok 3 hete!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennek azért örülök.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig nem igazán diétázom.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anna... azért én is kíváncsi vagyok, hogy kicsi lánykád hány kiló lesz :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Jaaaaaaaaaa Süti ... már napok óta akartam írni... hogy én is net függő vagyok.... :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) a férjem meg is szokta jegyezni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaaaaa és pocisimihez is hozzá akartam szólni.... van egy pár ember akire nem vagyok mérges ha hozzám nyúl... férjem, anyum, barátnőim.... :) DE idegen.... csak azért mert az utcában lakik... NE az én hasamat taperolja.... UUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A következő kérdés amit UUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKK.... ÉS SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ.... Méhszájad nyitva van :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: brrrrrrrrrrrrrrr

Van még egy kérdés de most nem jut eszembe.... lehet nem is zavar annyira....
No befejezem a háborgást.... :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

T-pk... örülök, hogy ilyen kérdéseket teszel fel... mert ezek engem is foglalkoztatnak....(a fájások rendszeressége...) és nekem nem kell már megkérdezni.... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Anna,60 kg????????????????????????????????????????????????????????Én annyival kezdtem a terhességet.pedig a versenysúlyom amire majd illene visszafogyni az 54.esélytelen mert 73 vagyok!!!!

Nos akkor akit kihagytam attól nagy nagy elnézés,marhára igyekeztem,leföl pörgetve az oldalt,mert nem engedett mégegyszer megnyitni a net,az előző oldalon meg említésre se méltó dolgok folytak.

És most megyek fényképet nézegetni,

holnap meg fotózok nektek a kertről,ma még a szomszédasszony is megdícsért mindeket hogy milyen szépek lettünk.Sajna az ilyen volt fotó kimaradt,de ne is lássam többé olyannak a kertet.

sutimano76

Mónika, örülök, hogy megvagy! Sokat gondoltam rád ma! :D

Andi, 57-ről kezdtem a terhességet! :roll:

Kata, van akinél tényleg szinte másodpercre pontosan jönnek az összehúzódások és van, akinél végül egyáltalán nem lesznek rendszeresek. Amikor olyanok vannak kb. 10 percenként, hogy nem tudsz megszólalni közben, na akkor már érdemes elindulni :wink:

Aranyos frizura, Tünde :D A tesóm, aki Szadán lakik, régebben az Iguánában dolgozott (évekkel ezelőtt) :wink:

Süti, én azt hiszem legalább kétszer annyit bírnék enni, minden alkalommal, mint amennyit lehet.

Bex, jó nektek! Nekem még legalább :!: 4 munkanap, hogy rend legyen, de csak akkor, ha úgy bírok dolgozni reggeltől estig, mint ma :wink: (most álltam le...)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Igen T-pk kérdés nagyon jó volt,és Astrid köszi a választ.De többiek is írjanak még ezzel kapcsolatos élményt.

Viki,tőled kiapöcsöm kérdez ilyet???????Hát noooooormális?????????

sutimano76

Na megpróbálok mindenre írni...

Brumi, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a szept. 7. bejön-e!! Nálam a 17. a nyerő Bobokával! (Boboka, hol vagy???)
A hajad NAGYON TETSZIK!! Latin istennő!!! :D

Én a kórházi cuccost jövő hét elején teszem össze (remélem!), most nem is tudom mindenről, hogy hol van, mert még nagyon össze vannak egy helyre ömlesztve a holmik a festés miatt! Ja, azzal nemsokára kész vagyunk!! Képeket majd a végén. A rajzokat csak jövő héten dobják fel rá elvileg, majd előtte még próbálok fotózni.
A porszívónk viszont bedöglött… kéne egyet szerezni, mert takarítani azt van bőven mit…..

Zsófiék, de jó, hogy ilyen jól vannak!!

Rita, így van, Ébano csak nem fog reklamálni :D befogadó jó! Nekem olyan szerencsém van, hogy a dokim ott van, ahova amúgy is vinnének, így ezzel nem lesz baj!
Máté akkor fog érkezni, amikor mindenkinek a legjobb!!

Petra, jó kis recept!
Nálam is olyan mozgolódás van, hogy ajajj, kértem is párszor a csemetét, hogy ne a pocakomon át szeressen már kitörni, maradjunk a hagyományos úton. Komolyan fáj néha, amit művel. És bármit fogyasztok, 3 percen belül kapom bentről a reakciót!

Viki, ismerős az étrend és a mennyiség :D

Andi, ha ehetsz, akkor jó, hajrá :D
Pisilés ismerős, nagyon utálom ám :D

Madar, örülök, h egyben vagy és ilyen vidám!

Anna, 60 kiló… én nem is tudom mikor voltam annyi utoljára……………

Csunyeszka, képet én is szívesen néznék rólad, parancsolj rá Apikára!! Biztosan vele is „elbánsz” :D :D :D

Bex :D :D Találkozunk nemsokára, biztosan!! És akkor majd csacsogunk neked élőben is Csunyeszkával :D

T-pk, fájásos-kérdés jó, én is szeretném tudni!! Válaszokat köszi előre!!

Süti, igen, sokat edz és sokat eszik :D

Erika, ezt a haskötést nem értem...

Vicger? Móka? Dorka? Többiek?

floranan

Anna,hogy mennyiről?????????????????????
Kép
Hát mondjuk amiket írtatok itt erről a diétáról,nemcsodálom,szóval te akkor kb csont és bőr lehetsz!!!!!!Tegyél képet magadról a pic-re,légyszilégyszi...

sutimano76

Na, mire mindenre írtam, újabbak jöttek!

Viki, méhszájat még nem kérdeztek, de az a szerencséjük! :D

floranan

Dorka... hol vagy :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: csak nem babázol???????????????????? Kriszti????? Többiek????

Bibi... jó a hajad.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bibi: Jó a frizu :lol: Néztem szobaképeidet pic-on, nagyon jó lett!

Most raktam rendbe babaholmikat, és találtam egy huzatszerű valamit összehajtva a hordózóban (időben :lol: ) és nem tudom mire való? Az is valami támasztó lehet a babának? :shock: :oops:

KépKép
Kép
scooper

Viki, az én hasamhoz csak a férjem nyúlhat. Néha megengedem a gyerekeknek is, de nem mindig. Majd akkor simogassák a kistestvért, ha kibújt :wink: .

Én is kiváncsi vagyok, hogy hány kiló lesz :wink:

Na jó, mégis felborzolom az idegeiteket! Legutóbbi szülésemnél októberben 3 perces összehúzódásaim voltak órákon át. Csak arra múltak el, amikor a férjem azt mondta, hogy nem így szoktam kinézni szüléskor. A legvégén (dec. 3.), amikor elméletileg 1-másfél perces, szinte összefüggő fájások kellenek legyenek a nagykönyv szerint, akkor nekem kb. negyedóra- húsz percenként jött egy-egy nagyon erős összehúzódás.
És volt olyan gyerekem is, akivel egy éjszakát és fél napot vajúdtam úgy, hogy pisilés, összehúzódás, 15 perc szünet (amikor aludtam!)

De általában azért az elsőnél eléggé tartani szokás a papírformát :wink: .

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek utóvacsorázni, aztán bezuhanok az ágyba. A'sszem ma nem kell ringatni :lol:
Szép estét!

(Képet nem igérek, én is úgy vagyok, mint Csunyeszka, csak én még a fényképezőgépről se tudom áttenni a számítógépre, de majd megpróbálok valamit)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?