Na megpróbálok mindenre írni...
Brumi, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a szept. 7. bejön-e!! Nálam a 17. a nyerő Bobokával! (Boboka, hol vagy???)
A hajad NAGYON TETSZIK!! Latin istennő!!!
Én a kórházi cuccost jövő hét elején teszem össze (remélem!), most nem is tudom mindenről, hogy hol van, mert még nagyon össze vannak egy helyre ömlesztve a holmik a festés miatt! Ja, azzal nemsokára kész vagyunk!! Képeket majd a végén. A rajzokat csak jövő héten dobják fel rá elvileg, majd előtte még próbálok fotózni.
A porszívónk viszont bedöglött… kéne egyet szerezni, mert takarítani azt van bőven mit…..
Zsófiék, de jó, hogy ilyen jól vannak!!
Rita, így van, Ébano csak nem fog reklamálni
befogadó jó! Nekem olyan szerencsém van, hogy a dokim ott van, ahova amúgy is vinnének, így ezzel nem lesz baj!
Máté akkor fog érkezni, amikor mindenkinek a legjobb!!
Petra, jó kis recept!
Nálam is olyan mozgolódás van, hogy ajajj, kértem is párszor a csemetét, hogy ne a pocakomon át szeressen már kitörni, maradjunk a hagyományos úton. Komolyan fáj néha, amit művel. És bármit fogyasztok, 3 percen belül kapom bentről a reakciót!
Viki, ismerős az étrend és a mennyiség
Andi, ha ehetsz, akkor jó, hajrá
Pisilés ismerős, nagyon utálom ám
Madar, örülök, h egyben vagy és ilyen vidám!
Anna, 60 kiló… én nem is tudom mikor voltam annyi utoljára……………
Csunyeszka, képet én is szívesen néznék rólad, parancsolj rá Apikára!! Biztosan vele is „elbánsz”
Bex
Találkozunk nemsokára, biztosan!! És akkor majd csacsogunk neked élőben is Csunyeszkával
T-pk, fájásos-kérdés jó, én is szeretném tudni!! Válaszokat köszi előre!!
Süti, igen, sokat edz és sokat eszik
Erika, ezt a haskötést nem értem...
Vicger? Móka? Dorka? Többiek?