Gabi!
jaj dehogynem, akartam is írni, hogy de édes ahogy koncentrál GErid, meg hogy jót mosolyogtam rajta, hogy Nekem külön címezted... aztán kiment a fejemből. Bocsikaaaaaaaa
Tényleg marha sokat dolgozik a férjed, ami jó is nem is mint tudjuk (pénz, kevés otthoni segítés!)
Amit felsoroltál hogy főztél 1 nap, nem semmi, akkor Neked 2 tündéri jó fiad van, ne tagadd! 3 fogást egy nap!
Zsuka!
Nem felejtettünk el, megértjük hogy ritkán jössz, hisz melózol! szívesen segítek képlekicsinyítésben is, vagy átküldöD:
evi.szotak@citromail.hu-ra vagy pedig ha van v.milyen progitok rá...
Én pl. egyszerű painttel szoktam mostanság.
Rámész a képre jobb klikk-társiítás (vagy open with) ott paint-re katt, utána resize - pixels-nél pedig horizontalhoz beírod: 600, verticalhoz beírja automaice! de ha álló akép, akkor a verticalhoz kell a 600 (mindig amelyik a nagyobb eredetileg) utána mentés másként (save as) utána itt a babaneten beszúrod.
Üdv Fiamette!
Nekem pont 6,5 éves a fiam (Soma) de Cirmikénk Rolija 6 múlt meg lRita Atija is (csak ő most nem tud jönni, de majd biztos ír v.mikor)
Merre laktok? Honnan és miért jöttetek Tb-ra? (ha szabad kérdeznem)
Én Évi v.ok, Újvárosban lakom a kispostától nem messze, másik kisfiam Noé 13 hónapos.
Szurkolunk hogy minden rendben legyen a kis pocaklakóval. Mesélj bővebben a nagylányodról is, most kezdi a sulit Ő is? Hol?
Bocs a sok kérdésért!
Melus, Veletek mizújs?
Mi tegnap kerti partiztunk déltől estig, fiúk fürcsiztek unokatesóm kisfiával meg másik unokatesóm nagylányával...
Ma itthon pihizünk. most ebédeltünk: húsleves, rántott patiszon, sajt, parizer , sült krumpli tojássaláta. tele vagyok mint a déli busz...
Holnap jön a fiúk unokatesója egész napra, mi vigyázunk rá, a bibi az hogy reggel fél 6-ra. Na nem baj, úgyis még 1 hetünk van, hogy hozzászokjunk suliig a koránkeléshez. Úúúúú de nem várom, mostanában 8 körül kelünk, utána lustizás....
J.Ági!
Soma is +1,5-el kezdte, fél év múlva már csak 0,5- kellett, hogy bíztassalak. Én nem vettem ilyen drága szemüveget, mert baromi gyorsan nő a fejük, így a keretet is hamar kinövik. Az sztk-s hordtuk, kicsit béna volt, de tojtam rá, első a gyerek! 2 éves kora után vettünk egy normálisabb keretet (vékony, szép zöld) de az 8000 körül volt "csak" a lencsét nem értem miért csak Zeiss!???
A Gerecse ház aljában nagyon rendik, mi ott csináltattuk mindig. (enyémet is)
Hol vetted ennyiért? A keret ebből mennyi volt? fúúúú sokallom! (hát még Te)
Mennyi volt a vízvezetékszerelő végülis a másik lakásnál üdülésetek előtt?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.08.22 12:20-kor.