Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi: sajnálom Áron alvás dolgait! :( Főleg tényleg, akkor kimehetnél apához is, akár több napra is... majd csak alakul. Így meg, hogy most ketten maradtatok és csak Te vagy neki (főként), biztos még nehezebb lesz leszoktatni.
Nem semmi Áron mérete sem, akkor súlyban Bence nyert 80 dkg-val, hosszban Áron nyert 2 centivel! :) Bencém elég kis rövid lábú, apja fia!:)

Igen, oltás elég drága, 7 ezer valahány száz forint. Én utána jártam előtte, azért tudtam. De mindenképp érdemes beadatni. Most már felirathatod és be is adathatod.

Cirmike: leírásod legtöbb sorára irigy-irigy! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Akkor mi megyünk a jubi parkba fél 10-10 fele. Sajnálom, hogy Betti nem tudsz jönni, szívesen megismertelek volna. Azért remélem a többiek eljönnek.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Sikerült úgy intéznem hogy eltudok menni a TALIRA!

Most nem is irok többet,holnap ugyis tudunk dumcsizni.

Kép
berna23

Sziasztok,

csak gyors bekukk, holnap mi is megyünk, de csak a Lilivel!
(igyekszünk időben odaérni :) )

jó éjt!
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Nekünk is jó a holnapi tali,igyekszünk időben odaérni.....

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Mi is ott leszünk! Lola: Soma jön? Hogy Emesémnek is legyen játszópajtása...

Szilvia

UI: örülök Betti, hogy ott leszel... (és persze a többieknek is)! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike: eszméletlen gonoszság volt Tőled ezeket a fotókat feltenni! :) Hűűűűhaaaa!!! Csodálatos helyen voltatok!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nem tudom biztosra ígérni, de lehet Mi is megyünk holnap.
9-től van egy kis elfoglaltságunk, nem tudom mikor végzünk, de megpróbálunk sietni!

Jó éjt!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Na erről a taliról is lecsúsztunk. Nem nagyon tudtam jönni olvasgatni, de autó sincs, mert apa dolgozik 4-ig. Hát majd csak egyszer összejön!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Amúgy Dani már jobban, hétfőn voltam vissza vele dokinál. Picit még piros a torka, továbbra is kell szedni az antibiót amíg el nem fogy. Gergő pedig neki kezdett köhécselgetni, úgyhogy ma meg őt viszem. Nézze meg a biztonság kedvéért. Semmi más nincs (láz, hányás.. ilyenek mint Daninál) neki.
Az én hasfájásom vasárnapra meg hétfőre durvább lett és a hasam is ment hozzá. Aztán tegnap a mensi görcsöm miatt bevettem fájcsillapítót és azt is elmulasztotta. Azóta meg semmi. Nem értem, hogy mi ez, de azt érzem hogy nem vagyok tele most valami sok energiával.
Férjemék mennek a leállás alatt látástól mikulásig. CSak holnap nem megy, aztán még hétvégén is végig. Ráadásul 12-znek. Nehogy már el mehessünk valahova is.

Lola!

Köszi a felköszöntés hozzászólást. Nálunk nem így működött. Egyedül a gyereknek szerveztem meg. Magamnak, illetve a felnőttek nem szerveznek ilyet. Engem ez bosszant, hogy régebben tök jól összehangoltuk, és egyszerre mentünk köszönteni, most meg mindenki amikor van, hogy 2 hét múlva köszönt. Szóval ez így nagyon rossz! Épp beszéltük Zolival, mikor Gergővel kórházba voltunk és kicsit kiültünk a parkba levegőzni, hogy annyira kezdünk eltávolodni egymástól. A gyerekek (Dani, Kitti, Gergő) is annyira szeretik egymást, de olyan ritkán találkoznak és nem az Ő hibájukból :D . Mondta a férjem hogy ezen szeretne változtatni, mert nem szeretné, ha az lenne mint nálunk lett. De szerintem ez a másik részen nem jutott eszébe senkinek sem.
Bocs ezért a pár sor pluszért!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Most látom, hogy lesz ma tali.. Húú..Lehte gyorsan összedobom a gyerkőcöket és kilesünk, apa úgyis elment délig segíteni apumnak.

Nyaralás..16 órás voltodafelé az út, az utolsó 100 km-en megbolondult a gps és így kavarogtunk kicsit.La a klappal a gyerekek előtt, mert nagyon jól viselték.Éjjel aludtak, igazából csak az utolsó fél órában hisztikézett Antó.Valamiért indulás előtti napokban, meg az odaúton sem akart ciczni , egyszerűen elfordult.Meg íjjedtem, hogy most mi lesz, mert ugyan vittünk kaját, de akkoris. Aztán kár volt, mert a szálláson meg már csak a cic kellett neki, a kajcsik felét vissza is kellett hozni, ott már jkajálni nem akart.(Mostanra helyrejött neki és nagyon eszi megint a gyümiket, zöldsiket..)
A szállásunk elég ramaty volt, nekünk jutott a 250-ből a legrosszabb szoba szerintem.Reklomálni nem tudtam, mert sajnos csak németül tudok és ők meg csak angolul tudtak.Az a bosszantó, hogy akikkel mentünk tök jó szobát lkaptak tök jó franciággyal, nekünk meg összetoltak két kifeküdt szart, ami között, kb 20 cm-s rés volt..Ugyanazért a pénzért. RTudtam, hogy nem lesz hipiszupi, de akkoris..
A tenger gyönyörű volt-Az idő már nem annyira.Bár mindedn nap tudtunk pancsizni, de elég szeles volt.Átlagban szerintem olyan 28 fokok lehettek, nem volt kánikula.Esték meg elég hüvik voltak, de az nem baj, mert csavizni jó volt.
Bius nagyon élvezte a homokos partot, sokat homokoztunk, betemetgettük egymást, építgettünk..Antikámnak kint kijött a 8. foga..Szerencsére nem bvviselte meg nagyon.Viszont ott átaludta az éjszakákat. Kb.9-reggel 6/1/2 7-ig aludt egyhuzamban.Kezdtünk reménykedni, de kár volt..Mióta hazajöttünk azóta éjfél-3-6...
Aztán vasárnap reggeli után kellettvolna hazajönnünk, de szomvbaton jött az ötletem, hogy induljunk el...Aznap délután hát elindultunk, így sokkal jobb volt, mert megint éjszakába jöttünk és végig aludtak a gyerekek.Olyan jó volt hazajönni lefeküdni a jó kis ágyikónkba. Mamikám várt a jókis ebéddel...
Képeket rakok..
Később jövök..

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Kép

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ez az egyik kedvenc képem a fiúkról

Kép Kép
joosneagi

Kép

Kép Kép
joosneagi

pár kép már itthonról.. Kép apával bolondoznak Kép így tudok ülni..:)

Kép Kép
joosneagi

sZiasztok!

Milyen volt a tali?
Nekünk pont ma volt időpontunk tanácsadásra,10-re,így esélyünk sem volt menni.
Dorka szerencsére már helyrejött,vasárnap reggelre gyógyult meg.Szombat este elővettem a "varázsbotom"és meggyógyitottam a hasát,használt :lol: ,már ezsik is,jó 1kg-ot leadott,huu olyan féle nyúltam hozzá már a végén,mert már az is fájt neki.Ha vasárnapra sem jött volna helyre,akkor kórház lett volna...most még gyenge,de már kezd erősödni.
Levi jól van,5400g,és 57cm :lol: ,nekem Dorka 4 hósan volt ekkora :shock: ,pedig ő is szerette a pociját,tejci szerencsére visszajött rendesen!!!!

betti!
Hogy van apósod??Böli hogy megy?Ottalvás?

Ági!
Nagyon jók a képek!!!Akkor szerencsére az időtök is elfogadható volt.örülök hogy jól bírták gyerkőcök az autóutat!!!

Cirmike!
huuhhhaaa nem semmi helyen voltatok megint,emlékszem tavaly is csk irigykedtem :lol:

Nah hallom Levi felkelt,de akkor is gyorsba teszek fel képeket,másnap írni sjan nincs időm,majd később!!!

Kép

közeli
Kép

4 hetesen,már ezt csinálta
Kép

Apával
Kép

3-an
Kép

Büszke nővérke
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági,

Gyönyörű a kicsi Levikéd és a nagylányod is! Hihetetlen mekkora, és még csak most született.
Dorka hogy halad a beszéddel? Gondolom már rendesen beszél.

A tali jó volt, sokan eljöttek. Erika és Zsani készitett képeket, biztos raknak majd fel.
Szilvianyu, Erika és én a játszó után elmentünk a csónakázó tóra a gyerekekkel egy kis vonatozásra, körhintára és ugrálóvárazásra.
Szilvianyut láttam rávették a lánykái pár lufi megvételére :lol: Én ma még le tudtam beszélni róla Laurát 8)
Mátét is beültettem a körhintába, leizzadtam mire vége lett a menetnek, attól rettegtem, hogy elkezd majd sirni és ki fog esni. Szerencsére nem igy történt.

Joósné Ági és Cirmike,

Nagyon irigykedtem a képek láttán, gyönyörű helyeken jártatok. Nekünk idén csak a Balaton jutott. De jó volt az is.

Judit
jutte

Sziasztok!

Ági: örülök, hogy Dorka jobban van. Majd visszahízza a fogyást!!! A lényeg, hogy meggyógyult! Nagyon jók a fotók, ahol a fejét emeli Levike a kiságyban, tiszta Dorka. Nagyon édes apás-fiás fotó is! :)

Gabi: örülök, hogy jobban van Dani. Gergőnek mit mondtak? Hasad mitől lehet? Nem vese gondok? Felfázás, vesemedence gyuszi, vagy valami nőgyógy?
Köszöntés: no comment! Bár tény, hogy nálunk is úgy van, hogy aki tartja (aki az ünnepelt), az szól előre, hogy mikor jöjjenek, de hál istennek szívesen jönnek. Pl. holnap anyuékhoz megyünk ebédre, anyu szülinapjára, apu rendel neki tortát, de itt velük (meg tesómékkal) megtartjuk Bence névnapját is, ami vasárnap lesz. Anyósékkal vasárnap. Valószínű.

Jó, hogy volt tali, kicsit a meleg elbágyasztott, de jó, hogy megismertem Livit és Timit. Moncsi, eszméletlen aranyosak a lányok és hogy kivilágosult a hajuk!!!

Utána még csónin körhintáztak, meg kisvasútaztak a lányok, meg kaptak lufit. Bencus elaludt.

Megkérdezem itt, ha valakit érdekel, addig nem teszem fel tesz-veszre. Rakok majd később képet is róla.

Eladó egy leo-poldi (magyar termék) átmeneti, bélelt kabát, nagyon aranyos, kapucnis. Fiús, kék. Nagyon aranyos. 74-80-as, de nagyobb, szívesen mérek rá! Szerintem simán van 86-os, de én már a nagyobbat kell, hogy vegyem. Most vettük tavasszal, mivel korán meleg lett, csak párszor volt rajta (kb. 5-ször). Újonnan vettem 4500-ért, kb. 2000-et szeretnék érte.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na tali hiányában délelőtt aztán gondoltam egyet és öltöztettem a gyerekeket, hogy akkor megyünk a játszóra és pont telefonált Zoli anyukája, hogy elvinnék Danit kicsit csavizni.
Mi meg elmentünk Gergővel Újvárosba (posta, Rossman, méteráru) gyalogoltunk egy picikét. Aztán visszavittem a dokihoz is mert tegnap óta Ő is köhécsel, de szerencsére nincs vele semmi. Így nyugodtabban vágok neki a hosszú hétvégének.

Örülök, hogy a tali jó volt. Arra már nem mertem megreszkírozni a sétát.

Na megyek, mert mivel nem igazán voltunk még itthon a lakás romokban.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: örülök, hogy Gergőnek nincs különösebb baja.

JoósnéÁgi: nagyon jók a fotóitok! Tényleg jó az apás Antis, de az is, amin kettesben vagytok a vízben! Sajnálom, hogy a szállás nem volt a legjobb! :evil:
Anyukád nem olyasmi kinézetre, mint Te? Láttam ma egy nőcit, egy másikkal beszélgetni és tök hasonlított Rád. Vörös rövid haj...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Örülök, hogy jó volt a tali.

Rékával mi is bent voltunk ügyet intézni Tbányán, szerettem volna hozzátok kinézni, de Roli nem volt hajlandó jönni velünk, itthon maradt egyedül, kb. 3/4 órát voltunk el, de többre még nemigen merem. Majd lassan.
Nagyon ügyes már egyedül.
Múltkor vásárolni mentünk akkor maradt itthon, aztán a fodrászhoz mentünk nélküle. Most a bankba...
Jól elvan, tvzik, játszik a legoval többnyire.
Elővesz kaját, italt önt magának. Ha baj lenne itthon kimegy szólni a szomszédnak.
Nem nyit ajtót senkinek, csak belebeszél a kaputelefonba.
Lassan a közlekedést tanuljuk meg. Itt falun a legtöbb 6 éves egyedül megy haza az oviból már, aztán a suliból már szinte mindenki csapatostul...

Ági,
Örülök, hogy Dorka jól lett.
Majd visszajön az étvágy és megerősödik mire az ovi kezdődik...

J.Ági,
Azért a 28 fok nem volt olyan rossz, nem? Lényeg, hogy tök rossz idő nem volt...
Egyébként a matrac a mi ágyunkban is szar volt, a hét végére fájt a hátam. Ritka az a hely ahol frankó a matrac.
Látom Bius sebe szépen gyógyult...
Most Rékának van egy nagy sebe az állán, térdein és a szája szakadt fel még kint mikor a színpad körül futkosott, de már gyógyul. Igaz fehér foltosan, mert ugye a többi rész szépen lebarnult, de kit érdekel...

Na megyek átpakolom a bőröndöt (felét ki se szedtem, pl. homokozó, úszómellény, sapkák, tiszta poló, r.naci)
Aztán irány a Tisza tó!

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Szép estét!

Bocsi hogy nem mentünk a talira (pedig ígértem) de reggel a fiúk ad-hoc döntöttek a komáromi strand mellett és mivel ki tudja idén lesz-e még jó idő és ha igen, akkor meg ha nincs itthon férjem, szóval... talán utoljára mentünk strandolni inkább!
Jó volt, nem voltak sokan, Noé is Soma is élvezte...

J.Ági: szupik a fotók, Nekem is az tetszik, amelyiken ketten vagytok a férjeddel. De látszik hogy a lurkók is élvezték. Gps meg monnyon le, hogy nem vezetett jó helyre Titeket!
Antó utazóágyban aludt ott? Azt azért kaptatok?
Na eszi a zöldségeket-gyümiket, az tök jó, mert ugye sok mindent nem fogadott el!

Ági01: örülök, hogy a tejcsi rendben lett. Levikéd tündér, együtt még édibbek. Szuper ügyes a kistökös, hogy így emeli magát már! Milyen sötét hajú és a bőre is sötétebb nem mint Dorkának? VAgy Dorka is ilyen volt picurnak. Látszik Dorkán hogy tényleg büszke!

Talis képeket várjuk azért!

Szilvianyu: Emeséd elvolt azért a talin? Bocsi...
Ja a következő talira vinnünk kell (ezt Soma mondta úgy figyelj!) egy olyan ragacsos labdás tányéros játékot, amivel Emesével akar majd játszani... (ma a strandon is ezzel játszott)
Nem tudom mikor lesz tali, mert ugye nemsokára suli, de talán még a suli első hetében nem lesznek annyira leterhelve és összehozzuk!

Cirmike!
Aztapaszta, nem semmi a hely ahol jártatok! Rossz volt hazajönni, mi????
Roli: ügyes hogy ennyit otthon mered hagyni. Én is szoktam Somát, de max 20 percig volt még itthon csak! Redőnyt lehúzom (ugye 7-en lakunk!) szám. gépezik általában... idegent ő sem enged be, mondjuk be is zárom az ajtót... Félek azért mindig.
Legközelebb le akar menni egyedül a kisboltba (parkolós úton át kell menni viszont...) megígértem Neki, ha v.mi kifogy hirtelen, leküldöm majd!

lola77

Ma mindenki ennyire ünnepel????? :shock: :wink: :?:

lola77

Sziasztok!

Én is épp ezt akartam írni. Mi már délelőtt óta nem voltunk itthon, ezért nem írtam. Délelőtt 10-re kimentünk ugye az Almára, itt taliztunk Juditékkal. Aztán mentünk ebédre anyuékhoz, ott voltunk délutánig, utána megint kimentünk, akkor Zsankáékkal, Angiékkal taliztunk (Angi:tök ari, fiatalos, mosolygós, nagyon-nagy hasú kismami vagy :)).
Utána még játszótér, majdnem nyolcra értünk haza. Akkor fürdetés, etetés. Most már alszanak a kicsik (kb. tíz perce), Apa meg lement a tűzijátékra Emesével. Fél tőle Emese, de most állítólag a Turultól nézik. Hát kíváncsi leszek... ma még vasalnom kell, hegyekben áll! :(

Holnap meg ha lesz humorom, a kisszobának esek neki... muszáj...

Ja, a leo-poldi kabátot felraktam teszveszre, nem nagyon érdeklődtetek iránta, és már el is vitték, egy oroszlányi anyuka, úgyhogy már nincs meg! :)

Na megyek, nekiállok vasalni (most tényleg...) :)

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Soma nem akart lemenni de. az Almakoncertre.... :(
De délután se, így csak Én mentem le Noéval sétálni de akkora por volt meg tömeg, hogy nem mentünk beljebb, csak a szélén...
Az előbb sírt Soma annyira félt a durrogástól, Noé is felkelt de Ő az ablakból tátott szájjal nézte! :)

Szilvianyu: ügyi vagy, hogy már el is adtad, bár ennyiért... Nekem van egy őszi kabim Somáról hasonló színű mint a Leo-poldi amit Te adtál (bár még sz.tem az is jó lesz!)
Én meg a babaszobán adtam el a Avent Isisemet múlt héten!
Hurrá adás-vétel!

Többiek?

lola77

sziasztok!

tali óta nem jöttem...mindig van valami, ami miatt nem jut idő írni.. :? most épp Apával beszélek msn-en..végre...jön haza 9.én HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
a babatali jó volt, bár nem sokáig maradtunk, Áron álmos lett nagyon:) De azért nagyn jó volt találkozni Veletek :D

Cirmike,
már kérdeztem, hol voltatok nyaraln? Ez olyan egyiptomos...Tisza tónál hová mentetek? Mi Abádszalókra jártunk annó bulizni :wink:

Szilvi,
láttalak ma Titeket Sárberekben, Apukád is veletek volt, csak a másik olalon mentünk, és Áron aludt, nem akartam kiabálni.

Lola,
szegény Soma, hogy fél a tüzijátéktól :( Mindig félt tőle? Érdekes, a gyerekek szeretni szokták. Mennyiért adtad el az avent-ot?
Bár én még megtartom az enyémet :wink:

Megyek, lefekszem...Áron úgyis mindjárt kel :?

Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

Szilvia1981!
Asszem 6000-ért vettem és 3000-ért adtam el, de szupi volt!Bánom, hogy nem vettem annó már Sománál, bizti másképp alakult volna az egész szoptatás (ő "csak" 7 hónapig szopott, de elején kellett pótlás is neki 3 hóig :? )
Egyiptomban voltak Cirmikéék!

Mennyit alszik Áronod a babakocsiban?

lola77

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali,örülök hogy beszélgethettünk,igaz nagyon furcsa volt Istike nélkül.

Mi is háromszor voltunk kinnt tegnap,de sajna nem futottunk össze senkivel sem.Alma koncert Istit nem érdekelte,pedig nagyon aranyosak sztem.
A dodgem meg a kisvasút volt nyerő,de az nagyon.Délután a pacikat néztük meg.Este meg már csak a tüzijátékra mentünk ki.
Jaj látnotok kellett volna kisfiam arcát.Nagyon tetszett neki,teljesen bámulatba ejtette.Felvettük neki,igy most itthon is követeli folyton.

Judit
Én nem mertem Istit beletenni a lánchintába,pedig ő szeretett volna beleülni.Csak féltem ki ne csússzon a giliszta valaga. :D

Ja meg kikönyörgött egy Thomasos szettet.Na majd csak kijövünk valahogy fizuig. :lol:

Betti

Kép
berna23

Ma a kamrát pakoljuk ki,ki lezs bontva a fal,hogy egybenyissuk a régit,az újjal.
Ne tudjátok meg mit voltam képes 3 év alatt oda felhalmozni. :oops: Hogy én azt hova fogom pakolni. 8)

Tesek egy két képet.

Kép
berna23

Kép Isti tésztát gyúr Kép ISTI FÜVET NYÍR

Kép
berna23

Kép Alma koncert helyett Kép

Kép
berna23

Sziasztok!

Na én is itt vagyok!

Szilvia1981!

Tök jó, hogy már legalább tudjátok mikor jön haza a párod. Igaz addig még nem kevés idő van, de legalább már van egy időpont. Gondolom erősen számolod vissza a napokat.

Betti!

Mi nőcik ilyen gyűjtögető lények vagyunk. Ilyenkor szokott jönni, hogy "húú, ezt meg mi a francnak raktam el??" és ki a kukába. Legalább is nálunk csak így lehetett jutni valamire helyileg. Ügyi vagy, bizti megoldod okosban!

EDB anyu!

Ügyi vagy, hogy már el is adtad. Nekem is eddig bejött a TEszvesz. Sikerült adni venni jó dolgokat! Emesének hogy tetszett a tüzijáték??
Hasfájás lehet felfázás miatt volt/van, mert néha fáj ha pisilek illetve olyan kellemetlen. Már eddig kétszer volt ilyen, akkor gyógyit kaptam rá. Most megpróbálom kamillás ülőfürdővel, mert csak picit előjön aztán elmúlik.

Lola!

Szegény Soma! Miért fél ennyire a tüzijátéktól?? Volt valami rossz élmény??

Rólunk:

Tegnap apa szintén dolgozott. Csak délután fél 6-ra ért haza (reggel 7-kor indultak). Danit most a a mamáék nem vitték sehova, mert Ők mentek Lentibe (kisvasút, tó, fürdő...stb vannak ott 200 km-re innen) Olyan jól esett mert gondolkodtak, hogy vigyék-e Danit is, mert annyira jól viselkedik náluk. Végül nem vitték, Ők pedig ott is aludtak, ma jönnek este fele haza.
Szóval így 2 gyerkőccel voltam itthon. Megfőzőcskéztem (tyúkhusi leves, rizses hús) és még palacsintát is sütöttem (évek óta nem csináltam, tavaly a férjem sütötte).
Dani délelőtt elég hisztikés volt, de aztán fordult egyet és lehetett vele könyvet nézegetni, kérdezgette benne (színek és formák) hogy mi micsoda, próbálta mondani. Ez nála nagy szó.
Újabb szava: TÁSZ - pénztárca.
Régebb óta mondja: KÁSZ - tejeskávé
Aludni nem aludt napközben így este fél 9-re kidőltek.
Az orra folyik sajna, elég rosszul alszik emiatt, de ha átjöhet hozzánk megnyugszik. Mostanában sokszor átkéredzkedik és látszik hogy jól esik neki hogy ott lehet. Most is a hálóban alszik.
Gergő is ramatyul alszik. Ő talán fog miatt, mert a 3. áttörte már az ínyét, de mellette is duci. Viszont a sebénél azon a fehér részen lett neki egy kis luk. Így most megint kenem neki Betadinnal, nehogy fertőződjön a kakitól. Figyelgetem aztán meglátjuk mi lesz.!

És néhány kép! Gokartról, járássegítőről is teszek majd!

Kép Közös babatornázás! Kép Lola! Egy fálállós! (ott mertem hagyni)
Kép És még egy!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola!
Néztem a picasan a képeket és a fehér meleg hálózsákot mindenképpen szeretném. A többi képet majd még1x megnézzem, nagyon édesek a rucik, de már annyi van, így a többit még átgondolom.
Nem csodálom, hogy Soma félt a tüzijátéktól. Én sem nagxyon szeretem, mert tök hangos, gyerekeknek meg még jobb a hallásuk.

Anikó!
Jók a Balcsis képek :) még ilyen kóla reklámot :) mit nekik a Beckham meg a többiek, és még annyi gázsit sem kérnétek :D

Cirmike!
Gyönyörű helyen jártatok ismét! Én is emlékszem még a tavalyiakra is. Jó szorakozást a Tiszánál!

EDBanyu!
Örülök, hogy találkoztunk tegnap. A következő talin meg már remélhetőleg beszélgetni is lesz alkalmunk :) Mikor összefutottunk Juló épp a dodgem sokkhatása alatt volt :oops: arany szívem amennyire fel akart rá ülni annyira nem élvezte. :(
Köszönöm a bókot :)

Ági!
Nagyon édes még mindig Levi! a fejemelgetősön tényleg tiszta Dorka :)
Jövő7en mentek ti az oviba? Mi szerintem szerdán, csütörtökön megyünk. :)

JoosnéÁgi!
Sajnálom a megfázast, meg a szállást. DE azért a képeken látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Betti!
Isti nem akart csápolni A koncerten ? Julcsi naggyon nyomta már megint :lol:
De gondolom a vonatozás bejött!
Bölcsibe már megy egész napra majd?
Kiartás a pakoláshoz. Sok cucc tud felgyűlni, az igaz.. én sem értem sokszor, hogy honnan :)

Mi is megjártuk a Balcsit :) Nagyon jól éreztük magunkat. Kellett ez a 3 nap így a nyár végén. Juló örült a Balcsinak nagyon. Még "éjszakai" pancsizásra is elvitte tesóm. Bár azt nem annyira értékelte, kicsit félt a sötét Balatonban.

Tegnap mi is szinte egész nap úton voltunk, valamint a Csónin. A dodgemet leszámítva nagyon jó volt. Teszek én is néhány képet, ha Juló is úgy akarja ...
angika

Leguánnak álcázva Kép
Balcsiban Kép
Hínárhajú hercegkisasszony Kép
és a pillangokisasszony Kép Kép
angika

sziasztok!

Lola,

változó mennyit alszik Áron a babakocsiban, de általában 1-1,5 órát. Sejtettem, hogy Egyiptomban voltak cirmikéék, a képek alapján :D Meg ugyanolyan mint Tunézia, csak gondoltam, az nem lehet, mert az nem három óra repülőút:)

Gabrielldaniell,
hát igen, messze van még 9-e, még 17 nap :D Neeem, nem számolom vissza a napokat :wink:

Angi,
tök jók a képek :D

Betti,
tök jók ezek a pakolások, mindig olyan dolgokat találok..Atyaég, hogy ilyen is volt...meg jééé ez még megvan :?: :shock: :lol: Ki tudja milyen kincseket lelsz...

Jó hétvégét!

KépKép
szilvia1981

Betti!
...Mert gondos-spórolós "asszonyság" vagy, azért halmoztál fel dolgokat! Ez így szokott lenni, most majd megfőzöd azokat és spórolsz! :lol:
Isti tündéri a képeken mint mindig!

Angika!
Ok, akkor azt félreteszem mindenképp!
Julcsi nagyon szép csaj, a pillangóson mindenképpen, nagyon tetszik! Még jó hogy lesz egy öcsi, aki majd 15 év múlva megvédi a fiúktól!
Soma meg nem akar felülni dodgemre, ha ordítva felerőszakolom, meg vigyorog! Fordítva mint Juló!

Nincs rossz élménye Somának a tüzijátékkal, csak a hangosságától fél, a hangos dolgoktól alapból fél kiskorától.

lola77

Sziasztok

Már tuti hogy elfelejtettek, de mentségemre legyen hogy melózok ezerrel és még ahoxan is fennt vagyok, nincsen sok időm

Képet nem tudtam felrakni mert lekéne kicsinyíteni amihez nem értek de majd az én okos párom megoldja holnap

Joósnéági

Nagyon jók a képek. Az nagyon tetszik amikor a férjeddel kézenfogva vagytok. És nagyon csini vagy.
Jó lenne majd talizni

Ági.

Ti jól vagytok? Néztem a képeket, Levi baba nagyon szép kisfiú. És hogy Dorka mennyit nőt? Nem semmi
zsuka77

Sziasztok!

Csak pár mondatra jöttem, mert hulla vagyok..Ma tartottuk a szülinapomat és egész nap sütöttem-főztem..
Voltam Antikával szemészeten..Rossz a pici szeme ls azért kancsalít..+1,5 -ES SZEMÜVEGET KELL HORDANIA MOST EGY DARABIG, DE AZT MONDTA A DOKTORNŐ, HOGY MÉG TELJESEN KORRIGÁLHATÓ, VALAMI VELESZÜLETETT RENDELLENESSÉGE VAN. :(
Csináltattam is szemüveget, vagyis jövő héten lesz meg és csekélység 22 ezer lesz, mert ilyen picicbe csak Zeiss van..Jó, hoy lehet kapni, de nem baj, csak gyógyuljon meg a picim szeme...

Most megyek is, holnap még írok, de már nagyon hívogat az ágyikó..
Jó éjt..

Ági!

Tüneményes Levi, szerintem tiszta olyan, mint te..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Szeretnek csatlakozni hozzatok, 1 eve koltoztunk Tatabanyara, nem nagyon ismerek senkit. Jo lenne idonkent talalkozni ismerkedni olyan szulokkel akinek akkora a gyermeke mint nekem.
Van egy 6 es fel eves kislanyom es decemberre varjuk a kistesot o is kislany lesz :)
Megprobalok olvasgatni visszafele, hogy megismerjelek titeket.
Sajnos a terhessegem nem problema mentes, fekudnom kell kulonbozo okok miatt.
Szep hetveget mindenkinek.
fiamette
fiamette

Jó reggelt!

Üdv Fiamette!

Vannak itt a kislányoddal egyidős gyerkőcök! (Lola Somája, EDB anyu- Emeséje). Az én kisebbik fiam pedig decemberben született így 1 év lesz gyermekeink között. Hogy hívják a nagylányodat? Mi a probléma a terhességeddel? Persze csak ha akarsz, akkor válaszolj!

Lola!!!!!!!!

Tettem fel Geriről ácsizós képek és meg sem nézted???! Irgum-burgum!

JÁgi!

A lényeg, hogy Levi szeme rendbejöhet és ez a legfontosabb. Sajna én is tapasztalom, hogy minél kisebb valami annál drágább. Mi jó sütöttél, főztél tegnap??

Nálunk semmi extra nem történt tegnap. 11 körül lementünk kicsit a játszóra, de annyira tűzött a nap, hogy csak egy háromnegyedórát maradtunk. Gergőt még be tudtam tolni egy ici-pici fa árnyékába, de Dani természetesen végig napon volt, hisz a homokozó, a mászóka, a csúszda mind itt van. Szegény nem értette, hogy miért megyünk fel olyan hamar, de már piros volt az arca, meg a karja is. Mesével sikerült felcsalnom. Délután még boltba voltunk.
Most meg elmosogatom a tegnap estit, aztán nekiállok főzőcskézni. A 7végén tutibizti nem megyünk sehova sem, mert apa 6-ig dolgozik mindkét nap.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Tudom, hogy későn szólok, de csak most találtam meg..Szóval, ha valaki szeretne a napookban az esztergomi élményfürdőbe menni, akkor szívesen odaajándékoznék neki egy 1 gyermek és 1 felnőtt részér szóló ingyenes belépőt.Még Biusom nyerte tavaly, de mi nem használtul fel és most találtam meg. Viszont csak aug.27-ig érvényes.Ha esetleg valaki megy addíg szóljon és adom..

Kép Kép
joosneagi

Ja és ha itt nem tudtok elérni és kellene, akkor a számom:20/390-6130

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Angika
Örülök hogy jó volt a Balcsizás.Julis olyan édes.A multkori talin Istike nagyon húzott felé.Itthon is őt emlegette az apjának. :lol:

Gabi
Huu de ügyes a Gergő.Azon az állós képen ami közeli,valami harapnivaló a combija.Meg ahol ketten vannak Danival is nagyon tetszik.Sztem tiszta apja mindkettő.De ne búsulj majd Kisgabi meg rád fog hasonlitani. :wink:

JÁgi
Mi nem megyünk mostanság strandolni,Aranyos vagy hogy gondolsz a babanetes családokra.
Sajnálom hogy gond van Antika szemével.De az jó hogy ilyen hamar elkezdhetitek a "terápiát".Szemüveget amúgy is csak 6hónaptól ajánlják,nem?Legalábbis én még nagyon csepp csecsemőn nem láttam még.
Rokonunk kisfia koraszülött baba volt,egy év szemüvegezés után helyrejött a kancsalsága.
Kívánom a legjobbakat.

Zsuka
dehogy felejtettünk el.
Jössz amikor tudsz,senkitől nem kapsz dorgálást.
Elhiszem milyen fárazstó lehet a sok meló,utána gyerek,háztartás stb.

Fiamette
Üdvözöllek én is.
Bernadett vagyok,alsógallán lakunk egy kis családi házban.Van egy két és féléves bölcsis kisfiam, István.
Gratulok a pocaklakóhoz.
Nagylányod most megy suliba?
Picinek,nagynak mi a neve?
Hol laktatok ezelőtt?

Betti

Kép
berna23

Gabi!
jaj dehogynem, akartam is írni, hogy de édes ahogy koncentrál GErid, meg hogy jót mosolyogtam rajta, hogy Nekem külön címezted... aztán kiment a fejemből. Bocsikaaaaaaaa
Tényleg marha sokat dolgozik a férjed, ami jó is nem is mint tudjuk (pénz, kevés otthoni segítés!)
Amit felsoroltál hogy főztél 1 nap, nem semmi, akkor Neked 2 tündéri jó fiad van, ne tagadd! 3 fogást egy nap!

Zsuka!
Nem felejtettünk el, megértjük hogy ritkán jössz, hisz melózol! szívesen segítek képlekicsinyítésben is, vagy átküldöD: evi.szotak@citromail.hu-ra vagy pedig ha van v.milyen progitok rá...
Én pl. egyszerű painttel szoktam mostanság.
Rámész a képre jobb klikk-társiítás (vagy open with) ott paint-re katt, utána resize - pixels-nél pedig horizontalhoz beírod: 600, verticalhoz beírja automaice! de ha álló akép, akkor a verticalhoz kell a 600 (mindig amelyik a nagyobb eredetileg) utána mentés másként (save as) utána itt a babaneten beszúrod.

Üdv Fiamette!
Nekem pont 6,5 éves a fiam (Soma) de Cirmikénk Rolija 6 múlt meg lRita Atija is (csak ő most nem tud jönni, de majd biztos ír v.mikor)
Merre laktok? Honnan és miért jöttetek Tb-ra? (ha szabad kérdeznem)
Én Évi v.ok, Újvárosban lakom a kispostától nem messze, másik kisfiam Noé 13 hónapos.
Szurkolunk hogy minden rendben legyen a kis pocaklakóval. Mesélj bővebben a nagylányodról is, most kezdi a sulit Ő is? Hol?
Bocs a sok kérdésért! :wink:

Melus, Veletek mizújs?

Mi tegnap kerti partiztunk déltől estig, fiúk fürcsiztek unokatesóm kisfiával meg másik unokatesóm nagylányával...
Ma itthon pihizünk. most ebédeltünk: húsleves, rántott patiszon, sajt, parizer , sült krumpli tojássaláta. tele vagyok mint a déli busz...
Holnap jön a fiúk unokatesója egész napra, mi vigyázunk rá, a bibi az hogy reggel fél 6-ra. Na nem baj, úgyis még 1 hetünk van, hogy hozzászokjunk suliig a koránkeléshez. Úúúúú de nem várom, mostanában 8 körül kelünk, utána lustizás....
:P

J.Ági!
Soma is +1,5-el kezdte, fél év múlva már csak 0,5- kellett, hogy bíztassalak. Én nem vettem ilyen drága szemüveget, mert baromi gyorsan nő a fejük, így a keretet is hamar kinövik. Az sztk-s hordtuk, kicsit béna volt, de tojtam rá, első a gyerek! 2 éves kora után vettünk egy normálisabb keretet (vékony, szép zöld) de az 8000 körül volt "csak" a lencsét nem értem miért csak Zeiss!???
A Gerecse ház aljában nagyon rendik, mi ott csináltattuk mindig. (enyémet is)
Hol vetted ennyiért? A keret ebből mennyi volt? fúúúú sokallom! (hát még Te)
Mennyi volt a vízvezetékszerelő végülis a másik lakásnál üdülésetek előtt?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.08.22 12:20-kor.

lola77

Sziasztok!

JoósnéÁgi: én megkérdezem anyuéktól a belépőt, mert valamelyik nap amúgy is akartak menni strandolni Emesével, de én mondtam nekik, hogy a gyémántba nem engedem, hátha oda meg elmennének. Ma megkérdezem még anyuéktól, jó??
És milyen volt a szülinap? Otthon vagy étteremben? Még ki is kellett dolgozni a beled??? (ez így szokott lenni...):( :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

BINGO!

BETTI, SZILVI ÉS ÉN EGYSZERRE ÍRTUNK 3-AN!!! :!: :!: :!:

lola77

Na, elküldtem, mert Bence itt nyekergőzött (most is)....

Szóval tegnap csütörtökön Apa ugye elvitte tűzijátékra Emesét, de Emese csak a Turultól volt hajlandó nézni, onnan viszont nagyon tetszett neki. Mi itthon voltunk este (vasaltam).

Tegnap meg nagytakarítottam a kisszobát (szelektálás, íróasztal ilyesmi), de így is, hogy kicsit segített Emese, meg Apa, így is reggeltől kb. 5-ig csináltam (persze közben volt két óra "pihi", amíg főztem, mosogattam). Utána még tegnap levittem a gyerekeket sétálni, fagyizni, játszózni. Rendbe vágtam őket, aztán kimostam, kivasaltam a függönyöket. Amíg ment a gép, a ruhákat is vasaltam. Hulla fáradtan, 1/2 12-kor fejeztem be. Addig is kb. 5-ször fent volt Bence, utána is, csak úgy volt hajlandó aludni, hogy velem, mellettem, rajtam... :( Nem tudom, mi lehet, a foga be van duzzadva, az biztos (négy van kint)... hát kemény két nap volt. Ma meg "desszertként" megpucoltam az ablakokat, anyu addig levitte a gyerekeket sétálni. Már nagyon koszosak voltak, bár húsvétkor pucoltam meg őket. Most lefutok a boltba, holnap jönnek anyósomék köszönteni Bencus névnapját (anyuékkal csütörtökön megtartottuk). Kéne valami gyors, egyszerű (bénák is megtudják sütni félét) sütit csinálni, tippetek van? Nagyon béna (és fáradt) vagyok...

Lola: Anettéket láttam kint Almán, meg utána is. Pár szót beszéltünk. Ne felejtsd el (bár Te írtad), hogy hétfőtől ebéd befizetés!Most már mindenetek meg van? Ne aggódj, jövőre tényleg kevesebb minden kell. Én is, hogy rendbe tettem az íróasztalt, meg megvettem mindent, megnyugodtam. Blúz még talán kellene Emesének, de szerintem most még jó lesz, majd a következő ünnepségre veszek.

Szilvi: köszi, olvastam, aranyos vagy!Átnézem valamelyik nap és szólok!!!

Na megyek, lefürdök és lemegyek a boltba. Ha engednek. Bencém szegény mostanában nagyon anyás és sírós! :(

Ja, amúgy ma rakott kelt evett, úgy, mint mi, nem is nyomtam neki össze (persze jó puha volt benne minden). Ügyesen ette és ízlett neki. Jééé, most nem sír Bence... Dóri nevetteti, de nagyon! Olyan édesek!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Fiamette: üdv a topikban! Gratula a gyerkőcökhöz! Én sárberki vagyok, három gyerkőcöm van. Emese másodikos lesz, Dóra most volt 2 éves, Bence most volt 1 éves.

Gabi: nagyon arik a gyerkőcök! Gergő nagyon ügyes az álldogálással. Ő is kis husinak néz ki!! Lyukkal azóta mi a helyzet?? Szegény Ti, hogy ennyit dolgozik apa, bár mi most örülnénk neki, mert június óta nagyon keveset túlórázhatott apa és ezt meg is éreztük! :(

Zsuka: gyere nyugodtan, amikor csak tudsz!!

Sziasztok

Megyek, a nagy nevetésben elvágódott és most megint sír... :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola: igen, hárman együtt írtunk! Durva, nem?? Ezt ha megszerveztük volna, se sikerült volna különbül! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?