Tigriske, örülök, hogy hallak, és hogy jól vagytok. Növögessetek csak szépen!
Kata, gratula a két fiúhoz! Ezt hívják családtervezésnek?
Timi, megteheted, hogy pihensz, hát rajta! Táncolva takarítani? Jó ötlet, lehet, hogy nekem is jobban fog így tetszeni
Andi, mekkora a pocid! Ugye kenegeted valami csodaszerrel?
Nyulasz, roppant ügyes vagy! A tejci az elején nekem is csak ennyi volt, aztán ahogy nőtt az igény, úgy a tej (és a cicim) is
Volt olyan, hogy 190-et leszipkáztak egy mellből. Most kicsit visszafogottabbak, 100 körül esznek átlagban. Be fog állni Neked is.
Én a mellem védelmét bimbóvédővel oldottam meg. Tudom, sokan ellene vannak, de nekem bevált. Kicsit macerásabb, hogy mindig mindenhol ott kell lennie, de a fájdalmat mostanra már teljesen megszüntette. Nem repedt, száradt, sebesedett ki a mellem. Nekem ennyit megért. Az elején azonban még ezzel is fájt azért. Megszokás kérdése. Majd úgy kb. másfél hónap múlva már észre sem veszed.
A száraz bőrre én is hallottam a fürdetőkrémet, de én parafint használtam fürdetés előtt, nem csak a hajlatokba, hanem a kiszáradt részekre is.
Az elején nekem is volt, hogy fél órát szottyogtak, most meg már észre sem veszem és végeztek is a kajálással. Belejönnek ám!
A pocifájás ellen mindent kipróbáltam, végülis az idő segített. 3 hónapos koruk óta semmi bajuk. Addig meg adtam nekik mindent, amit javasoltak, sajnos egyik sem volt az igazi. De van akinek ez, van akinek az bejön. Próbáld ki őket, aztán meglátjátok. Én még meleg zselés cuccot is pakoltam rájuk. Azt csípték.
Kitartás, csak így tovább, mennem kell, hívnak a csajok