Új privát üzeneted érkezett!

Labkat :P
Gratulálok a 2 kisfiúhoz :lol: :wink:
Neked már van 2 lányod is? Azta :shock:

Timi :P
Most hirtelen elég nagy lesz a családotok, nálunk is szinte mindig van valami ünnep :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


xandra: van bizony egy majdnem 4 éves, és egy majdnem 2 éves kislányom. Szóval ha nagyok lesznek, ők is hasonlítani fognak, persze nem mint az egypetéjű ikrek. Neked egypetéjűek?

Kata
labkat
 
 


Na csatolom a képeket is, mert feltöltöttem. A méretek pedig a következők:

BPD: 4,61 és 4,29
AC: 14,14 és 12,5
FL: 2,84 és 2,85
súly: 275g és 238g

Kép

Kép

Kata
labkat
 
 

 
 

Nem Kata :P , 2 petéjűek és nem is nagyon hasonlítanak. Nézd meg a vonalzóm :wink:
Nem semmi, 4 kisgyerek :shock: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Sziasztok!

Labkat! Gratulálok a fiúkhoz!

Andi! Mekkora pocak! Most már pihenjél.

Kép
tigriske1978
 
 


Kata: nem nagyon látok a képen semmit, szerintem túl nagy. Egy kezet azért ki tudok venni rajta. :)

Tigriske: jól vagy?

Xandra: hát tényleg hirtelen nagy lesz a család, eddíg ez nem volt elmondható, mert nincs testvérünk és csak a szüleink vannak + 1-1 nagymamánk. Van még néhány távolabi rokon, de velük talán évente 2x, ha találkozunk. Végülis én mindíg nagy családról álmodtam! :D

Tegnap jól elfáradtam-főleg a talpaim. Alig bírtam már menni a nap végére, pedig nem mondható, hogy olyan sokat mászkáltunk volna. Elértem azt a súlyt, amit már nem nagyon bír a lábam, pedig a neheze ezután jön. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


timi: direkt lekicsinyítettem, mert különben nem lehetett feltölteni. Na mindegy. A babák vannak rajta :D

Úgy érzem magamat, mintha folyton futnék. Alig bírok sétálni is. Nem mintha fájna valami, csak én vagyok hihetetlenül fáradt!

Kata
labkat
 
 


Köszi Timi a kérdést, jól vagyok. Megint kezd rám törni a farkaséhség, pedig már 2 hete nem éreztem, és örültem, hogy elmúlt. Én valamiért a bevásárlásokat nem bírom, bemegyünk mondjuk a corába és 10 perc után már rosszul vagyok. A babók szépen növekszenek a legnagyobb már 6,5 cm. Szóval megvagyok.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: a farkaséhség fog is jelentkezni! Már, ha magamból indulok ki! Nekem az elejétől kezdve van (hányingerem meg nem volt, csak néha egy kis émelygés) és amikor rám tör, akkor nem is állok ellen neki, reggeltől estig zabálok. Bár egyre kevesebb fér a gyomromba, mert nyomják, meg még rugdalják is néha. :D
A bevásárlást én listával bonyolítom, csak abba a sorba megyek, ahonnan kell valami, amíg párom a szerszámok között gubizik én átfutom a babacuccokat, telerakom a kocsit azzal ami kell és már megyünk is kifelé. Ahol sokan vannak, oda meg be sem megyek, mert nem bírom a tömeget, de ezt nem a terhesség hozta, már régóta megvan.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Andi,azta,mekkora poci :shock: :D szépek vagytok :D

Tigriske,mi volt genetikán?Képet kaptál?

Kata,gondoltuk,hogy a babák vannak rajtuk :D A másodikon,mintha mindkettő buksija lenne :roll: Ugye?

T-pk????

Kép Kép
Vendég
 


Nyulasz: olyan szépek a babáitok! :) Jó ilyen képeket nézegetni!

Nos az első képen bal sarokba dugják össze a babák a fejüket, és a homlokuk össze ér. Na és a baloldali baba kimutatja a tenyerét!
A második képen is mindkét baba feje látható, de a jobb oldali kissé felénk néz, és látható a szeme, az orra, és a szája is. Még soványka és nem olyan igazi szép 4D-s fotók! A másik baba meg valahogy oldalt fordulatban proflil féleséget sikerült elkapni!

Amúgy sajna kitenyészett egy enterococcus baci a kenetből, és gombás fertőzésem is van. Sose szokott lenni, de most, hogy amúgy is két babát várok, hát megérkeztek a bajok. De a méhszájam még zárt volt úgy egy hete, úh nem izgulok azért, hogy bajuk lehet. Holnap megyünk a dokihoz, és felír valami gyógyszert, a gombára sima Canesten kúpot ajánlott!

Kata
labkat
 
 


Tigriske, örülök, hogy hallak, és hogy jól vagytok. Növögessetek csak szépen!

Kata, gratula a két fiúhoz! Ezt hívják családtervezésnek? :wink:

Timi, megteheted, hogy pihensz, hát rajta! Táncolva takarítani? Jó ötlet, lehet, hogy nekem is jobban fog így tetszeni :P

Andi, mekkora a pocid! Ugye kenegeted valami csodaszerrel?

Nyulasz, roppant ügyes vagy! A tejci az elején nekem is csak ennyi volt, aztán ahogy nőtt az igény, úgy a tej (és a cicim) is :oops: :lol: Volt olyan, hogy 190-et leszipkáztak egy mellből. Most kicsit visszafogottabbak, 100 körül esznek átlagban. Be fog állni Neked is.
Én a mellem védelmét bimbóvédővel oldottam meg. Tudom, sokan ellene vannak, de nekem bevált. Kicsit macerásabb, hogy mindig mindenhol ott kell lennie, de a fájdalmat mostanra már teljesen megszüntette. Nem repedt, száradt, sebesedett ki a mellem. Nekem ennyit megért. Az elején azonban még ezzel is fájt azért. Megszokás kérdése. Majd úgy kb. másfél hónap múlva már észre sem veszed.
A száraz bőrre én is hallottam a fürdetőkrémet, de én parafint használtam fürdetés előtt, nem csak a hajlatokba, hanem a kiszáradt részekre is.
Az elején nekem is volt, hogy fél órát szottyogtak, most meg már észre sem veszem és végeztek is a kajálással. Belejönnek ám!
A pocifájás ellen mindent kipróbáltam, végülis az idő segített. 3 hónapos koruk óta semmi bajuk. Addig meg adtam nekik mindent, amit javasoltak, sajnos egyik sem volt az igazi. De van akinek ez, van akinek az bejön. Próbáld ki őket, aztán meglátjátok. Én még meleg zselés cuccot is pakoltam rájuk. Azt csípték.
Kitartás, csak így tovább, mennem kell, hívnak a csajok :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,próbáltam a bimbóvédőt,de azzal is fájt :shock: Igazából mostmár csak az első pár szívás fáj(öööö...csillagokat látok),aztán jobb lesz,remélem lassan az eleje is megoldódik...

Kata,sajnálom a nyavaját...remélem hamar kikezelnek belőle...
Vendég
 


Nyuszi!
Jobb lesz!
vovanda
 
 


nyuszi! nagyon szep a vonalzod :D :P

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Nyuszi :P
Tényleg jobb lesz. Annyira, hogy én már el is felejtettem, hogy az elején fájdalmas volt a szoptatás :shock: :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


timi: Volna egy kérdésem. Ma hívta fel a figyelmemet egy kismama arra, hogy feltétlenül olyan ikerbabakocsit vegyek, amiben van valami elválasztó, mert különben piszkálják egymást a lurkók! A Chipolinoban van? Másrészt írtam a babaszafarinak, hogy megkérdezzem, hogy van e még babakocsi, de válaszra sem méltattak. Ha nem lenne kocsi, nem is tudnék rendelni? A héten szerintem megrendelem, már ha van. Neked kellett várni, vagy csak a zöld az amiből már nincs? Csak mert emléxem írta valaki, hogy nem volt, és ez érdekelne, hogy te találkoztál ezzel a problémával??? Ja és a képeken nem vízszintig dönthető, de ugye dönthető vízszintig? Szerinted elég meleg a lábzsák, és van elég hely bebugyolált babáknak is??? A két ülés rész külön állítható? Köszönöm a válaszokat!

xandra: őszintén nekem a két fiú szeme a képen nagyon hasonló. És nem annyira sokat mutat az a vonalzó, így azért inkább megkérdeztem, hogy egypetéjűek voltak e...

Egyébként ma megint voltam dokinál, és Gynazol krémet írt fel, a gomba fertőzés kiírtására. Azt mondta az enterococcus kiírtása sokkal nehezebb, de nincs veszélye a gyerekekre. Ez a két leggyakoribb fertőzés terheseknél, és nem külsőleg összeszedett dologról volt szó. Azt mondta antibiotikumot nem akar adni, ha nem muszáj.
Mindemellett kérdeztem az új dokit a szüléssel kapcsolatban, és annyit mondott, hogy ha nincs gond, akkor nem fektet be, tán én is megyek úgy szülni majd mint Nyulasz drága :) Na és mondta, hogy ha fejvégűke, akkor szülhetem spontán, különben mindenképp császármetszés lesz. Ha a 38. hétig nem indulna be a szülés, akkor szintén csaszi.
Annyit vártunk rá, hogy sokat, mert épp nagy műtétje volt, ahogy mentünk... de nagyon kedves volt! Míg várakoztunk, megnéztük a szobákat, a szülőszobákat is. Elég klassz!
Szóval ez a hír rólunk!

Kata
labkat
 
 


xandra: bocs a nyelvbotlásért, nem voltak, hanem egypetjéjűek e... így hangzik helyesen!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

A genetikán rendben találtak minket. Senkinek semmi baja. Sajna a képek nem túl látványosak, de a lényeg, hogy mind egészségesek és kb egyformák.

Nyulasz! Gyönyörű babák!!! Remélem nekem is ilyen szépek lesznek.

Timi! Hát a farkaséhséggel az a gond, hogy én nem hízhatok, így állandóan éhes vagyok, de már kezdek belejönni. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Labkat: a két rész el van választva, külön dönthető. A lábzsák nem bundás, de védi a hidegtől, széltől és szerintem bebugyolálva is elférnek a babák. A Babaszafarit meg hívd fel, az a biztos és meg tudják mondani, hogy milyen színű kocsijuk van, zöld nincs az egész országban. Nekem volt gondom velük, mert csak ígérgettek, de konkrétat nem mondtak, de ez a zöldre vonatkozott, kék és piros volt nekik.

Tigriske: azért enni kell és ne éhezz, mert az senkinek sem jó! Aztán nemsokára már éhes sem leszel, mert nyomni fogják a gyomrodat és nem is fér bele csak pár falat. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


timi: akkor megrendelem a kéket, amúgy is azt vennék az ára miatt, ami viszont csak 31-ig él!

Kata
labkat
 
 


Nos, megrendeltem a babakocsit, nehogy kicsússzak az akcióból. Olyan lesz nekünk is mint timinek, Chipolino, és kék! Lehet hogy jövő héten már jön is???

Szerintetek ez még nem korai???
Bár már úgyis mindegy. Szerintem anno a lányoknak is így vettem meg a babakocsit! Most legalább lehiggadok ezzel a témával kapcsolatban. Bár még el kell adnom az egyes babakocsimat... most regisztráltam teszveszen és vaterán, hogy meglegyen.

Ja képzeljétek, egy bartánőm aki most 36 hetes, kapott egy szopis párnát, és már van egy neki. Megkérdezte, hogy kérem e, mert neki kettő biztosan nem kell. Hát nagyon kedves tőle, és én nagyon örültem neki.
Úh már szopis párna is van!

Kata
labkat
 
 


Kata!
Én is nagyon hamar vettem babakocsit, mert akkor volt jóárasítva a kiszemelt darab.

Tigriske!
Pár hét és nem fogsz enni. Én az utolsó két hónapban alig tudtam enni, nem is híztam egy grammot sem.
vovanda
 
 


Andi: tényleg jó nagy a pocid! :wink: De szerintem az enyém sem lesz sokkal kisebb. Érzem, hogy napról-napra nagyobb vagyok! :lol:

Nyulasz: gyönyörűek a Babáid és a vonalzód is nagyon helyes!!! :lol: :lol: Nagyon ügyesek vagytok!!!

Kata: gratulálok a kisfiúkhoz!
Én ki tudom nézni az UH-képet, bár tényleg nem a legjobb minőség. Aranyosak a Babók!!! :) :)
Sajnálom a fertőzést :( , remélem sikerül mihamarabb megszabadulnod tőle! :wink:
Szerintem nem korai a babakocsi vétel, kb. én is így vettem meg. Nem volt mire várni, mert akkor volt jó áron.
Nekem is azt mondta a dokim, ha továbbra is problémamentes lesz, engem sem fektet be korábban.

Tigriske: egyetértek Vovandával az evéssel kapcsolatban. Mára annyira összeszűkült a gyomrom, hogy én is nagyon keveset tudok enni és sokszor még éhes sem vagyok, míg korábban a hányingeres időszak után azért volt étvágyam. Kitartás!!!!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Labkat: nem korai szerintem, az ilyesmit akkor kell megvenni, amikor akciós.
Nekünk megvan a két autósülés-hordozó is. Ezeket e vaterán lőttem jó áron! :D Meg van már néhány használt ruhánk is, kocsicipőt, zoknit nem is kell már vennem. Úgy szeretem őket rakosgatni, egyenlőre még zsákból ki, meg vissza. :lol: Szeptemberben megveszünk mindent, hogy ne a végére maradjon, mert nélkülem senki nem tudja megvenni a holmikat.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata,ne aggódj,nem volt korai... :wink:

Ranáról valaki tud valamit???????????????,
Vendég
 


rana tényleg eltűnt! :?

timi: babaholmikat én hála Istennek kapok kölcsön, és kapunk még egy hordozót is, így lesz kettő! Ezzel el leszünk! Ruhákat meg majd valamikor a héten vagy jövő héten átnézem, és a lányosakat bezsákolom, a fiúsakat előkészítem... bár a többsége kölcsön van adva.

Tényleg nyulasz és többi már babás anyócák, mekkora ruhát kell venni az ikreknek? Gondolom az 56-os nagy. Ti milyen kicsit vettetek az első időkre és mennyit? Csak mert most jó áron vannak rucik itt-ott és lehet érdemes lenne ebbe is beruházni a hónapban!

Kata
labkat
 
 


Labkat: nekünk mindent meg kell venni sajnos, senkitől sem kapunk semmit. :cry: Egy kedves ismerőstől kölcsön kapunk 2 légzésfigyelőt. Legalább azt nem kell beszerezni, bár én nem is akartam. Én vettem pár 50-es bodyt meg rugit, de még kelleni fog. Remélem ezek nem lesznek nagyok, ill. a babák nem lesznek kisebbek!

Nyulasz: Ranáról az volt az utolsó hír, hogy romokban a lakás és mintha a gépüket is szerelték volna. Azóta nem jelentkezett. :(
Olvastam a kaálisban, hogy milyen ügyesek és jó gyerekeid vannak! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


De mégis mennyi 50-es body kell majd kb?

Kata
labkat
 
 


Kata,ez nehéz ügy,mert nem tudni mekkorák lesznek a babáid...lehet,hogy az 50-es már nem is nagyon fog kelleni...sógornőm ikrei,egyik 53 centivel született,36.héten...azt mondják 10 db/gyerek,ha nincs annyi,max sűrűbben mosol...nekünk ilyen kicsi csak összesen van kb 8 darab,ami rövidújjas...de nekünk most ugye nem lehet hosszút adni,mert megfő a gyerek...pedig abból is van pár darab...rugiból még nem is olyan nagy baj,ha nagyobb...

Timi,én úgy csináltam,hogy vettem újakat,meg vettem használtakat is...használt bodyt bababoltban 100 ft/db áron kaptam,így nem volt annyira megterhelő anyagilag...persze nem mindenki ad a gyerekére használt cuccot,de ugyebár egészségesebb,mint az új,mert már nem tartalmaz egy csomó idegen anyagot a sokszori mosás miatt,ami festéskor mondjuk rákerül...

igen,ügyes,okos szép gyerekek :D

Trix,szépen haladtok ti is,már betöltöted a 28.hetet :D

Tigriske,szuper,hogy jól van a trió :D

Rana azért adhatna életjelet :roll:

Vanda,nálam nem volt ilyen,sőőőőőőőt,még pár nappal születésük elött is rácsodálkoztam,hogy mennyi kaja fér belém...az igaz,minden kaja után wc,mert tolta ki az előzőt :oops: :lol: Étteremben sosem tudta megenni az egész adagot,csak a terhesség közepétől...Tigriske,bocs,remélem nálad másképp lesz!
Vendég
 


Nyulasz: én is használtakban gondolkozom, meg 1-2 újat veszek, ha orvoshoz megyünk, akkor legyen valami új is, de igazából olyan hamar kinövik, hogy a használtak többsége is, mintha új lenne.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi csajok, ez jó ötlet. Lehet hogy én is átlátogatok majd a helyi turikba, és nézek a babóknak ici-pici bodykat, meg néhány rugit, hátha találok jó áron. Mondjuk az angol turi nagyon drága, de van egy másik, abban jobb áron szoktak lenni cuccok!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok,
csak bejelntkezem:
még egyben vagyok, bár már nem tudom meddig. Ctg-re ~3 naponta járok, az már mutat kisebb fájásokat, a méhnyakam is papírvékony és 1 ujjnyira nyitva vagyok.

Szinte egész nap fekszem, jó lenne jövő hétig egyben maradni.

pénteken megyek legközelebb ctg-re....

Remélem ti is jól vagytok!

t-pk
 
 


Csajok :D
Én személy szerint a turkálókat nem ajánlom. Egyszer vettem ott a fiúknak 1-1 nacit, de olyan mosoda szaga volt, soha nem is jött ki belőle. Talán 1x ha rájuk adtam :roll: Sok koszos ruhát bálákba összetömködnek, utána meg újszülöttre adjam?
Sokkal inkább javaslom a használt ruhát ismerőstől megvenni. Elég jó áron lehet őket így venni és alig használtak. Nekem spec. nincs már ilyen kicsi, de szívesen megkérdezem a lányokat a babás-ikresen, van-e még valakinek ilyen pici ruckója eladó, hmmm?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Body-ból én sem adnék rájuk használtat, mert az közvetlenül érintkezik a kis bőrükkel- esetleg egy felső ruházat még szóba jöhet...

t-pk
 
 


Lányok, fertőtlenítés is van a világon. Magas fokon kimosni, és aztán kivasalni. Barátnőmtől akitől kapjuk a ruhákat, szatyrokban tartja a már nem használt kazánházban. Az ugyan mennyivel jobb? Mindemellett én pl vettem kis rugit a lányoknak turiból, és semmi bajuk nem volt.
Igazán kedves a felajánlásod banyosz, de ha még a postaköltséget is ráteszik az ismerőseid a ruhákra, amiket gondolom nem is adnak olyan olcsón el, mint a tureszba, vagy még ha igen is, akkor lehet úgy jön ki, hogy már érdemesebb újat venni.
Én a C&A-s bodykat törke szeretem, de már az is rettentően drága lett... mondjuk a Tesco összecsomagolt kis body-kat érdemes átnézni, vagy most a Corában 1000 körül jó kis plüs rugik is vannak!

T-pk: hát érted is izgulhatunk, mert bármikor kibújhatnak már a picurkák :) De ügyes vagy te is, hogy már betöltöttétek a 37. hetet is. Egyébként nem emlékszem, hogy beszéltük e, de befordultak a babák, vagy hogy lesz elképzelhető a szülés? Csasziznak vagy próbálkozol a hagyományos módon????

Kata
labkat
 
 


Szandra,ja,amíg volt pici ruha ismerőstől,addig én is onnan vettem :wink: Szanettól is rendeltem,de neki is elfogytak már...és megnéztem a többiekét is,nem találtam másnál...

T-pk,hajrá jövő hétvége :D ...nem 15-e volt a cél? :lol:
Vendég
 


Sima szülés lesz, mindkettő befordult és teljesen lent is vannak.

A célt mindig tolom egy kicsit magam előtt - most hétfő :lol:

t-pk
 
 


T-pk: jól csinálod a céltologatást! Csak így tovább!

Nyulasz: ha majd kinövitek és eladásra kerülnének a pici ruhák, gondolj rám! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Labkat :P
Nem vagyunk egyformák :wink: Engem az megnyugtat, ha nem vadidegentől vásárolok, vagy turiból :roll: Azokat tudom, ki hordta és hogy csak 1 gyerek, nem 40. A kilós ruha nagyon olcsó, de én biztos rossz helyen jártam, mert errefelé a minősége is xar. Márkás, de agyon mosott, szemben azzal, amit 1 baba felvett 3-4x. Az még szinte új :wink: Bodykat 100-300 Ft között veszünk egymástól, plüss rugikat 5-800 Ft-ért. Márkásak és teljesen újszerűek. (Új árukat gondolom tudod.)
No csak azért írom, hogy tudd az árakat kb.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


tp-k: nagyon ügyesek a babák, hogy már így befordultak, és reméljük te is nagyon ügyes leszel és szépen megszületnek. Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szülésed, és hogy mikor indul be!

xandra: meg lehet nézni ezeket a rucikat valahol??? Pár 50-es hosszú ujjú body érdekelne, és 56-os bodyk szintén hosszú ujjú, plüss és pamut rugik. Egyébként én is jobban szeretem, ha ismerőstől kapok ezt-azt, de a turis gyerekruhákkal nincs bajom. Felénk van olyan, ahol nem olyan nagyon használtak a ruhák, sőt van hogy még teljesen újak is!

nyulasz: tényleg, hogy van a sebed? Bírsz vele mocorogni rendesen, vagy van segítség???

Kata
labkat
 
 


Szülésről jut eszembe! Rákérdeztem a dokimra, hogy mire készüljek lelkileg. Nem mondta ki, hogy császár, de nagyon célzott rá. Mindenesetre be kell szereznem egy javaslatot az idegsebészemtől, biztos ami biztos alapon, hogy a csaszit javasolja a gerincem miatt. Őszintén megmondom, én már nem is bánom, pedig nagyon szerettem volna természetesen szülni.

Nyulasz: tényleg! Hogy van a sebed?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Még egy kérdés. Egy szülésznő azt mondta, hogy a 30. hét után az ikrek bizonyára már nem fognak forogni, tehát ha addig nem fordulnak be, akkor valsz már nem is fognak. Mi a tapasztalat???

Kata
labkat
 
 


timi: ahogy a dokim mondta, csak akkor szülhetek én is természetesen, ha a babák befordulnak. Bár ez normál esetben is így zajlik :) Azért én bízok ebben!

Kata
labkat
 
 


Befordulás:
bőven a 36 hét után is fordulnak még - sok ilyet hallottam, sőt olyan is volt, hogy sima szülésnek indult egy szülés, de aztán császár lett belőle - más okok miatt- és mire beértek a műtőbe, már máshogyan feküdt az első baba.

Nyugi és beszéld meg velük, hogy mit szeretnél!

t-pk
 
 


Na, engem pont ilyen rémtörténetekkel akart a doki eltántorítani a természetes szüléstől, nem tudta, hogy már rég a császár felé húz az eszem! :wink: Ő azt mondta, hogy nem szeretné, ha duplán szenvednék a vajúdással-szüléssel, aztán meg császárral fejeznénk be. Meg a babáknak sem mindegy és most csak ők számítanak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Körbekérdezek a babás-ikresen és jövök a ruci-ajánlatokkal, ici-pici méretben :D
Nekem úgy 62-estől vannak, az még ráér nektek bőven :roll: A vonalzóm alatt van amúgy :wink:

Oh, hát a babák még szülés közben is megfordulhatnak :lol: de azért tény, hogy a nagyobb iker-babák többsége úgy a 30. hétre elhelyezkedett már :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Én úgy vagyok a szülés-császár dologgal, hogyha netán császár kellene, akkor is jobb elötte egy kicsit vajúdni. Felkészül a szervezet is, a babák is - a természet mégis csak így találta ki.

t-pk
 
 


Sziasztok!

Ha esetleg érdekel titeket, nekem is vannak eladó pici ruháim. Még 6 db 44-es body is van (ez simán jó volt az 51 centivel született lányomra :shock: ), 8-10 db 50-es, meg 50-es rugik, plüss és vékony is. Sapka, zokni is van. Ha kéri valaki fotózok és mérek is, csak dobjatok privit!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


xandra: ezek között egyenlőre nem találtam semmit, ami érdekelne. Engem inkább csak az 50-56-os bodyk és 56-os rugik érdekelnek, mert tán nagyobb van több is!

Kata
labkat
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?