Sziasztok!
Dóri újra egészséges, de azóta hisztisebb, mint valaha, főleg az elmúlt pár napban. Képzeljétek egyre ügyesebben tudja fújni az orrát. Mikor valami zavarja, hoz egy darab papírt, vagy jobb esetben WC papírt, néha zsepit, és fújja az orrát. Persze azért a porszívót még nem nélkülözhetjük.
Anikó!
Végül Juditék beugrottak a cuccért péntek este, de ha itthon vagytok a héten valamelyik nap átvihetjük.
Anett!
Én is kérnék 2 db folttisztítót!
Gyöngyi!
Én megértelek, mert én parázok mindentől, ami a föld felett pörög, forog, vagy csak megy. A gáz az, hogy Zoli is parás, úgyhogy nálunk valaki más fogja ilyen helyekre vinni a lányt, mert én már a látványtól is rosszul vagyuk. Nagyon ügyes Marietta, azt hiszem a hordón én is csak négykézláb tudnék átmenni!
Én már Dóri itthoni akcióitól is rosszul vagyok, mászik fel mindenre, ami még nem lenne akkora gáz, de úgy akar mindenről lejönni, mintha a földdel egyenlő lenne. Nem győzök rohangálni utána, és még időben elkapni elkapni.
Kata!
Zalán a tuti napot várja, amikor apukájának is jó! Neked pedig kitartás addig is.