viccesek vagytok mind! Jókat nevettem, míg olvastam....
Most csináltam először életemben lapcsánkát, és persze cukkinisat, mer hát ott ált két gyönyörű cukkini, de gyerekek nem eszik, csak Vinci, valamit csinálni kelett vele, és eszembe jutott Gerendai Zsuzsi fincsinek tűnő receptje! Ó Zsuzsi! nagyon hálás vagyok, nagyon fini lett, degeszre zabáltam magam, és hogy milyen egszerű csinálni! nagyoknak is izlett!!!Szóval köszi, örök hálám!Még apának is bejött nagyon!
szóval ma ez volt az ebéd, nem értem rá a marhapörire, majd holnap, meg Andris nincs is jól...folyton fáj a feje, felmegy a láza, aztán magától lemegy, aztán megin fel....ez van tegnap este óta, nem is értem mi ez
és alapból olyan kis elesett, nem is nagyon evett se tegnap, se ma. Remélem nem H1n1, vagy hasonló hülyeség! lázon és fejfájáson kívül semmi egyéb.
Vinci alszik ebédutánit épp...
babakeksz: patikákban, dm, auchan...stb. sőt még itt sparban is van horror áron! Van milupás, és hippes, én hippest vettem, akkor épp az volt...5--6 babakekszet leöntök gyümilével, hagyni kell picit ázni, és lessz belőle pép
mint a tejpép. sűrübb löttyben, mint pl. almareszelék lassabban esik szét, de előbb-utóbb szétmálik... utazásnál nagyon egyszerű volt így készíteni kaját. Édesgyermekem már néha iszonyat türelmetlen, akkor úgy ahogy szétment valamennyire, kicsit darabosan, megeszi, simán elszopogatja, és lenyeli
Végülis már adtam a kezébe, hogy csócsálja, csak kente mindenhová, nem győztem takarítani...több volt a ruciján, meg az asztalon, mint a pocakban, így nem adok neki többet egyenlőre
Videók tök jók! Alex-kép nagyon édi!
Hugic! tök jó, hogy jól sikerült a nyaralás! kééépet!!!!!
Zétivera! Gratulálok az átaludt éjszakához!!! Jó ám az a tápi, mi is azt isszuk este, kaptunk egy csomagot barátnőmtől, kipróbáltuk, nagyon izlik Vincinek!
Írjátok itt folyamatosan, ki hány gramm gyümit, meg főzit eszik meg...leméritek előtte??? Én fog sincs mennyi az adag, amit enyém gyerek bekajál...ált.ban egy ikeásműanyag kistálka tele van, és azt mind....picit több, mint ami egy bébiételes üvegbe fér....kevésnek nemhiszem hogy kevés lenne, ahogy Vinci méreteit nézegetem
és enne ám még, de nem adok, én gonosz anyuka
addig eszik, amíg van a tálban....