Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, 150-200 ml gyümi??? Az szép teljesítmény :D

Ladmon, hihihi szerezheted be te is a sarokvédőket :wink:

Szép álmokat, Oli, tessék hagyni anyukát aludni!!!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Bogi, Eszter, köszi! És még kért volna többet Bencus, de mondtam, hogy elfogyott! :D

Bogi, ne hagyd Magadat, Te vagy Füge Anyukája, majd Te eldöntöd, mit adsz neki és mikor! :wink:

Millye, megvolt a séta, és képzeld már toltam kifele Bencust, amikor szembejött velünk Apa! Ma előbb elszabadult a melóból és ennek örömére elvitt minket cukrászdába! Utána meg sétáltunk a Dunaparton! :D

Zétivera, sajnálom Zéti pocakfájását! :cry:

Ladmon, este eszembe voltál, Bencusnak sikerült kihúzni a netkábelt! :?
zsu83
 
 


Na igen, a görögdinnye a parlagfűre keresztallergizál, ahogy ezt Ladmon is írta, ezért nem engedte nekünk a doktornéni, de aztán a saját védőnénimet is megkérdeztem, és azt mondta, ha eddig nem volt semmi tünet, akkor egyen! Csakhát azóta Lénámból habzsolháp lett, és a g dinnye sajnos olyan, mint a nyers alma , hogy nem málli, hanem törik, így nagyon veszélyessé vát a fogyasztása. Persze a kedv meglenne hozzá!
Szerintem is, Eszter, ha valamiért nem ragaszkodsz a mindennapi kajákhoz, hagyj ki pár napot, 1-2 hetet, és próbáld újra úgy, mintha épp akkor kezdenétek! Ha nem megy, és még mindig várhat a dolog, újra tarts szünetet. Nagyon sok hozzátáplálással kapcsolatos fórumot olvasgatok mostanában, és ott nagyon sok olyan mami van, akinek ez a türelmes, akár többszöri újrakezdés hozta meg egyszercsak a hihetetlen áttörést!

A videók lenyűgözőek, Füge nekem az újabb meglapatésbaba, És ahogy Bazs igyekszik a távirányítóért, megzabbantani való! (...mondjuk én a helyében már igen csúnyán néztem volna rád :wink: )

Csatlakoznék a holnap dolgozó apát hazavárók táborához!

Vera, nagyon drukkolok, hogy ismétlődjön meg a szupi éjszaka, mindenféle bélgörcs, és egyéb nyűgök nélkül! TESSÉK KIHASZNÁLNI!

Ladmon (véletlenül két o-val gépeltem, és az nagyon tetszik: Ladmoon :lol: ), csak nem gondoltad, hogy a farkasétvágyú, gyorsanmindentbehozó Eszterednek akadály lesz a másfél cm-es küszöb?! Torlaszokat mindenhova!!!!!! Épüljön a nyúlgát(...sose tudtam, az mi, de olyan jó neve van...)

Na megjártuk a magyar egészségügy egyik gyöngyszemét ma, és hát nem győztem csodálkozni! Csajok, tényleg úgy van! Csak odamentünk, kb 2 percet vártunk, be, aztán egy túl rövid lábnyitogatás után a diagnózis az amúgy egyébként állat jóképű doktorbácsitól: a babának nincs semmi baja, nincs szükség a csípő uh-ra sem!
Gyorsan ki, át a szemészetre, sajnos csak 10 perc várakozás után derült ki, másik szemészetre kell menni az időpont nélkülieknek, úgyhogy át, ott senki, doktornéni belecsöpiz, negyed óra szopi, aztán alaposan bevilágít, és a diagnózis:a babának semmi baja!
Tehát irány haza! Ujjjjjjjé! hát megy ez!
Na itthon aztán kiadós szopi után 190 répa-krumpli-tejci, aztán újabb szopi. :shock: :shock: :shock: :shock: Aztán 1 óra szunya után 100 alma-sárgabari! :shock: :shock: :shock: Hát nem semmi! Lehet, hogy a feledikre nem játékot kap, hanem egy fél ökröt, annak jobban örülne (aztán ha mégsem bírna egyedül vele, meghívhatná Eszter barátnőjét egy kis piknikre) :lol: :lol: :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 

 
 

Zsu, Ladmon, akkor nemcsak Olinak van kábelkorszaka :lol:

Stelly, eddig jó az éjszaka :) Egész nap úton voltunk és talán 20 percet aludt közben, nyolckor magától kidőlt, egész fura volt :shock: most tízkor álometetés, letolt kétszáz szép álmokat, egy nagy böff és alvás. Na meglátjuk mi lesz :) optimista vagyok :) (asszem)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Ez jóóó! :lol: Fél ökröt Lénának :D
Szuper hogy rendben ment a szűrés!

Anya nem netezik tovább, anya lefekszik és aaaaalszik. A pocakfájós mamánál van, öcsisajt álomemészt úgyhogy semmi sem zavarhat 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Csajok, segítsetek számolni, este 8tól reggel 6ig az ugye tíz óra? :shock: Ezt nem hiszem el... :shock: Átutaltatom a gyesem a tápszergyártó cégnek :lol: :lol: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi: nagyon ügyes Oli!!!! végre te is jobban tudsz pihenni éjszaka és lesz nappalra eröd :wink: Nappal hogy alszotok?

zsu: majd ha megint rákérdez a család akkor megmondom hogy nem adtam és kész.Ma anyum húsleveset főz, annak a husijából adok neki. De hogy jó séta,cuki meg minden. Mi este néztük időjós bácsikat, néniket és lefújtuk a Balcsit. :cry: szombatra már esőt mond,szóval lemegyünk pénteken és este hazajövünk. Szombat-vasárnap meg esetleg itthon vmere elmegyünk csavarogni. Bánom, de ha pocsék idő lesz mégjobban bánnám :cry:

gerendai zsu:
de jó hogy semmi baja Lénának!!!! ügyes csaj, és mennyit eszik? :shock:Miért lepődtél meg Fügén?

Kép
budabo
 
 


hello!

zsuszi:hát képzeld Bazsi is elég csúnyán tud nézni,ha szivatjuk,vagy,ha többször visszateszem a plédre,mert elkóválygott,még sírva is fakad!szuper,hogy Lénával minden rendben és gyorsan ment az akció!


zetibebi:éljen Oli alvókája és ajóéjt táp!Bazsi is kábelezik,most is azt cibálja!

zsu:cukrászda?irigyirigy!

ladmon:most majd repülnek lefelé a kilók,lehet Esztike után menni...kár,hogy a szobabicóval nem tudsz utána eredni!dinnyeallergia?erről még nem hallotam,de jó tudni!

bogi:ne hagyd magad!hajrá balcsi!azt hiszem én is megpróbálom Bazsinak a husit,hátha akkor többet eszik!

millye:hogy aludt a fiad a tegnapi sok alvás után?enyém is sokat aludt tegnap,de ugyanúgy végigaludta az éjszakát,csak nem fél8-kor kelt,hanem háromnegyed7-kor!

ma anyuékhoz megyünk,ezért csak este leszek!mindenkinek jó csavargást vagy pihizést és türelmes apa hazavárást!

Kép
nilabali
 
 


gyermekem elaludt a sarokban kezében a kábellel......nem is tudom,hogy felkeltsem-e vagy hagyjam amíg jön értünk a sofőr?

Kép
nilabali
 
 


nilababa: látom neked is Bazsának az kell ami nem kéne :shock: A husit megpróbálhatod, de várhatsz is még vele, én is óvatosan adom. Ma megint kap egy kicsit, de csak mert anyu húslevest főz. Amúgy nekünk van pipi és ha fog vágni akkor egy egész mellett kockázva lefagyasztok Fügémnek és onnan adom neki. Jó anyukázást mára! Mi itthon, apa dolgozik.

Kép
budabo
 
 


Ááááá... Miket röhögtem itt reggel rajtatok...
Fél ökör Lénának (jójó, ha nem bírna vele Eszterem vállalja a segítséget.. :wink: ), GYES a tápigyártónak, és az i-re a pontot a kábellel a kezében alvó Bazsi képe tette fel! :lol:

Remélem Vera, akkor aludtál az éjszaka fennmaradó részében!!!

Igazából nem is akartam semmit...

ladmon
 
 


Igen aludtam :D Egyszer nyöszörgött hajnalban, automatikusan megindultam a kiságy felé mint egy holdkóros, aztán megtorpantam szerencsére mert 10es skálán csak 2es erősségű volt és abba is hagyta úgyhogy nem piszkáltam, visszafeküdtem. Tök király gyerekem van :D 8) (kettő is :D )

Bazsi, üdv a kábelklubban :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok
Jó néhány napja hazaértünk már, csak szaladnak velem a napok :(
Látom zajlik az élet :) hozzátápi, cukor, allergia és egyéb nyalánkságok. Jujj de sokat tudnék irni, de mennem kell takaritani...
A lényeg: a pihenés eleje döcögős volt, de kitartottunk és a végére baromira élvezte Marci a Balcsit. Mi annyira azért nem voltunk bátrak, mint Bogiék, rendesen alukáltunk időben, mert Marcusomat már fél óra csúszás is megviseli, igy kimaradt az esti balatonparti séta... issebaj, igy szupi volt és jövőre nagyszülőkkel tervezem a nyaralást h mi is mehessünk kicsit szórakázni :)
Jövök majd képekkel meg beszámolóval, meg rakciókkal is csak előbb megpróbálom a lehetetlent: utólérni magamat :lol: Hétfőtől pedig kettesben élvezzük a mindennapokat Marcussal :)
Szép napot mindenkinek :)

KépKép
hugic
 
 


Sziasztok
Jó néhány napja hazaértünk már, csak szaladnak velem a napok :(
Látom zajlik az élet :) hozzátápi, cukor, allergia és egyéb nyalánkságok. Jujj de sokat tudnék irni, de mennem kell takaritani...
A lényeg: a pihenés eleje döcögős volt, de kitartottunk és a végére baromira élvezte Marci a Balcsit. Mi annyira azért nem voltunk bátrak, mint Bogiék, rendesen alukáltunk időben, mert Marcusomat már fél óra csúszás is megviseli, igy kimaradt az esti balatonparti séta... issebaj, igy szupi volt és jövőre nagyszülőkkel tervezem a nyaralást h mi is mehessünk kicsit szórakázni :)
Jövök majd képekkel meg beszámolóval, meg rakciókkal is csak előbb megpróbálom a lehetetlent: utólérni magamat :lol: Hétfőtől pedig kettesben élvezzük a mindennapokat Marcussal :)
Szép napot mindenkinek :)

KépKép
hugic
 
 


nemtom mé ment 2x... bocs :(

KépKép
hugic
 
 


Ladmon na így már értem a keresztbe allergiát :shock: na akkor a lányodnak sincs megállás... :D kúszik vagy mászik? :roll:

Budabo jól teszed, hogy kerülöd a védőbanyát! Úgyis mindig felidegesít! Nekünk nincs mérlegünk... most előre félek, hogy fogytunk mert kritikán aluli az étvágya... illetve ma már mintha jobb lenne de most meg szerintem kevesebb a tejem :?

Zetibebi szupppper! Megvan Oli alvásának a titka :shock: :D

Zsu83 cukrászda? De jó! Nagyon aranyos a férjed! :D Utána séta a Duna parton? Nagyon romantikus lehetett! :D

Nilabali este kétszer kelt fel... :? de én rontottam el mert betakartam... és nem szereti a takarót :shock: meg szerintem éhes lehetett mert kevesebb lett a tejem és valószínű este nem lakott jól :roll:

Kreiszi ma megint a tejszínes csirkemellet
:D :D :D köszi neked a receptet! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hugic de jó, hogy jöttél! Várjuk a képeket! Örülök, hogy jól telt a nyaralás! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


hugic: bátrak mi? mihez képest, persze én viszem Fügét ha kell ha nem, de igyekszem az alvásaira oda figyelni, este meg szerencsére babakocsiban jót aludt. Várom a képeket!! Fürdött Marci?

millye: remélem mostmár visszajön az étvágy, lehet hogy szegényke a foga miatt nincs.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Gerendai Zsu, örülök, hogy hamar letudtátok a dokikat, és hogy Lénával minden ok, de Mi ezt megmondtuk előre! :wink: :D
Azta, nagyon jó étvágya van a Lénának! :shock: :D

Zétivera, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááááááááááá átaludt éjszaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8)

Bogi, én is néztem az időjáráselőrejelzést, hát nem mondanak túl jó időt! :? Mi szombaton rokonlátogatóba megyünk vidékre!

Bogi,Nilabali, Millye nagyon jó volt a tegnap esti séta meg a cuki, igazi meglepi volt, tényleg nem számítottam rá! :lol:

Nilabali, érezzétek jól magatokat Anyukádéknál! :D

Hugic, de jó hogy írtál, örülök hogy jó volt a nyaralás :D , várjuk a beszámolót és a képeket! :D

Bencusom most szunyál, felkel ebéd, és irány valamerre csavizni! :D
zsu83
 
 


zsu: az is jó program, ha jó fejek a rokonok.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!
Millye: szívesen a receptet, sztem is tuti kaja. Tejcsid meg lesz rendesen, ha Andris eszik megint rendesen.
Csatlakozunk a kábelrágó klubhoz, telefontöltő zsinórja, hú de fini.
Zvera: sajnálom Zéti kakilós gondját, viszont hurrá sokatalvó Olinak!
Nilabali: a keddi tali helyszínét még kigondolom a hétvégén, most agyilag használhatatlan vagyok, este óta majd szétmegy a fejem.
Stelly: a gyümievés nálunk is elég döcögős volt. Több mint 2 hete kezdtük, de többször is volt, h kihagytam 2-3 napot, mert nem volt lelkes Alex, és nem akartam erőltetni. De úgy néz ki, megvan az eredménye, tegnapelőtt egy egész almát evett meg (100 ml), tegnap meg 1 barackot (kb. 70 ml), és most szívesen ette, nem fintorgott, nem köpte ki. Türelem! Amúgy nagyon édes volt, mert Alex is fogta a kanalat és segített betenni a szájába :D
Kép
Kép
kreiszi
 
 


kreiszi: nagyon helyes Alex! Olyan sokat nőtt! Pajkos mosolya van, lesz bajod majd később :wink:

Kép
budabo
 
 


Jaj Alex de helyes :D És milyen boldog :D Fejfájás huss onnan!

Hugic várjuk a képeket!

Bogi kérdezted milyenek a nappali alvások: reggel alszik 8-9 körül, aztán dél-egy óra körül, aztán délután, mindig háromnegyed órát alszik. Durva de ma reggel is visszaaludt, pedig most jó sokat aludt éjjel.

Mennem kell... jön a deles alvás (remélem).

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Mi még itthon, Bencus 2 órája alszik, nincs szívem felébreszteni!
Szopi után adok neki pár kanál sárgarépapürét, kíváncsi vagyok az arckifejezésre! :D

Bogi, nagyon jó fejek, Bencus körbe lesz ugrálva! :D

Kreiszi, nagyon helyes Alex! :lol:
Fejednek jobbulást!
zsu83
 
 


Na ha már ennyi időm van jöjjön egy-két kép! :D

6 hónaposan:
Kép

Ismerkedés a pöttyös labdával :D
Kép

Tudja mi a kényelem :D
Kép

Na erre jó a két fog! :lol:
Kép

Délutáni szieszta :D
Kép
zsu83
 
 


viccesek vagytok mind! Jókat nevettem, míg olvastam.... :lol: :lol:

Most csináltam először életemben lapcsánkát, és persze cukkinisat, mer hát ott ált két gyönyörű cukkini, de gyerekek nem eszik, csak Vinci, valamit csinálni kelett vele, és eszembe jutott Gerendai Zsuzsi fincsinek tűnő receptje! Ó Zsuzsi! nagyon hálás vagyok, nagyon fini lett, degeszre zabáltam magam, és hogy milyen egszerű csinálni! nagyoknak is izlett!!!Szóval köszi, örök hálám!Még apának is bejött nagyon!

szóval ma ez volt az ebéd, nem értem rá a marhapörire, majd holnap, meg Andris nincs is jól...folyton fáj a feje, felmegy a láza, aztán magától lemegy, aztán megin fel....ez van tegnap este óta, nem is értem mi ez :( és alapból olyan kis elesett, nem is nagyon evett se tegnap, se ma. Remélem nem H1n1, vagy hasonló hülyeség! lázon és fejfájáson kívül semmi egyéb.

Vinci alszik ebédutánit épp...

babakeksz: patikákban, dm, auchan...stb. sőt még itt sparban is van horror áron! Van milupás, és hippes, én hippest vettem, akkor épp az volt...5--6 babakekszet leöntök gyümilével, hagyni kell picit ázni, és lessz belőle pép :) mint a tejpép. sűrübb löttyben, mint pl. almareszelék lassabban esik szét, de előbb-utóbb szétmálik... utazásnál nagyon egyszerű volt így készíteni kaját. Édesgyermekem már néha iszonyat türelmetlen, akkor úgy ahogy szétment valamennyire, kicsit darabosan, megeszi, simán elszopogatja, és lenyeli :) Végülis már adtam a kezébe, hogy csócsálja, csak kente mindenhová, nem győztem takarítani...több volt a ruciján, meg az asztalon, mint a pocakban, így nem adok neki többet egyenlőre :)

Videók tök jók! Alex-kép nagyon édi!

Hugic! tök jó, hogy jól sikerült a nyaralás! kééépet!!!!!

Zétivera! Gratulálok az átaludt éjszakához!!! Jó ám az a tápi, mi is azt isszuk este, kaptunk egy csomagot barátnőmtől, kipróbáltuk, nagyon izlik Vincinek!

Írjátok itt folyamatosan, ki hány gramm gyümit, meg főzit eszik meg...leméritek előtte??? Én fog sincs mennyi az adag, amit enyém gyerek bekajál...ált.ban egy ikeásműanyag kistálka tele van, és azt mind....picit több, mint ami egy bébiételes üvegbe fér....kevésnek nemhiszem hogy kevés lenne, ahogy Vinci méreteit nézegetem :)
és enne ám még, de nem adok, én gonosz anyuka :twisted: addig eszik, amíg van a tálban....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


bencus képek nagyon jók!!! Nekünk is van olyan pöttyös lasztink, csak már nagyon régi, nagyon összement picire :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ikverus: én onnan tudom a kaja adagot, hogy ha üvegből kapja a gyümit, ugye rá van írva, a főzit meg aventos pohárba töltöm, amint szintén van mérce

zsu: nagoyn jók a képek! hatalmas nőtt Bencus is! ha jó fej rokonokhoz mentek akkor feltöltődés lesz

zetibebi
: egész jól alszik akkor napközben is, nálunk is így volt és erről álltam át a 2 alvásra.

millye: mit csináltok?

Kép
budabo
 
 


Budabo na végre végre van étvágya... a tejem is kezd visszaállni.... remélem holnapra már minden rendben lesz :D Főztem meg pakolásztam.... most sziesztázok :D Apa hazajött jupppi... majd elmegyünk fagyizni...

Zsu83 a fiam is aludt egy nagyot (2,5 órát) :D most a lányommal alszik. Hova lesz a séta? De helyes Bencus! és azok a kék szemei...na most látszik az első képen, hogy kék szeme van! :D

Kreiszi nagyon meg lett dicsérve az ennivaló :D még egyszer köszi! Olyan ripsz ropsz kész van... :D szerencsére most már jobb az étvágya :D sajnálom a fejfájásodat! A melegtől lehet? :roll: Vettél be valamit? Van otthon Pulsatillád? Nagyon helyes Alex! Azok a kis gödröcskék ahogy mosolyog :D

Lkverus nem úszod meg... lapcsánka receptet kérjük! :D Sajnálom, hogy a nagyfiad nincs jól.. adtál neki valami homeós bogyót? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Holnap hajnalban indulunk, vigyázzatok magatokra, sietünk vissza! :) gjéti+Oli

Kép


Kép
gjéti
 
 


Gjéti Jó utat, érezzétek jól magatokat! Csináljatok sok fotót és vigyázzatok magatokra! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: örülök hogy alakul a kaja és a tejed! Férjed nagyon rendes hogy kicsit pihiztek együtt. Enyém este jön :cry: Füge délelött 30 perc alvás, most már két órája alszik, egyszer felsírt, de cumival visszaaludt, lassan kelni fog. Én is pihiztem :lol:

Kép
budabo
 
 


közösben fenn van, de idemásolom :) :

"Gerendai Zsuzsi cukkinis lapcsánkája

Ja, cukkínis lapcsánka (tócsni, görhöny, stb): Semmi az egész, úgy, mint krumplival. 1 zsenge cukkíni héjastul lereszelve, hozzá 2 tojás, bele sok só, bors, és liszt annyi, hogy kb tejföl sűrűségű legyen. Kevés olajban evőkanálnyi lepénykéket kisütni, rá fokhagymás tejföl, sajt. Nyamiiiiiiiiiiiii!"

jó étvágyat! :D

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok!
cukor és csoki ügy...hmmm nehéz ügy....én adok a gyerekeknek de nem gagyit...inkább legyen minőségi ,finom meg azzal nyugtatom magam ,hogy azokban nincs annyi vacak....

Allergiáról ne is beszéljünk...tegnap voltam Debyvel vizsgálaton...katasztrófa...mindenre allergiás....tojás,kakaó,füvek...meg még 1000 dolog....1 hónap múlva kontroll ahol meg fútattják és fújnia is kell...rem nem lesz gond ...most terhelés nélkül jó volt.A dinnyefélék igen felerősítik az allergiát...kinek a görög-kinek a sárga.....

Zsónak még nem jöttek meg az eredmények.
Apával változatlan...nem érti miért lóg az orrom még mindig.de mikor elmondom,hogy mi a baj akkor meg sarkon fordul és gépel tovább...beszélgetni nem lehet vele mert- jól van haladjunk tovább szöveget belöki és részéről kész.Ez nekem nem jó így!!
Már nincs ötletem...de nem akarom,hogy baj legyen...(még nagyobb)mert szeretem ezt a dögöt...deee.....áááá...

Ma is jóóó nagyot sétáltunk lent a tóparton olyan jól esett...hmmm

Kép
zümis
 
 


Köszönöm lányok a támogatást, a mai - ismételten sikertelen - próbálkozás után Tomival mi is úgy határoztunk, hogy legalább egy nap szünetet tartunk. Aztán újult erővel csapunk bele a lecsóba. Vagy a barackba. Vagy a répába :D
Remélem, példát veszünk ügyesédes Alexről :D

Andrea17, holnap megyünk megint Fehérvárra, lesz Kisfaludon valami falunap, ott fogunk lófrálni barátnőmékkel. A közösben ott a telefonszámom, ha olvasol, és ráérsz, és van kedved odajönni, csörögj rám :wink:

Léna micsoda kis zabagép lett :lol: eeez igen! :lol:

Éljenéljen a jó alvó Oli!!! :D (meg a tápszergyártó cég :lol:)

Adri is a netkábelt rágcsálná, ha a szenya anyja el nem venné tőle... bár pár napja a száraz falevelek az igazán sztárok, félpercenként ugrálok oda hozzá, ha kint vagyunk a kertben, hogy kivegyek a szájából egyet :roll: szobabicó helyett is tudom ajánlani, estére frankón izomlázam lett tőle :lol:

Alex és a gribellis boldog mosolya :D ennivaló :D

Zsu, Bencus édi :D

Verus, a gyümit, főzit ha olyan pohárból (pl Avent) adod, amin van ml-beosztás, egyszerű megtudni, mennyi volt - mennyi lett :D

Hugic, welcome back :D

Gjéti, érezzétek jól magatokat, aztán kérünk majd beszámolót!!! :)

Zümis :( sajnálom a patthelyzetet férjeddel :(

Millye, hurráhurrá András visszatért étvágyának (és nemhurránemhurrá a durvuló allergiámnak... :()

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Köszönjük szépen a sok-sok dícséretet, reggel átadom a képek főszereplőjének! :lol:

Ikverus, Andrisnak jobbulást! Nem viszitek el ügyeletre? :roll:
Ha üveges bébiételt kap Bebe azon látom, hogy mennyi van, ha nem akkor pedig Aventes pohárból adom!

Bogi, szombaton sajna mégse utazunk! :( Keresztanyám hívott, hogy elkapott valami hasmenéses nyavaját, nem akarja megfertőzni Bencust! Rendes hogy szólt, mert volt már olyan rokon, aki próbálta eltitkolni hogy beteg! :evil:

Millye, nagyon örülök, hogy visszatért Andris étvágya! :D Szuper hogy a férjed előbb hazament, és hogy mentetek fagyizni! :lol:
Igen, ott látszik hogy kék szeme van, de még ott se látszik olyan szépen! :?
Hűvösvölgybe voltunk sétálni, de előtte elcsíptük a légibemutató utolsó negyed óráját is! Nagyon tetszett! :D

Gjéti, jó utat Nektek, érezzétek nagyon jól Magatokat! :lol:

Zümis, sajnálom, hogy még nem békültetek ki! :(

Eszter, jobbulást! Csúnya allergia! :?
zsu83
 
 


stelly: milyen gyümit próbálsz? üvegest vagy magad reszeled? Rá fog kapni Adri az ízére előbb-utóbb :wink: Jó falunapozást.

zsu: sajnálom hogy nem mentek, de ténleg rendes hogy szól. Mi ma Balcsizunk egy napot, remélem jó lesz, Füge is élvezni fogja és este is jól ellesz,mert későn jövünk.

millye: ha apa ma nem dolgozna akkor pihizzetek,ha igen akkor egyedül pihizz!!!!!!! Csinálj sztárfotókat, mert az egy dinnyés kevés! még képet szépszeműről!

nilababa: anyudnál ragadtál?

És a többiek is hozzák a képeket!légyszilégyszilégyszi olyan helyesek a babáink!

Kép
budabo
 
 


bogi:nem ragadtam anyunál,csak későn értünk haza tegnap,épp fürcsire,aztán apa pókerezett ezért foglalt volt a gép!!husikát én is csak kóstolóba szántam ma,meglátjuk ízlik-e és akkor majd fokozatosan bevezetjük!jó balcsizást nektek!

stelly:allergiát sajnálom!tegnap mi is azt játszottuk egész nap,hogy hogy bazsi a pléden kinn a kertben,két perc múlva ugrás,mert a letépkedett füvet akarta kajálni.....hát láblógatós pihizés nem volt,mert hiába voltak ott anyuék(sajna anyu sem egészséges és apu pedig nagyon beteg)ezért egyedül voltam ugrálni.később jött a 3és fél éves unokahúg ő már segített,nagyon jól elvoltak Bazsival!azért estére hulla voltam,de nem baj,mert kisfiam nagyon jól érezte magát és nekem is jó volt otthon lenni!

kreiszi:Alex kis vigyormackó!!!!!!!!hatalmas vigyora van,igazán zabálnivaló!remélem kedden megdögönyözhetem majd!csúnya fejfájás remélem távozott!biztosan a közelgő fontot érezted meg!gondolkodj csak nyugodtan a taliról,várom az ötletet!

zetibebi:Z hogy van?éljen Oli alvókája!remélem te is aludtál!

zsu:de jó,hogy végre hoztál képeket!ne dugdosd ezt a gyermeket!olyan szép és nagyon nagyfiús!hú,de szeretném az ő combikáit is meghamizni!

ladmon:Esztike felfedezte már az egész lakást?

verus:én is aventes pohárból adom a főzit és a gyümit is,ezért tudom a mennyiséget!én még nem nagyon veszek üveges kaját,mert Bazsi nem eszik még sokat és sajnálnám kidobni,inkább főzök neki,neki nagy fáradság!

millye:de jó,hogy kicsit tudtatok együtt lenni a férjeddel!és boginak igaza van,még kérünk képet a fiadól,igazán szívesen nézegetem a kékszemű szépséget!

ma anyóshoz megyünk,ezért megint csak este leszek!
tegnap szupi volt anyuéknál,majd hozok képeket!most megyek megkajáltatom a fiamat!

Kép
nilabali
 
 


már megint lemaradt a fele!

zümis:szegény Zsó és te is!remélem véget ér nálatok már a rossz széria! és még ott van a férjeddel is gond!sok+++++++++++neked,igazán rádfér!

verus:Andris fiadnak is jobbulást!nem szabad ilyeneket lerni és gondlni sem rá!pikkpakk meggyógyul a fiad!

Kép
nilabali
 
 


és most a képek!

Kép készülünk enni..... Kép ügyesen iszik egyedül Kép nem kell a zokni! Kép Martina avagy Mancsika,3és fél éves szépség Kép utánozás...édesek együtt Kép uncsitesók

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok lányok!

1 hónap szünet után itt vagyok ismét. Lehetetlen, hogy ezt a nagy kimaradást visszaolvassam, úgyhogy nagyon hálás lennék, ha valaki írna egy rövid összefoglalót! :wink:

Mi egy nagyon szép és élménygazdag nyaraláson vagyunk túl. Nagyon szép helyeken jártunk és nagyon jó időnk volt végig. Szóval bejártuk a csodaszép Svájcot, Salzburgot és voltak nagy strandolások is a Balatonon. Elveimmel ellentétben bevittem Hannácskát is a vízbe, de inkább csak olyan láblógatósan. :) Olyan furcsa, hogy még tegnapelőtt a Balcsiban fürödtem, ma meg már megint itt vagyok. 1 hónapig nem voltam itthon Hannával és az volt a benyomásom, hogy nem is nagyon ismerte fel a lakást és a szobáját. Mintha elfelejtette volna. :(
Hanna továbbra is komótosan halad a mozgásfejlődésben... a forgást már profi szintre fejlesztette és most már mintha próbálkozna a négykézlábazással. Őszintén szólva egyáltalán nem bánom, mert így még mindig nyugodtan a földön hagyhatom, de tartok tőle, hogy már nem sokáig. :)
A "beszédben" viszont elképesztően gyorsan fejlődik. Mindenkinek az volt a benyomása, hogy nagyon hamar fog beszélni, mert elképesztő ahogy a hangokat képzi, néha már olyan mintha szavakat formázna meg, csak még nem teljesen tisztán. Nagyon édes, jókat mosolygunk rajta mindig. És ami vicces, hogy vissza is felesel... :) asszem felvágták a nyelvét. :)
Az evéssel viszont továbbra is lassan haladunk... Az édesebb főzelékekből és gyümölcsökből már megeszik 1/3 - fél üveggel, de ami nem ízlik neki, azt löki kifelé és fintorog.... Nem tudom, hogy mikor fogunk így kiváltani egy étkezést, pedig nagyon kéne, mert tápszeres... :?
És időközben betöltötte a 6 hónapot is. Ezúton köszönöm nagyon Julcsinak és aki még gondolt ránk a köszöntéseket. Pont a fél éves szülinapján volt a keresztelője. :)

Remélem mindenki jól van! A képeket próbáltam visszanézni és hát elképesztő, hogy fejlődnek a babák. Az meg, hogy van aki már áll, egészen meglepett. :)

Most megyek és iszom még egy kávét, mert mostanában fárasztóak nagyon az éjszakák.....

Panna
pandusika
 
 


Ja, és ami még történt: tönkrement a jó kis babakocsink :evil: :evil: :evil:
Vehetünk újat..... :evil:

Panna
pandusika
 
 


Budabo Úgy tűnik újra a régi az étvágya :D Tegnap délután elmentünk fagyizni. :D NA végre egy indurka pindurka kikapcsolódás :D Sajnos ma dolgozik megint a férjem... és nem lesz pihi mert nagytakarítás lesz meg főzés meg minden... de majd délután elmegyünk a fenyvesbe sétálni... fotót még teszek fel :D

Lkverus köszi köszi a receptet! :D :D

Zümis na véééégre hogy írtál! Sajnálom Deby allergiáját! :roll: KApott rá valamit? :? Ez nem jó, hogy nem tudsz beszélni a férjeddel... pedig neked pont ez hiányzik, hogy ki tudd beszélni vele a gondodat meg hogy mi bánt... :roll:

Stelly hajjaj... csak nem előjött az allergiád? Ááááá csak emlegetni kellett... :? esetleg lehet más szert is próbálni ha nem javulna... :roll:

Zsu83 sajnálom, hogy nem utaztok.. de ez jobb így mintha Bencust megfertőzik... akkor ki kell valami más programot találnotok? :roll: Mindig nagyon jó kis programokat szervezetek és ez nekem nagyon szimpatikus! :D

Nilabali érezzétek jól magatokat! Sajnálom apukádat... :roll: Örülök, hogy tegnap is jól éreztétek magatokat! Ezek szerint ma nem dolgozik a férjed? :D Teszek még majd fel képet :D Jajj de helyesek a képek! Bazsi nagyon édes baba :D Látom a zokni nagyon zavarja :shock: :D A kislány is nagyon helyes! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Pandusika végre végre, hogy jöttél! Várjuk ám a képeket a nyaralásról meg a keresztelőről! Mi a gond az éjszakákkal? Nem alszik Panna? :roll: Sajnálom a babakocsit... de mi történt vele? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: majd próbálok képeket feltölteni, de ez az első napom itthon, úgyhogy van tennivalóm bőven és holnap megint utazunk egy esküvőre.... Már kockás a fenekem a sok autóban ücsörgéstől... :D Hát a babakocsival az a baj, hogy 3 kerekű, az első bolygó és ott valami tönkrement, mert egyszerűen nem lehet rendesen tolni. Folyamatosan magától elkanyarodik a kerék. Ha kikapcsolom a bolygót, akkor még úgy ahogy lehet tolni, csak hát elég fárasztó. Úgyhogy lehet, hogy veszünk egy újat...Tartok tőle, hogy ez amiatt történt, mert az utazás során össze vissza pakoltuk, valamit rápakoltunk és úgy törhetett el. Na meg az, hogy ebben a városban mindenhol macskakő van, ami állítólag nagyon nem tesz jót neki... :( Hát az éjszakák azért rosszak, mert Hanna álmában is nagyon forog és vándorol az ágyban. Emiatt vagy beszorul a sarokba és az nem tetszik neki vagy elfekszi a karját és panaszkodik.... aztán ha visszarakom alszik tovább, csak így elég fárasztó, hogy 4-szer kell kelni hozzá... Az is lehet, hogy a foga, mert még mindig nem bújt ki egy sem, szóval lehet, hogy már az kínozza nagyon...

Panna
pandusika
 
 


panna:sokat gondoltam rátok!örülök,hogy jól telt a nyaralás!képeket pedig kérünk,nagyon régen láttuk a lánykádat!

millye:sajnos apa ma is dolgozik,de talán végez időben és anyóshoz jön ő is,aztén délután tud pihizni egy kicsit!még az is lehet,hogy holnap is melózik,de talán nem,és akkor holnap gyerekbuliba megyünk....de jó,hogy fiadnak visszatért az étvágya!nagytakarítás?brrr.....holnap rám is vár!

Kép
nilabali
 
 


Pandus! Hurrrrrrááááááááááááááááá! Újra otthon! Ésgép előtt! Nagyon kerestünk már! Hát nem semmi 1 hónapig nyaralgatni, vinni a sok cuccot, minden mindig kéznél legyen! milyen ügyes vagy! Aztán még egy esküvő is a végére! Nem is csodálom, ha Hanna nem is emlékszik pontosan, a sok hely közül melyik is az otthon igazán!
Sajnálom a nyugtalan éjszakákat. Léna amikor megtanult úgy rendesen forogni, állandóan nyugtalanul aludt, mert félálomban megfordult és erre felébredt. Mivel mindig hason aludt, én azt erőltettem, és mindig visszatettem így. De aztán Nila és Ladmon tanácsára hagytam úgy, ahová forgott, és 2 nap alatt megszokta a hátonalvást is, úgyhogy mostmár újra nyugi van éjjel, úgy fekszik, ahogy éppen szeretne.
Ezúton is köszi csajok a bíztatást!(tudom, hogy már kérdezted is Ladmon, én pedig bunkesz módon nem válaszoltam, de még akkor lefotóztam neked, hogy alszik életében először háton--már úgy értem 1 hónapos kora óta...)

Millye, látod, az apró örömök, mint egy sima fagyizás milyen sokat tudnak jelenteni! Jó, hogy voltatok! Gyorsan takaríts ki mindent, és dőlj le kicsit!

Gjéti, már úton vagytok, de sokat gondoltam ám rád, üdvözlöm Görögországot, és kiállts egy nagyot a parton, hátha Elif meghallja! :lol: ...ja, és kérlek, ne siess haza!!!!!!

Bazsaládé rettenetesen aranyos a kaját várós képen, meg a csodaszép unokatesójával. Az a kislány is olyan nagylányos, nem kiscsoportosnak néz ki! Hajrá husievés!

Bence, hát mondd meg az Anyának, ne rejtegessen téged mindig, mutogasson csaqk, akár naponta, lássuk azt a nagyfiús pofikádat!

Kreiszi, hihetetlen, mennyit változott Alexovics, mióta találkoztunk! Olyan kis huncut, hogy így csak egy kisfiú tud nézni!

Bogi, nektek jó Balcsizást! Fügi azért meglepetés nekem, mert annyit fejlődött, olyan rohamosan, mióta nem láttam!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsuzsi:köszi!nagyon örülök,hogy Léna már szépen alszik háton is!Mancsi tényleg nagyot nőtt és még csak szeptembertől lesz ovis!téged nem érdekelne egy keddi tali ismét?

Kép
nilabali
 
 


Pandusika esküvőre menetk? De jó! olyan jó lenne elmenni egy jó kis esküvőre... de most nincs kilátásban... a babakocsit sajnálom... gondolom ott sem olcsó :shock: Lehet inkább tényleg a foga jön Hannának... bár minden erre fogunk :lol: de én úgy emlékszem, hogy Hanna mindig jól aludt :roll:

Nilabali ááááá ezek a dolgos férjek :D na de örüljünk hogy van munkájuk... mondjuk pihenni sem ártana... :? muszáj nagy takarítani mert nem holnap szeretnék... :shock: :D

Gerendai Zsuzsi épp ez volt a fejemben :D az élet apró örömei.... évekkel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy egy közös fagyizásnak is tudok majd örülni :D Arra gondoltam, hogy ha ma kimegyünk a fenyvesbe akkor dobok egy hátast a fűben :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:éljen a hátas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?