Én megvagyok, teganp este is elolvastam, amit írtatok, de reagálni nem volt időm. Így is 1/2 2-kor feküdtünk le (de legalább - Kriszti szavaival élve
- kaptunk még egy nyugodt éjszakát, nem szültünk
).
Tegnapelőtt megszületett az öcsémék kisfia, és a rég itt váró ajándékaikon az utolsó simításokat el kellett még végezni. Mert ma vitte a párom a gyerekeket anyumhoz, és esélyes, hogy az öcsém is ott lesz, akkor viszont oda tudja adni neki. (Majd mutatok képet, szerintem jó lett az aji...)
Ma reggel alig bírtam lépni, kellett nekem tegnap este órákig a földön ülni. Ami azért se tökéletes, mert onnan felkelni is kész mutatvány, el is felejtettem, hogy korábbi terhességeknél ennyire akadályoztatva lettem volna mozgásilag.
Ja, és közben majdnem kész Dóra babaértesítője is, még virágot akarok rá pecsételni, meg a borítékjára is, de majd azt is lefényképezem.
T-pk!
Nekem eddig még nem volt olyan szerencsém, hogy ne vegyem észre a szülésindulást.
Még éjszaka is felébredtem a fájásokra. Én személy szerint az elejét még ne, de a végét már mindnél elég fájásosnak éltem meg. Mondjuk menstruációs görcseim meg nem nagyon voltak soha, így nem is szokott ilyesmihez a szervezetem...
Bex!
Nekem nagyon nem tetszett, mikor írtad, hogy semmit nem írt fel a doki, pedig valami bacit azonosított. Miért??
Az UH szerint számolhat (végülis nekem is a szerint van), de ahhoz azért kell, hogy nagyjából egységes legyen. Nekem kb. 1 hét csúszás van 3-on is, csak 1 volt olyan, amikor menzesz szerinti korának megfelelő volt az UH kor.
Ő egyébként tudhatja, hogy mikor jön a baba?
:D Ha te már nem... (Mert akkor jó neki, és elárulhatná!
)
Viszketés: hát nem tudom, szerintem nem OK. A bórax-glicerint, amit Süti írt, azt pl. a babáknál szájpenész esetén szokták használni. Szóval egy gombás fertőzésre. Szerintem viszketés (hacsak esteleg hüvelyszárasság nem okozza, de akkor meg nem kell kezelni) nem szabadna, hogy legyen semmikor.
Móka!
Ma is volt helikopter.
:D A gyerekek örülnek neki. Mondjuk általában nem is zavar, ilyenkor 20-a környékén meg megszokott. A tököli reptér leszállósávjában lakunk, de azért még elég messze a reptér, nálunk még elég magasan vannak a gépek, nem zavaró. Eddig egyetlen egyszer volt csak nagyon gáz, amiből balhé is volt településszinten, mert az egyik fapados légitársaság átstartolásos leszállást próbált ki, de nagyobb géppel. Na, az nem volt kellemes, ide a reptérre egyébként csak kisgépek szállnak le, és nem is tudom, volt-e engedélyük rá. De azok után el tudom képzelni, mit élnek át Ferihegynél az ott élők...
Süti!
Szerintem Ok a táska. Én magamnak pontosan tudom, mekkorát viszek
:D, egy 60 l-es és egy 20 l-es táskát (sporttáskák, ezért rajtuk volt a méret), de még egyik sincs tele. Babának mi mindent viszel, hogy kell ekkora?
Egyébként én duplaaakkora cuccal szoktam hazajönni, mint menni, mert midnig van avalmi, amit még behozatok. Pl. kispárna
:D.
Kriszti!
Én is tervezek rendetrakást mindehol, de hogy mi lesz belőle? Rájöttem, nem akarok még így szülni, hogy szalad a lakás (pl. a fürdőszoba idegesít). Szóval ez még mindenképp el kéne készülni, valahogy a nyugalmam része lenne. Persze ha jön a bébi, valószínű nem érdekelne a kérdés.
:D