Új privát üzeneted érkezett!

Annyit emlegetitek ezt az almapépet, hogy mi is ki fogjuk próbálni! :D

Bogi, nem fürcsiztünk, mert borongós idő volt, lógott az eső lába, de egy jót sétáltunk!
Csak nem lesz olyan rossz idő hétvégén! :roll:
Nagyon édesen nevet Füge, megzabálom! :lol:

Millye, örülök, hogy javulgat Szandra lába! :D
Ma nekem sincs túl nagy kedvem semmihez, ebéd milánói makaróni lesz, kéne még vasalnom, mosást berakni! :roll:
Szépek a muskátlik, de már kevesebb rajta a virág! Köszi a drukkot! :wink:
zsu83
 
 


bogi:krumplistészta lesz,de csak vacsira,mert apa akkor ér haza,de előkészítettem már!Bazsika paradicsomos krumplit ebédelt,egészen jól ette,és utána még 120tápot!azt hittem aludni fog,de még itt pörög ezerrel!

ladmon:Bazsi egyik videója után bejön Esztike occsó játéka ajánlatba!tök jó!megint megnéztem!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, nagyon ügyes Bazsi! :D
zsu83
 
 

 
 

Ladmon (Én megelőzésre az Ehhinacea-t meg a Pollenst és a Histamint szoktam ajánlani) A Coryzalia nem csak megelőzésre van sőőőőt inkább magára a tünetre van (tüsszögés, bő vizes jellegű orrfolyás)... napi 3-6x1 tabletta.. de ha nálad mégsem használna akkor Histaminum 15CH 1-2x5 bogyó mérsékli a szénanátha tüneteit. Allium Cepa 9 CH 2-3x5 bogyó ha bőséges az orrfolyásod és tüsszögsz és ha friss levegőn csökken a tünet de szobában melegben erősödik a tünet. HA viszont a náthás tünetek a friss levegőn hideg hatására rosszabbodnak akkor Sabailla 9CH napi 2-3x5 bogyó.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 nálunk szépen süt a nap :shock: lehet nem sokáig? és nem esett az eső? A milánói a lányom kedvenc kajája... állandóan azt enne :shock: :D Na megyek tényleg mert játszunk a fiammal... és mindig itt ragadok... :D Majd lefényképezem a virágainkat :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Julcsi, sajnos nem bírom ki, hogy ne dumáljak én is bele, így a végén... :wink: Tamara félévesen 6700 g volt, most Natasa 8800... Mindkettő igény szerint szopizott (a mennyiséget nem tudom, mert nem mértem, de ha kértek, mindig kaptak enni, sőt nyuginak is). Igaz, Natasa fél kilóval többel született, de ez sem magyarázza a +2 kilót. Tamaránál megkaptam, hogy vékonyka, Natasánál, hogy dagi :shock: . Semmit sem csinálok másképp, egyszerűen ilyenek. A kaját egyik sem akarta/akarja elfogadni, de bízom benne, hogy idővel Natasa is olyan jó evő lesz, mint a nővére. Az édességet minél tovább mellőzni szeretném, bár tudom, hogy nagytesóval ez nehezebb lesz, már most is nagyon nézi, ha Tamara fagyizik. Egyébként osztom Andus véleményét, így azt nem írnám le mégegyszer. A tiltást nem tartom jó megoldásnak, de nyalóka és keménycukor helyett egy-egy tejszelet, Kindertojás vagy fagyi szerintem nem gond. Legalábbis nálunk ez működik.

Szóval ne hallgass senkire, az alkatát nem tudod befolyásolni, sőt, hosszú távon előnyére is válik majd, hogy nem lesz hízásra hajlamos.

Kép
mist
 
 


És vigasztaljon az, hogy a második gyereknél már tényleg leperegnek rólad ezek a beszólások, de tudom, hogy az elsőnél még milyen rosszul esik...

Kép
mist
 
 


Tudom millye, azért gondoltam, hogy Coryzaliát szedem, mert a megelőzésről lecsúsztam.
De akkor maradok annál, az használt tavaly, remélem idén is fog. De megnyugtató, ha nem így lenne, van egy b) verzió is. Köszike! :)

Zsu: te meg felejtsd el az Apfelbrei cuccot. Mert különben én leszek az első, akivel találkozni fogsz!!! :twisted: Azt azok eszik, mint pl. Marci, aki emiatt nem ébred éjszakánként enni, meg Füge, aki így a tápi mellett kap még más kaját is. Meg egyéb ébredős babák szülei vették számításba. De neked, akinek szerencsére van elég tejed, semmi szükségetek rá...
Szerintem....
És persze ez tök jó, örülj neki!!! :D

ladmon
 
 


Julcsi, nincs hintánk, de ma viszonylag normális napnak ígérkezik eddig :)
Ügyi Marci, hogy mostanában milyen szépen alszik :) így te is tudsz erőt gyűjteni :)
Jó utat nektek, vigyázzatok magatokra nagyon!!!
Ja és anyu ma a telefonban: nem eszi lelkesen az almát? Hát miért nem törsz neki bele babapiskótát? no comment.

Deédin kúszik Bazsi :)

Füge kétfogas kacagása :lol:

Millye, uhh bocsi, hogy nem válaszoltam, néha ha Adri piszkál, kicsit felületesen olvasok :? de igen, lekopogom, de eddig minden OK :D

Banyek hogy a Porontyon már megint mennek az olyan beszólások, hogy "ami fáj, annak fájnia kell" :evil: mármint arról, hogy aki EDÁval szül, az nem teljes értékű anya. Na az ilyentől plafonon vagyok :evil:

Tudomtudom, hogy most még az ízekkel ismerkedünk, de vigasztaljatok meg, hogy fog még Adri 20 ml-nél többet enni gyümiből/zöldségből... szomorú vagyok, hogy ilyen kínlódva megy, ez a kicsi is olyan nehezen csúszik le, és próbálok marha lelkes lenni, meg nem erőszakoskodom, de olyan jó lenne legalább egy pici lelkesedést látni Adrin is :roll:

Ladmon, kérdeztem a védőnőt a múltkori kérdéseddel kapcsolatban, azt mondta, hogy a gyümölcs voltaképp nem igazán számít étkezésnek, úgyhogy ha szereti, nyugodtan többször is. Az ivásról meg azt mondta, hogy akkor adjak neki egy kis vizet, ha már majd először főzi, utána szopi, és úgy ítélem meg, hogy csak keveset szopizott, vagy ha mrá egyáltalán nem kér, hanem kiváltottunk étkezést. Addig a tejcsi a folyadék.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Móni, látod ez a baj, hogy mi ébredünk éjjel, de félek, hogy ha gabonapépet adnék neki (már ha egyáltalán megenné...) lassan elérnénk a 10 kilót. :lol:

Kép
mist
 
 


Ladmon :wink:

Stelly:
Nem lehet az hogy Adri baba még nincs felkészülve az új ízekre?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Stelly, egy cipőben járunk, de nekem jó példa Tamara, aki hasonlóan nehéz eset volt, utána meg csodájára jártak az oviban, hogy ő a legkisebb, és repetázik a levesből és a másodikból is :lol:

Kép
mist
 
 


Stelly: Lacinak meséltem, milyen érdekesség Lénával, hogy mindkét kiscsaj normális adagokat eszik meg, akinek meg soktejcsievő gyereke van, nehezebben mennek a dolgok... Erre a hüle azt mondta, hogy persze, mert azokba már nem fér.... :lol:
Szóval lesz ez jobb is, mert nagyon szarul nézne ki a melled 18 év kizárólagos szoptatás után! :D

Én fel sem fogom ezt a fájni kell dolgot... Mit lehet ezen nyümmögni... Én nem kaptam EDÁ-t, de bármit megadtam volna valamiért, ami csökkenti a fájdalmakat. Ja, és hogy én vagyok a pörfikt-anya, az meg nem is kérdés! :D
(Mondom ezt önbizalommal telve, amikor a gyerek becsavarta magát a hátam mögött a nagy piros nyári ruhámban... Huhhh, de még szuszog... :lol: )

ladmon
 
 


mist: igen tudom, azért írtam, hogy egyelőre csak felmerült. Bár az első 10 kilós topikbabára személy szerint nagyon várok... :D (Laza vagyok, mert persze nem én emelgetem a sejhaját... :lol: )

Ja, Stelly: kösz, hogy megkérdezted. Akkor ez valami olyan dolog, amiben már legalább ketten egyetértettek! Niláé is ezt mondta. Kafffa! Akkor zabbbaaaa!! :)

ladmon
 
 


Mist, már az izgés-mozgásban is hasonlít Adri Tamarádra, remélem, ebben is példát vesz majd róla :wink:

Köszi, Ladmon, ha fel kell vidulni, rád mindig számíthatok :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


köszi csajok,Bazsi nevében is!A deédin kúszó gyermekem ma már utánam jött a konyhába.....nem csoda,hogy olyan hamar kifárad a lelkem!

ladmon:milyen gyümit eszik Esztike?most mondta a védőnőcim,hogy kaphat a gyerek sárga és görög dinnyét is4érdekes azért,hogy zsusziék védőnője,azt mondta,hogy Léna még ne egyen dinnyét!kár,hogy én a sárgadinnye szagától is hányok.....de holnap anyuékhoz megyünk és majd anyu kipróbálja,hogy ízlik-e Bazsinak...én meg majd tisztes távolból nézem!

stelly:babapiskóta,mi?anyám most mondta,hogy háztartási kekszet reszeljek az almába!mondom neki,hogy ne már...akkor inkább babakeksz,erre ő azt mondja,hogy szerinte az ugyanaz,csak rámondják és drágábban adják..na,erre má nem tudtam mit lépni :roll:

Kép
nilabali
 
 


millye: én komolyan mondom hogy nem tom mit kapok. Azt tudom, hogy még a cégtől kapom a pénzt, nekem nem kellett semmit töltenem, elvileg automatikus lesz a gyes-gyed utalás. Most annyi pénzt kaptam, mintha 8 órában dolgoztam volna pótlék
nélkül. A 100 %-ot meg lecsökkentették most 90 %-ra. Kicsit hülye vagyok ám ezekhez a dolgokhoz,nekem idáig még adóbevallást sem kellett csinálni.

ladmon: köszi. Eszti gyereknek üzenem aludjon, hogy anyuka tudjon jönni sziporkázni :lol:

zsu:remélem jó idő lesz. Szeptemberben mentek hosszabb útra is? vagy csak egy-egynapokra? Ízlene Bencusnak az almapép,nekem is Julcsi írta-mondta, hogy ez glutén
mentes, azért mertem kiprbóálni. Közben olvastam Ladmon hsz-t, végülis neki is igaza van. :oops:

nilababa: de kis szenyák vagytok :lol: , mi is a távirányívótal hergeltük a gyereket :wink: .Te mindig adsz tápot neki? minden gyümi és főzi után? mi is paradicsomos krumplit eszünk de főzünk bele cukkinit is.

stelly: na az anyud :twisted: nyugi enyém is szokta...nekem ma hoztak egy üveg bébicéklát, mondom szép és jó, dehát
ecettel van eltéve...nem baj adhatom neki. Szerintetek? szerintem nem kéne,mert csak cukros, ecetes lében van. furán néztek rám amikor mondtam hogy nem biztos hogy adok neki belőle.Mi az a poronyt? az meg baromság hogy nem teljes értékű anya, az
jobb ha a végére annyira elfárad a fájdalomtól hogy baromi szar élményként éli meg az egészet, vagy ne adj isten nem lesz ereje nyomni? Hülyék az ilyen emberek szerintem. Mindenki maga dönti el hogy hogyan szül.
A céklára visszatérve szerintetek adjak belőle?

Kép
budabo
 
 


mai ebéd: grizgaluska leves, fasirt+ krumplipüré, tegnap rántott scirkecomb volt, holnap elvileg marhapöri lesz....most hús hússal, ez kell a vizilabdásaimnak :) hogy hízzanak, meg erősödjenek...stb.

kajaügyben szerintem mindennek megvan a mag ideje, minden gyerek előbb utóbb enni fog, egy embert sem ismerek, akinek ne lenne utált kajája, meg kedvence, ez a gyerkkel is így van, akit nem tömnek akarattal, az megszereti az evést, és oviban sem lesz válogatós! minden estere ne játék, és mese közben egyen a gyerek, mert ha hozáászokik, legyen talpán az anyuka, aki leszoktatja, inkább ne egyen a gyerek egy ideig,ha úgy akarja,nem szabad csakazért is megtömni, úgyis éhes lesz előbb utóbb!!! Egyoldalú táplálkozás sincs pici korban, mert egy idő után meglepő módon majd teljesen mást akar enni, lehet finoman terelgetni, de nem szabad erőszakosan, kicsit bízni kell a csemetében, minden esetre ismertetni kell vele a lehetőségeket, hogy választhasson, kiváncsiságból úgyis megkostólja a kajákat!
Türelem, kitartás! aztán meg egy idő után tiniként annyit esznek, hogy nem győzi az ember! ez csak az én véleményem, meg tapasztalatom :)
Vincivel nagyon könnyű most nekem, de meglesz még ennek a böjtje :shock: Nagyok kissé problémásabb evők voltak ekkorának, most meg! folyton csak esznek :)
millye! köszi a bókot, hasamon főleg, meg annál lejebb....jól takarom, meg behúzom, de van anyni!

mist! nálunk ugyanez a helyzet, cukorka helyett egyebek...meg rágó, az mindig bejön :) meg hát a kindertojás! annyi csoki elfér, a felét, mindig elkunyizom, mer imádom, és rendes gyerekim oda is adják :)

stelly! pici szünet után újra lehet próbálni a kajcsikínálást, mint a bilizésnél...kell egy kis idő, amíg szokja, hogy ez egy új helyzet, érdekli ám, mégha épp nem úgy tűnik is, és lehet 2 hét múlva meg nagy örömmel tömi az almát, meg egyebeket befelé :) Nem minden gyerek egyforma, lányom ugynilyen flegma volt a kajákkal, meg folyton kilökte a szájából, már a határán voltam, hogy feladom, aztán hagytam pár nap szünetet, és újra kezdtem a kínálást, és csodák csodájára, tudott nyelni, és kezdett valamiféle élvezetet is mutatni...bilizés ugyanígy , őt nem lehtett bilire ültetni,csak wcre...mire rájöttem :o msot megin alig eszik...a nagyfiam kicsinek jól evett, aztán sztrájkolt 2 évig, aztán most megin nagyon jó evő...csak nyugi, és kitartás, bár könnyű ezt mondani, mint nap mint nap ezzel szenvedni :wink:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


bogi:hát én nem adnék abból a céklából!tegnap hagytam ki a délutáni tápot először,mert későn ébredt Bazsi és a két kaja közt kevés idő telt volna el,ezért inkább csak barackot kapott,de abból kettőt és gyümölcslevet,és a következző kajánál kapott tápot,meg vacsira,így tegnap csak4xvolt táp,plussz a gyümi,meg délben a főzelék!de félek,hogy nem elég neki,mert főzelékből 80-90milinél többet nem eszik meg,a mai paradicsomos krumpliból pedig csak 60-at evett!kéne valami olyan kaja,amivel ki lehet váltani egy tápot!de a tejpépek nem mindig jönnek be..nem tudom,kicsit tanácstalan vagyok,de végül is mg ráérünk kaját kiváltani,nem?

Kép
nilabali
 
 


cékla: én még simán se adtam, cukros-ecetest nem adnék...ecet szerintem még nem való a gyomruknak, bár ha jól megmosod, kiáztatod.....
ma az almafőzibe tettem pici fahéjat :) ismerkedünk a fűszerkkel :) eddig jó, petrezselyem, bazsalikom, kapor...meg már icic-pici olajat teszek a főzik nagyrészébe, de még nagyon minimálisan(egy csepp)
izlik ám neki! sót semmiképp semmibe! cukrot meg egyáltalán nem! anyu is jötta cukros dolgaival hogy tegyek a főzelékbe...mondom minek? az alma amúgy is édes, meg a répa is, és akkor meg hogy fogja megismerni a zöldség ízeket????
cukkini továbbra is nagyon kedvenc!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lkverus:hát tutira igazad van,meg hát tapasztalatod is ugye?de azért elég nehéz türelmesnek lenni sokszor,de persze muszáj,mert nem lehet rossz élmény a kajálás!
nőverem fiai is vizilabdáznak,és mondja ő is,hogy rengeteget esznek és főleg húst!

Kép
nilabali
 
 


bogin felbuzdulva én is babérlevéllel főztem a krumplit,és most többet is evett a krumplis kajából,mint szokott,mert a krumplit általában nem akarja megenni.én a sárgarépához adtam neki cukkinit,mert szereti a cukkinit és jobban megette a répát,mint krumplival!

Kép
nilabali
 
 


Millye, nem esett az eső! Ha közelebb laknátok akkor vinnék Szandrának milánóit! :wink:
Evett Bencus, játszottunk egy fél órát, aztán megint kidőlt! :shock:

Ladmon, igenis értettem! :D Csak néha úgy érzem hogy kevesebb a tejem estére, ennek tudom be azt is hogy Bencus már sokszor 5-kor ébred enni! :roll:

Nem is dicsekedtem el, Bencus már megeszik 150 ml gyümit egyszerre! :D
zsu83
 
 


Bogi, fűzöm Apát egy hosszabb kiruccanásra, na majd meglátjuk, de megelégszem az egy-egy napos nagy kirándulásokkal is! :D
Azért gondoltam kipróbálni a pépet, mert szerintem estére kevesebb lett a tejem! :roll:
Céklából meg én se adnék! :wink:
zsu83
 
 


Bogi, cékla - hááát én az ecettel óvatosan bánnék, mer eléggé maró hatású, szerintem az ő kis gyomruk erre még nincs felkészülve...
Poronty: http://velvet.hu/poronty
(itt van egy cikk, hogy gerincbe szúrat a kismama a fájdalommentességért, és a kommentezők között van pár elég agresszív...)

na ébred a tejvámpírom, most se aludt sokat, ma is lesz ebből harmadik szundi is...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Mist én teljesen egyetértek veled, hogy ez a dolog alkatfüggő is...! :D

Ladmon :D ok.

Stelly na én is beleolvastam a Porontyba :evil: nem semmi.... :? ha az vigasztal, hogy nálunk is ez a pálya evés téren akkor megnyugszol? :roll:

Budabo na ezekhez a dolgokhoz én sem értek... mármint, hogy hogy számítják ki... :D Szerintem mégn e adj céklát Fügének... :roll:

Lkverus én 10 kilóval kevesebbnek néztelek mert én vagyok most 70 kiló körül... és azért te lényegesen jobban nézel ki :D Micsoda fini kaja van nálatok :shock: megyek enni hozzátok :D

Zsu83 na megint meleg van... :? eső nálunk sem volt...de még borult ég sem... ügyi Bencus hogy ilyen sok gyümit megevett! :D Én is mindig mást ennék mint amit főzök... nálunk rakott zöldség van.. Az én fiam is kidőlt :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye! gyere csak! marad elég! :) nagyon elnéztél akkor melettem :) te viszont csini vagy tényleg nagyon! akárhogy is, nővére lehetnél a lányodnak!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Lkverus Óóóóóó köszi a meghívást meg a dicséretet! zavarba hozol :oops: :D Egyébként akkor is nagyon csini vagy! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, hááát örülni nem örülök, de azért megnyugtató, hogy többen evezünk ugyanabban a csónakban.

Egyébként épp erről beszélgettünk Tomival valamelyik nap, hogy ezért is jó ez a fórum: mindig kiderül, hogy az ember nincs egyedül a problémájával. Egy csomó fölösleges aggódástól, bosszankodástól, izgulástól,szorongástól ment meg, hogy vagytok nekem :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


kösz a céklás választ, én is így gondoltam.

nilababa: nálunk se jött be neki a krumpli, de ha édessel keverem, alma,sütötők,répa,paradicsom akkor igen. De jártam már úgy hogy egyik nap 200-at evett belőle,másnap meg semmit. Nálunk három táp van, de a védőnő szerinte kettő is elég lenne és két főzi, de még nem akarom. A pépet is úgy fogom, hogy egyik nap gyümi másik nap pép. A csirke husi bejött neki, de most két napot kihagyok. A babérlevesel sokkal finomabb. Eleinte nálunk is tök keveset evett mindenből. De ha darabosabb akkor úgy csinál mint aki meg akar fulladni :lol: először a frászt hozta rám. Nem darabos darabos hanem keményebb állagú. Jól érthető vagyok mi? :lol:

stelly: :evil: :evil: beleolvastam.

ikverus: szerintem jól lát Millye, mert én is nagyon csininek láttalak, de az is biztos hogy Millye és a lánya mint két tesó! A szemeik :shock:

zsu: az egy-egy napok is jók, csak menjetek!!

Kép
budabo
 
 


Stelly ezzel én is így vagyok... mármint hogy ha az embernek problémája, öröme, kérdése van akkor itt meg tudja beszélni illetve el tudja mondani... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo :oops: :D köszi neked is! :D csak azt nem tudom, hogy a fiam világoskék szeme kié... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


stelly:pontosan így érzek én is a fórummal kapcsolatban és nekem még annyival jobb,hogy mi vagyunk a legfiatalabbak és mire én valalmi problémához érkezem,ti már meg is oldottátok nekem :lol:

piszok meleg van és nekem most esett le,hogy még boltba kell menni,mert holnap munkaszüneti nap van....persze nem apának,mert ő holnap is megy!

millye:férjed is nyomja holnap is?

kisfiam már alszik 2órája..ebből megint nem lesz tép,ha felébred,hanem kap még kicsi főzit és gyümlcsöt,aztán majd 5-kor tápot!remélem elég lesz neki!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali a férjem is dolgozik holnap... és Bogi férje is dolgozik... :? :roll: az én fiam is alszik... :D alvás előtt bepróbálkoztam egy kis gyümölccsel... a végeredmény, hogy a mosdóban kötött ki mert a füle is gyümis volt... teljes ruhacsere, de ő élvezte nagyon... :lol: én akkor nem annyira... :roll: A lányom lefotózta... majd felteszem ha lementettem... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


bogi:értelek én!Bazsi is szokott öklendezni,még a szeme is könnybe lábad,de azért lenyeli!most próbálgatom,hogy kimarad egy táp,aztán majd meglátjuk,hogy így is hízik-e Bazsi.egyébként nem láttam rajta tegnap sem,hogy éhesebb lenne,mint egyébként és nem is evett több tápot,mint amit szokott!na,majd kiderül,de azért félek,hogy nem ártok-e neki!

Kép
nilabali
 
 


Millye, rakott zöldséget nagyon szeretem! :D Sétálni megint csak 6 körül megyünk, nagyon meleg van! :?

Jaj, de nincs kedvem vasalni! :?
zsu83
 
 


zsu.meg tudlak érteni a vasalással kapcsolatban4én este szoktam,miután kicsikém elaludt!
ügyi Bencus,hogy ennyi gyümit megeszik!és nem ér ám dugdosni a fiadat,már nagyon régen hoztál képet!képetképet!

most már megyek felkeltem a fiam...már3órája alszik lassan,aztán kajcsi után megyünk a boltba!biztosan megdöglünk!

Kép
nilabali
 
 


Zsu: na jól van, akkor majd meglátod... :)
150?! Hűűűhhhaaa! Az széééép!! :D

Bogi: Ecetes izémizét ne... Szerintem....

Nila: Esztike még csak a barack és alma szintjén mozog gyümölcsök terén.
Viszont a dinnye az keresztbekasul allergizál a parlagfűvel. No, nem tudom, hogyan mondják, de szerintem azért nem ajánlott adni nekik, mert pl. én, ha ma dinnyét ennék, akkor ugyanolyan tünetek produkálnék, mintha kimennék a szabadba, ahol parlagfű van.
De lehet, hogy nem ezért....

ladmon
 
 


Tegnap az Auchanban vettem Abfelbreit- nem vált be :( Persze Hunornak nagyon ízlett- neki minden ízlik, csak sok legyen- de éjszaka ugyanúgy 2x kelt enni :( Próbáltam teával befogni a száját, de nem hülye ám ez a gyerek! Fél órás tea-cumi-hiszti-tea-cumi-hiszti után ő győzött, megkapta a tápot :?

A gyümölcsbe keksz-piskóta dolgon már én is gondolkodtam, a lányoknak adtam, csak már nem emlékszem milyen korúak voltak. Egy evést így ki tudtam váltani alma/barack/meggy+piskóta turmix. Talán még egy kicsit korai, bár....na, még rágódom rajta egy kicsit :wink:

Én nem vagyok édesség-cukor ellenes,a lányok szoktak kapni ilyesmit, de persze mértékkel. Hunor viszont túl kicsi még, nem cukrozok neki semmit- de felesleges is lenne, anélkül is mindent megeszik.

Kép
kangu
 
 


én az alampépbe tettem már babakekszet, mikor túl híg volt....meg egyszer reszeltem háztartásit, mer csak az votl kéznél, és épp a tejpép is kifogyott, baja nem lett, de még nem viszem túlzásba....lassan-lassan közeledve a 7 hónaphoz, azért már lehet néha adni szerintem....én babapiskóta ellenes vagyok, amióta tömény sok cukor vana tetején...már nagyon régen vettem a nagyoknak is :( nem is nagyon vannak oda érte! Babkeksz bűn rossz ízű, de Vinci szereti. És nagyon könnyen szottyosodik, nem kell reszelni, csak áztatni

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Nilabali, megmentett a vasalástól Bencus, felébredt! :D
És megevett 200 ml barackot! :shock:
Hozok képeket, de még gépre kell raknom!

Kangu, sajnálom az éjszakai kelést! :(
zsu83
 
 


zsu: 200 barack nagyon szép mennyiség!!!!!

nilababa: a dokinő szerint nálunk jó a hízás, pedig nem volt sok, mert nagyon sokat mozog Füge, de nálatok is Bazsa. A védőnő szerint két táp is elég lenne, de szerintem nem. Én úgy gondolam a 3*200 körüli még kell neki. Most főzöm neki a krumplit-cukkinival :lol:

millye: hát igen, nektek macsakszem zöld, andris világító kék

ladmon: én is így gondoltam hogy nem adok, de tuti a család megsértődik.

Kép
budabo
 
 


Ha már súlykérdés, Oli egy hónap alatt 200g-t hízott, de a védőnénink szerint okés a srác, még így is 7,5 kg, megvan a születési duplája úgyhogy király.

Ladmon amivel a gyerekdoki ijesztgetett az a szakrendelés Zétivel mert nem eszik és nem tojik, viszont minket idén szakrendelésekről nem nagyon engedtek haza úgyhogy már babonából viszek fogkefét ha szakorvoshoz megyünk :?
Tegnap elvittem szuperdkihoz Zt mert előző éjjel bélgörcse volt, szemközt a 3. (!) szomszéd megjegyezte hogy azt hitte kint felejtettem a gyereket éjjel az udvaron és azért sírt annyira :shock: (bááááz, no comment...)szóval nagyon fájt a hasa, és azt mondta a gyerekdoki hogy "csak" gáz miatt fájt (szerencsére), kapott kúpot és azt mondta ha nem tojik akkor szakrendelés, ettől voltam ideges mert a hátam közepére kívánom a kórházat. Szerencsére a kúptól tojt Z úgyhogy egyenlőre megoldódott a dolog.
Tudom, kicsit nehezen fogalmazok de remélem azért kivehető a lényeg :oops: :)

Fügiért és Bazsiért odavagyok :D nagyon jók a videók! Andris szemei lenyűgözőek :D Ó ha 24,5 évvel fiatalabb lehetnék :lol:

Bocsi a sz.r minőségért, ez a legújabb szerzeményem, alig várom hogy kipróbáljuk :D Interspar, 1400 Ft.

Kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi:Ez igen,klassz cumisüveg. :D Ugye összenyomható az üveg?Vagy ez valahogy másképp működik? Mi van az alján az üvegnek? :shock:

Babapiskótából van olyan, aminek nem cukros a teteje :wink: Na de azért édes... :roll:

Kép
kangu
 
 


hülye kérdés, de akkor jó az üveg ha nem akar a baba szépen kanállal enni?

zetibebi: köszi! Mi nem dupláztunk, és egy hónap alatt 150-et ha híztunk, de azt mondta dokinéni nem gáz, ugyhogy nem gáz :lol:

Kép
budabo
 
 


Zsu83 ilyenkor érdemes elmenni sétálni mert olyan jó a levegő :D Én is szeretem a rakott zöldséget :D Kivasaltál? A fiam megint alszik... :? nem tudom mi lesz este... :shock:

Ladmon dinnye=allergia? :shock: na nálunk ilyen nincs ...legalábbis remélem... :D

Kangu szerencse, hogy jó az étvágya Hunornak! :D Viszont sajnálom az éjszakai kelést!

Lkverus babakekszet hol lehet venni? :roll:

Budabo mi kedden megyünk a védőnőhöz na akkor kiderül, hogy mennyit hízott a fiam :D

Zetibebi Köszi :D Ahaaaaaa szóval az Intersparban is lehet kapni ilyen izét... na akkor meglesem én is én is arra lennék kíváncsi mint Kangu, hogy mi az az alján... :D Nagyon sajnálom Zéti hasgörcsét... nem lehet egyszerű... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: nem egészen, de megnéztem már miről beszélek. Szóval bizonyos ételek keresztallergiát mutatnak a parlagfűvel. Parlagfűszezonban pl a görögdinnyétől allergiás tüneteim vannak. De ilyen kaja pl a paradicsom, cukkini meg mittudomén, de én a dinnyére tüsszögök, mint az őrület. De fura, hogy csak allergiaszezonban...

Zétivera: áá, már értem... Carul hangzik, de most éljen Zétikaki! :)

És "fantasztikus"! Konyhában molyoltam gyorsan, amíg elvan a könyvével a földön, De csak hallom, hogy milyen hangosan beszél ez a gyerek. Benéztem és vazze' átmászott a küszöbön és már az előszobában járt! Én meg naivan azt hittem, hogy a küszöb úgyis megállítja! Hát már nem....

ladmon
 
 


millye: babakeksz:dm,cora...szerintem bárhol nagyobb helyen. Én nem megyek méricskélni Fügével, uncsimnál lemérem, a védőnő közelébe se megyek. Tápot meg iratok és laci befut érte.

ladmon: hehe téged is utolért a rohanok a lányom után sors :lol:

Kép
budabo
 
 


Ez az üveg nem összenyomható, hanem az alját kell nyomni befelé, az tolja a kaját az üvegen lévő kanálba. Elég pici, 60 ml, majd legfeljebb utántöltök. Van hozzá egy csőr is tök jó nagy lyukakkal főzeléknek. Négyféle szín/minta volt. Nekem azért kell hogy kisebb legyen a kupi, elég sok megy mellé ha lapátolok. És mivel baromi kényelmes anyuka vagyok inkább így oldom meg :wink: Oli kaja téren igazi szuperlatívusz, megeszik mindent a világon, óriás mennyiségeket, bármiből-legyen az kanál, csőrös üveg, cumisüveg, pohár, bármi, neki tök mindegy. Igazi kis mesepocak ez, minden anyuka álma egy ilyen pocak :) Azt hiszem a kölyök ezzel kárpótol az éjszakákért :D Ma is mildibé szép álmokat vacsizik, möglássuk az éjszakát :roll: hátha olyan lesz mint tegnap :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Olit se állítja meg a küszöb :wink: és félig felült, úgy mint Hugic Mancúrja pár hónapja 8)
Legújabb kedvenc játék: kábelek (lennének, ha anya hagyná hogy nyalogassa).

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?