Sziasztok!
Violaval egyutt koszonjuk a dicsereteket!
Tok cuki volt, amikor nezte a kepeit a forumban es kerdeztem, hogy ki az, azt mondta: "Va! Va!" (Ez most nem kutyust, hanem Violat jelentett)
Mindenem tele van az idojarassal
ma allva alszom, mint a lovak.
Viola imadja az uj cipojet hurcolni, ragcsalni, jatszani vele - de ha raadjuk, uvolt. Mondjuk van fejlodes, tegnap teljes 15 percet kibirt benne. Nem vagyok beparazva, mert ugye a kendovel is igy volt, most meg hogy imadja. Csak erdekelne, masnal is volt-e ilyen musor.
Viszont ooolanhelesek apajaval, estenkent tanulnak fogat mosni
apa latvanyosan sikalja a sajatjat, kozben baba olemben ulve gondosan leeszi a fogkremet a keferol, aztan lelkesen ragcsalja, ill. az osszeszoritott szajaban probalja mozgatni
vegul apa besegit. Meg tudnam zabalni oket
Na visszaolvasok kicsit rendesebben, mert bevallom, eddig leginkabb bokbegyujto korut volt
Zsuzsi,
ossznepi jobbulast!
Angi,
Inkabb azt mondanam, most kezdek hasonlitani regi onmagamhoz
Nagyon lekopogom, de mostanaban nincs okom panaszra az alvasban. Este 10 korul leteszem, neha kicsit hosszabb a menet, de vagy atalszik ugy reggel 5-6-ig es aztan meg 8-fel 9-ig, vagy neha beiktat egy cicit 2-3 korul, annyi baj legyen. Mondjuk most nem fogzik, nemtom mi lesz, ha beindulnak a ragok...
Matyi segit
de legalabb megerto a kishugaval
nemevo Matyi
Hordozoban mar nem ul meg, mert kinotte
most veszunk autosulest. Amugy ha szorakoztatjuk, egesz jol eluldogel barhol, egyedul meg mindenhol utal.
Nagyobb baj, hogy seperc kinovi a babakocsit is
Nem tudom, hogy fogom kint altatni, mert eddig mindig abban tologatva altattam. Nincs valami olcsobb tippetek annal, hogy vegyek nagyobb kocsit?
Norka,
orulok, hogy Jazi jobban
drukk, hogy csak dokibacsi tulspilazza, tan csak racuppant az agya, hogy Ti allergiasok vagytok...
Csucsuka,
szerintem ezt sem en fotoztam, csaladi szulinapkor keszult, ilyenkor valaki mindig log a gepen
ocsem pedzegette, vajon orulni fog-e Viola, hogy ilyen jol dokumentalt gyerek lesz
Andi,
nyaralos kepek szuperak, es igen jokepu a srac is
Maci,
szunyogcsipett Roni
de biztos tele van elmenyekkel, es a csipes hamarabb elmulik!
De milyen jo lehet az ajat, annyat hallani. Viola meg ezt nem mondja. Illetve tipikusan engem is "pa"nak hiv, hat kicsit sem apas
hosszas konyorgesre neha odavet egy "ma"t... pedig azt se bannam, ha nyanyanak hivna
Beu,
orrfolyas
remelem, nem allergia. Laz valszeg nem az.
Orulok, hogy nem kell cipot csinaltatni!
Evi,
igen, mutimeeeg!
Petra maxiugyi
ugye, milyen furi, hogy ami olyan tavoli dolognak tunt, azt sorban egyszer csak tudjak, en csak nezek
PIldi (Anginak is)
na en se gondoltam, hogy en fogok vigasztalni barkit alvasugyben... hat maxiegyutterzes es kitartas! Nalunk annyi az okossag, hogy rajottem, hason jobban alszik, azota igyekszem hasraforditani es kezemet a hatan tartom, amig melyen el nem alszik. De szerintem leginkabb a nemfogzas es a beeres segitett...
Sarazos cici
nem is ertelek, olyan idillien hangzik!
Juteszembe most lepek, ossze kellene bujni lanyzommal, aztan altatni, mielott apaja berosal...
ezt meg muszaj:
De,
olyan jo latni Viragot, olyan szepike!
Csak jokat!
Kaska