Sziasztok!
Wertuz - Örülök, hogy teteszett a történetünk. Mostanában én is sokat nosztalgiázok, mint Dytke.
Igen,az ÁEK-ban szültem. Sajnos 1 éjszakát a nőgyógyon töltöttem, mert nem volt szabad ágy a babaás osztályon, Szabi pedig fent volt. Akkor mentem fel,a mikor akartam, na meg amikor tudtam persze. Másnap du. már átkerültem én is és Szabit is kikértem magam mellé. NEm volt a legjobb, de annál jobb volt, mint ha a folyosón kellett volna feküdnöm vagy ilyesmi. Meglátod, úgy lerepül az a 2 hónap, hogy észre se veszed!
Hogy van a hasad?
Dytke - Tojásfehérje
Sajnálom, hogy Ambi ennyire nem akar enni. Tényleg, ne foglakozz a beszólásokkal! Én, ha tudom, hogy kötekedő, okoskodóval van dolgom, inkább nem monsok semmit vagy azt mondom, amit hallani akar.
De, látod, tudja Ambi, mi a jó, a torta, az bezzeg csúszott!
Innen is küldök sok-sok puszit az egyévesednek! Nagyon édik a képek! És a torta is klasszul néz ki. Az ajándék pedig fantasztikus. Képzeld, Szabi fél a homoktól, meg a fűtől!
Szülés - Annyira bennem élnek azok a dolgok, amiket mondtál, írtál 1 évvel ezelőtt! És annyira csodáltalak, hogy olyan erős voltál! És ez most is így van!
Susy - Klassz lehetett a nyaralás. Lehet, ősszel mi is megyünk Karosra. Sajnálom a tesztet. Pedig úgy szorítottam! Sebaj! Majd most!
Sógornő
Pacsuli -Üdv. A többiek kb. mindent leírtak, amire kíváncsi voltál. A zsufi valóban nem túl jó, de a dokimmal nagyon elégedett voltam, tudta, hogy jó kezekben vagyunk, ennyi nekem elég volt. Első babásként nem voltam elég határozott a szopival kapcsolatban, nem álltam ki magunkért kellőképp, így voltak nehézségek az elején, de aztán rendbe jött minden. Legközelebb már tudni fogom, mit akaror, akárhol is születik majd a kistesó. (Ott, ahol a dokim épp dolgozni fog)
Edina - Gyönyörűek a csajok!
Ne aggódj még, szerintem. Szabi 6 és fél hónaposan fordult hasról hátra, meglehetősen egyedi technikával és 7 és fél hónaposan hátról hasra. De mindegyikkle úgy volt, hogy egyszer-egyszer megcsinálta, pipa, ezt is tudom, aztán hetekig semmi. Majd beindult és elkezdett pörögni, forogni. Én meg persze ezalatt hülyére aggódtam magam.
Két helyre jártunk tornázni. A kórházba, ott hasonló feladatokat mutatott Ági, mint amit Márti írt. Biatorbágyon pedig olyat, hogy a térhajlatnál fogva oldara húztuk óvatosan, letettük a lábát a másikon keresztül, játékkal csalogattuk és a popóját rázogattuk, így hamarosan áthúzza magát. Szabit bazira nem érdekelte, hogy őszinte legyek.
Márti - Totál igazad van! Ne is törödj a beszólásokkal. Ahol 4-nek, jut, ott jut 5-nek is!