Új privát üzeneted érkezett!

Amy!!!!! Lebuktál!!! :D
Láttalak ma bejelentkezve! azt hittem hsz-t írsz, és közben nem!! Szóval? Nem jössz közénk? :wink:

ladmon
 
 


Nila, ezen azért meglepődtem :shock: de nagyon büszke vagyok a kis izgőmozgómra :)
Bár ma azért kicsit ki is vagyok készülve tőle - rég volt ilyen hisztinapunk :( semmisemnemjó, aludni csak rövideket, almaevés bőgésbe fulladt egy kanál után kétszer is, nyakamban lóg állandóan, még most megyek csak ebédelni, mert most letettem aludni - ma már harmadszor, remélem, ezúttal alszik kicsit hosszabban... asszem, a foga bántja, mert rág ezerrel, de ha ez így megy tovább, mire kijön az összes, én bedilizek.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!!!

Ladmon ne félj nem jövök én olyan gyakran :wink:
(gyümit adhatsz Eszter babának igénye szerint attól nem tud "elhízni")

Bogi te milyen föziket adsz Fügcsinek,mert én már kifogytam az ötletekből,és a üvegesekből(itt nincs valami nagy választék)
mi már ettünk vegyes zöldséget,tésztát,pulykát -csirkét,húslevesből répát,(de a répát nem is szereti)brokkolit,karfiolt,paradicsomszószt,krumplit,kukoricát,gabonás gyümölcs desszertet,
Eddig mindig mindent megeszik,csak szerintem már unalmas mindig ugyan azokat enni.
(és kapott egy leheletnyi fagyit is...apa hozzáérintette a fagyis úját a szájához)de szerintem nem is érzet semmit mert olyan kicsi mennyiségről volt szó...
Ja itt nem kell táp ügybe a dokihoz rohangálni van 6fajta és bármelyik üzletbe megvehető(persze előzőleg a dokival lehet konzultálni melyiket adjad a babának)...nem is kell hozzá recept se

És végezetül 2kép az én mazsolámról!!

Kép
babóca

Kép kis majmom!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.08.18 14:46-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 

 
 

Eszter, sajnálom a nyügi napot! :( Bencus is rág ezerrel, és csikorgatja a két fogacskáját a rágókákon! :?

Zsancy, hogy vagy? Szemed már rendbejött? Veséd?
zsu83
 
 


Közkívánatra:
Kép

Nem keni össze magát vele, és a későbbiekben sincs gond a kanalazással. Ez is egy kanál, csak gyorsan"utántöltődik" :wink:
Az Auchanban van? Én ott még nem láttam :shock:

Zsuzsi: Az idei évtől vezették be az időpontmentességet a csípőszűrésen, régen hosszú előjegyzés volt :? .Mi reggel mentünk oda, már nem emlékszem,melyik napon(csak úgy ötletszerűen). A földszinten be kell jelentkezni (akkoriban a járóbeteg bejelentkezésnél kiírták, hogy a fekvőbeteg bejelentkezőnél kell bejelentkezni. Taj+Lakcímkártya+beutaló!) Itt van a rendelési idő:
http://www.hpgyk.hu/modules.php?name=Co ... age&pid=89

Kép
kangu
 
 


A kanalascumi műanyag tartálya nem a szokásos átlászó kemény műanyag, hanem kézzel összenyomható, és így pumpálható át a kanálba a (nem darabos!) főzelék.

Kép
kangu
 
 


Zsu83:

Vesém- szemem... :cry:

Vesémnél még mindig nem láttnak semmit,csak nem tudják mért fáj,gyulladásom sincsen,szemem az meg hol jobb ,hol rosszabb,nem tudják mi lehet a bajom és mitől lehet ez...A vizsgálatok nem mutatnak semmit,szemem is tőkéletes.Elvagyok keseredve mert mindig van valami amiért lehet aggódni vagy épp a fájdalmat elviselni,marha rossz ember lehetek ha a jó isten egy örök fájdalommal büntet.
Most nincs jó kedvem...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


kangu:köszi,hogy megmutattad!már értem a lényegét!lehet,hogy megpóbálok venni én is,bár ma elég "szépen" evett Bazsi,ahhoz képest,ahogy szokott.

ladmon:bazsi most úgy ette a barackot,ahogy Esztikéd eszik,de csak a a barackot eszi szépen,mert azt szereti igazán,a többivel nagy gáz van!
jaja,engem is érdekelne a cukkini dolog,mert úgy vettem észre,hogy azt is szereti a fiam!ja,és védőnő azt mondta,hogy megpróbálhatjuk a husikát is....nincs az még kicsit korán 5ésfél hónaposan?

stelly:sajnálom a nyűgi Adribabát!múltkorról én is küldök majd képeket,van pár igazán édes!

zsancy:nagyon aranyos Petra,igazán édesen nézegeti magát a tükörben4nem akarja megkajálni magát?Bazsi mindig azt csinálja a tükörben!

tali senkit sem érdekel?bizti nem is akrtok többet találkozni velünk!(bánatában orrát lógató szmájli) :roll:

Kép
nilabali
 
 


Zsancy, nagyon édes Petra, nagyon aranyos ahogy nézegeti magát a tükörbe! :D
Sajnálom, hogy nem jöttél még rendbe! Nem lehet hogy a vesénél az izmod fáj!? :roll:
küldöm a sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++t!

Nilabali, engem érdekelne a tali, csak dolgozik a férjem, nincs ki bevigyen a városba! :(
zsu83
 
 


nila:
Szerintem ha baj lenne a húsika akkor nem lehetne kapni pl bébiételbe.Vagy épp nem ajánlotta volna a védőnő(de ez is olyan ahány fajta...annyi félét mondanak.6hóstól van bébiételbe húsi+ zöldséggel,mi szoktunk azt enni,és Petra imádja.
Meg gondolom csak pár kanálra gondolt előszőr a védőnő,nem egyből egy teljes adagra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Ladmon n csigázzzzzzzzzz inkább írd le a a cukkini eltevős receptedet :lol:

Zsu83 aludt 3 órát és most megint alszik... nem tudtam, hogy miért kezdett nyűglődni... adtam neki enni és az ölebe vettem és abban a pillanatban elbóbiskolt :shock: pedig 2,5 órát szokott fent lenni és csak utána reklamál ha álmos... :D

Stelly tegnap akartam kérdezni, hogy hogy állsz az allergiával s, hogy szeded a bogyókat? :roll:

Zsancy milyen nagylány már Petra :shock: :D Sajnálom, hogy fájdogál a veséd! :( Valaminek kell lennie ha fájdogálsz... ők meg nem találnak semmit? :shock: :?

Nilabali én is taliznék veled de megyünk a védőnőhöz... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nila, lüke vagy :D nekem valószínűleg sajna nem jó a jövő kedd, ezért nem vetettem rá magam a lehetőségre!

Zsancy, sajnálom, hogy ilyen gondok nyomasztanak! Ilyenkor jobb lenne, ha találnának valami apró, könnyen helyrehozható problémát, mint hogy azt mondják, minden rendben, de te nem úgy érzed :?

Zsu, mutimuti képet Bencus fogacskákról légyszi :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Millye, küldhetnéd hozzánk is álommanót, mert Bencus délután még nem aludt! :? Nyügizik, de sétálni meg még nem lehet, nagy a hőség! Az előbb voltam kint az erkélyen teregetni, majd megsültem! :x

Eszter, már 2 napja azon dolgozom, hogy lekapjam a két kis fogacskát, de Bencus állandóan becsukja a száját, vagy odarakja a kezét amikor kattintok! :? Na de majd itthon lesz Apa, kiosztom neki a feladatot, csináljon Bencus fogáról képet! :D
zsu83
 
 


stelly:csak hülyültem,gondoltam veszitek a lapot!

millye:micsoda alvóka,kezet foghatna afiad Bazsival!mostanában,mióta ilyen sokat mozog,azóta többet alszik bazsi,régebben fent volt2-3órát is, most 1,5-2 óra és már fáradt és álmos!
azt nem mondtam,hogy délután megyünk pestre,nem délelőtt!

zsancy:tényleg már 5hós bébikajában is láttam húst4és múltkor a nővérem fiának a husis-cukkinis-rizses kajáját ette a Bazsi,nagyon ízlett neki.meg is fogom próbálni,hátha úgy majd jobban megeszi a zöldségeket is!

egyébként annyira jó volt a múltkori tali,hogy apa már abba is belemenne,hogy vonattal elmenjünk majd máskor is-látta rajtam,hogy mennyire jót tett,hogy találkozhattam veletek!végül is 45perc alatt fent a vonat és metróval el lehet szépen közlekedni...bár kicsit félek tőle,de kell a kaland és Bazsi is szeret csavarogni a gyerekeket és a babákat pedig imádja,ezért menni fogunk máskor is!

fiam beszorult a fotel alá...megyek kiszabadítom!

Kép
nilabali
 
 


Köszi csajok!
De levagyok törve mint a bili füle,épp előbb toltam be egy kis boldogsághormont :wink:

Zsu nem hinném hogy az izmom fáj,hisz úgy fáj mint amikor kövem volt.Szerintük nincs semmi bajom,és majd el múlik,ok nélkül nem görcsölök be,múltkor is gyerekkel együtt ücsörögtem a padon boltba menetel közbe mert begörcsöltem és nem tudtam megmozdulni,szegény gyerek meg nem tudta mi baj van mért nem megyünk tovább.Hiába mondtam én ezt is a dokinak,nem csinál semmit mert nem lát semmit,de akkor mért fáj?
Áhh mindegy, valami boldogabb téma kell... :roll:

Voltunk ma lakásnézőbe :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Nila:
NA látod :wink:
Mikor otthon voltunk én a kecskemétisett vettem Petrusnak...még pediglen azért mert mégiscsak magyar termék,a másik meg kostoltam a Hippeset,meg amit a Müllerbe lehet kapni németet...hát ég és föld....a Kecskemétinek nagyon jó íze van,sokkalta ízletesebb.érezhetőek az ízek.Tényleg brokkolis volt a brokkolis...a német meg íztelen car volt...

Alvásba mi is javulunk(csak el ne kiabáljam)mióta keményen edz,azóta nagyobbakat alszik,gondolom azért mert hát elfáradnak.Mostanába labdázik a kis hölgy,annyira édes ahogy a kis kezével rakosgatja ide oda...ha elgurul meg addig kepeszt míg el nem éri,múltkor már az asztal alól lógott csak a lába ki mirre kijöttem a pisildéből...nekünk alacsony az asztal,csoda hogy nem verte be a buciát :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Elaludt Bencus, gondolom megint egy fél óra lesz belőle! :roll:

Zsancy, mesélj a lakásról! :D
zsu83
 
 


Zsu még nem szabad :wink: de nagyon jó helyen van,zöld övezet,szintes,nagy nappali,kert,szomszédok helyesek,bolt az utcába,suli ovi szintén,igazából ez is a városhoz tartozzik de még se...olyan kertváros szerű...(lila akác köz :lol: )Na még igy is sokat mondtam :wink:

Nálunk felsírás éjjel van a foga végett....és most...gyerekek megéreznek mindent :D

ja hétvégén hallodtam hogy a kisbabák egy bizonyos ideig látják más emberek auráját és azért van az hogy valakitől elsírják magukat vagy épp eszméletlen mosolyba kezdenek,hát én nem tudom...nem hiszek az ilyenekbe..bár ha jobban belegondolok lehet benne valami..

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:drukkolok,a ház miatt!szerintem is lehet benne valami,hogy a gyerekek megérzik,hogy ki milyen ember...a kis receptorjaik nagyon kifinomultak!
a kecskeméti kajákat a nővérem is dícséri,de most olvastam,hogy azokat is a HIPPcsinálja,mert megvették a licencét!

zsu.álommanó elküldve,remélem Bencus alszik egy nagyobbat!kisfiam előbb már majdnen elaludt a játék közben,most evett és leraktam aludni,de hallom,hogy magyaráz ezerrel....

Kép
nilabali
 
 


azért gyanítottam, hogy csak szórakozol :wink: beszorult a fotel alá? :lol: szegénykém :lol: Adri ma "szerelte" a légzésfigyelőt, aztán úgy lefejelte, hogy még mindig látszik a nyoma :( de nem tudok mindig egy centire lenni tőle, hogy ugorhassak, ha billen.......

KépKép

KépKép
stelly
 
 


millye: hát szerintem is elég durva, hogymindent adnak már turmixolva. Én nem merek és nem is akarok még ilyeneket adni.

ladmon: köszi. Miért nem próbálsz mostmár két kaja között egyben nagyobb adag gyümit adni? Ha iylen ügyesen eszi, adj neki többet egyszerre.

nilababa:köszi! Bazsa nagy könyvimádó lesz. szép nagyon nőttetek.

kangu: ma vettem az auchanban, 800 Ft egy doboz.

mist: kíváncsi leszek a családi képekre!!

zsu: köszi, remélem hétvégére is marad a jó idő és pénteken nyomás a balcsi. Én is 1 éves korig gondoltam használni. Votl csavargás?

zsufi: nem voltak rosszak a körülmények csak érdekesek. :) Ti is jó sokat csaviztok, ügyes Marci hgoy így bírja.

julcsi,zsufi,stelly,zsu,millye,nilababa,ladmon:köszönjük szépen!!

ikverus: hogy sikerült az este???

stelly: szerintem is felelőtlenek,és ugyanerre gondotlam én is hogy majd évek múlva ha előjön vmi akkor csak néznek bután, hogy hogy is lehet ez.

zsancy: mi még ennyi félét nem is ettünk nincs más ötletem. Sütőtök,cukkini?Én tegnap adtam neki először pipihúst és babérlevéllel főztem a krumplit, nagyon ízlett neki. A védőbanya szerint már pici fűszert lehet használni.

Nem tűntem el csak összefoglalót képekben csináltam:

http://www.youtube.com/watch?v=PUo0V9Ua7f4

http://www.youtube.com/watch?v=m1Lo95qgod4


Kisasszony azzal ünnepelte a fél évét, hogy feláll a kiságyban és lepakol a pelenkázóról, és mivel nem bírja el rendesen a lába jókat esik. Elmentünk kaját venni, vigyáztak rá, nem is aludt. Most potólta, 2 órát aludt. Alvás után fagyiztunk, a babakocsiban csak ülve bír meglenni, de nem tud rendesen ülni :shock: most megyünk tovább csavizni este jövünk. Ja és ajándékot még a múltkor vettünk neki FP labdákat majd azt kapja meg, de ma már nem mert rohanunk. :lol: :lol:

Kép
budabo
 
 


stelly:tényleg nem lehet ott lennünk mindig nyomukban...hány,de hány baleset lesz még így is,hogy nagyon vigyázunk rájuk!
már Bazsalikomtól sem lehet elmenni pisilni sem,mert tuti,hogy olyan helyre megy,ahova nem kellene,legjobban érdekli őt a szőnyeg mintája és tök pipa,mert nem tudja felvenni :lol:
nem akartam járókát,de mégis lesz,mert kicsit egyszerűbb lesz,ha nem kell 2percenként valahonnan visszarakni a plédre,és amúgy is a második visszaakciónál már reklamál.....persze nem lesz egész nap benne,mert annyira nem akarom korlátozni a mozgásban!

zsu.alszik Bencus?Bazsi elaludt már.

szerintetek nagyot hibáztam,hogy ma kihagytam Bazsinak egy tápot?mert reggel8-kor evett 140-et,délben evett krumpli-répa-cukkini főzeléket 70mili és rá még 150tápot,aludtnegyed4-ig,akkor megevett2barackot120mili volt és ivott rá 60mili gyümölcslevet és nem adtam neki tápot,mert akkor a következő kajánál nem evett volna meg csak nagyon kevés tápot,ezért most evett 5-kor 140tápot és még este kap majd,akkor is 150körül szokott enni.az úgy kb.fél liter táp lesz ma,remélem nem kevés!

valaki ad babakekszet a gyereknek?arra gondoltam,hogy tennék a gyümölcsbe kekszet,úgy mégiscsak táplálóbb,nemigaz?

Kép
nilabali
 
 


bogi:nagyon jók lettek az összefoglalók!Füge nagyon szép kislány és látszik a képeken,hogy mennyire boldogok vagytok!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy, nagyon jól hangzik amit a lakásról írtál! :D

Nilabali, még alszik, de már mocorog!

Eszter, küldjük a gyógypuszikat Adri bibijére!

Bogi, ma nem volt csavizás, Apa dolgozik! :(
Csúcsszuperek a videók! :lol:

Na megyek, felébredt, és veri az ágy oldalát! :shock:
zsu83
 
 


Bogi nagyon jók a videók,a másodikon nagyon vagány Füge a napszemüvegbe.....és amikor fejjel lefele lóg :shock:

Hogy csinálod amúgy ezeket a videókat,mert én még mindig nem tudok :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Füge videója nagyon szép, és tényleg sugárzik a boldogság! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Dühönghetek kicsit Lányok?

Anyukám felhívott, kérdezi, mennyit evett a céklából Marci? Mondom kb. 50 millit (ma kapott először). És utána szopizott? Igen, szopizott. Miért nem adok neki cukrot bele? Akkor biztosan rendes mennyiséget megenne. (Hangsúlyozom, ma kapott először!) És megkaptam, hogy hülye elvhű vagyok, és ezért nem olyan erős, husis ez a gyerek, mert ha cukrot kapna, akkor biztosan megenné. Szerintetek hibát követek el, hogy nem cukrozok? Ez a gyerek nem egy zabagép, az egész evéstéma nem izgatja annyira, na és? Ő ilyen, és kész. Nem fogy, hízik, ha nem is atomtempóban, és eszeget, szokja az ízeket... Miért kellene cukrozgatnom, akkor inkább egy almát rakok bele, vagy mondjuk anyatejet, de nem cukrot. És ha még alapvetően csak szopizik még egy ideig, akkor sincs semmi! Szóval megkaptam, hogy én falhatom a csokit (hozzáteszem, ez már nem így van), szegény gyerek meg cukormegvonás alatt van. :evil: :evil: :evil:
Családom kicsit a bögyömben van. Múlt héten Apám kvázi lecsúnyázta Marcust, Tesóm rákontrázott, most meg lesovánkázzák megint, elegem van! :evil: :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zsu83 átküldtem a manót! :D most másfél órát aludt a drágám :D Gondolom kint sem aludna mert meleg van... illetve már nincs annyira meleg legalábbis itt :D Reméelm azóta elaludt Bencus :roll:

Nilabali na igen az alvókával nálunk sincs gond :D csak este szokott bagolykodni... mert fél tíz előtt nem alszik el.. :shock: :D Én nem adok babakekszet neki.... táp dologban nem nagyon tudok hozzászólni...

Budabo nagyon ügyi vagy! Jó kis összefoglalók :D Ilyenkor lehet igazán látni, hogy mennyit nőttek és milyen kicsi törékenyek voltak (na jó most is azok) :D

Julcsi-79 Én is cukrozás ellenes vagyok... nem szabad cukrozni a kajákat... de ez az én véleményem és próbállak megnyugtatni, hogy te jól csinálod a dolgokat! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi teljesen igazad van,cukrot szerintem se rakj bele...de tudod...régen cukroztak mindent,még a cumit is mézezték...hogy a gyerek csöndbe maradjon...mára már minden változott...(ne vedd magadra ezeket,te tökéletes anya vagy)
És ha sovány A kis Marcika...akkor meg mi van...nem lehet mindenki húsgolyó....szép is lenne ha a helyünkre pályáznátok :wink: Ez a tron a miénk :D

Hogy lehet egy kisbabára azt mondani hogy "csúnya" nincs is csunya kisbaba,mindegyik szép!!!
A te kisbabád meg gyönyörü!!!!

(lépek mert csak velem van tele az oldal....lassan már saját magamnak irom a hozzászólást :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Julcsi, egy babának semmi szüksége nincs cukorra! Nagyon jól teszed hogy nem adsz Marcinak!
Miért csúnyázta le Apukád Marcit :?: :shock: Hogy mondhatott ilyet az unokájára! :shock: Marci gyönyörű kisfiú!

Millye, aludt Bencus egy órát, utána lementünk sétálni! :D Most Apával birkózik a szőnyegen! :shock:
Kint még elég meleg volt, a lakásba is meleg van, 27 fok! :?
zsu83
 
 


Nem baj Zsancy, végre újra a régi fényedben ragyogsz! :lol:
Petra husi nagyon zabálnivaló még mindig! Örülne neki a boszi a Jancsi és Juliskában!! :D

Julcsi csak miattad írok most, amúgy Eszterem tv-zik és már kihúzta az internetkábelt a szekrény mögül (áááá, apa cseppet sem lesz irgumburgumos...) Úgyhogy áll a bál, de én írok.... :)
Szóval Marcid az egyik legédesebb baba, többünk kedvence ugyebár ezt tudjuk... Én amúgy sem értettem, miért sovány egy 7 kilós 6 hós, de nem akartam beleszólni, mert a tesód mondja, hát akkor ja...
Szóval ne pánikolj, én úgy örültem az 50-nek, amit megevett tegnapelőtt, ami mára meg 70. Szóval szép fokozatosan növekszik az az adag....

Ja, anyum tegnapelőtt sütötte el az 50 milis dicsekvésemre a "miért csak annyit adtál neki" szöveget... Há' mer' annyit evett...

Nila: én nem szívesen keverném a gyümit bármivel is, mert azt akarom, hogy a gyümölcs, az gyümölcs legyen. Ez csak amolyan hepp részemről, csak vélemény... De elvileg a babakekszet elnyammogja magában is, nem? Vagy csak, ha már van foga?

ladmon
 
 


Ja, de hülye vagyok! A lényeget elfelejtettem... (Amiért írtam Julcsi... :lol: )
Szóval a minap olvastam pont egy cikket a cukor minél későbbi bevezetéséről, aminek ezeregy előnye van (fogak, valódi ízek megismerése stb), és semmi hátránya!
Tehát nekem eszem ágában sem lenne cukrozni, meg szerintem sokunknak szintén nem közülünk....
Na én is megyek, mielőtt kitépi az internetkábelt....

ladmon
 
 


Áh, köszi Lányok az együttérző hozzászólásokat. :) Én is így gondoltam. Anyunak meg megmondom, hogy a jövőben erről inkább ne tanácskozzunk, punktum. :!: :evil:
(Amúgy örülök, hogy Bogyesz nem olyan zabagép, mint én voltam... és nem olyan alkat. Legalább nem fogja az egész életét fogyókúrával tölteni... :roll: )

Ja, Zsu, az Apukámmal ez a kis beszélgetés így hangzott:

Én- (Éppen akkor kelt fel Marcus, és édesen pirospozsgás volt) Hát nem szép ez a mi Kisfiunk?

Apa- (Félig viccesen, de akkor is :evil: )
Ahhoz még sokat kell fejlődnie, hogy szép legyen... :? (Köszi! :( )

Tesóm- Fiúnak azért elég szép... (Neked is köszi :( )

Elég rosszulesett... :cry:

Bocs, abba is hogyam a panaszáradatot, nem vagyok én ilyen... Csak most kicsit sok volt.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi: 2 füled van, egyiken be-másikon ki :wink: :)

Kép
kangu
 
 


Bogi, de ügyes Füge :D na mostantól te is állhatsz mellette két centire állandóan, mert állásból valószínűleg ő is sokat fog még borulni...
Jók lettek a videók, bár most csak hang nélkül néztem már meg!

Julcsi, grrrrrrrrrrrrr ez a téma :roll:
Cukor: tutira ne. Védőnő nekem még korábban azt mondta, hogy ha mindenáron ízesíteni akarom a gyerek ételét, akkor zöldfűszereket szabad használni, de sót vagy cukrot egyelőre ne. Nekik meg nem is kell még fűszerezni, mert hozzá vannak szokva az "egyhangú" ízekhez. Ez az a téma, amiben szerintem nagyon helyes, hogy elvhű vagy, nyilván lesz másik száz dolog, amiben az ember enged az elveiben, de a táplálkozással most alapozod meg a későbbi egészséges életmódját.
Ez szerintem ugyanaz a kategória, mint a csokiszájrakenés: jóhogy ízlene nekik, meg megennék, de attól még nem tesz jót. Én is szívesebben ennék ebédre somlóit, mint spenótot, de aztán megnézném, hogy nézek ki pár hónap múlva :roll:
(ja és mennyire örülnék én, ha Adri bármiből megenne 50-et......... 30 ml nagynehezen lecsúszik fél óra alatt, de ma pl kétszer egy kanál és végzett...)
Lecsúnyázta apukád Marcit??? Na ezért viszont küldök neki egy nagyon komoly irgumburgumot!!!!! Marci nagyon szép kisfiú, hidd el nekem, nem vagyok a rokona, szóval nincs okom elfogultnak lenni, de nagyon szépnek látom. Soványságról beszéltünk, és továbbra is az a véleményem, hogy attól még, hogy nem olyan hurkagyurka, mint mondjuk Adri, azért nem sovány - a kis végtagjain lehet látni, hogy van ott azért husika, csak ő hosszú is hozzá.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


lányok...hol lehet venni fal dekort?szivacsosat és sima matricát???nem láttatok ti valamerre?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Igazad van, Kangu! :wink: (Bírom a frappáns hozzászólásaidat! :D )

Zsancy, én azt hittem, már vége a nyűgjeidnek! Sajnálom! Tényleg jó lenne, ha találnának valamit, és akkor legalább megnyugodhatnál, hogy ettől van...
Petra édes kis husis! :D

Zsu, holnaptól 3 nap Szeged, jövő héten 5 nap Kehidakustány. :)
Érden vannak újépítésű házak? És akkor házrész, kis kerttel, vagy mi az elképzelés?

Zsufi
, hétvégén megyünk Anyósékhoz, bár nem akartunk, de Isti nagyija egyre rosszabbul van, szóval szeretnénk meglátogatni... Ha ott leszünk, és belefér, akkor hívlak és minitali. (Persze ha Nektek is belefér...) :wink:

Millye, köszi, szerintem is legfontosabb, hogy éjjjel jól aludjanak... Andris bírja a fogzást?

Huhh, remélem Adrikának nem adtuk át a nem-alszunk-napközben-inkább-nyafogunk vírust... :( Jobb napot holnapra!
(Mi ma többet aludtunk, de este és reggel azért nyűglődtünk kicsit... :? )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Na közben látom a másik hsz-edet. Jól teszed, inkább kerüld az ilyen "úgyis összebalhézunk"-témákat, ha nem hagynak vele békén... (nagymamámmal nekünk ez a téma a gyerek cipelgetése-ölelgetése-"kényeztetése".......... ripsz-ropsz az időjárásra terelem a szót :lol:)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zsancy, Brico-ban láttam szivacsost meg matricát is (nem tudom., Brico van-e ott is).

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Köszi Stelly, tudtam, hogy Rád is számthatok! :D
(Persze, nem akarok buta elfogult lenni a gyerekemmel, nyilván nem Ő a leggyönyörűbb a világon, de a saját Apukám, így... kicsit fájt. :()
Ha adsz neki is egy kiskanalat, az nem segít a helyzeten? Nálunk bevált. :wink:

Zsancy: Kézművesbolt? (Elif biztosan tudná)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


nilababa: nem hibáztál, a nap fél liter elég neki. Köszi! A járóka jó dolog, ha el lesz benne, nálunk sztrájkol

zsu: köszi. Nem ma gondoltam, hanem mondtad hogy lehet hogy ti is mentek egy napra balatonra vagy a velencei tóhoz. Arra gondoltam hogy ott voltatok-e?

zsancy: apa ezzel szórakozik mostanában, mondtam hogy nagyon fogok nevetni, ha egyszer Füge ráborítja a kaját. A videókat én a Photo dvd maker proffesional progival csinálom, de nem tudom honnan van nekem, nem én töltöttem le. Ezzel
pofon egyszerű.A kisvakondos dekort mi a praktikerben vettük.

julcsi: köszönjük szépen. Én szép és megható összefoglalót nem tudok írni. A családod most egy kicsit túlzásba vitte,viszi. Nem kell cukor a céklába, jó én bevallom az édeskömény teába szoktam egy lehelletnyit rakni, de kajába se sót se cukort. Elsőre az 50 szerintem nagyon király. Csúnya Marci???? hogy mondhat ilyet egy nagypapa??? Neked egy gyönyörű és okos nagy fiad van, és
te meg egy ügyes anyuka vagy! A tesódat sem értem, neki is van egy kislánya, miért cseszeget? neki jól esett annak idején ha beszóltak neki? vagy úgy gondolja hogy a pár hónappal több anyaság feljogosítja? bocsánat ha kicsit erős voltam, de elhiszem hogy rosszul esik.Ja és én elnézve az egy napos képeket
mondhatom hogy Fügcsi kicsit romokban hevert még, de ha bárki más mondta volna elharaptam volna a torkát!

stelly:köszi.Annyira féltem az esésektől, a kiságyban is eldől és nem tudom hogy agyon párnázzam vagy rájön magától hogyan tompítson.

millye: manót elraboltad ma, mert este nehezen ért ide. Izmozik a felállással. Képeket kérek a szép szemű hercegről!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Andris apu még mindig sokat dolgozik?Semmi pihike nem fér bele??? Lacus már előre szólt anyuméknak hogy aug.27 házassági évforduló és elmennénk. Remélem Füge is bírni fogja.
Lassan elteszem magam holnapra, jó éjszakát mindenkinek.

Kép
budabo
 
 


Bogi, hááát Adrinál ez úgy ment, hogy az első pár napban képes volt állásból mint egy zsák hátradőlni, szóval ha nem álltam épp ott, jó nagyot szólt a bucija még a szőnyegen is :( mostmár kezd kicsit ügyesebb lenni, és először csak az egyik kezével engedi el a kapaszkodót, rogyasztja a lábakat, másikkal elenged, és lehuppan a popsijára. De van, hogy kicsit elrontja az egyensúlyt, hétvégén pl arccal nekiesett az ajtórácsnak, ma a légzésfigyelőnek :roll: de mivel másznak, úgyse lehet őket száz százalékig kipárnázni - ha lejön a szőnyegről, azért egyből odarobogok, de a szőnyegen már nem mindig ülök ott karnyújtásnyira. Mekkorákat fognak még tanyázni, ha majd kapaszkodó nélkül állnak, meg elkezdenek totyogni :roll: szegénykém azért fáj ám a szívem, amikor elkezd sírni egy-egy koppanás után :cry:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Na, Julcsi, döbbenet! A cukor pont az a dolog, amit minél tovább ki kéne hagyni, még akkor is, ha a régi gyakorlat tényleg nem ez volt. Üres kalória, és egyformává teszi az ízeket! Teljesen egyetértek veled, hogy ha édesíteni kellene valami miatt, akkor legyen az alma, v anyatej! Én szeretném, ha Léna mondjuk legalább 2 éves koráig nem kapna cukrot semmilyen formában! És ezért minden külső körülményt hajlandó vagyok foggal körömmel az én akaratom szerint megváltoztatni! Remélem ez sikerül is!
Talán azért mondják, hogy sovány, mert ti a tesóddal más alkatúak voltatok, és ők téged szeretnének viszontlátni Marciban!

Ja, és tudjátok, hogy az 1 morzsa új íz is elégedettségre kellene, hogy okot adjon? A hozzátáplálás első (de még a második) lépése is az ISMERKEDÉS az új ízekkel! Szó sincs mennyiségről, nem a gyarapodás a cél, hanem a jó viszony kialakítása az anyatejen kívüli világgal! Sok baba akár 1 éves koráig is elutasítja az új ízeket, és ezzel sincs semmi gond, ha közben rendesen gyarapszik bármilyen tejalapú tápláléktól, és volt lehetősége evést látni, akár kóstolgatni is! Inkább most utasítsa el, és szopizzon boldogan, mint mondjuk 3 évesen öklendezzen a levestől is, és visítson minden egyes étkezéskor, mert számára kellemetlen élmény!(de sok ilyet láttam!)

Zsancy, szerintem próbáld meg egy kicsit másképp látni Petra találkozását az ízekkel. Írod, hogy biztosan unja már. Gondolj bele, 5 hónapig (kb) CSAK anyatejet evett-ivott! Mégsem unta meg! Ő még nincs tudatában annak, hányféle különböző íz vár még rá, mennyi étel, finomság. Fogalma sincs, hogy azon kívül, amit már evett, van a világon másmilyen íz is! Így nyilván nem is hiányzik neki. Örülj annak, hogy van a tarsolyodban jónéhány, amit szívesen megeszik! Egy körte íze, vagy egy sütőtöké, ami nekünk már snasz, nekik teljesen újdonság, sokkal jobban élvezik, mint mi, akik már komplex ízkombinációkhoz szoktunk hozzá! Nyugodtan add neki akár 1 hétig is ugyanazt! Ne abból indulj ki, h te már tuti unnád! :wink: :wink: :wink:

Bogi! Isten éltesse Fügédet a feledik évében!
Én a pancsizós vidit 3x néztem meg, annyira el voltam hűlve, mire lett képes Füge, mióta nem láttam! Hát gratula! Csuda aranyos! És milyen jó kis partot találtatok, milyen bababarát!(mondjuk én nemigen tudnék szabadulni a vízen úszó kakik lehetőségének rémétől)
És az új videók is nagyon jók! Szerintem tökre hasonlíthat Füge a baba Bogira. Nincs régi fényképed?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


...folyt köv...
Eszter, gyógypuszi, Adrinak a puklira! Látom, nálatok már biztonságossá van téve a lakás! mit szereltetek fel? Konnektorba, fiókokra, élekre, ilyesmi? Én valahogy úgy képzeltem, hogy nem a gyereket kerítem be, hogy megvédjem őt a lakástól, hanem a veszélyes helyeket kerítem el, hogy megvédjem tőlük a gyereket. Hogy látod, mennyire kivitelezhető ez?

Ma nekünk is volt tandem esésünk, Lénával az ölemben estem hanyatt! Rettenetes volt, mintha lassított filmet néztem volna, minden tizedmásodpercre emlékszem, totál kontrolláltam az egészet, hogy ne legyen baja!Esés után 2 mp-ig meredten nézett, aztán keserves sírásba kezdett...én is... :cry: :cry: :cry: :cry:

Nila, husit akkor adj Bazsának ,ha te már szeretnél! Ne más nyomására, vagy tiltása ellenére, hanem ahogy TE jónak gondolod! Tulajdonképpen már ehetne, de nem kötelező!
Cukkínit én úgy tettem el, h héjastul felkockáztam egy rakat cukkínit, és snidlinggel és kaporral fűszerezve kis vízben puhára főztem. Fagyasztottam olyat, amit kis főzőlével elturmixolta, olyat, amit csak szétnyomkodtam, és lé nélküli kockákat is gondolván a január-februári esetleges igényekre. Aztán főztem borsópürét is, és olyan adagokat is csináltam, h cukkíni borsóval hasonló fokozatokban.

Zsu, Zsancy, hajrá költözés!

Gjéti, Julcsi! Jó nyaralást, érezzétek magatokat nagyon jól, és vigyázzatok a kincsetekre nagyon! (na aggódok, mint egy magymama :wink: )

Crocus, te még nyaralgatsz Sukorón?

És PANDUS! Te merre jársz? Légyszi adj hírt magatokról Hannáddal!

Verus, nektek nagyon boldog évfordulót, kívánok még legalább 80 boldog évet együtt (úristen, akkor már hány gyereketek lenne? :roll: :roll: :wink: :wink: )

Na Kangu bíztatására holnap meglátogatjuk a Heim Pál kh-t, tesztelem az ortopédiát és a szemészetet is :D :D

Bodza bogyó szörpi receptúrával holnap jövök...
Szép csillaghullásos, jókívánságos-beteljesülős estét nektek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Sziasztok!
Füge/ Iringo: boldog-boldog feledik szülinapot kívánunk neked! Bogi nagyon jók a videók, meg a zenék! Turmixolt pöri ááááá, nagggyon durva!!!!!
Julcsi: előre bocsi, de kemény leszek (mint a vídia): nagyon egyet értek veled, h nem akarod cukrozni Marci ételeit, mivel, ha ő így szokja meg, nem fog neki hiányozni édesen. Az, h te szereted a csokit, édességet, nem feltétlenül a te hibád, elsősorban a szüleidé (itt kérek ismét elnézést), hiszen ők adtak neked édességet, talán még cukros cumit is. A nagyszülőnek is elfogultnak illene lennie az unokájával szemben, vagyis ő a legszebb, legokosabb etc. Igenis helyes, szép kisfiú Marci és nem kell minden babának husisnak lennie, minthogy a felnőttek sem egyformák. És mivel Alex hasonló alkatú és étvágyú, mint Marci, kissé magamra is vettem a dolgot, pedig nem kellene. Egyébként meg minden új étel adásánál először keveset adunk, ahogyan te is tetted, h nincs-e gondja vele. Még1x ne haragudj, nincs jogom a családodat becsmérelni, de nagyon rosszul esett nekem is, h bántottak téged. Az én fiamat sem lehet tömni, gyakran eszik keveset és neki van igaza! Jó anya vagy és jól csinálsz mindent!
Nilabali: : Majdnem egyforma méretűek a fiaink :D ! Hol szeretnéd a talizást és mennyire délután, mert nekem mennem kell a jövő héten Kispestre és akkor ez lehetne kedden is.
Ladmon: ilyen balhét én is csináltam már, szinte az egész utcának Alexapu csinálta a szgépét, rengeteg időt elcart rá, persze ő élvezte, h gépeket épít, kiválogatja a belevalókat és összerakja.
Zsu: megbeszélhetjük a talit, ha jó úgy nektek, akkor szeptember elején.

Jól van na, tudom, h nem kell aggódnom, mert szépen fejlődik Alex és amit kell azt csinálja is, meg tudom, h nem hasonlítgatunk, de azért néha elbizonytalanodik az ember lánya.
kreiszi
 
 


Tápszerezős lányok, az alábbi cikk a címével ellentétben szerintem elég jól kifejti, hogy miért is nem kell ostorozni magatokat, amiért különböző okok miatt a táp mellett kötöttetek ki (ha már a védőbanyák nem tudnak erről épeszűen beszélni...)
http://velvet.hu/poronty/2009/08/17/aki ... gazi_anya/

Zsuzsi, de így végül egyiktek sem ütötte meg magát nagyon, ugye??? Szegényem, el tudom képzelni, mennyire megijedhettetek :(
Lakás biztonságossá tétele: gyerekszobában alapból biztonsági dugaljak vannak felszerelve, lépcső sarkain, és a gyerekszobabútorokon sarokvédő, gyerekszobában, meg az állandó "állomások" környékén az alsó polcokon csak gyerekbiztos tárgyak vannak (nagyok, könnyűek, nem mérgezőek, stb), szobája ajtaján rács. Eddig ennyi. De szerintem a legfőbb biztonsági berendezésünk én vagyok - szinte le se veszem róla a szemem, ha nem a szobájában van, ott már ott merem hagyni egyedül (öt percig max, mert utána ott áll szomorúan a rácsnál, és kurjongat, aztán sír, hogy hol vagyok...). De én is úgy gondolom, hogy ha ügyesen alakítom ki a környezetét, talán nem lesz gond. Ha a kőre megy, mindig ott vagyok egy karnyújtásnyira, mert félek, hogy ott nagyon megütheti magát, és bár ellene vagyok a "NEM"-ekkel nevelésnek, van pár dolog, amit már most mondok neki, hogy nem szabad, remélem, pár hónap alatt eljutunk oda, hogy ez érni is fog valamit. Egyébként amennyire lehet, hagyom, hogy fedezze fel a világot, és figyelek, hogy ha veszélyes helyzetben van, ott legyek mellette. Ha meg nagyon el kell valamit intézni, amit nem tudok vele, akkor beteszem a szobájába, ott legfeljebb lefejeli a légzésfigyelőt :lol:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok lányok.
Besek pár percre. Sajnos semmi időm nincs jönni, írni, még a fotók is a fényképezőgépben dekkolnak másfél hónapja, annyi időm nem volt, hogy a számítógépre másoljam.

Nagyjából átfutottam a beírásokat, féléves babáknak gratulálok, az eséseket sajnálom... ez olyan rossz, annyira utáltam mikor Száva elesett, beverte a buciját.. párszor ügyeleten is voltunk vele sajnos. Sőt, a múlt héten is, akkor leugrott a hintáról és lehajolt valamiért, és fejbeverte a hinta, óriási puklija lett.... doktornéni belküldött koponyaröntgenre.

Zéti jól van, küzdünk az evéssel még mindig, bár már kezd rendszerünk lenni. Hajnalban 4 körül keltem szopizni, hogy egy evéssel több kijöjjön, délben kap egy kis tejpépet, este Sinlacot, napközben meg kínálgatom innivalóval, teával, gyümilével, gyümölccsel, de ezekből nagyon kevés megy le neki.
A pépekből is csak 50-et eszik meg egyszerre. Tejcsi nem sok van, 80-akat szokott szopizni, és az a furcsa, hogy neki elég is. Soha de soha nem sír, hogy kevés.
Döbbenettel olvasom, hogy mekkora adagokat nyom itt be néhány baba, és csodálkozom, hogy Zéti a 8200 grammjával meg csak 80-100-akat eszik maximum.
Kanállal már ügyesen eszik, de nekem is nagy bánatom, hogy nem örömmel eszik. Nem tudom, hogy mit tudnék csinálni, hogy öröm legyen neki az evés, ne pedig kényszer.
Az ivás az meg főleg nem megy, mire kanállal belediktálok 20 millit, addigra megőszülök, minden tiszta lötyi, a ruhája, a pihiszék, én....
Cumisüvegből egyszerűen nem tud inni, már próbálkoztunk Aventes varázspohárral is, az marha jó, csak azt is szívni kell.....

Cukor téma... én bevallom ,hogy teszek neki a babateába cukrot, mert nekünk most annyira az a lényeg, hogy egyáltalán megigya, hogy nem érdekel az a kis cukor benne. A HA-s tejpépbe is szoktam egy nagyon keveset tenni, mert az meg keserű eléggé.
Úgy vagyok vele, ha majd stabilan eszik, akkor kicsempészem belőle fokozatosan, egyre kevesebbet teszek bele napról napra.
De gyümikbe, másba nem teszek, nem szeretném a túl édes ízekre szoktatni.
Egyébként pont erről beszéltünk a doktornénivel a múltkor, hogy ő nagyon tiltotta a fiának az édességet, nem kaphatott, és olyan a gyerek, hogy ha valahol édesség közelébe kerül,megkínálják, akkor degeszre eszi magát vele, és ez valószínüleg azért van, mert tiltották.
A szomszéd kislány is ilyen, otthon nem kaphat édességet, ha átjön hozzánk, rögtön az az első mondata, hogy kér szörpit meg csokit.. persze nem adok neki, mert nem fogom dugiba etetni ilyesmivel, ha anyukája nem engedi. Én Szávától nem tiltottam soha az édességet, és szereti is, de korlátozottan, nem eszi túl magát vele, és nincs az, hogy meg van érte bolondulva...
Szóval csak annyit akartam ezzel, tudom, hogy sokan másképp gondolkodtok erről, de mikor közösségbe kerül a gyerek, már úgysem tudjuk kontrollálni ezt az édességes dolgot.

Eszter, Adri nagyon ügyes, villámgyorsan fejlődik, csík lesek minden alkalommal.
Nekem Száva volt ilyen, 6 hónapos kora előtt ült, 6 és fél hónaposan állt. Sajnos ő nem sokat mászott, és tényleg gondunk volt a suliban, keverte a betűket.. Beszéltem erről a dévényes néninkkel is, ős is mondtam, hogy valami agyi motoros automatizmus izéke (nem tustam megjegyezni) miatt nagyon fontos a mászás.
Zéti kezd mászogatni, kissé még ügyetlen, de olyan édesen igyekszik. Rengeteget van térden, hintázik,rugózik, kitolja magát, kinyújtja a lábát, nyusziugrásban halad előre, meg próbálgatja emelgetni és előre rakosgatni a lábikót.
És a cica hangon nyávogásától meg el vagyok ájulva, olyan édesen nyikorog . A legnagyobb kacagások Szávának szólnak.
A születési súlyát most duplázta meg, ami azért teljesítmény, hiszen 4100 grammot hízni 5 és fél hónap alatt nem kevés. Bár ugye az utolsó hónap nagyon lehúzta az átlagot.

Na, megyek, nagyon késő van, mindjárt kelnem kell.
sziasztok

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


stelly:azon csodálkozom, hogy az ülés nem megy neki stabilan a földön, de a babakocsiban is csak előre dőlve nézelődve van meg, ha hátdöntöm - de nem teljesen le - akkor is hasizomból addig erőlködik amíg fel nem ül, ehhez képest meg már feláll. Ma reggel is arra keltem, hogy dumál a kiságyban, majd egy puffanás, sírás, átrohantam és félig térdelve,ülve nézett rám hatalmas szemekkel, hogy anya vegyél már ki. :oops: Este is alig bírtunk elaludni, mert mindig felállt, feltérdelt. Félek az esésektől, de én is úgy vagyok vele hogy a szőnyegen azért hagyom, de a kövön, laminálton igyekeszem ránézni. Tegnap bemászott a fürdőbe utánnam és a kádkilépőt rágta. Mostam le a hajamról a hajfestéket, beültettem a pihiszékben ott meg azzal szórakozott hogy kidobta a játékát és kihajolt érte, felvette és újra előröl. Majd rájött hogy a csempe jobban érdekli én meg féltem hogy felborul a székkel....Szép az élet. Adri már jóval előrébb van, ügyesebb! Nagyon pajkos kis csaj, elfáradhatsz vele egész nap.

andus: én is szoktam ici-pici cukrot a teába, de ugysem nagyon issza. A hippes granulátum bezzeg csúszik. Azért jó hogy ha lassan is de alakultok.

gerendai zsu: ugye az ijedtségen kívül nem lett bajotok? gyógypuszi!!!!!!!!!!!!!! Nálunk a szobája 9 m2 nem nagyon tud ott játszani, a nappali a terep és én sem akarom járókába szoktatni, inkább vakdugó, ajtózár..stb.

kreiszi: köszönjük!! Elég durván bunkóság Julcsi aputól és tesótól a cseszegetés.

jaaaaaa édesség: ismerősömnek három gyereke van, a legkisebbet 40 évesen szülte, 18,12 éves a másik kétlány. A két kicsi a csokit,sütit,kekszet tömi, a középső nem eszik húst, tologatja az ételt, a kicsi még nem aludt végig egy éjszakát 1.5 évesen. Szeretem őket, de nem hiszem hogy az a megoldás hogy mindegy ha csokit,sütit eszik a gyerek csak egyen.

Kép
budabo
 
 


Időm alig, úgyhogy csak kutyafuttában:

Cukor: adnék én is egy szavazatot a cukor ellen, tömören az a véleményem róla, hogy "miafrancnak" :D Sose raktam Znek semmibe egész nem is tudom, sokáig, és nagyon jól megvolt nélküle. Persze egy idő után elkerülhetetlen, de ki lehet tolni sokáig (ha nincs titokban megtömve csokival nagyinál, stb). Oli se fog kapni amíg csak lehet. Annyi cukrot kap amennyi az instant teában van gyárilag, abból se sokat iszik meg, napi fél-egy deci.

Julcsi, apukád biztos nem úgy gondolta, csak egy félresikerült poén lehetett, tesód meg félresikerülten "tompította". :) Egyetértek Stellyvel és Kreiszivel, méltán van szerelmes Bogyiba, és a legkevésbé sem látom "nem szépnek" a pofiját, pedig én sem vagyok elfogult :wink:

Ladmon, a lelkembe tiportál, öri hari! :P Megértem hogy kiverted a balhét, a mi apukánk is sokat simogatja a számtekes kacatjait és én is sokat piszkálom. Majd keresnek valakit, csak eszembe jutott Esztiapu mint lehetőség, csak egy ötlet volt.

Fügcsinek megkédve boldog félévest!! Ő is feláll? Aszta :shock: Ügyi csajszi! :D

Nos, tulajdonképpen azért jöttem hogy elújságoljam, Olivér kicsi életem 9, azaz KILENC órát aludt :shock: :lol: 8)
Ne kérdezzétek hogy...passz...szerintem a kimerültség és a szép álmokat tápszer megtette a hatását :wink: Tegnap éjjelre is adtam neki, de akkor Zéti partizánkodott és arra jó párszor felkelt, de ma éjjel...hááát :D (anya persze ebből csak négyet aludt, szuperdoki a gyekkel fenyeget mert Z nem eszik és nem tojik, ráadásul benéztem Judica blogjába )

Na megyek, Álomszuszi Oli hivat. Imádlak szép álmokat tápszer!!! :D Apát rászedem arra a FP asztalra cuppantható pörgettyűre Olinak ajándékba amiért ügyi volt éjjel :wink: (tuuudom, rossz pedagógia, de még kicsi, nem tudja hogy ez kényeztetés :wink: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Andus lehet abban is valami amit a szomszéd lányról mondasz, hogy otthon nem kap, máshol meg tömné :roll: szerintem ha ennyire kell neki az édes akkor az anyukája helyében adnék neki túró rudit, meg túrókrémet, ilyesmit ami nem tömény vacak, de persze módjával. Nálunk a rufi a kompromisszumos megoldás, anyósom már vagy egy éves kora óta tömmné vackokkal Z-t úgyhogy kiegyeztünk napi egy rudiban. Erről jut eszembe, anyós megkérdezte mit ehet Z a mekiből :shock: :shock: :shock: Első pillanatban padlót fogtam, meg se tudtam szólalni, aztán úgy gondoltam ha nem mondok semmit akkor ő úgyis választ valamit saját belátása szerint, úgyhogy azt mondtam hogy max halas szenyót, mást nem. Muszáj a kompromisszum :roll: különben a hátam mögött választ neki ő rosszabbat. Sose felejtem el...(bocsi, sztorizgatok, de tanulságos) mikor az őrzőben voltam az Olis császár után hozott nekem egy mekis menüt, mondtam hogy nem ehetem meg, erre ő: áh, akkor majd Z megeszi ááááá :evil: sikerült meggyőzni hogy NE Zéti egye meg. :? (aztán ki tudja végül nem adta-e oda)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?