...folyt köv...
Eszter, gyógypuszi, Adrinak a puklira! Látom, nálatok már biztonságossá van téve a lakás! mit szereltetek fel? Konnektorba, fiókokra, élekre, ilyesmi? Én valahogy úgy képzeltem, hogy nem a gyereket kerítem be, hogy megvédjem őt a lakástól, hanem a veszélyes helyeket kerítem el, hogy megvédjem tőlük a gyereket. Hogy látod, mennyire kivitelezhető ez?
Ma nekünk is volt tandem esésünk, Lénával az ölemben estem hanyatt! Rettenetes volt, mintha lassított filmet néztem volna, minden tizedmásodpercre emlékszem, totál kontrolláltam az egészet, hogy ne legyen baja!Esés után 2 mp-ig meredten nézett, aztán keserves sírásba kezdett...én is...
Nila, husit akkor adj Bazsának ,ha te már szeretnél! Ne más nyomására, vagy tiltása ellenére, hanem ahogy TE jónak gondolod! Tulajdonképpen már ehetne, de nem kötelező!
Cukkínit én úgy tettem el, h héjastul felkockáztam egy rakat cukkínit, és snidlinggel és kaporral fűszerezve kis vízben puhára főztem. Fagyasztottam olyat, amit kis főzőlével elturmixolta, olyat, amit csak szétnyomkodtam, és lé nélküli kockákat is gondolván a január-februári esetleges igényekre. Aztán főztem borsópürét is, és olyan adagokat is csináltam, h cukkíni borsóval hasonló fokozatokban.
Zsu, Zsancy, hajrá költözés!
Gjéti, Julcsi! Jó nyaralást, érezzétek magatokat nagyon jól, és vigyázzatok a kincsetekre nagyon! (na aggódok, mint egy magymama
)
Crocus, te még nyaralgatsz Sukorón?
És PANDUS! Te merre jársz? Légyszi adj hírt magatokról Hannáddal!
Verus, nektek nagyon boldog évfordulót, kívánok még legalább 80 boldog évet együtt (úristen, akkor már hány gyereketek lenne?
)
Na Kangu bíztatására holnap meglátogatjuk a Heim Pál kh-t, tesztelem az ortopédiát és a szemészetet is
Bodza bogyó szörpi receptúrával holnap jövök...
Szép csillaghullásos, jókívánságos-beteljesülős estét nektek!