Sziasztok,
bocsi, hogy így eltünedezem, de annyira gyorsan telnek a napok, és olyan kevés az a 24 óra, amiből egy nap áll, hogy csak ritkán jutok ide
Azért olvasgatni szoktam, amikor elunom a munkát, csak már nincs erőm írni is.
Reagálni mindenkinek képtelenség lenne, csak néhány dolog:
Bogi: azért örülök, hogy jól sikerült a nyaralás a körülmények ellenére is. Nagyon ügyes Fügcsi
Millye: ne légy depis, az nem illik a mi kis háziboszinkhoz
Julcsi: Marcibogyesz szemeit imádom, olyan kis okosan néz vele!!
Eszter: Adrikát meg csak csodálni lehet, hogy mennyire gyorsan fejlődik, őrület
Rólunk: Marcikánk egy igazi tündérfiú mostanában. Mióta kúszik, azóta olyan jól elfoglalja magát, hogy 1-2 órát is eljátszik a szőnyegen (meg a parkettán, meg az asztal és a székek alatt
), csak annyi kell neki, hogy mi is a közelben legyünk. Vagy ha kint vagyunk pl. a konyhában, akkor elindul utánunk
Nagyon jól kialakult az alvás is, napi 2 alvás van, egy délelőtt, egy kora délután, és ha jókor tesszük le, akkor egy-egy alvás olyan 1,5-2 óra.
Az éjszakákat is 80 %-ban átalussza, kb. 8-tól 5-ig, és utána még egy 1,5 órát hajlandó szundikálni.
A hozzátáplálás is kezd alakulni, bár a főzelékek csak úgy mennek le, ha megturbózom tejcsivel vagy Sinlac-kal őket, de úgy megesz általában mindent. Az üvegesekért nincs oda, de amit én csinálok, azt szereti.
A hozzátáplálással egy szopit már kiváltottunk, a délutánit, de képzeljétek azt vettem észre, hogy mióta rendesen elkezdett enni, azóta a cici már nem igazán kell neki.
Persze ennek meglett az eredménye, múlt héten jól be tejlázasodtam.
Na az csúcs volt, szerdán este lázasodtam be, és pont csütörtökön mentünk a féléves állapotfelmérésre. Kérdeztem a dokinőt, hogy mit lehet ilyenkor tenni, hogy minél hamarabb meggyógyuljak, na először is hülyének nézett, hogy ilyenkor nem szoktak tejlázat kapni
Aztán közölte, hogy kenjem be mézzel a mellemet, és napoztassam
Meg borogassam, mindegy hogy hideggel vagy meleggel.
Na mondom, köszi, de aztán fejtem minden szopi után, és szerencsére elég hamar magamhoz tértem ...
Ezek után a hozzátáplálásról már inkább nem is kérdeztem ...
Amúgy sokat jövünk-megyünk, strandolunk, szóval jól telnek a napok, bár a strandolás Marcikával egyre nehezebb, mert lerakom a pokróc közepére, és mire kettőt pislantok, mert egy marék fűvel a kezében cumizza az ujját elégedetten
És egyre többet emelgeti a popóját kúszás közben, úgyhogy haladunk a mászás felé.
A hosszúhétvégén megyünk a baráti társasággal Mórra, remélem jó lesz, majd nagyokat sétálunk, Marcika imádja az erdőt, főleg ha lengedez a szél, szinte sikongat, vagy tágra nyílt szemekkel húúúúúzik.
Szóval jól vagyunk, majd igyekszem azért jönni. Apa jövő héttől már amúgyis dolgozik, úgyhogy kevesebb lesz a program hétközben.