Sziasztok Lányok!
Tudom, nagyon eltüntem, de tényleg nem volt időm. Voltam a tesóméknál, voltam dolgozni, Voltam a dokinál Kecsón, aztán észre sem vettem elteltek a napok.
Most van mit visszaolvasni.
Bridget
Mentek LA-be? Hú de jó!
Végre történik körülötted valami.
Hogy áltok lakásügyben? Találtál már megfelelőt?
A baba ügyet meg annyira szereteném, ha össze jönne nektek! Ti nagyon megérdemelnéd! Most végre mi lett az utolsó verzió? Itthon csináljátok? na most olvasom, hogy jössz haza.
Hurrá!!!
Az FSH-dat nem tudják itthon rendbe hozni? vagy nincs rá megfelelő gyógyszer?
Látom, megvolt a mióma műtét is. Szegénykém! Jó sok mindenen kell keresztülmenned! És a műtét csak ilyen egy napos volt? azt hittem, hogy ezzel benn kell feküdni.
[quote]h írta:a meg epp jon valaki leirja mi van es tovabball...mar kicsit unom...
Én is egy vagyok a továbbállók között. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel, hogy mi van veled, vagy a többiekkel. De sajnos nem tudok jönni többet. Van, hogy van időm, de mostanában nem nagyon.
Annak tényleg nincs értelme, hogy néha beugrok, leírom mi van velem, és lelépek. Sajnálom, hogy nem tudok jönni többet. Nem igazán rajtam múlik. Lehet, hogy nem nekem való a fórumozás....
Ha nem lennétek ennyire fontosak nekem, már biztosan leléptem volna.Már többször megfordult a fejemben pont azért, mert nem tudok jönni. De cskis miattatok nem tettem. Mert megszerettelek titeket,m életem részeivé váltatok, fontosak lettetek
Hidd el, teljesen megértem, hogy mit érzel. Tényleg nagyon sajnálom, hogy nincs időm/nk. Azt hiszem, senki nem direktbe nem foglalkozik veled, csak így jött ki. Még a naplódat sem tudtam mostanában olvasni. Pedig tényleg szeretem.
Most is csak ezt az üzenetet tudom megírni, de ez is 2 óráig tart. Mire visszaolvastam, válaszoltam, eltelt az idő. És közben itthon is kell tennem valamit. Minden nap főzök, és mostanában sokat megyek el itthonról. Mindig van mit csinálni. Gondolom, amint vége a nyárnak megváltozik minden. Most még munka, család, utazás, Maminak segítség a tanyán, de télen már nem lesz ennyi dolgom. biztos vagyok benne, hogy akkor több időm lesz jönni is.
KittyAnyudnak örülök. Mármint, hogy jól van.
azért próbálj meg pihenni is! A te energiakészleted is véges!
Micsoda jó hír! 28 napra mensiztél? Lehet, hogy végre rendeződni látszik?
NóciElhiszem, hogy romokban heversz! De ne aggódj! Azt mondták, hogy renbe jön! Kicsi lánykád nagyon ügyes! A doki legalább rendes volt, és felvilágosított kellően. Most nyugodj meg, jó kezekben van. A doki megmondta, hogy nem adják ki addig, amíg nincs jól.
Jajj és milyen kicsi.
De látom, hangja az van.
)) Az nem baj, mert legalább erősödik a tüdeje.
Annyira édes kis béka.
És ahol olyan édesen alszik... Legszívesebben megzabálnám.
A Potter filmet én is megnéztem, ill. mi is, de én is úgy érzem, mintha nem lett volna befejezve.
Peti hogy van? Mármint nem vérzik az orra? Elment megnézetni?
Jajj ez de jó hír! az , hogy befektetnének, hogy tudj szopiztatni!
Enis[quote]t írta:udtam,hogy ma jönni fogsz,reggel gondoltam rád,és tudtam,hogy ez azt jelenti.
Ezt még 6-án írtad.
Most is gondolhatnál. Mondjuk, hogy összejön a babó.
Húúú volt ám program hétvégére....
Anyci
Értem én, hogy miről beszélsz. Mármint a faluban lakásról. Nagyon jó falun élni, de munka az nincs. Én is laktam egy annó még községben, Solton. Tesóm ott lakik.Munka csak hatalmas protekcióval van helyben. És az egyetlen lehetőség a közeli nagyváros.
Mondod, vaktába lövöldöztök. Lehet, hogy jobban csináljátok. Nincs feszültség. Na és egy jó kis lepedőakrobatika mi mindent tud gyógyítani.
Zsu
Szijjjaaaa! Látom jó volt a buli.
Te is nagyon hiányoztál nekünk!
Hol van Kiskutas?
De jó, hogy minden rendben az eredményekkel.
És apa csengőhangja se semmi.
Majd amikr Benőke nagyobb lesz, megmutathatja neki.
Nekem nagyon bejön az a vasútállomásos tánc.
Fel is tettem a telómra.
nagyon jó az a muzsika.
Köszi a híreket Nóciról!
Fürtöske
Nagoyn örülök a 6. fogacskának. : ) A tejcsi miatt meg ne aggódj. Már így is nagyon hosszú ideig tudtad szoptatni Marci babát. Ő is át fog állni. Majd megszokja, és megnyugszik.
Nektek jó nyaralást kívánok!
Kati
Jó sok mindenre allergiások a gyerekek.
Nagyon köszönöm a tanácsdat! Le is álltam a diétával. Valami mást fogok keresni. Egyébként erről nem igazán olvastam.
Nálam felgyorsultak az események. Volt egy 25 és egy 16 milis tüszőm a jobb oldalon. Tegnap egy tüszőrepesztő szurit is felírt a doki. A szuri megvételével volt némi kavarodás. Megkaptam a receptet, és a doki mondta, hogy jobb, ha ott váltom ki a központba, mert nehéz beszerezni. Mondom, van nálunk vagy 8 gyógyszertár, majdcsak lesz valamelyikben. Azátn elmondtam mindent a páromnak, és már a busz előtt álltam, hogy mégiscsak hívjuk fel a patikákat. Nehogy ne legyen, mert ugye este be kell adni. na kiderült, hogy nincs. (Ott találtam egy patikában. Azt mondták, hogy van.) Mondom faca, 7000 felett van az ára, lóvé nincs nálam, csak 1000 ft. a dokinak odaadtam a többit. Aztán még az eü kártya sincs nálam, Na most mi legyen. Már felszálltam a buszra, és apa mondta, hogy mégse utazzak,mert fogta magát, és lelépett a munkahelyéről. Még jó, hogy nem a mentőknél volt épp, hanem mozgóörségben egy hozzánk közeli faluban. SZóval megbeszélte a társával, és lelépett.Én azért először felhívtam az egyik nagyon jó barátomat (aki ott lakik, ahol voltam), hogy tud-e adni pénzt. Persze nem vette fel, még akkor, amikor apa nem indult el. Hanem, akkor hívott vissza, amikor apa már elindult. na azt mondja, mindjárt ott van nálam. Én gyorsan hívtam apát, hgoy ne induljon, de mivel arra nincs térerő, nem tudtam elérni. Kb negyed órával később tudtam csak hívni. Akkor visszafordult, én meg mentem a patikába, hogy akkor kérjem a szurit. Közli velem a csaj, hogy nincs. Mondom ne szórakozzanak velem, mert fél órája még volt. Igen, de nem tudta. Mondom faca. Akkor mondja, hogy meg tudják rendelni. Mondom, én vidéki vagyok, és ma este be kell adni. Nem érek rá holnapig. Azt mondja, hogy elvileg fél órán belül itt lesz. Na jó, akkor hajrá! Kell a szuri.
Na végül meglett, és este apa be is adta.
Jó kis kalamajka volt vele.
na meg volt még egy égésem is a dokival.
Az asztalra tettem a köszönő borítékot, és ahogy odacsúsztattam elé, az ott lévő tollat jól belelöktem a doki ölébe. Azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. A doki meg csak vigyorgott, és szedte fel az asztal alól a tollat.
Hát tök égő volt.
)))
Nálunk meg megkezdték az utcai járdát csinálni. tegnap óta fúrnak, faragnak, döngölnek. Még az ágy is rezeg alattam. Hatalmas zajjal vannak. Remélem hamar végeznek.
azt hisz annyit írtam, hogy mára elég is belőlem.