Minket sem keresett a kutya sem, de megjöttünk
Balaton állat jól sikerült. Apa kitalálta, hogy menjünk az M0-on - bár sosem megyünk arra, és másnak sem ajánlottuk idáig - ennek örömére a 2 órás út beletelt 3 órába, útközben megetettem fügét. Leértünk, szállás kipakol, volt egy kis kavar, mert amelyik szobát nekünk gondolta a csajszi még sem ajánlotta, mert hogy hétvégén legénybúcsu a panzióban és az a szoba hátul lett volna nagyon
aszonta mondta a telefonban, de nem mondta. Mindegy, másik szoba főút mellett, de hatalmas, igényes bútorral, viszont wc,zuhanyzó szobán kívül az emeleten.
nem erről volt szó, de két éjszakára nem igen zavart. Az egész ház amúgy nagyon tiszta, ízléses, a kert gyönyörű, a medence szuper csak hideg volt a vize, de ha már én akartam medis házat akkor csak azért is fürödtem mindennap, meg a csajos is.
remélem nem lesz megfázás belőle. Szóval pénteken felemás idő volt, de balcsiban is fürdött apa, Füge is. Nagyon élvezte. Este csavargás, drágám nyomta a babakocsiban. Szombaton lenn voltak ismerösök, velük fürcsi, este Siófok sétáltunk 23-ig, Füge nyomta akocsiban, sétálóutcában iszonyat ricsaj, de kiscsaj csak nyomta. Ja parkban ettünk Ákos koncertet hallgatva
Másnap elmentünk egy olyan srandra, ami kifejezetten gyerekeknek van, homokos 0-ról induló víz. Rakok fel videót, füge imádta, nagyon meleg volt a víz, mászott benne, csak résen kellett lenni, mert a homokot szerette volna enni állandóan. Összességében szuper volt, de fárasztó is, mert Füge mászik és mászik és mászik, nem bír egy helyben maradni. Nagyon jól viselkedett, aludt éjjel rendesen, bárhol evett. Kicsit hosszú lettem, de még a fényképeket sem fogjátok megúszni
zsancy: nálunk a HA-s a doki írja fel, simán elvileg nem adják a patikában. Nálunk szerintem 90 %-ban ezt adják az első hónapokban ha kell tápszer, de lehet hogy rosszul tudom.
millye: király volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a vörös hadsereg meg le volt ejtve Remélem használ a lányodnak a homeos. Fügém nagyonnagyon piros popsijára tudsz vmit ajánlani? Jövő hét végére is ilyen nagyon meleget mond, akkor sem Balcsiztok egy napot?
zsu: oda ért a napsütés köszi. A légzésfigyelőt meddig tervezed használni? Szegény lányzó édesanyja, borzalmas lehet neki.
nilababa: remélem hétvégére hozzátok is oda ért a napocska. Védőbanya ténleg le van ejtve. Bazsának is olyan huncut nézése van mint MIllye andrásának
andus: örülök hogy alakultok!!
edina: nagyon jók a képek! Édes CSenge ahogy ücsörög a kocsiban.Az ellenörző tippet köszi, a miénk eredeti,kipróbáltam.
zetibebi: köszi. Mikor kezdi Z a bölcsit? Jók a képek!
ladmon: jók a képek, jó az új avator.
julcsi: jó az új avatorod, jobbulást nektek!
gerendai zsu: Léna állos kép nagyon helyes!!
stelly: köszi. Szerintem is Adrinál ez el fog múlni. Mivel ti Tomival hármasban éltek tiszta sor hogy ezt szokta meg, főleg téged. Nálunk itt anyum,sógórnőm.. keresztek, tehát nálunk másokat is megszokott az első pillanattól, DE pl. balcsis story: voltak lenn ismerösök és ott hagytuk Fügét kb. 20 percre amig pancsoltunk először mi apával, Füge tök jól elvolt, dumált, vigyorgott, de ahogy meglátott elkezdett panaszkodni, hogy mégis mit képzeltem én magamról hogy ott mertem hagyni. Tegnap este hazajöttünk, örült a családnak, jól elvolt, de egy idő után amikor apa bejött a szobába,neki kezdett panaszkodni és addig abba sem hagyta amig fel nem vette.
andabella: ügyes vagy!! szép a naci és szépek vagytok ti is!
elif: örülök hogy jól érzitek magatokat!!!!