Új privát üzeneted érkezett!

Zsu83 de jó, hogy holnap is mész! Te is hiányzol nekünk! De jól teszed, hogy kikapcsolódsz! :D Akkor ennyire jó a viszony közted és anyósod között? Ez nagyon szuper! :D Na igen rájönnek, hogy milyen jól tudnak berregni meg játszani a kajával... aztán nem győz az ember utánuk takarítani :lol: Már abbahagyta a táncot de modern táncra járt verseny szinten sajnálom, hogy abbahagyta... de az iskola meg a lába összeegyeztethetetlen volt a tánccal... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye!
Más a családi bacik..meg az "idegen".szerintem.
igen a súlyom is szóba került de ma a tegnapi burgonyapüré tette be a kaput...igen már érik a sodrófa....nekem is van igazi békebeli... :P lassan bevetésre kerül!!!!!!!!!!!vagy hazaköltöztetem 1 időre és eheti a drága anyukája főztjét.

Kép
zümis
 
 


Zümis :lol: :lol: :lol: fő a békesség, de azért mutasd meg neki, hogy ki az úr a házban :D De azért higgadtan próbálj vele beszélni... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

millye!
Vele nem lehet beszélgetni....jött már ,hogy puszika meg csók...elhajtottam...erre még Ő van megsértődve...Mondtam majd ha bocsánatot kér akkor lesz csók meg 1 szónál több is...erre még Ő kéri ki magának!!Mit képzelek én magamról!
Van valami csak még nem tudom ,hogy mi...érzek vmit...nem ilyen volt Ő!!
Naa panasznapnak vége!!Majd megoldom!!(remélem)Mert tudja a dög ,hogy nagyon szeretem!!Talán ez a baj???

Kép
zümis
 
 


Zümis szerintem csak rémeket látsz... :roll: lehet hogy a bezártság teszi meg a gyereknevelés és egy picurkát depis vagy miatta... :roll: kicsit sok volt nálatok mostanában a gond... a gyerekek is betegek voltak... meg azért nem lehet egyszerű 4 gyerekkel :roll: BÉKÜLJETEK KI!!! Így nem ér lefeküdni aludni :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, voltak nézeteltérések köztünk mostanság is, de tegnap is tök jól elvoltunk, sokat játszott Bencussal, így én is tudtam egy kicsit pihenni! És holnap is hintázok egy nagyot, az tuti! :D :wink:
Akkor nagyon profi táncos a lányod! Én régen társastáncra jártam, de abbahagytam a suli miatt!

Zümis, Millyének teljesen igaza van, csak rémeket látsz tuti, nyugi!
zsu83
 
 


Aranyosak vagytok lányok, hogy azért hiányoltatok :oops: de ám nem vagyok az a sértődős fajta valójában :wink:

ZVera, ezen a felkészülés az apaságra íráson sírvaröhögtem vagy egy fél órát :lol:
Azt mondta a doki, hogy OK ha ott maradnak a csomók??? :shock: a múltkori kép alapján amit feltettél, nem csodálom, hogy ezt "nem szereted"... szegénykémnek elég látványos...

Elif, huhhh csokiszájrakenéstől nem csodálom, hogy eldurrant az agyad - ilyen Ladmonéknál is volt, attól is padlót fogtam. Lehetett sejteni, hogy mozgalmas lesz ott az életetek, de legalább jut időd magadra is :D várunk mi is ám haza :D

Adrival-Anyuval ma megint volt sztori nekünk is :roll: anyu tesóival volt találka, és mikor elkészült a kaja, mondták, hogy menjek enni, és hagyjam ott nekik a gyereket a szobában. Mondtam, hogy nem, mert bőgni fog (előtte mikor kézbevették is bőgött...). De vagy tízszer elmondták, hogy dedede menjek, hadd vigyázzanak rá ők, hát végül kimentem. Persze egy perc múlva hallom, hogy szegénykém keservesen bőg. Megyek, megölelgetem, megnyugszik. Mondom, hogy ezért nem akartam menni, mert azt szeretném, ha biztonságban érezné magát, és ha csak idegenek vannak körülötte, nem érzi magát biztonságban. Erre jött, hogy ennyi idősen már nyugodtan lehetne másra bíznom, meg kéne is elmennem nélküle, és nem kell ezt túlaggódni. Banyek, hát azért ennyire ismerem Adrit, még Tomival is volt olyan, hogy sírt idegen helyen... vajon hányszor kell még elmondanom anyunak, hogy azzal, hogy erőlteti magát a gyerekre, és nem képes vele lassan, fokozatosan barátkozni, csak rosszabbodik a helyzet? :roll: szeretném én is, ha jól ellenne vele, de most ilyen kis félénk időszaka van kicsikémnek... és nem gondolom, hogy ha direkt elmegyek nélküle, és valaki másra bízom, akkor majd megszokja alapon marha jót teszek vele. Tomival persze hagytam már kettesben többször is, és fogom is, de hát ő Apa, néha jobban kell, mint én :D

Zümis, jaj nem szabad ám egyből erre gondolni!!! (mondja az, aki néhány céges buli után álombasírta magát a párnájában, hogy "biztos van valakije..."). De tényleg, ha nagyon nehéz is, ne lovald bele magad az ilyen gondolatokba, mert nagyon megmérgezhetik a napjaidat! :( sajnálom, hogy rossz periódusban vagytok :( remélem, már kibékültetek!!!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Zümis, meg akartam nézni a mondókákat a közösben, de sajna nem tudom, mit kell nyomkodni ahhoz, hohy induljon. félek már, hogy megint ész nélkül nyomogatok, és belefutok egy újagg vírusba... :? :?

Viszont most vettem észre, hogy Nóri, te is tettél fel egy csomó mondókát! Hát szép kis gyűjtemény, nagyon-nagyon hasznos. Szerencsére találtam olyat, amit eddig nem ismertem, viszont nagyon tetszik! Köszönjük! És neked is Zümis!

Vera, majd nézz meg akkor, mikor nekem is 2 gyerkőm lesz, hogy boldogulok velük! Lesz-e pisiltetés, és önálló evészet, vagy örülök, ha nyitott szemmel kibírom, amíg pelenkázok, és etetek! A tisztelet Téged illet, és minden több gyerekes Édesanyát!

Julcsi, én eddig (mindössze 2 napig kellett)Dentinoxot használtam. Leírnád, hogy mit tesz a lidocain, és még egyszer azt, mit ajánlasz helyette?

Andabella, Mesikéd egyszerűen csodaszép!!!! nagyon ügyes a hasrafordulással, meglátod, hamar beér minden területen mindenkit(na jó, hiper mozgású Adrit nem biztos :wink: :wink: )

Elif, Efe lehet, hogy az ottaniaknak túl fehér, de látták volna a mi babáinkkal együtt őt! Talán Barbi még olyan gyönyörű barnabőrű, más nincs is! Megnézném, hogy replikázol törökül a familinak :lol: Ne hagyd magad, Efe érdekében! Jó pihenést!

Zsu, ti hol voltatok Bencével csípő uh-n? A Bartók Béla útra emlékszem. Nem Kiss Sándornál? De ha nem is ott, mennyiért csinálta meg? Sajnos beutalóm a Heim Pálba van, de egyre inkább nem akarok odamenni. kizártnak tartom, hogy időpont nélkül lehet menni. ...(vagy ezt már írtam volna??? :oops: :oops: )
Nyomorult Heim Pálnak is olyan használhatatlan az internetes oldala, hogy csak na!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zsuzsi Drága, ha nagy szükség van rá, a Heim Pálba van protekció (véletlenül van egy ott dolgozó ikertesóm... :lol:)
A lidocain zsibbasztó hatása miatt nem ajánlott, mert hátracsorog, és zsibbasztó hatással lehet a torokra... :shock: Tesóéknak a dologél bejött helyette.
Ja, és jól utánaolvastam a igény szerinti hozzátáplálásnak, és rájöttem, hogy csak bizonyos dolgokat tudok megfogadni belőle... Persze ettől még nagyon érdekes és elgondolkodtató. De én pl. nagy darabokat biztosan nem fogok adni Marcinak, így is állandóan félrenyel. Lehet, hogy paraanyu vagyok, de féltem. (Bizonyos dolgok viszont nagyon megofntolandóak, szóval köszi!)

Vero, mindig olyan szépen beszéltél a kapcsolatotokról, remélem ez csak egy mélypont és szépen rendbejön minden. :wink: Drukkolok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Gerendai Zsu, mi a Mammutba voltunk csípő uh-n, igaz elég drága a vizsgálat (10ezer) http://www.biovital.hu/
A Bartók Béla úton csak koponya- és hasi uh-t csináltak! :?
Régen én is néztem a Heim Pál oldalát, akkor is egy nagy nulla volt! :x
zsu83
 
 


Stelly: Teljesen igazad van, Adrinál ez biztosan egy ilyen korszak, ami el fog múlni, de azzal, hogy akarata ellenére mások társaságát kényszeríted rá, nem teszel Neki jót, és Magadnak sem, hisz hogyan tudnád így nyugodt szívvel otthagyni és mondjuk el menni szórakozni???

Jó éjt Drágáim, és olyan jövő hetet kívánok, amikor újra köztünk üdvözölhetjük : Amyt, Magdit, Hajnit, Zsufit és Kaandit!!!

Apropó: Hajni Adrew-jának nagyon boldog féléves születésnapot kívánunk szeretettel, Julcsi és Marci

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Neonato Piuma halványzöld színű unisex babakocsi, használt de megkímélt nagyon szép állapotában új mamit és babust keres magának!

Nagyon jó strapabíró járgány, mi nagyon szerettük, második kocsiként használtuk!

Tulajdonságai:

- súlya 6,7kg,
- nagyon könnyű a közlekedés vele a tömegközlekedési járműveken
- 4 pozícióba állítható háttámla, vízszintes-alvó-ülő pozíció
- újszülött kortól akár ovis korig használható bátran, nem kell lecserélni, mert úgy meg fogod szeretni
- könnyen lapra összecsukható, egyetlen mozdulattal
- ötpontos biztonsági övvel rendelkezik,
- napfénytető és kukucskáló ablak
- különösen nagyméretű kosár
- állítható magasságú tolókar
- hátsó két kereket egyszerre működtető fék
- első kerekei akár fix, akár bolygósított pozícióba is állíthatóak
- praktikus hordozókar összecsukott állapotban
- összecsukva önmagában megáll
- méretei nyitva: 48,5×80×95,5 cm
- méretei összecsukva: 50×38,5×89 cm
- belső betétét pár patent rögzíti, könnyen levehető és mosógépben mosható

Tartozéka:
- lábzsák télre illetve hűvösebb időre

Ára : 16000,-

Érdeklődni lehet nálam priviben! Szamélyesen Budapesten 8.kerület Népstadion környékén vagy Bach csomópontnál tekinthető meg.
Elnézést a zavarásért további szép napokat!

Kép Kép
Kép Kép Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


el menni szórakozni= elmenni szórakozni

Adrew= Andrew

Bocsánat...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Elif: üdv újra itt! Mesi is fehérbőrű, persze én is hiába magyarázom mindenkinek, hogy tőlem örökölte...pedig minden nap kiviszem.
Amúgy a nagyszülők sokszor tényleg túlbuzgóak, mi is voltunk otthon két és fél hetet, le nem tennék Mesit, persze hogy később tanul meg fordulni, ha állandóan kézbe cipelik...sokszor kellett nekem is szólni, hogy muszály tornáztatnom és hogy tegyék le!

Zümis: nyugi, szerintem beszélgessetek, mert az egyik félnek mindig engedni kell, és ha a férjed a morcibb, lehet, hogy nehéz, de te kezdeményezz, mert csak elmérgesedik a helyzet..
én nem tudnék úgy lefeküdni, hogy ha nem is én bántottam meg a férjem, ne kérjek mégis én bocsánatot, nem tudnék aludni

Többiek: köszönöm a szép szavakat. Képzeljétek varrtam Mesinek egy macis gatyót, nem lett túl jó, de még sosem varrtam ilyet, csak függönyt szegtem be. Rakok fel képet.

Szép estét, Andabella Kép Anya varrta:)

Kép
Kép
andabella
 
 


Minket sem keresett a kutya sem, de megjöttünk :lol: :wink: Balaton állat jól sikerült. Apa kitalálta, hogy menjünk az M0-on - bár sosem megyünk arra, és másnak sem ajánlottuk idáig - ennek örömére a 2 órás út beletelt 3 órába, útközben megetettem fügét. Leértünk, szállás kipakol, volt egy kis kavar, mert amelyik szobát nekünk gondolta a csajszi még sem ajánlotta, mert hogy hétvégén legénybúcsu a panzióban és az a szoba hátul lett volna nagyon :shock: aszonta mondta a telefonban, de nem mondta. Mindegy, másik szoba főút mellett, de hatalmas, igényes bútorral, viszont wc,zuhanyzó szobán kívül az emeleten. :cry: nem erről volt szó, de két éjszakára nem igen zavart. Az egész ház amúgy nagyon tiszta, ízléses, a kert gyönyörű, a medence szuper csak hideg volt a vize, de ha már én akartam medis házat akkor csak azért is fürödtem mindennap, meg a csajos is. :lol: remélem nem lesz megfázás belőle. Szóval pénteken felemás idő volt, de balcsiban is fürdött apa, Füge is. Nagyon élvezte. Este csavargás, drágám nyomta a babakocsiban. Szombaton lenn voltak ismerösök, velük fürcsi, este Siófok sétáltunk 23-ig, Füge nyomta akocsiban, sétálóutcában iszonyat ricsaj, de kiscsaj csak nyomta. Ja parkban ettünk Ákos koncertet hallgatva :lol: Másnap elmentünk egy olyan srandra, ami kifejezetten gyerekeknek van, homokos 0-ról induló víz. Rakok fel videót, füge imádta, nagyon meleg volt a víz, mászott benne, csak résen kellett lenni, mert a homokot szerette volna enni állandóan. Összességében szuper volt, de fárasztó is, mert Füge mászik és mászik és mászik, nem bír egy helyben maradni. Nagyon jól viselkedett, aludt éjjel rendesen, bárhol evett. Kicsit hosszú lettem, de még a fényképeket sem fogjátok megúszni :lol: :lol:

zsancy: nálunk a HA-s a doki írja fel, simán elvileg nem adják a patikában. Nálunk szerintem 90 %-ban ezt adják az első hónapokban ha kell tápszer, de lehet hogy rosszul tudom.

millye: király volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a vörös hadsereg meg le volt ejtve Remélem használ a lányodnak a homeos. Fügém nagyonnagyon piros popsijára tudsz vmit ajánlani? Jövő hét végére is ilyen nagyon meleget mond, akkor sem Balcsiztok egy napot?

zsu: oda ért a napsütés köszi. A légzésfigyelőt meddig tervezed használni? Szegény lányzó édesanyja, borzalmas lehet neki.

nilababa: remélem hétvégére hozzátok is oda ért a napocska. Védőbanya ténleg le van ejtve. Bazsának is olyan huncut nézése van mint MIllye andrásának :shock:

andus: örülök hogy alakultok!! :lol:

edina: nagyon jók a képek! Édes CSenge ahogy ücsörög a kocsiban.Az ellenörző tippet köszi, a miénk eredeti,kipróbáltam.

zetibebi: köszi. Mikor kezdi Z a bölcsit? Jók a képek!

ladmon: jók a képek, jó az új avator.

julcsi: jó az új avatorod, jobbulást nektek!

gerendai zsu: Léna állos kép nagyon helyes!!

stelly: köszi. Szerintem is Adrinál ez el fog múlni. Mivel ti Tomival hármasban éltek tiszta sor hogy ezt szokta meg, főleg téged. Nálunk itt anyum,sógórnőm.. keresztek, tehát nálunk másokat is megszokott az első pillanattól, DE pl. balcsis story: voltak lenn ismerösök és ott hagytuk Fügét kb. 20 percre amig pancsoltunk először mi apával, Füge tök jól elvolt, dumált, vigyorgott, de ahogy meglátott elkezdett panaszkodni, hogy mégis mit képzeltem én magamról hogy ott mertem hagyni. Tegnap este hazajöttünk, örült a családnak, jól elvolt, de egy idő után amikor apa bejött a szobába,neki kezdett panaszkodni és addig abba sem hagyta amig fel nem vette.

andabella: ügyes vagy!! szép a naci és szépek vagytok ti is!

elif: örülök hogy jól érzitek magatokat!!!!

Kép
budabo
 
 


Na, jó reggelt!

Tegnap extrán megszivattam magam ("de édesdrága a cuki babánk, szépen elnézelődik a babakocsiban, amíg anyáék fagyizgatnak..." na a túrót, este 1/4 8 volt és békésen aludt.... Így fél 11-ig szórakoztatott magával.) Most persze kipiheni a fáradalmakat.

Julcsi: Én is nagyon boldog vagyok, hogy személyesen is találkozhattam veletek. Te meg hihetetlen vagy, amilyen figyelmesen olvasod a hozzászólásokat!
Aztán, lakik-e már nálatok éhes gyerek? :)

Millye
: répát naná, hogy én főzöm... És az milyen finom!! :D

Vinci nagyon édes, tényleg kis golyó!
Na meg ZOli... Hát ezen annyit röhögtem! :D

Zetivera:
amúgy én fel sem fogtam, mi az a kanalas cumisüvegszerű képződmény... De nem hangzik túl nélkülözhetetlennek!

Kutacs: ahááá, akkor azért mondta a dokinő, hogy adjam nyáron is, mert Esztié nagy! (Hogy mennyi az összefüggés? Én minden nap becsületesen adagoltam és gyakran több is csöppent a szájába... Mégis nagy a kutacsa... Hmmmm...)

Zsuzsi: 170 :shock: De kicsi Lénába hova fér??? :) Én meg jöttem dicsekedni a tegnapi 110-es szintén répa-krumplival! Na, jó, az két részletben történt, de oly büszkévé tett.
Kipróbáltad már Lénát hanyatt feküdni?

Mesi is aranyos kislány nagyon! És jó a gatyája! :wink:

Elif: én meg pont veletek álmodtam akkor, amikor reggel bejelentkeztél. (Hogy te nem is mentél Törökországba, csak apjával ment Efe a rokonokhoz...)
És igenigen, én is kedvelem a szájracsokikenő nagyiakciókat!! :twisted:

Stelly: így olvastam a családi sztoridat:
jaja, igen, igen, aha, pont így... Én is deutálom!!

Bogi: Hámá' ki hiányolna, amikor tudjuk, hogy nyaralni vagy? :wink:
Örülök, hogy klassz volt!

ladmon
 
 


Zsu83 közel laknak anyósodék? Gondolom ott elviselhetőbb a meleg is :roll: A lányom sok versenyt nyert, de ez lett az ára... :? szóval nem is tudom utólag, hogy megérte-e... :roll:

Stelly nálunk ilyen gond még egyenlőre nincs de emlékszem a lányomat sem lehetett otthagyni egy percre sem még a mamájánál sem... egy idő után kinőtte :roll:

Andabella helyes kis gatyót varrtál! :D Én is ihletet kaptam, hogy varrjak neki :D Igaz én is inkább függönyt meg egyszerűbb dolgokat varrtam eddig és babaholmit még nem de most megpróbálom :D

Budabo én hiányoltalak :D Tegnap már azt akartam írni, hogy: BOGI GYERE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR HAZA! :lol: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Várom a képeket! :D Mi nem tudom, hogy megyünk-e valahova... majd kiderül ha visszavesz a tempóból a férjem... :roll: Piros Füge popója? Nem lehet a víztől? Vagy mióta piros? SULPHUR 5CH napi 1-2x5 bogyó 1 hétig kúraszerűen. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi, Julcsi, ne haragudj, nem akartam én rosszat írni a Heim Pálról! Nem tudtam, hogy ott dolgozik a tesód! Bocsi! (a honlapjuk akkor is lehetne jobb, gondolom, ezt nem ő csinálja 8) )
Azt légyszi kérdezd meg tőle, hogy tényleg úgy van-e, hogy az ember beutalóval odamegy bármikor, és ha szerencséje van, vagy kellően ügyes, akkor 1 nap alatt le lehet tudni a csípővizsgálatot, a csípőuh-t, és a szemészetet is? Mert a védőnénim ezt mondta... Köszönöm szépen!

Bogi, várjuk a képeket a balcsiról! Füge mászóbajnoknő milyen rendes, hogy így hagyta a szüleit nyaralgatni!

Ladmon, én sem értem, hova teszi Léna azt a sok hamit! Mindig nézem a mennyiséget a tálkában, és elképzelem a kis gyomrában, beleiben, de valahogy gondolatban tényleg nem fér bele. ...és mégis! :shock: :shock: Mondjuk a következő meglepetés akkor ér, mikor látom, hogy kb mondjuk 50-60 milinyi kakit nyom(bocsi) a bilibe minden nap reggel, na de akkor hova teszi a többit? Ennyi hasznosul? Akkor a jövő hét hétfői mérésen lesz legalább 6 kiló!!!!!

Eszter, én sem gondolom, hogy azzal tennél jót Adrinak, hogy otthagyod bárhol, ahol nem ő akar egyedül lenni, és nem is ő határozza meg az anyától távoltöltött idő hosszát! Szerintem is az a legfontosabb, hogy biztonságban érezze magát!

Ma bodzaszörp eltevős akció lesz nálunk, megyek is a kertbe, megszedem a dolgot! Hajrá lila ujjak! :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


ladmon: nálunk is buli volt de csak 21.40-ig, addigra azért elnyomta az álom

millye:
majd ősszel mentek akkor pihizni, gyerekfürdősbe simán mehettek. Vagyis én merem vinni Fügét, mindig megjegyzem remélem nem lesz baja. A popsija nem tudom mitől piros, már elutazás előtt is az volt. Lehet hogy megint a fogacskájától. Most hogy ismét jó idők vannak és itthon vagyunk, megyünk a kertbe meztelenkedni.

gerendai zsu: jó étvágya van Lénának!!! és igen ténleg ügyes volt Füge.

ja nem is mondtam, hogy szombat éjjel amikor hazaértünk siófokról akkor a legénybúcsusoknál ott volt két szőke hmmmm cica. Azt hittük a streepcicák, de reggel kiderült hogy hivatásos csajok voltak. :shock: micsoda fertő....A srácok egyébként nagyon helyesek voltak, körbecsodálták Fügét, nevettek hogy hogy pacsál és megígérték hogy csöndesek lesznek. Ténleg semmit nem vettünk észre belőlük, nagyon jót aludtunk mindkét éjjel. Mondjuk ha nagy ricsaj lett volna akkor tuti szólok Rózsa madamenek hogy nem erről volt szó :evil: bár ő mondta hogy mondta a telcsiben hogy buli lesz....de nem mondta. Na szóval happy az élet..szokunk haza de hétvégén ha marad a jó idő ismét Balcsi.

Kép
budabo
 
 


Öööö, a bodzaszörp eltevős akció az nem májusi mulatság? Én a virágból csinálok szörpit...

ladmon
 
 


Bogi, huhh, micsoda kalandos Balcsi. Még hivatásos lányok is voltak? :shock: Annak örülök, hogy Füge ilyen jól elvolt, lasan Ő is járni fog. :wink:

Zsuzsi, ne viccelj, azért, mert a Tesóm ott dolgozik, attól még vannak ott bőven problémák, ezt Ő is jól tudja. Megkérdezem majd erről Tesót.

Piros popsi nekünk is bejátszik, egyelőre semmi nem használ rá. :( Szerencsére nem fáj neki. Nálunk két fogacska is készülődik, de asszem még hosszabb idő lesz... :?

Megyünk meglátogatjuk a Főtornászbajnoknőt Ürömön. :wink:

Este jövök hosszabban...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


helyesbítek: bodzabogyó szörp eltevős akció! Mert nagyon fini a virágból készült szörpi, azt is szoktam, na dee a bogyóból! Az valami mennyei! Aki még nem ivott, járjon utána! (bátrakat várom én is szerény hajlékunkban bármikor, Bp-től 20 km Mende)

Julcsi, de jó, mentek Eszterékhez, puszi nekik is!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


sziasztok!
Úgy látszik minden drága mama(anyós, és anyuka) nagyon szeretné mag nevelni, etetni pici unokáját...hát jó is lenne ez így, ha nem tennék erőszakosan, akaratosan, és fiatal anyuka véleményét figyelmen kívül hagyva! nah, meg kell szokni, rájuk kell hagyni, véleményt hangoztatni, lenyelni a békát, és néha hagyni, hogy a csemet is szokja a dörgést, még ha sír is...nekem mindhárom csemetémmel úgy próbált eddig édesanyám szórakozni, mintha én tök hülye lennék a gyerekimhez...hát a legútobbi túrorudi etetés is úgy zajlott, hogy miután megetették vele a fél túrórudit(míg én pisiltem), megkérdezték, uge nem baj, de hát úgy majszolja...izlik neki, higgyem el nem árt az! most erre mit mondjak? hát persze hogy izlik neki....annak idején Andrist betette ekkora korában rendes tejből készült tejbegrízzel....hát vakartuk a kait blőle :( azóta is áldjuk anyukámat! Hát így merjem ráhagyni ezt a pindurt is? még megeteti bablevessel, mert már az is tervben volt, hogy összeturmixolja...sőt, azt mondta, már adhatnék rendes darabosat neki....már van foga....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nagyszülők! És akkor még anyós nem is látta! :)

ó, bocsesz, mennem kell, felkelt mütyür Vinci! Majd jövök! Apával megin nagyon dúl a love :) holnap 8. házassági évforduló, rámért beszélgetni az elmúlt napokban, jót tett nekünk úgy érzem, kicsit újra közelebb kerültünk :)
Nah, megyek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


julcsi: hát igen mi is meglepődtünk :lol: de semmi zajt nem hallottunk. A szállásadó egy nagyon laza 55 éves szilikonos csaj és nagyon kedves volt. Képeket hozz este vagy holnap v vmikor Marci-Adri taliról :wink:

gerendai zsu: finom lehet. Bonyolult csinálni?

megvolt első esésünk a laminált padlón. Ülésből elborult kincsem, hatalmasat szólt, nagyon sírt, pici puklija is van. Jegeltem, megijedtem, ő is, remélem nem lesz baja :cry:

Kép
budabo
 
 


Na nálunk nem evős korszak kezdődik... nem fogom a melegre meg a fogzásra... nem tudom mi lehet... inni iszik, de enni nem nagyon akar csak nyammog a cicin is... úgyhogy most fejek ezerrel mert ha így folytatja akkor nem lesz tejcsi. :(

Gerendai Zsuzsi hogy csinálod a bodzaszörpöt?

Budabo ha más nincs akkor marad az ősz... :roll: sajnálom Füge balesetét... remélem nem nagyon ütötte be a buciját! :roll: A levegő nagyon jót tesz a popójának az már biztos! :D Hol vannak a képek? :D Szóval nem semmi lehetett ez a legénybúcsú... hivatásos K*rvákkal... :o :shock: Hétvégén megint mentek Balcsira? Mennyi időre? Ugyan oda? Mennyit fizettetek? :roll:

Ladmon hű micsoda jó étvágya van Esztikének :shock: mi még nem tartunk a zöldségeknél :? de most amúgy is sztrájk van nálunk :roll:

Julcsi-79 kérünk képeket a minitaliról! :D

Lkverus boldog 8. házassági évfordulót! Örülök, hogy minden rendben van nálatok! Mit kap a férjed erre a jeles alkalomra? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye! mível totál anyagi csőd vagyok, és a múlt héten totál nem értem rá, még gondolni se, így semmi letem! mit szokás? tavaly kapott szivecskecsokit, előtte bort...de már kilőttem ezen a lehetőséget...nem tom mit...épp ezen agyalok egész nap, meg hogy hova menjek...elvileg jön a hugom, és este vigyáz a csemetékre, elmehetünk valahová...nem tom apa mivel készül, valszeg elvisz valemi meglepi helyre, így azzal inkább nem készülök...néztem,. hogy valami gokartra vagy valami extrémbb hülységre be kéne fizetnem, de horror áron vanak :( valami tipp????? nekem semmi sem jut eszembe... a nygon romantikus szivecskés nyavaják nemigen érdeklik...nagyon nehéz apának bármit is kiötölni...főleg lejárt forgalmis autóval igen megvagyok lőve itt gödön.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jaj, és köszi :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ikverius: Boldog házassági évfordulót. Már a miénk is közeleg (szept.15) csak a 2.:)

Budabao: sajnálom az esést, remélem nem ijedt meg nagyon a babód!

Képzeljétek ma elmentünk a gyerekorvoshoz, hogy tápszert, és D vitamint írassunk. Arra sétáltunk, de rengetegen voltak. Másfél óra várakozás után hazajöttünk, mert 11 után kezdődik Mesinek a hosszabb alvása. Így is ott etetettem meg barackkal. Még 4-en voltak előttem, más is pici babával, de ők betegek voltak én meg nem akartam a betegek között várakozni Mesivel. Minden egyes beteg fél órát bent volt, mert állítólag a doki végig telefonált és 40x kellett a bemenő betegnek elmondani a baját...hazafelé felhívtam a rendelőt, felírattam a receptet és majd délután újra megpróbálunk eljutni érte...ja és azért is mentünk, mert meg kéne néznie a dokinak Mesike nyelvét, hogy most akkor fel kell-e vágatni vagy nem a pici letapadás miatt...mert azt állítólag nyáron érdemes megcsináltatni....bár ne kellene....

sziasztok!

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Lkverus hát ha nem romantikus tipus akkor nehezebb a dolog... én ilyenkor az egész házat és a kertet meg a kerítést piros lufikkal díszítem ki :D pár éve még a tészta is szív alakú volt a vacsihoz :D ilyenkor úszógyertyát teszek az asztalra és ünnepi vacsit csinálok... de te olyan ügyes vagy miért nem sütsz egy finom tortát és csinálsz egy gyertyafényes vacsit? Mit szeret a férjed? mi a hobbija?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


hugom ittalszik a pasijával, vigyáz majd a gyerkekere, igy itthoni romantikus vacsi kilőve... :( majd a 7végére lehet bevetem :)
nem is rossz, úszógyertyák :)
hoobija: teniszezés...vegyek neki teniszütőt? az is nagyon drága, bár vágiyk egy szuperre, de azt majd inkább karácsonyra, nem anyira érzem most idevalónak...lehet kap egy szuper parfümöt, úgyis mindeg csak utánzatot rendelgetek neki, és egy eredeti újdonság lesz...meg hasznos, és annak örülne...műár sak el kellne jutnom venni.....na, meg gondolkodok...itt nincs egy ilyen üzlet sem...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Andabella nálatok csak beteg rendelés van? Nálunk 1 héten egyszer van egészséges rendelés is és akkor csak egészséges gyerekeket lehet vinni. Mondjuk az jó, hogy odatelefonáltál és felírják mert akkor az asszisztens is oda tudja adni a recepteket és nem kell várnotok! :D A nadrágot szabásminta alapján varrtad? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Lkverus a parfüm jó ötlet! és szervezz neki egy vacsit egy étterembe :D Vagy süss egy fini tortát :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: igen, szabásminta alapján, a kismama újságban volt ilyen minta, asszem 2001-es egy ismerősöm adta oda az újságjait, mert neki már nem volt rá szüksége
Odaadnám szívesen, de hogy?

Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella nincs szkennered? :roll: Na majd én is körülnézek szabásminta ügyben... hátha találok a neten :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon olvastam vissza, de ami feltünt, az a kanalas cumi! Nagyon javaslom mindenkinek :!: Fantasztikus találmány!! Észrevétlenül egy pillanat alatt bele lehet diktálni a főzeléket(nem darabosat!!!) a gyerekbe!!!Az üveg nem a hagyományos műanyag,hanem összenyomható, és a kanálba pumpálható vele a főzelék. Én az első gyerekemnél város-szerte kerestem, végül egy márka nélkülit találtam. Kincsként őrzöm, már a 3.gyereket szolgálja ki :D

Kép
kangu
 
 


Kangu és nem tudod, hogy hol lehet kapni? Müllerben? Brendonban? Mert lehet a mi hozzátáplálásunkat is megoldaná... eddig a teszveszen találtam meg a vaterán, de használtat nem szívesen vennék... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: hétvégén ha jó idő van Akarattyára és az nem lesz drága. Ez húzos volt, és ennyit nem ért, de nem bántuk meg akkor sem, mert jól éreztük magunkat. Férjemnek is a legénybucsuján volt streepcica, de a kurvákra ugrottam volna az tuti. Nekem nem fér bele, csak azért mert ők pasik, hogy félre lépjenek. Fügének pici puklija lett, de hamar megnyugodott, így talán nem lett nagy gáz. Képeket hozom

andabella: köszi, megijedt, de hamar túllépett rajta, gyorsan megvigasztaltam és jegeltem egy kis fagyott eperrel. Nálunk is van heti egyszer tanácsadás, ahol mérnek, írnak..stb és ott nem lehet beteg gyerek. A rendelőbe meg elég ha apuka beszalad és telcsin lebeszélem milyen recept kell. A letapadásról meg a keresztlányomnak 13 éve nem vették észre és nem tudott szopizni és füll-orr gégész dokinő nézte meg neki pár hónaposan és ő csinálta. Most amikor szültem a kórházban a szobatársam kisfiának még ott megcsinálták.

Kép
budabo
 
 


Itt írta valaki, hogy a Brendon-katalógusban látott egy ilyet :shock: Ahol én régen vettem, az egy kis maszek volt, már tönkrement. márkája meg nem volt. Az biztos, hogy a Chicco nem gyárt ilyet, tavaly kerestem a mintaboltjaikban (ránkfért volna egy új, a paradicsomfőzelék csúnyán megszínezte a műanyagot... :? )

Kép
kangu
 
 


A Heim Pálban a csípőszűrés időpont nélkül ragyogóan működik. Mi kb.8-10 percet várakoztunk (bár uh-t nekünk nem kellett csináltatnunk)

Kép
kangu
 
 


Budabo hány napra mentek Akarattyára? Annak örülök, hogy jól éreztétek magatokat! ma is nagyon jó idő van de mi visszavonultunk a hűvösbe mert még árnyékban is meleg van... :roll: Majd később még kimegyünk ha nem lesz már ennyire meleg. :? Na nekem sem férne bele egy ilyen legénybúcsú... :roll: NAgyon várom a képeket! Fügének hogy megy a mászás? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kangu köszi! :D Én most találtam a teszveszen Chiccosat is :D akkor körülnézek hátha.... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Naaaa, végre!!! A chicco is gyárt! Lehet, hogy tavaly jelezték a boltosok, hogy egy őrült anyuka sorra járja az üzleteket ilyen képtelen kívánsággal :lol: :lol: :lol:

Kép
kangu
 
 


esti kaják általában így .....
http://www.youtube.com/watch?v=oEFXLbTWkJ8

Millye: akarattyára is két éjszakára megyünk, három lett volna, de Lacus hétfőn már dolgozik, meg hát az időtől függ minden. Ma kimarad a pancsi nálunk mert itt nagyobbik kereszt játszik vele,nekem meg nincs kedvem medit tölteni :oops: Ti pancsiztok? tölti már a másik videót is de az hosszabb, ott látod hogy megy a mászás és hogy élvezzük a pancsit :wink:

Kép
budabo
 
 


Millye én a Corában láttam .... :wink:

Kép
zümis
 
 


Kakaós csiga receptet keresem a közösben de sehol sem találom ha megvan valakinek légyszi dobja át mert holnapra azt tervezünk sütni...
Köszikee....

Kép
zümis
 
 


Kangu :lol: :lol: :lol:

Budabo hű a mindenit még a könnye is potyog :shock: a fiam meg éhség sztrájkol... alig eszik :roll: a végén még elfogy... :shock: MA nem pancsiztunk... majd holnap ma depis vagyok... :? Várom a videókat :D

Zümis köszi :D jobban vagytok már? Zsó? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye!
Sajnos nem az a dr néni volt aki múlthéten :( Zsó nehezen fogadta el az új doktort...de megvizsgálta alaposan és szerinte minden rendben van de kért 1 kontroll labort...amit 1 hét múlva kapok meg emailban ....holnap viszem vissza a szuper dr nénihez...tortát rendelek holnap...kettőt ....a nagyoknak....
Julcsi,Andabella,
Apa ma is adta a formáját ...én nem engedek most!!

Kép
zümis
 
 


Zümis ennek örülök... mármint, hogy Zsóval minden rendben van :D Tortát? Szlinapjuk lesz a nagyoknak? Akkor Boldog szülinapot! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


igen elég érdekes de Deby 19 Isti 18.-án született...természetesen augusztus....

Kép
zümis
 
 


zümis: lemaradtam hogy mi a gond uraddal, de veled vagyok, fel a fejjel, ne engedj, tarts ki , lesz jobb, az élet szép....és ilyenek :wink: Viszont az jó hogy Zsóval minden okés.

millye: na a másik felment egy óra alatt aztán kiírta hogy vmi nem okés. Mégegyszer próbálom. MOst takarítok, de Füge is elég anyja majmija lett :cry: Miért vagy depis? apud,hugod?

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?