Nori: ez a cukraszda nekem is szimpatikus, a mult heten mar belefutottam a honlapjukba es akkor meg is emlitettem Ferinek, hogy benezhetnenk oda, szoval nekem tokeletes a talalkozora.
Ma beneztunk a Nextbe es attol tartok, hogy nekem tenyleg nem lesz terhesgatyam. Tavaly nexteset vettem, mert abbol van olyan hosszu, amilyen nekem kell. Hat jah, csak eppen akkor az egyeb meretem is nagyobb volt, mint most. Ma meg venni nem akartam, mert nem kell, csak gondoltam megnezem, hogy most milyen lehet a meretem.
A 8-as elso ranezesre is nagynak tunt, harom kulonbozo szabast probaltam fel, egy szovetgatyat, egy normal es egy szuk fazonu farmert a 8-asbol es mindharom nagy volt, annyi kulonbseggel, hogy a szuk fazonu mar majdnem jo volt, de egy par kg hianyzik rolam, hogy igazan jol alljon. Logott a fenekemen es a combomon. A masik ketto konkretan lecsuszott.
A sima long nem eleg, mert az csak epp a bokamat takarja. Extra long kell.
Hivtam is az eladot, hogy hozzon nekem 6os extra longot, erre kedvesen ram mosolygott, hogy ilyen meret nincs. Talan nezzem meg neten, hatha rendelni lehet toluk, de o meg ilyennel nem talalkozott. Igaza volt. En sem lattam a honlapjukon. Nem eleg, hogy finnyas vagyok, de meg meret sincs ram. Fasa.
Asszem varok egy kicsit, ugyis hizni fogok, akkor mar jo lesz a 8-as. Egyebkent mar harom napja 30 dkg-mal tobb vagyok, mint a kezdo sulyom, ugyhogy alakulok, lesz meg ebbol tobb is.
Egyebkent meg ahogy nezegettem magam derektol lefele meztelenul a jol megvilagitott probafulkeben eros emelygesbe kezdtem. Ugy nezek ki, mintha mar ot kilot hiztam volna, ez egyre rosszabb. Torna ide, vagy oda, de en kezdek cseppfolyos allapotba kerulni, iszonyat hajhalmaz lett a combom, a derekam, a csipom, a fenekem, dupla olyan narancsboros vagyok, mint voltam.
Lehet, hogy ennel a terhessegnel nem hizni fogok, csak siman atmegyek lagy zseles formatumba, ebben meg az a rossz, hogy nehezebb lesz visszaepiteni az izmaimat es eltuntetni a zsirt, mint leadni 10 kg-ot.
Mas asszem nem tortent. Jah, de. Probaltam kerni ma idopontot a midwifehoz a jovohetre es kiderult, hogy nem lehet igy, csak a midwife adhat, akit holnap erhetek el telefonon. Nagyon remelem, hogy be tud majd irni a jovohetre, akkor nem maradok le a 20. heti uh-rol, ha nem ir be, akkor viszont szerintem csuszasban leszek.