Szép estét mindenkinek!
Nagyon szuperül megy minden.....segítség nélkül, aminek rettenetesen örülök,de egy kicsit sok
Olyan édesen sok
És akkor a szülésünk....
Kezdődtek a fájdalmaim olyan 10óra körül,de annyira összefüggéstelenül ,hogy azt hittem csak az időjárás miatt van és ,hogy csak amolyan jóslók.....keményedések...
Aztán amikor elkezdett egyre és egyre durvábban erősödni a dolog akkor telefont ragadtam és felhívtam a szülésznőmet (szabin volt) és közölte ,hogy menjünk be a kórházba még akkor is ha vaklárma,mert ha mégsem az akkor problémánk is lehet belőle!
Na ekkor el is indultunk,de tudtam ,hogy mi már 2in1 nem jövünk haza
Ahogy beértünk a kórházba már fogadtak is és beinvitáltak a vizsgálóba.
Nem a dokim vizsgált , hanem egy fiatal ügyletes doki.
Közölte,hogy a gyerek feje annyira elvan fordulva a bal csípőm felé,hogy kissé emiatt ő aggódik.
Ezzel le is zárta a témát és beinvitált a vajúdóba.
Aztán olyan 30percre rá megérkezett a szülésznőm.....majd a dokim.
Megvizsgáltak és elfolyatták a magzatvizet.
Na ekkor rettenetesen beindultak a fájások ,de rendszertelenül...tehát nem volt olyan ,hogy 20perc vagy 2 perc.
Volt 2perc, 3, perc....aztán 5perc szünet.
Ez így ment egészen este 7ig, majd átmentünk a vajúdóból a szülőszobába.
Nemsokkal utána annyira beindult a fájás,hogy már nyomnom kellett és akkor jött is a doki.
Közölte ,hogy a gyerek feje még mindig nem jó helyen van és ,hogy kapok EDA-t hátha egy kicsit jobban elkezdek tágulni és ettől megtalálja a gyermek a helyes irányt.
Na,de sajnos ez nem így történt.......leállították az EDA-t és akkor azt hittem kikattanok a fájdalom miatt!
Rettenet volt ,mert a gyerek elindult ,de nem abba az irányba amelyikbe kellett volna!!!!
És ekkor elkezdtek körülöttünk rohanni és készítették elő a műtőt
Kezdték megint adni az EDA-t ,de a doki mondta a műtőbe,hogy vágnia kell nem tud várni....és meg is tette!
Kb egy természetes szüléssel ért fel a dolog ,mert ha nem is teljesen ,de éreztem ám a dolgokat.....alig bírtam ki...azt hittem ott halok meg!
Na,de aztán amikor meghallottam a lányom hangját és mikor megláttam......hihetetlen borzalmasan jó érzés volt!
EDA a varrásra megérkezett és azt már hála égnek nem éreztem ,de ekkor elkezdtem hányni mint a lakodalmas
és közbe aludtam el.
Mire felvittek az intenzívre addigra már alig voltam magamnál.
Mint kiderült ez attól lehetett ,hogy a doki nem tudott várni az EDA hatására és az anesztes meg nyomatta belém folyamatosan és kicsit sokat kaptam!!!
Reggel felébredtem ,de mivel nem vagyok egy puding
ezért felkeltem és mentem is mosakodni stb.....
A rosszullét az nem szűnt meg és kaptam is a sok infúziót,de a csak a hányás múlt el és jött helyette hasmenés.
1nappal tovább kellett maradnom az intenzíven ,mert még be is lázasodtam
Lányomat lehozták ,de csak 20percre
Aztán csütörtökön elengedtek ,de a vicc az egészbe ,hogy nem a hasmenésemmel foglalkoztak hanem a kálium szintemmel!
Tudom,hogy ez a hasmenés miatt van,hogy kiürült a szervezetemből,de könyörgöm....ha megszűnik a hasmenés akkor a káliumom is rendeződött volna!
Na mind1, elengedtek ,de a hasmenésem még mai napig gyötör.
Krumplizok, banánozok és mindenféle természetes dologok kipróbálok ami segíthet!
Külön szobába voltunk a lányommal és tegnap haza is érkeztünk!
Tejem rengeteg van és fejem is folyamatosan!
Ma esti súlya Rékámnak 3910 volt
Egy ciciből lefejek / alkalommal 90-100ml
Riska lettem
:D:D
Hétfőn megyek varratszedésre,de már alig várom
Ja még valami.
Nem adtak semmilyen receptet , nem mondták ,hogy mit kéne szednem és mit kéne magammal csinálnom!
Itthon rohantunk a patikába kérni starterpackot ,hogy a babának a köldökét kezelni tudjam legalább.
Minden reggel és este nekem kellett szólnom ,hogy jó lenne ha a kötést lecserélnék és a gyógyszereket és injekciókat beadnák nekem
Viszont a szülésznőmnek nagyon hálás vagyok és sokat köszönhetek neki!
Nagyon nem bántam meg ,hogy fogadtam és ,hogy Őt!
Név szerint Éberling Katának köszönhetem és a férjemnek természetesen ,hogy épp ésszel és sok erővel sikerült a szülésemet,de főleg a végét kibírnom!!!!
Azt hiszem nem ez lesz az a hely ahol a második gyerekemet a világra fogom hozni!!!
Holnap teszek fel képet
Kata
Kérlek írd át a szülésítési súlyát a lányomnak 3350-ról 3800-ra!
Köszönöm!