Új privát üzeneted érkezett!

Kreiszi utólag boldog évfordulót!!!

Bogi szerintem is tök ügyesen csinálod az etetést! Nincs is szükséged a védőnőre, magadtól ráérzel :wink:

Jobbulást Bogyinak és Hannának!

Másik kicsi Hannával mi lehet, valaki tud róluk? :roll:

Millye ez a virág mesés, irigy irigy :P

Nila kösz megvagyunk, mivel mörfi is olvas minket nem írom hogy Olikám kicsi életem az utóbbi pár éjjel csak egyszer ébredt :shock: (anya persze nem aludt mert mindig van valami...vagy Zéti csinál bulit, vagy álmatlanság...de valami mindig)

Andus filózok én is mi a fenét kéne kitalálni. Zétinek volt valami amit fecskendővel adtam oda, nem emlékszek mi, de azzal a pofijába fecskendeztem oldalra és onnan nem tudta kiköpni, kénytelen volt nyelni. Kitartás neked, sok-sok türelmet kívánok a szoktatáshoz!

Képek gyönyörűségesek egytől egyig!!!
Nyaralóknak jó pihenést akik még mennek!

Hát itt nálunk valami csoda folytán épp mindenki alszik és két lehetőségem van, vagy lefordulok a székről, vagy felmegyek és lefekszek önszántamból. Az utóbbit választom :wink:

És köszönjük szépen a féléves köszöntéseket!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


millye:remélem Marci is jól alszik ma-gondolom Julcsi is örülne neki-de Bazsi az biztos! :D :D :D mondjuk már felkelt,de legalább át tudtam takarítani a konyhaszekrényeket és a pultot amíg bubukált! férjed nagyon aranyos,és miért is ne szeretne még 13év után is?
azért gondolom a fiam még alszik ma egyet úgy 4körül!esik az eső,ki sem tudunk menni sétálni :cry: pedig boltba is kéne menni...de majd holnap,vagy,ha ap hazajött akkor elugrok!
most megyek rendbevágom a ruhásszekrényünket,viszem Bazsit segítségnek!
van még egy kis időm,mert a fiam alkot a pelusba....ezért teszek pár képet:

Kép nővérek kisfia,Leon állandóan az ölében akarta tartani Bazsit és nagyon élvezte Kép Patrik uncsitesóval Kép Martin uncsitesóval Kép szeretik egymást Kép egy év a különbség...édespofik Kép jókedvükben a Balázsok Kép rosszcsontmanó akcióban

Kép
nilabali
 
 


Áááá, Julcsi, bocs már, én meg pont most humorizáltam Bogyeszed köhögésén. De én arra a jópofa szórakozásra gondoltam, nem tudtam, hogy betegecske...

Jaj, és én is csókoltatom az összes félévest!

Nila:
mi az a cucc, amit olyan lelkesen eszik Bazsi? Még mondtad is, hogy veszel a Rossmannban egy adagot...
Csak arra emlékszem, hogy nem most terem. (Sütőtök? :? )

Ma nyomtuk a répát... Hát ez tök fini.... Mondjuk nem sok csúszott le, de én adok még ma egyszer neki. Valami borzalom van, és egész nap éhes. Folyamatosan... Már furán nézegetek rá... Hmmm... Ha így haladunk, ő lesz az első topikbaba, aki eléri a 10 kilót! :lol: (Vagy Boti már elérte??)

ladmon
 
 

 
 

Bazsi édespofa, mint mindig.... És én is úgy sajnálom, hogy nem láttam "motorozni", pedig szegényke annyira ment volna... De majd videózz, mert biztos nagyon ügyike! :D

ladmon
 
 


Marci nem annyira alszik jól ma.... :? Van még valaki, akinek egész nap nyíg a Kicsije? Jaj, ma nagyon nehéz. :( Enni sem akar, alvásból felriadt délelőtt, alig aludt, és csak nyüszög. És sajnos el is veszítettem picit a türelmem etetésnél, utána pedig jó kis lelkiismeretfurdalásom lett. Bocsánatot is kértem tőle, de biztos nem haragszik az én Fiam :) ... Vajon időjárás, fájhat a foga vagy mi a fene lehet???? :? :(

Utólag boldog házassági évfordulót, Kreiszi! Remélem jól telt. :)

Olyan jó, hogy jöttél, Magdi! Nagyon szép utat kívánok! Mancurka tündéri! Ülőspárga? :shock: Erről azért dobhatnál egy képet! :D Gratula!

Köszi a képeket Ladmon, és sajnálom, hogy így alakult, de Te érezhettél valamit, hogy ennyire féltél tőle... Sebaj, majd jövőre mentek erre-arra. Addigra Esztike is elég rugalmas lesz hozzá. :wink:
És nagyon jó volt megismerni Téged és Nilát!!!

Jasmin, tessék máskor csatlakozni! (Persze, nagy a szám, fogalmam sincs, hogy csinálnám. :? ) Témát találnánk, az biztos! :wink: Örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek a Lányok és mindig örülünk, ha jössz! Rakhatnál egy-két képet is róluk!

Oh, mit hallok! Oli ilyen alvóbajnok? Csakígytovább!!!! :D

Abencze, helló! Jobbulást a kicsi Lánynak! :D Remélem, mára már kutyabaja!

Nila, meggyes-csokis muffin, nagyon finom lett. 8) Jön a barátnőm, ujjé! :D

Millye, figyelmes férj, de miért ne szeretne, ha ilyen jó felesége van? 8)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jaj, Móni, ne viccelj! Nem tudhattad. :wink: Eddig viccelt vele, de most komoly. (No azért nem annyira, ma már alig hallom, tegnap volt rosszabb.)
Éhe gyerekre meg irigy mirigy. Nálukn nem lakik éhes gyerek. :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:kicsit én is pepipultam a déli kajánál.....nem akarom elhinni,hogy nem akar enni,pdig már nem két kaja közt adok neki kanálból,hanem kaja előtt...de megmakacsolja magát..tejpépből szerintem egy kanál ment le,de azért fél barackot beleraktam valahogy és utána még 140tápot!
meggyes-csokis muffin..hmmmm,de fini lehet!
sajnálom,hogy Marci nyűglődik,de ő megérzi a frontokat,nem?enyém alszik ilyenkor sokat.....
ladmon:igen sütőtököt tolja Bazsi s 179ft a rosssmanban most,én már betankoltam!oyan szépet tojik tőle a gyerek,hogy csak na
Esztikének jó étvágyat,használd ki még kajás kedvében van!
kár,hogy nem lehet mindennap sütőtököt adni a gyereknek....

Kép
nilabali
 
 


Nila, Bazsáról kérjük a videót! :) A képeken cuki-muki. És tök jó, hogy ilyen jó a viszony köztetek a tesóddal... :)

Megyek, legyen valami hasznom is.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


okés,igyekszem majd videózni,de ma sok a dolgom és Bazsi is sokat aludt,szerintem nemsoká megint megy alukálni...
kisütött a nap!ennek örömére Bazsaládé veszettül próbálja elkapni az árnyékát :lol: nagyon édi!

megyünk kajálni..kiváncsi leszek,hogy lesz-e megint hiszti!

Kép
nilabali
 
 


nem akarok zavarni meg pofatlankodni, de hatha tudtok valakit aki keres kislany dolgokat, en meg eladok ezt azt, barkinek tovabb adhatjatok ezt az oldalt ami folyamatosan fog bovulni ma kezdtem meg csak feltolteni a dolgokat, koszonom !

http://eladokeztazt.blogspot.com/
tavasziszel
 
 


Zetibebi remélem tudtál pihenni! :D Örülök, hogy Oli jól alszik este is!

Nilabali na mi is túl vagyunk a napi 3 alváson... nagyon jó, hogy Bazsi is ilyen jól aludt mert meg tudtad csinálni a házimunkát! Végül mit főztél? :roll: képek nagyon jók! :D Lesz még gondod Bazsival mert helyes kissrác! :D

Ladmon nagyon jó az Avatarod! :D Répát te főzöd neki vagy üvegeset adtál neki? :roll:

Julcsi-79 Lehet, hogy a fogzás miatt nyűgös Marcibogyesz.... a fiam ínye beduzzadt ma reggelre úgyhogy adtam neki Chamomillát

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Dina, örülök, hogy jöttél, Csenge nagyon édes! :D

Talis képek szuperek! :lol:

Marcinak, és Hannának jobbulást kívánunk! ++++++++++++++++

Millye, életem eddigi legnehezebb délutánján vagyok túl! Nagyon nehéz volt beszélgetni a Jutka anyukájával, nem tudtam mit mondani! Részletesen elmesélte, hogy történt! Szörnyű! :cry: :cry: :cry: Hazajöttem itthon jól kibőgtem magamat! :cry:
Nagyon szép virágot kaptál a férjedtől! :D

Bazsalikom továbbra is nagyon huncut a képeken! :D

Na megyek, Apa még akar valamit nézni a neten! Jó éjszakát Mindenkinek! Holnap nem leszek anyósomhoz megyünk, Apa meg dolgozik! :(
zsu83
 
 


Zsu, kemény lehetett a délután... :(

Millye, Olival akkorát horpasztottunk délután mint még soha :D Zéti nagyot aludt, Olit magam mellé vettem a nagyágyra és összebújtunk, marharég volt ilyen. Viszont veszélyes mert minél többet pihizek annál inkább kijön rajtam a hat hónapnyi nemalvás :?

Zéti röhögcsél álmában :shock: :lol: úgy bírom, Oli is csinált már ilyet :D

Holnap egygyerekes anyuka leszek, Zéti megy anyósozni, egész nap takarítani fogok mert vasárnap jön egy régi barim :D Khm, khm, Kecsóról jön :wink: Egyébként Ladmon sanszos hogy ismeritek őket mert a párja repülőszerelő :wink:

Ha nem dőlök ki pár percen belül akkor rakok fürcsis képeket, először fürödtek együtt a kölkök (gyűjtőnéven ZOli :lol: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


sziasztok!
Maratoni 7nek vége :) Volt vlem 7 gyerek keményen ittalvással, meg minden...hát...nem volt könnyű, de jó is volt..ezek után az ember megtanulja értékelni, hogy csak 3 gyerek van a háznál maradandóan :lol:
Indult hétfőn, jött 3 gyerek, 2 tesó, meg egy Ági keresztszüleitől, 2 lány, akik most nemmek majd elsőbe, és egy fiú, aki már 3.ba mehgy, szóval nagyok...aztán jött Andris itteni barátja(ő nem alvásra, csak nappali megőrzésre), aki egyidős a fiammal...iszonyat heélyesek voltak, tök jól elfoglalták egymást egész nap, Vinci élvezte a sok gyereket, ominózus pont a kaják lezavarása volt minden napban...mire kiosztottam a levest az utsónak, az első már kérte a köv. tányérral :) legalább ízlett nekik minden :)
főzni éjjel főztem...Vinci minden délelőtt aludt másfél órát, és ebéd után is szunyált...vagyis rettentően jól kiszámítható lett :)
A buli csüt. estig tartott, csüt. ön még egy fiút kaptam...akkor már elgondolkodtam, hogy kiteszem a gyerkemegőrző táblát, és pénzt szedek... ovit is nyithatnék, bár épp sulisokkal volt telea lakás .

nah, a lényg, hogy csütörtökre Vinci első fogacskája nagy szenvedések árán, hatalmas nyáladzások és harapások közepette áttört! Juhéééé! nah már be is durrant a köv., ami szerintem 2 nap, és szintáén áttör. haladunk...
aztán fejlődésban ott tartunk, hogy magától megül 3-4 percig is, és ugrál, meg mindenhová nyulkál, nem puffan, aztán egyszercsak...bummm... , továbbra is hason úszunk, de már ha ici picit segítek a lábainka lenyugodni a földön, egyből seggkiolás, rugózás, és mondhatnám kilövés, mer akkorát ugrik, hopgy simán átszeli a szobát (szöcskézünk)Vinci igen érdekesen közelíti a haladás dolgot :lol: éjjel alszimrendesen továbbra is, már 2 es tápi eszik, és este jóéjt milupásat, ficsi neki.
Ma megvolt első vonatos-metrós-villamosos túránk a mamáékhoz(egyedül 3 gyerkkel, babkocsival), nagyon jól sikerült, Vinci élvezte, nagyok nosztalgiáztak:) mam ennek örömére pindur unokába benyomott egy egész túrórudit(kérésemre legalább csoki nélkül), szóval züllünk.... még jó hogy a gulyáslevest nem tömte a gyerekbe.
kedvenc kaják: minden!főleg cukkini, és husis kaják, meg alma-banán püré....ettünk karalábét, nem volt bajunk semmi,és csirkemájat is. megkostoltuk a hohesC vegyesgyümi itókát higítva, bejött....nagyosodunk....

olvasni nem nagyon tudtam vissza, nagyon kimaradtam mostanság...ha valaki esteleg írna egy összefoglalót :o
hiányoztatok ám, holnap remélem lesz kis időm, és leülök olvasgatni, de ma már hulla vagyok...
Jó éjt neketk, szép 7végét!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok
Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a szorítást és az ötleteket.
Zsancy, kerestem a patikában ilyen cumit, nem volt, de rendeltek, a jövő hét elején remélhetőleg lesz, de megnézem még másik patikában is. Nem haragszom, amti a tejcsiről írtál, sajnos tudom, hogy sokszor van így, eddig volt, aztán szépen elmegy a tej... Szávát 13 hónapos koráig szoptattam, de ha jól emlékszem úgy 7-8 hós korától már csak reggel és este volt tejem.

Zéti hiába kapja be a cumisüveget, nem tud inni belőle, próbáltuk már 4 féle cumival is. Az Aventnek van az a puha csőrös tanulószettje, azt is megvettem, néha-néha beleszív, de ennyi.
Igazából azt veszem észre, hogy nem is kell neki a tea meg a gyümilé, nem érdekli, pedig azt is már mindenfélét kipróbáltuk.

Most az van, hogy felkeltem hajnal 4-kor cicizni, aztán 8-kor megeszi a másik cicit is. 11 körül ha van cici, akkor szopik, ha nincs, akkor tejpépet kap. Délután cici, ha tejépet evett, ha cicit, akkor pép és vacsira kap Sinlacot, aztán fürcsi és utána szopi.
Ma megevett a tejpépből 80-at, a sinlacból csak 60-at, de utána másfél óra múlva szopizott 100-at.

Már kezdek megnyugodni, mert nagyon jó a kedve, energikus, beszélget sokat, próbál mászni. A pépekkel együtt talán megvan a napi 5-600 közti kaja, és úgy tűnik, hogy neki ez elég is, valószínüleg jól hasznosítja, mert soha nem sír, hogy éhes, ha 80-at szopizik, azzal is tök jól elvan, nem kér mást. Nem egy nagy evő, úgy látszik. Pedig örülnék, ha örömmel enne.

Anyatejes megoldás sem jön szóba, hogy mástól szerezzek, mert a saját lefejt tejcsimet sem fogadja el kívülről, csak cicizni akar.

A féleves babóknak boldog feledik szülinapot, a hófordulósaknak is boldogot. A képek szuperek, sajnálom, hogy nem tudtunk menni, az Ikea tőlünk csak 10 percre van, ideális találkahely lett volna nekem is.
A többi kép is szuper, édesek a babók!!!
Zsu, sajnálom az ismerősödet.

Bocsi,hogy másra nem reagálok, megyek pihenni. Jó éjt!!

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


egy pár kép : ELŐRE IS ELNÉZÉST, D ESOK LESZ... de hát olyan édesek :) nem tudtam válogatni jobban....

Vinci játszik:
Kép
bötrönben:Kép
az ittalvós banda:
Kép
fiúk társasoznak:
Kép
Lányok társasoznak:Kép
hableányok:Kép
csajok a járókában:
Képés Vinci döbbenten nézi:
Kép
GOFRIPARTY:Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Kép elvetemült vigyor
Kép megy a meló ezerrel
Kép hirtelen felpillantós
Kép vigyorgós
Kép Zétihajevős
Kép ez már a vége felé fáradtan, a cicit figyeljétek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zetibebi 2009.08.15 08:37-kor.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Hú Verus nem semmi a csapat :D Hogy a fenébe bírod...éjjel főzni :shock: ügyi vagy!!

Azt az ülőkét amiben Oli van ajánlom nektek, nagyon hasznos, Oli még nem ül stabilan de ebben ha kipárnázom törcsikkel akkor tud ülve játszani. Zétié volt, nagyon szerette.

Kérdés: láttam a brendon-katalógusban olyan cumisüveget, aminek a cucli helyén kanál van és főzeléket lehet vele adagolni a gyerek szájába. Mikor megláttam hangosan felröhögtem :D viszont gondolkodóba ejtett hogy talán nem is hülyeség, kevesebbet kéne takarítani. Mit gondoltok :?:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu83 biztos nem lehetett könnyű és nem lettem vlna a helyedben... de gondolom anyukád megtörte a csendet helyetted és talán jó ha el tudta mondani (ki tudta beszélni) az anyuka a bánatát legalább egy kicsit.... :roll: Jó ha elmenetek ma anyósozni.... legalább nem otthon ülsz :D

Zetibebi jól tettétek hogy aludtatok! Legalább egy kicsit pihengettél! A fürcsis képek nagyon jók! Helyesek a kissrácok ahogy együtt pancsiznak! :D Az adagolós kanál jól hangzik... talán ha a fiatalember elkezd végre mást is enni a cicin kívűl normálisan akkor bevetem... most nem részletezem, hogy mit művelt a gyümölccsel tegnap...

Lkverus na akkor a héten nem unatkoztál a gyereksereg miatt... a lányom is hozza a barátnőit és van ittalvós meg elmegyünk bulizni meg minden... na addig örülj amíg "csak" ott alszanak... majd amikor elmennek bulizni és este jönnek haza... te meg izgulsz.... :roll: A képek fantasztikusak! Vinci, hogy nézi a lányokat, hogy mit keresnek a járókában :shock: :D

Andus70 örülök, hogy alakulgat az evés! Inni nem szokott? Tudom, hogy örülsz ha legalább valamennyit eszik d ha próbálod itatni mit adsz neki? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye köszi :)
Eszembe jutott valami, szerinted lenne még értelme, ha megcsinálnám Zétivel azt a homeós kúrát amit te ajánlottál még a legelején a csomókra? :roll: Mert arra gondoltam, hogy tulajdonképpen ugyanott vagyunk a csomókkal, mint februárban, azóta nem változott a méretük, kezelést nem kap rá semmit, jelenleg laevolacon és cebion pluszon kívül semmit nem szed. Úgyhogy végülis miért ne próbálhatnám meg...egyébként nagyon bosszant, hogy akkor tavasszal a homeós doki kúráját választottam és nem a tiédet, csak akkor úgy voltam vele, hogy elviszem orvoshoz hogy lássa, és ha ott vagyunk akkor szót fogadok és megcsinálom a kúráját. De azt a kúrát benéztük :? Szóval szerinted érdemes lenne belekezdeni a tiédbe? Végülis miért ne...

Zümis Zsó hogy van? Gyenge még? Írtad, hogy hisztis, ne is mondd, mostanában hogy Zéti ilyen kis beteges volt eléggé el lett kapatva, főleg amíg a kórházban volt, minden nyikkra ugrottam neki, és a jót könnyű megszokni :? Most azon vagyok hogy foozatosan leszokassam arról hogy a rabszolgája vagyok. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jaj azt lefelejtettem, hogy azért akarom a csomókat visszakicsinyíteni mert oké, hogy nem okoz semmi tünetet, viszont van egy olyan elméletem, hogy azért nem eszik mert ott van az a rengeteg csomó az álla alatt és nyomhatja neki a gégét meg a nyelőcsövét meg ezeket. Tök durva mert kívülről csak két csomója látszik, de azon kívül még van több, mint tíz aminek az átmérője mind egy centi körül van, és mivel ezek nem kívülre nyomulnak nyilván befelé, így logikus hogy nyomhatja ott neki a nyakában a dolgokat. :? Még ezt az elméletet a szuperdokinak nem mondtam de a jövő héten megyünk a bölcsis kartonnal és megemlítem. Na neki például simán elmondanám hogy homeós kúrát csinálok Zétivel, a régi dokinak nem mondtam el azt sem hogy homeós orvosnál jártunk...meg még egy-két másik gyerekorvosnál. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi szerintem érdemes lenne ha bevállalod... esetleg immunerősítéssel kellene kezdeni.. de szerintem előtte mindenképpen beszélned kellene a csodadokiddal, hogy neki mi erről a véleménye. Azon meg kár dilemmáznod, hogy mi lett volna ha az én kúrámat csinálod végig mert a mai napig lelkiismeret furdalásom lenne ha az én bogyóimtól jött volna ki Zének a csomója... soha nem lehet tudni, hogy mit váltott volna belőle ki... a homeodoki is jót akart csak balul jött össze... :roll: Szólal mivel amúgy is mész a szuperdokihoz említsd meg neki, hogy mit szól hozzá... aztán esetleg el lehet kezdeni, ha ő sincs ellene... de megmondom őszintén, hogy már előre parázok... mert nálatok a homeós bogyók nem úgy hatnak vagy nem is tudom ... illetve mint már írtad a komlex készítmények beváltak csak a mono nem... esetleg utánanézek, hogy van-e komplex készítményben valami... (amúgy a lányomnak kiderült, hogy a tánc miatt térdfekélye van és erős gyógyszert kellene szednie rá 2 hónapig de nem vállalta... viszont találtam neki egy tök jó szert és most azt szedi... majd beszámolok róla, hogy mennyire hatott)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Hú, szegény lányod, drukkolok neki a homeóhoz!
A csomó nem nagyobbodott a homeós kúrától, semmilyen hatással nem volt Zétire, illetve mikor elkezdte nagyon-nagyon nyűgös volt a medorrhinumtól, fel is hívtam a homeós dokit hogy egyszerűen nem bírok a gyerekkel, mondta hogy ki kell várni hogy megszokja a bogyót, nincs mit tenni, ez ilyen mellékhatás-féle. Egy hét alatt szokta meg, addig olyan volt mint egy vadló. Viszont a csomókra nem volt hatással.
Gondolod, hogy kiszámíthatatlan a kúrád hatása? Esetleg romolhat is Zéti csomója?
Nem tudom hogy a dokink el tudja-e dönteni hogy merjük-e, szerintem nem ért a homeóhoz, de szerintem nem utasítaná el mint lehetőséget.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zetibebi köszi! Pár hét és kiderül, hogy használ e nálunk... :roll: Én úgy emlékeztem mert mintha írtad volna, hogy megnagyobbodott és még kijött mellé másik csomó is :shock: Hát annyira nem kiszámíthatatlan a kúra mert vagy segít vagy nem.... csak amikor egy homeopata orvos aki állítólag jó.... téved akkor én akinek erről még papírja sincs és olyan nagy tapasztalata sem mint a homeodokinak... :roll: :oops: bocsi, hogy itt negatívkodok.... csak Zéti picigyerek még és nem felnőtt... tudom nincs mellékhatása meg legfeljebb nem használ, de mégis.... szóval előtte beszélj a csodadokiddal, hogy mit szól hozzá aztán csináljunk Zétinek egy immunerősítést. Én szívesen segítek :D Egyébként a homeodoki mit mondott erre a dologra? nem akart mással próbálkozni? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


húderégvoltam... (most sírjak én is, hogy senki nem hiányol? :lol: najónem, boldogítalak titeket, ha kell, ha nem :lol:)

Bogi, jó az új avatarod :D
Ladmon, tied is :D

Nagyon boldog féléves szülinapot kívánok az elmúlt héten, és a hétvégén ünneplő babáinknak!!!

Zsuzsi, nem feledkeztem ám el a képküldésről, jövő héten átlövöm, ha elindítom majd a másik gépet, amin van.
voltatok már Dévényes tornán Lénával? Nem egészen értem én ezt az aszimmetrikus-dolgot, de ugye Esztikére is ráhúzták, hogy hipoton, pedig milyen szépen mozog!
Adrival a Madarászba megyünk szemészetre, kaptunk beutalót, kértünk időpontot, és bazi sokára, de kaptunk is, meg így ingyé is lesz.

Julcsi/Zsuzsi, nno jelentem én is már nagyjából túltettem magam az evés körüli takarításos-maszatolásos mizérián... most úgy eszünk, hogy Adri pelusban, meg az IKEÁban vásárolt tuti szkafanderben, én egy fürdőlepedővel leterítve, vagy nemsajnálom-ruhában... mondjuk etetőszékezünk, meg kanalazunk, de a kanalat Adri is segít a szájába tolni, és egész szépen nyammogja a barackot, meg az almát is. Csak azért egyelőre olyan sok hűhó semmiért feelingem van, mikor fél órát előkészülünk, fél órát nyammogunk azért, hogy 20-30 ml gyümipépet letoljon a pocakba, aztán fél órát takarítok... de lesz ez jobb még :D

D-vitamin befolyásolja a kutacs alakulását? hupsz, lehet akkor, azért nagy Adri kutacsa, mert néha megfeledkezünk a D-vitaminról? :oops:

Zsu, részvétem barátnőd miatt! :(

Hugic, de jó hallani rólatok :D édes Marci, és nagyon ügyes is!!! :)

Abencze, úgy örülök mindig, mikor jössz, remélem, Fruzsi már teljesen túl van a betegségen, és a család többi része egészséges maradt!
(mi is még csak múlt héten kezdtünk el kóstolgatni ám :))

Andrea, rólad is rég hallottunk! Édes Hannád :)

Jázmin, jó, hogy jöttél, és kicsit hallunk rólatok is, de valamit elfelejtettél: kéééépeeet!!! :wink:

Gjéti, juhhééééé :D éljen Görögország! :D Majd kérünk sok képet, meg élménybeszámolót, meg egy kis tengerparti napsütést :D

Andus, jaj szegényem, sajnálom, hogy így küzdötök! Amit legutóbb írtál, úgy tűnik, azért valamelyest rendeződik a helyzet - legalábbis már tud Zéti mást is enni, és te is kezdesz megnyugodni. Remélem, hogy szépen hízogat tovább, és marad vidám kisbaba, ezzel vidámmá téve anyukáját is!!!

Zümis, de örülök, hogy ilyen szupi dokinénit találtál! :D

Ladmon, jujjjjj sajnálom a nemalvós nyaralást...

Hel, kezet foghatunk, Adri is "segít" teregetni, meg főzni - lepakolja a hagymát meg a krumplit a polcról :lol:

Ja és Adri felmászik egyedül az első lépcsőfokra... (azért csak az elsőre, mert utána nem hagyom, hogy tovább kísérletezzen...)

Dina, szerintem jó, hogy egyáltalán benézel :D én pl örülök a Csenge-képeknek! :)

Éljenéljen Vinci foga!!! :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Andi, köszi a segítséget, mingyá írok privit én is, mert nem teljesen értem...

Stelly, ügyik vagytok az evéssel. Az elején én is totál feleslegesnek éreztem az egész mizériát, de gúvadós szemű szmájli vagyok minden nap, ahogy látom, Léna milyen ütemben növeli az elfogyasztott mennyiséget napról napra. Ma betermelt 170 tejes krumpli-répa pürét szopi után, és még egyszer szopizott is végül. Na ezért már érdemes kupit csinálni. Kérek szkafanderes-evős képet :wink:

Írnék még mást is, de asszem eljött a séta ideje.

Jövök még!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Millye megkérdezem mit gondol a szuperdokink, és meglátjuk, az immunerősítés tuti nem árt. :) Ezt a csomóméretet meg nagyon nehéz megfogalmazni, néha úgy látom sokkal nagyobb, máskor meg mintha kisebb lenne, ebben igazad van hogy egy másik is megnőtt idő közben, valóban akkortájt mikor a homeodokis dolog volt. Össze-vissza beszélek én is, nehéz körülírni ezt a csomó-dolgot.

Zsuzsi nagyon ügyesek vagytok az evéssel, felnézek a türelmedre és kitartásodra :)

Én is jövök majd még este, most nagytakarítok.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


na, megvolt a séta, gyors szopi, aztán még egy kis alvás most, remélem, nem 8-ig tervezi...

Vera, köszönöm, kedves vagy, de annyira nincs mire felnézned, mivel Léna még nem érte el a szükséges kritériumokat az igény szerinti hozzátápláláshoz, most úgy eszünk, mint bárki, ölemben ül, és kanállal adom neki, ő is fogja a kanalat.
De jó, nektek tündérek ülnek még a kádatokban is?

Ma nagybevásárlás volt a biopiacról, és befőzés, meg porciózás, meg fagyasztás egész nap, felkészülök mindenre, mert úgy látszik, a lányom egy ZABAGÉP!

Mancúrka isteni pillái magukkal ragadóak, foglyul estem örökre... Jó nyaralást!

Bazsa csoda édi...
Szépséges Leon is!

Verus, éljen Vinyó fogacska, és hogy ilyen tutin lezavartad a vendégséget!

Julcsi, ne ostorozd magad, ha elfogy néha a türelmed. Még akkor se, ha esetleg igazságtalan is voltál. Ez mindenkivel előfordul! Az anya is emberből van!!!!

Andus, de örülök, hogy rendeződni látszik a helyzet. Végül milyen módszerrel tudod etetni?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zetibebi akkor irány a szuperdoki és utána konzultáljunk :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Stelly Drága, nekem hiányoztál, ahogy Erika, Zsufi és Hajni is!!! Bújjatok elő, Csajok! :wink:

Eddig asszem háromszor vesztettem el a türelmemet, Zsuzsi, mióta megszületett Marci. (Kétszer két nagyon nehéz éjjelen, és most evés közben) De mindannyiszor lelkifurdalásom volt... :(
Zabagépnek örülök!!! :D

Huhh, Adrika már lépcsőt mászik? :shock:

Andris fogacskája?

Evés alakulóban nálunk, viszont tegnap és ma sok nyíüszítés volt nagyon.... Alsó két első kifelé dudorodik, ennek tulajdonítom. :( Reméelm holnap jobb lesz!
(Ja, csajok, ha valakinek ez számít, Tesóm dentinoxot nem ajánlja, mert lidokain van benne... :( Helyette dologélt inkább.)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Vinyó egyre kis ducibb. :lol: De jól áll neki! :wink:

Zéti, a tündérek tényleg cukik a kádban, és naogyn drukkolok, hogy a csomós mizérián lassan túllegyetek végre...

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ez nagyon jó:

"Az apaságra való felkészülésként először menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy nyugodtan szolgálja ki magát. Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át. Menj haza, vedd elő az újságot és most utoljára olvasd el.Mielőtt vállalkoznál a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászosodását. Adj nekik taná- csokat. Ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ. Ahhoz, hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4- 6 kilós nedves csomaggal. Tíz órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni. Kettőkor is kelj fel, és sétálj megint a csomaggal fél órát. Állítsd be 3-ra az órát. Háromkor kelj fel és énekelj a sötétben halkan 4 óráig. Állítsd be az órát 5 órára. Kelj fel és csinálj reggelit! Csináld ezt egy éven át és közben nézz ki boldognak! Képes vagy elviselni a rendetlenséget? Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyásba és húzd végig a frissen festett falon. A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik? A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Végy egy polipot és egy hálós szatyrot. Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: egész reggel. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát, majd menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza, menj ki, gyere vissza! Menj le az utcára. Sétálj egészen lassan 5 percig. Vizsgálj meg minden cigarettacsikket, rágógumit, használt papír zsebkendőt és döglött bogarat útközben. Közben ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered. Vájd ki egy dinnye belsejét és csinálj rá egy kis lyukat. Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Próbálj meg egy tányér spenótot a lengő dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülőgép. Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy. A maradékot öntsd magadra és a padlóra. Most már alkalmas vagy egy gyerek nevelésére!"

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Oké, Millye :)

Julcsi, a nyirokcsomós dolog igazából véget ért a hematológus szerint, azt mondta nem kell kezelni, vagy elmúlik magától vagy így marad. Viszont én "nem szeretem" hogy ott vannak azok a csomók, ezért gondoltam hátha Millye homeós kúrája visszahúzná a csomókat. Szerintem a duzzadt csomónak köze van Zéti étvágyához és néha a hangulatához is.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Julcsi-79 egyenlőre semmi... :shock: csak duzzadt az ínye... arra Chamomillát adok és kopp kopp kopp használ :D lehet ő is későn fogzik majd mint a nővére... :D Sajnálom a nyűgösséget! Remélem azért éjszak foga aludni a fiad... :roll:

Zetibebi nagyon jó kis dolgot írtál az apaságra való felkészülésre :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Most olvastam vissza 6 oldalt.
Nagyon szupik a talis képek, most már én is szeretnék Mesivel eljutni egy ilyen talira, csak mindig pont akkor jövök a fórumra, amikor már lekések róla:(

Andus:
Nálunk a szoptatás úgy alakult, hogy három és fél hónapos koráig szopizott, aztán egyszer csak ordított. Bármit tettem nem akarta a cicit, és bőgve fejtem le a tejet és adtam oda neki cumisüvegből. Annyira ordított, hogy potyogtak a könnyei...meg az enyémek is...aztán két hónapig fejtem, de a hajanli és a reggeli szoptatást még elfogadta. Viszont onnantól kezdve tápszert is kap. Én őszintén nagyon szomorú voltam, de el kellett fogadnom. Ittam laktoherb teát, de ami igazán bejött, az a gyógyszertárba kapható milupa milusan szoptatós teagranulátum. Abból nagyon sokat ittam és volt tej bőven. Aztán kb. 1 hete végleg abbamaradt a szoptatás, viszont nincs ordítás, kiegyensúlyozottabb és bár nekem nehéz volt elfogadni, de én is megnyugodtam. Aztán sok ismerőssel beszéltem azóta, és sokaktól hallottam már ilyet, inkább lányoknál fordul elő a hiszti szoptatás miatt. Azért nyugi, mert a babó biztos megérzi ha idegeskedsz, de akkor sem lesz baj, ha már nem akar szopizni. Én egy hónapig éreztem lelkiismeretfurdalást, ja és én végig bimbóvédővel szoptattam és az utolsó két hónapban már úgy, hogy előtte megdolgoztam mellszívóval, hogy egyből jöjjön. Most még fejem, de már csak 20-30 ml jön le 3 naponként.

Mi még napi kb. 8x eszünk, reggel 4-kor 170 ml táp, 7:30 szintén 170 ml táp, aztán barack+táp fél 10 körül. délben táp, majd hosszú alvás, aztán kb 80 ml répa-krumpli főzi+táp fél 3-kor, 5-kor táp, 7-kor fürcsi, aztán kb.120 ml táp. Sokszor úgy érzem inkább mindig a táp kellene neki...de azért a gyümit és a főziket is szereti:) jÓkat morog közben:)

Lányok! ma a kisasszony hasra fordult a kiságyban először, magától és beszorult, rakok fel képet:):):)Üdv.Andabella Kép Hasra fordultam Kép Anyával

Üdv.Andabella

Kép
Kép
andabella
 
 


zetibebi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: még apa is dőlt a röhögéstől :)
pont ma ettünk spenótot :):):)

Vinnyó tényleg egyre ducibb, de annyit eszik hogy iszonyat...már azon vagyok, hogy normális ez? hogy fogjam vissza...na meg a kakihurkák mérete! hát nem tom! nagyonnagy! végülis majd lemozogja.....meg inkább izom az egész gyerek, nem löttyedt háj,és hát így helyes, nagy gombócként :)

D vitamin nálunk is igencsak sokszor felejtődik :oops: remélem nem lesz ebből baja....azért 3 naponta kapja nagyjából, és akkor 2 csepp is becsurran :) kutacs van, de kezdettől nem nagy.

chamomilla nálunk bevált, Vinci kapja folyamatosan, nem is olyan nyügi, csak ajánlani tudom! Jobb mint a fogzásra kapható gélek! amúgy én elalvásra is inkább panadolt kenek neki, mint dentinoxot!Vincit zavarja a zsibbadás...már nagyon fehér, és duzzadt a fogacska meletti rész is. majd csinálok fényképet, ha engedi..egyenlőre nem sikerült :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Annabella! Annyira helyesek vagytok!!!!! Emese egy kis tündér :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Stelly, Adri eszméletlen ügyes mozgásban :shock: :D Rendesen előre vagytok, lépcsőzik fél évesen :D Csúcs a csajszi :D

Zsuzsi akármit mondasz hogy szerited nem nagy szám amiket Lénával csinálsz szerintem akkor is az, én nem tudnám ezeket elérni, inkább pelust húzok és magam lapátolom a kaját hogy kevesebb menjen mellé :oops: :) és csak irigykedek hogy milyen ügyik vagytok :)

Millye ezt nem én írtam, neten találtam, apával volt egy kis beszélgetésünk az apaságról és rá akartam keresni neten hátha találok valami "szakirodalom"-félét (tudom nem neten kéne :oops: ) na és akkor találtam ezt. :)

Julcsi, Verus a dentinoxért én sem rajongok, még az első védőnőnk mondta hogy rácsoroghat a torkára és lezsibbaszthatja, na azóta nem kísérletezek vele. Meg mikor Zéti 1 hós volt felvágták a nyelvét és lidokain-sprét kapott érzéstelenítésnek, akkor mondta a doki az asszisztensnek hogy csak kicsit fújjon mert szapora szívverést okoz :shock: Persze a dentinox-zselét nyilván nehéz lenne túladagolni :) gondolom jókora mennyiség kéne belőle, de Znek szívzöreje van és ki tudja Olinak nincs-e, nem hiányzik hogy még rátegyek ha esetleg van. (ez csak olyan gyerekkori kinőhető szívzörej, nem vészes)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Most van egy pici idöm irni. :) Gyönyörüek es ügyesek a gyerköcök. Talis kepeket majdnemhogy megkönnyeztem, kicsit honvagyam van mar es ti is hianyoztok.

Zsu: nagyon sajnalom anyukad baratnöjet, reszvetem es sok eröt küldök a csaladnak innen messziröl.

Kreiszi: meg sok sok nagyon boldog hazassagi evfardulot nektek! Nekünk is mostansag van, apocat le is akarom venni valami szep nöcis oraval. :)

Nagyon jo lehetett a tali, remelem megismetlitek mikor mi is otthon leszünk.

Julcsi: köszi az Apfelbreies infokat, nekünk nagyon bejött, en is szeretem, nagyon fincsi :), es Efe is benyom belöle estenkent egy fel adagot. Bar ettöl meg ugyanugy ebred ejszakankent mert jon a fogacskaja. Emellett meg delben kap almat egy kis barackkal, ezt is öegszerette. Mindenki csodalja ahogy hammog. :) Ö tipikusan elsöre semmit nem hajlando a szajaba venni, de masnapra mar megszeret mindent. :D

Boldog Feleves Hofordulot a manoknak!

Gyerekecsket mostanaban teljesen a kisagy labreszehez kell tenni, mert almaban hipergyorsan kepes felfele kuszni, nappal ennek nyoma sincs :roll: . Meg mindig kohog, de csak ha nem tortenik semmi erdekes korulotte :(, aggodok folyamatosan, asszem elvisszük itt is egy dokihoz...
Imadja az aranyat es a bevasarloközpontokat... na szep kis gyerek... :D Ez biztos a török vervonal... :roll:

Es koncentraltan megkaptunk minden nagyszülöhülyeseget egy heten belül, amiket ti korabban irtatok. Volt itt ezerfele dolog szajbadugdosas, a csucs a csokiszajrakenes utani "en nem adtam neki, csak megkostoltattam vele" szoveg volt, hat az utan olyan jelenetet rendeztem, ami tenyleg nem jellemzo ram. :roll: Ezenkivul a gyerek folyamatosan "sapadt" es "feher", szoval kb. 50 rokont vilagositottam fel egyenkent törökül, hogy a gyerek az en börömet örökölte, de ennek ellenere sikerült az arcocskajat megegetniük, mert ha nem figyelek apos es anyos rogton a napra hurcolja.
Most este kremezem az arcat, nappal meg vıchı naptejezem, annak ellenere hogy kı se megy a lakasbol, mert valamelyik ablakbol mindig besüt a nap. :roll: Mindig kitalalnak valamit, pl a kutacsdolgot itt is olvastam, hogy tema volt, apos szerint mar be kellett volna nonıe... ja... :roll: na meg a jatekokrol is annyit hogy vettek sokat... 2-3 eves gyereknek valot... hm... kicsit el voltak tajolva...
Mostanra azert rendezodott a helyzet. Efe epp kezdi megunni a folyamatos tömeget a lakasban, ilyenkor elvonulok vele es megy a feltekenykedes, hogy mıert csak nekem nevet a gyerek... hat b.sszus... Jatszok vele, es persze olyaonkor kell kivenni a kezembol, mer akkor "majd veluk folytatja, nekik is nevet majd"... es persze jon a siras mily meglepo...

De annak ellenere, hogy sogornom is kavar ezerrel a pasija miatt, mer hol akarja hol nem, a csalad meg nem akarja... meg mindig a pozitivum van tobbsegben. Sokat pihizek es Efezek es neha csavarogni is eljutunk, mano nö mint a bolondgomba es nem kell egesz nap arra varnom mikor lesz 5 percem elmenni zuhanyozni, mert mindig van kire bizni a csemetet ha epp ugy akarom. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Andabella kár, hogy ilyen nehéz volt a szoptatás. Mesi csodaszép :)

Elif de jó hogy jöttél :D Zajlik az élet nálatok :D Az anyósodat össze kéne hozni az enyémmel, tuti egy perc alatt barátnők lennének :lol: Az ajándékozás, ruhavásárlás nálunk is hasonlóan megy, most anyósom vett Zétinek a bölcsibe alsógatyát mivel már nem pelusozik, 112-es méretet vett, Zéti 88 cm. :wink: Elteszem az ovira, úgyis kell majd :) Érezd jól magad, használd ki a segítséget! És kérnénk szépen utazós nyaralós Efés képeket!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Gyors bekukk.....

Julcsi és Nila..igen van amikor igen is elveszítjük a türelmünket én olyankor átadom az apjának bemegyek a fürdőbe tusolok 1t...és minden mehet tovább...

Elif jó ,hogy jelentkeztél...

Andabella nagyon szép Emese...édesek vagytok 1üt.

Zvera jóóó ez az apaságra felkészítő...

Julcsi nagy reményeket fűzök én is a dr nénihez..

Stelly igen is hiányoltalak csak nem írtam ki ..de várj csak...:lol: :lol:

LVerus neem semmi ennyi gyerekkel...húúú ügyi vagy....

Millye!
Kérdésem lenne ami nagyon foglalkoztat ....a dr nénink felírta nekem a kezemre a graphit-ot 15ch 1 hónapon keresztül és a rhus toxicodendron-t 15 ch val... a kérdés lényege ,hogy ezeknél a bogyóknál a 15 ch nem apasztja a tejet?????az csak az urtikára igaz? köszi...

Bocsi ha megint kihagytam vkit...

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Ikverus, nem semmi 7 gyerek! :shock: Te aztán pörögsz rendesen! :D Vincinek gratulálunk az első fogacskához! :lol:
Képek nagyon jók! :D

Andus, örülök, hogy már jobb a helyzet, csak így tovább! :wink: Nagyon ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zétivera, képek csúcsszuperek! :lol:

Millye, szerencsére Anyum meg tudott szólalni, de neki is nagyon nehéz volt! legközelebb vinnem kell Bencust is, Anyu barátnője a lelkemre kötötte hogy csak Bencével menjek!
Tegnapi nap szuper volt, reggel kivitt minket a férjem, Bencus nagyon élvezte a nyüzsit két sógornőm, és a nagyszülők, gondolhatod hogy körbe volt rajongva! Evett-ivott rendesen, és még alukált is délelőtt háromnegyed délután másfél órát! Voltunk kint a kertbe is, élvezte hogy kint mászhat a pléden! :lol: Én meg második gyerekkoromat éltem, egy jó nagyot hintáztam! :lol:
Mit művelt Andris a gyümivel? :)
Sajnálom Szandra térdét! :( Jobbulást Neki! Biztos fog hatni a bogyó! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eszter, igaz nem írtam, de én már hiányoltalak! :wink:

Gerendai Zsu, nagyon jó étvágya van Lénának! :shock: Ügyesek vagytok! :D

Julcsi, remélem hamar kibújik Marci fogacskája, és nem kínozza sokat! Megfogadom tesód tanácsát, és lecserélem a Dentinoxot, és se rajongtam érte a lidokain miatt! :?

Andabella, örülök, hogy megint jöttél! Nagyon szépek vagytok! :D

Elif, de jó hogy írtál! :D Zajlik az élet rendesen anyósodéknál! :D
zsu83
 
 


Szép vasárnapot mindenkinek!

Köszönjük Millye, jól vagyunk, egész jól is aludtunk. :) Ma jobb kedvű Marci, szerintem még nálunk is eltart egy ideig, amíg kibújik az a fogacska. Chamomillát ién is be fogom vetni.

Vinyónak gratula az első fogacskához!

Kaandi is nagyon rég volt ám... :(

Huhh, Elif, jó, hogy hallunk Rólad is. Te is hiányzol ám. :wink: Örülök, hogy Apfelbrei bejött, remélem, annyira legalább nem kell etetni éjszaka, ha fel is kell kelni. Az is könnyebbség.
Aztán kenegesd a kicsi Efét, nehogy megsüsse a nap! :roll:
Remélem van néha kis nyugolmatok is, én i észrevettem Marcin, hogy kell neki néha egy ksi egyeüdli játék, elvonulás, csak ezt sajnos elég nahéz megvalósítani nekünk is ANyáséknál.
Ja, és nálunk is minden mozgásforma a kiságyban és a fürdőkádban kezdődik, már ezerrel kúszunk, de ezt nappal, máshol nem mutatjuk meg... Sebaj, majd belejön. :wink:

Emese nagyon szépséges, és -véleményem szerint- nem kicsit hasonlít az Anyukájára. :) Örülök, hogy a gyógytornász segített.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja és Andus, örülök, hogy végre job kedvű hozzászólást olvashattunk Tőled! :) Csak így tovább, előre a jókedvvel! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zetibebi mindenesetre nekem tetszett még ha nem is te írtad :D megint gond van apával? :shock: Adok egy sodrófát, hogy megneveld :lol:

Elif de jó, hogy jöttél! :D Jobbulás Efének! Mikor jöttök haza? :roll:

Zümis A RHUS TOXICODENDRON-t én is írtam már neked a bőrödre. Nem befolyásolja a szedése a tejedet mert csak ha Urtica-t vagy Alfa Alfa-t vagy ricinust nem szabad a 15CH-ben szedni. Szóval nyugodtan szedheted! :D Hogy van a lányod? Mi volt a dokinőnél? :roll:

Zsu83 gondoltam, hogy Bencust hiányolni fogja anyukád barátnője... :roll: Örülök, hogy jól telt a tegnapi nap! :D Te pedig hintáztál? :shock: :D az tök jó! :D Én is szeretek hintázni! :D A fiam belenyúlt a gyümölcsöstálba és amit ért mindent összekent vele... pillanatok alatt történt az egész... :? szóval neki még jobban esik beletapicskolni... pedig olyan szépen eszegette már az almát... most meg pár kanálka és már csak a játék... :roll: Remélem a homeós bogyó tényleg hatni fog a térdére... tipikus sportoló illetve táncos betegség a térdének a betegsége... :roll:

Julcsi-79 örülök, hogy ma jobb napotok van! :D Nálunk úgy látszik a Chamomilla nagyon sok mindenre bevált... ennek örülök mert nem kell mást adnom neki. Én nem kenem semmivel az ínyét. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye!
Köszi ....akkor szedni fogom...
Csütörtökön voltunk de akkor "csak" a leleteket nézte meg...és rámért a fülére...Mukit mérték 7860g 69cm.
Holnap reggel megyünk vissza a László kh-ba kontroll laborra ...reméljük ,hogy megjött a többi eredmény is ....és kiderül mi is volt a baja.Nagyon szépen vissza húzódott talán borsónyi lehet neki a csomója ...antibiotikum megy még...3ik üveget kezdtem meg neki...Csütörtökön jártam felétek..de nem mertem szólni ...kitudja fertőz-e még Zsó!Jelképesen integettem...lányomnak tetszik a hely...körül kéne néznem telek ügyben ,meg suli,ovi...hááátha...na meg persze ,hogy mit enged ott az önkormányzat építeni...


Muki "nagyon "rosszul aludt éjjel...sírdogált ...aztán kimehetett az álom a szeméből mert nekiállt játszadozni...pörgött-forgott négykézlábra állt és hintázott...még cicivel sem tudtam elcsábítani ...Bezzeg most húzza a lóbőrt ...

Ma apával összerúgtam kicsit a port...persze bőgtem megint(állítólag csak hisztizek)...
milyen jelek vannak ha van valakije?

Kép
zümis
 
 


Zümis hűűűűűű de jó súlyban van Muki :shock: a végén még utolértek minket :D szólhattál volna, hogy erre jártok... :? sétáltunk volna egyet... :? de jó lenne ha itt vennétek házat :D na majd körülnézek! Mennyiért? suli ovi szuper :D kérdezz! :D sajnálom a rossz alvást! Nem adtál neki Chamomillát? :roll: Csak nem "azért" rúgtátok össze a port? :roll:
Azt kérdezted, hogy Milyen jelek vannak ha van valakije?

1) Az egyik leggyakoribb jel az, amikor a félrelépő fél sokkal kedvesebb, figyelmesebb a másikkal. Ennek oka az, hogy a megpróbálja ellensúlyozni a lelkiismeret-furdalását. Ez azonban a félrelépés kezdeti időszakában jellemző csak. Ahogy komolyabbá válik az új viszony, úgy csökken a másik felé tanúsított érdeklődés. Ez a kedvesség tehát csak a félrelépés után közvetlenül tapasztalható a legtöbbször.

2) Ha a veszekedések során, de még békeidőben is az egyik fél nagyon gyakran utal arra, hogy mi lenne, ha véget érne a kapcsolatot, akkor megint csak szóba jöhet az, hogy “megcsalnak”.

3) Amikor valaki hűtlen a társához, akkor elkezd egyfajta csendes távolságot megtartani. Azt lehet észrevenni, hogy gyakorlatilag nem beszélget a másikkal, keveset érdeklődik, zavart. Ilyenkor nagy valószínűséggel van valami, amit még nem mondott el.

4) A hűtlenségre utalhat az is, ha az egyik fél feltűnően sokkal kevesebb energiát tesz bele a kapcsolatba, mint korábban. Kevesebbet dicsér, nem bókol, nem vasalja ki azt, amit korábban.

5) Gyakori, hogy az egyik fél azzal vádolja meg a párját, amit ő elkövetett. „Te mindig mások után koslatsz!” Így ugyanis könnyű kisebbíteni a félrelépés súlyosságát.

6) Aki félrelép, gyakran semmilyen érdeklődést nem mutat a párkapcsolat jövőjét illetően. Gyakori, hogy a megcsaló fél korábban szívesen tervezgetett a párjával, de később inkább hanyagolja a jövőbe vetett tervek és álmok témáját.

7) A hűtlenségre utal az is, amikor a hűtlen társ indokolatlanul izgatott lesz, ha olyan kérdéseket tesznek fel neki, hogy: „Mikor érsz haza?” vagy „Mi dolgod lesz ma?” Ilyen kérdések esetén megijed, mert attól tart, hogy talán már a másik sejt valamit.

Fontos! A megcsalás jeleiből soha nem lehet biztosan semmire következtetni. A legtisztább az, ha mélyen beszélgetünk a párunkkal erről a kérdésről.

Ha lehet humorosra fogni a dolgot akkor a jelek, hogy van valakije:

1. Elsőre mindig eltéveszti a nevedet szex közben.

2. Kevesebb időt tölt otthon. Most is például már két hónapja nem láttad.

3. Ha megszólal otthon a férjed rádiótelefonja csukafejessel ugrik rá, és beszélgetés alatt csak kétszavas mondatokat búg, mint például, „Én is”... „Nekem is”.

4. Este, amikor a több órás kutyasétáltatásból megjön, a kutya azonnal belepisil a fikuszba, és odaszarik a lábtörlőre.

5. Elkezdi ugyanazt a kölnit használni mint te, és mindig sokkal több van rajta mint rajtad.

6. Újabban mindig a kabátzsebéből kerül elő az alsónadrágja.

7. Addig álldogál erősen behúzott hassal a tükör előtt, amíg el nem ájul.

8. Lecserélteti a hátán a szemölcsöt egy tetkóra.

9. Rúzsos a slicce.

10. Vacsora közben hosszasan nézegeti a kenyérszeletelő kést, majd megjegyzi, hogy „Ezt is meg kellene már élezni.”

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye!Komolyan nem mertem mert félek,hogy valami fertőző baja van Zsó nak és senki gyermekének nem szeretnék rosszat!!
Igen "azért "is volt vita meg állítólag mostanában sz@rul főzők...Se íze se bűze...különben is nem érti mit lehet 3 órát elpöcsölni a konyhában ebéd főzés címen...
:shock: Erre bepipulva ma nem főztem..Erre neki állt Ő.. Mostanság Ő szerintem olyan sok dologban meg változót...

A közösbe van meglepi..mondókák...

Kép
zümis
 
 


Zümis nem írom, hogy a fiam immúnis mindenre, de már mellette volt az egész család beteg és szerencsére nem kapta el... kopp kopp kopp :roll: Nagyon sajnálom a vitát... nem lehet egyszerű... múltkor a súlyod miatt piszkált téged most a főztöd miatt szekál... nem is értem, hogy mi baja van... jól tetted, hogy nem főztél ma... ha nem ízlik neki akkor ne egyen belőle vagy főzzön magának... én biztos a fejére borítottam volna :evil: Én biztos elmagyaráznám, hogy mit lehet 3 órát pöcsölni mert mindennap főzök és nem 2 perc alatt van meg... hacsaknem zsíros kenyeret "főzöl" :D Na de fel a fejjel! Van egy nagyon klassz sodrófám amit már Zetibebinek is ajánlottam :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi, örülök a jó éjszakának! :)

Millye, igen, hintáztam! :D És holnap is fogok, megint kint leszünk egész nap! De Ti hiányozni fogtok! :(
Bence meg berregett ma az almával :? , ha meg nem adtam neki reklamált hogy kér!
Milyen táncra jár a lányod?

Zümis, szép súlyban van Muki! Sajnálom a rossz alvást! :?
Sajnálom, hogy összerúgtátok a férjeddel a port! :?
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?