húderégvoltam... (most sírjak én is, hogy senki nem hiányol?
najónem, boldogítalak titeket, ha kell, ha nem
)
Bogi, jó az új avatarod
Ladmon, tied is
Nagyon boldog féléves szülinapot kívánok az elmúlt héten, és a hétvégén ünneplő babáinknak!!!
Zsuzsi, nem feledkeztem ám el a képküldésről, jövő héten átlövöm, ha elindítom majd a másik gépet, amin van.
voltatok már Dévényes tornán Lénával? Nem egészen értem én ezt az aszimmetrikus-dolgot, de ugye Esztikére is ráhúzták, hogy hipoton, pedig milyen szépen mozog!
Adrival a Madarászba megyünk szemészetre, kaptunk beutalót, kértünk időpontot, és bazi sokára, de kaptunk is, meg így ingyé is lesz.
Julcsi/Zsuzsi, nno jelentem én is már nagyjából túltettem magam az evés körüli takarításos-maszatolásos mizérián... most úgy eszünk, hogy Adri pelusban, meg az IKEÁban vásárolt tuti szkafanderben, én egy fürdőlepedővel leterítve, vagy nemsajnálom-ruhában... mondjuk etetőszékezünk, meg kanalazunk, de a kanalat Adri is segít a szájába tolni, és egész szépen nyammogja a barackot, meg az almát is. Csak azért egyelőre olyan sok hűhó semmiért feelingem van, mikor fél órát előkészülünk, fél órát nyammogunk azért, hogy 20-30 ml gyümipépet letoljon a pocakba, aztán fél órát takarítok... de lesz ez jobb még
D-vitamin befolyásolja a kutacs alakulását? hupsz, lehet akkor, azért nagy Adri kutacsa, mert néha megfeledkezünk a D-vitaminról?
Zsu, részvétem barátnőd miatt!
Hugic, de jó hallani rólatok
édes Marci, és nagyon ügyes is!!!
Abencze, úgy örülök mindig, mikor jössz, remélem, Fruzsi már teljesen túl van a betegségen, és a család többi része egészséges maradt!
(mi is még csak múlt héten kezdtünk el kóstolgatni ám
)
Andrea, rólad is rég hallottunk! Édes Hannád
Jázmin, jó, hogy jöttél, és kicsit hallunk rólatok is, de valamit elfelejtettél: kéééépeeet!!!
Gjéti, juhhééééé
éljen Görögország!
Majd kérünk sok képet, meg élménybeszámolót, meg egy kis tengerparti napsütést
Andus, jaj szegényem, sajnálom, hogy így küzdötök! Amit legutóbb írtál, úgy tűnik, azért valamelyest rendeződik a helyzet - legalábbis már tud Zéti mást is enni, és te is kezdesz megnyugodni. Remélem, hogy szépen hízogat tovább, és marad vidám kisbaba, ezzel vidámmá téve anyukáját is!!!
Zümis, de örülök, hogy ilyen szupi dokinénit találtál!
Ladmon, jujjjjj sajnálom a nemalvós nyaralást...
Hel, kezet foghatunk, Adri is "segít" teregetni, meg főzni - lepakolja a hagymát meg a krumplit a polcról
Ja és Adri felmászik egyedül az első lépcsőfokra... (azért csak az elsőre, mert utána nem hagyom, hogy tovább kísérletezzen...)
Dina, szerintem jó, hogy egyáltalán benézel
én pl örülök a Csenge-képeknek!
Éljenéljen Vinci foga!!!