sziasztok
Erika: megcsináltam a gmail-címet, remélem megkaptad, de ha mégsem a babanetes nevem az eleje, a többi a szokásos.
Köszi a meghívót nem ismertem ezt a postaládát, de nagyon tetszik.
Remélem nem gond,hogy ennyit kell fáradoznod a képekkel, előre is köszi.
Tündi: Igazából megsütöttem annak a sütinek az alapváltozatát, amit vinni akartam a talira (csak ugye túlvállaltam magam így nem bírtam megsütni). Jó kis kakaós tészta, ami magában is finom ha pedig megtöltjük akkor meg aztán nagyon szupi lesz (és nem is egy bonyolult recept, én most nagyon rákaptam ha csak sütök ez variálgatom).
Kriszti: Boldog Születésnapot!
Örülök,hogy a kakiproblémátok megoldódott. A férjednek pedig jobbulást, nem jó dolog a fülprobléma, sajnos anno mi is megjártuk Apánkkal és még mindig nincs teljesen rendben.
Rólunk: Kész van az üvegtéglafal!!!
két nap alatt berakta Pisti, nagyon büszke vagyok rá (életében először csinált ilyet). Nagyon klassz lett (majd teszek róla képet is csak még nem készült fotó).
Ma kaptuk meg a három hónapos szurit. Ma már nem szimpatizált annyira Enci a doktornővel, végig sírt amíg vizsgálta. Végig aludta a délutánt de kezd nyűgi lenni. Félek ez a szuri is megviseli annyira ,mint az első(akkor lesz egy nyűgös hetünk ).
Ma reggeli dráma: felkeltünk indultam volna fürödni, lenézek a kezemre és nincs rajtam a jegygyűrűm. Akárhogy gondolkoztam nem jutott eszembe,hogy tegnap levettem volna. Sehol semmi...na és végül hol volt? Éjszaka valahogy beszorulhatott a kezem a két matracunk közé(nem egy kétszemélyes matracunk van, hanem kettő egyszemélyes egy ágykereten) és gondolom ahogy álmomban kihúztam a gyűrű ott maradt. Még szerencse ,hogy Pisti ott is megnézte.