Zsuzsu, én úgy kifejezetten nem fejlesztek
Tehát nem mondogatom, hogy ez a baba szeme, ez az orra, füle . . . van már formabedobós játékunk, azon mutatom, hogy hogyan kell betenni a helyükre a dolgokat, együtt rázzuk a csörgő-zörgő játékokat, tapsitapsit tanulunk együtt, valamikor zenére, szoktunk táncizni is szintén zenére, mondókákat mondok neki, pl. peluscserénél a kerekecske gombocska merre van a nyulacska megy és akkor csinálom az ujjammal és Lotti nevet rajta. Ilyenek. Külön játékunk fejlesztésre van, de azokkal nem játszik
Gabonát? A Milupa 7 gabonapelyhet adom néha gyümihez tízóraira, megy a babakeksz is, ha az annak számít, egyelőre ennyi.
Hogy mi lenne érdekes a gyerekeknek Bp-en? Max. az állatkert jut az eszembe
de még gondolkozom.
Lotti dettó, öntörvényű és csak akkor ad puszit is, ha ő épp osztogatni akarja, tiszta Konsti
Nagyon édi a kép, igazi nagyfiú már!
Nymalac, szia, sajnálom a betegséget, remélem már jól van a család!!!
Nem találtam a zöldbolygón a képeket
LKata, nagyon szép a tortád, utólag is boldog Születésnapot, ha nem írtam volna!!! Norbika nagyon cuki a képen, ahogy nézi, na lassan neki is kijár majd egy torta
Videó nagyon cuki, amúgy Lotti is hasonlóan közlekedett Balatonon a kertben, ha lemászott a pokrócról
Férj meglepi
Emmalena, örülök, hogy túlvagy a műtéten és hogy sikerült és elégedett vagy! Biztos nagy megkönnyebbülés a G méret után!
A vezetéshez is gratula, biztos nehéz leküzdeni az ilyen félszeket, nagyon ügyes vagy, hogy megtetted!!
Marek, jaj, tüneménycuki a kis boxer, egyem meg, imádom!!! Nagyon babusgatnivaló, nem csoda, hogy Borika féltékeny
Nem lehet könnyű dolgod most, de egy kutya tényleg annyi örömöt tud adni.
Bettyna, Pevát üdvözlöm. Dorka és Szabi között már igazi szerelem bontakozott ki
Macianyu, Sopronban egyszer voltam csak egy rövid időre, de majd megkérdezem páromat, mert neki ott élt a legjobb barátja és sokat járt oda!
Képet kérünk, nem lehetsz olyan bálna, nyugi, amúgy is babát vársz, na!
Tercsi, nálunk is van sokszor hasonló! Lotti elalszik este 9-kor és éjfél - 1 körül már úgy ébred, hogy áll az ágyban, vagy ül és nem alszik vissza, csak ha a nagyágyba teszem közénk. Szerintem vagy fog vagy anyahiány. Persze nem akarom rászoktatni, hogy a mi ágyunkban aludjon, de nem is bánom, imádom, ha ott szuszog.
Borkaby, Tomi beszél álmában? Nagyon jó, édi lehet
Jó lehetett kicsit barátnőzni, örülök, hogy el tudtál szakadni kicsit otthonról! A táskára fekvős sztori nagyon édes!!
Szöszke, nálunk hamar kijöttek a fogak, amikor láttuk, hogy már fehérlik az ínye, kb. 1 hétre rá már ott volt a rece.
Na a másik oldalra már nem ugrok át.
Képzeljétek, nem is 8 foga van Lottinak, hanem
10
Tegnap benéztem a szájába és kint van neki a felső jobb-bal 4-es foga!
Viszont sikerült tegnap elveszítenie az egyik fülbevalóját.
Árkádban voltunk, utána Zoli nagypapájához mentünk, aztán Váci u-ban sétáltunk... fasza, most költhetünk erre is, pedig full mínuszos a hitelkártyám
Lotti áll. Rengeteget, sokszor már egyedül is vagy 10 mp-ig. Tegnap kettőt lépett apája felé tök egyedül
Ma strandra megyünk, valószínűleg a Rómaira, dög meleg lesz.
Vettem tegnap egy fürdőruhát, végre magamnak is valamit.
Nagyon szép, tök élvezem, hogy nem S-es méretű felső kell már
Remélem azért szoptatás után nem miniatűrizálódik vissza a cicim!
Ennyi van velünk, még jövök képpel, további jó hétvégét mindenkinek!!!