Szia Yndi!
Azt mondta a szemorvos ket hete meg, semmi kapcsolat a szemromlasom, es a terhesseg között. .((
Az ertekeim altalaban 86-118 között mozogtak, amik eves elötti a kevesebb ertek, a több altalaban eves utani ertek. Csak neha volt magasabb ertek, ami 120 körl, vagy 130 körüli lett.
Beallitottak inzulinra, es kaptam valami kaja tablazatot, meg a fene meg nem tudja mit. .(((
Na mindegy, az teny, hogy sütike utan 130 lett az ertek, de nem eszek en mindennap sütit. Nem is vagyok edesszaju.
Most napi 3x ket egyseg nappali inzulint "kapok", este 10 orakor meg egy ejjeli vackot, amiböl 4 dozis az adagom.
Hat meglatjuk.
Csak felek, ez az ize a terhesseg utan is megmarad. .((
Bar az itteni "szakirodalom" azt irja, ez lehet a 35 ev feletti eletkor következmenye is. En meg jo 39 vagyok. .((((
Van egy könyvem, naponta eves elött meg utan mernem kell, es a könyvbe vezetni, a mert erteket.
A reggeli elötti 86-95 nekik sok, atszamitva:4,88-5,27.
Tudod, az zavar a legjobban, annyira hülyenek nezik az embert, mindegy mit kerdezel, alig kapsz erdemleges valaszt! Ez van , ezt csinaldd, ha meg megkerded miert, neznek rad, mint valami marslakora.
Azt hiszem itt kint nem sokan kerdezik a miertet, amit a doki mond, azt teszik. Ha azt mondja ugorjon a kutba, szerintem azt is a "miert" megkerdezese nelkül, megteszi.
(((
Meg jo hogy a hetedik honap vegetöl otthon vagyok Magyarorszagon, mert a szüleszeti rendszerük sem tetszik igazan.
Megyek en haza az en szülesz nögyogyaszomhoz , benne megbizok.
)))