Kata!
Drukkolok, hogy minnél hamarabb a karodban tartsd a kislurkót!
Szomszédasszonyunk is jővő hét szombarta van kiírva, neki is minden baja van - csak neki ez az első, könnyebb neki (bár ezt ő még nem tudja
)
Ja, Kata Marci Márton, igaz??
Reni!!
Remélem mihamarabb összejön a találkozásunk! Már tényleg ideje lenne!!!
Akkor most nagy munkában vagytok!
Isteniek lehetnek a szomszédok!!
Anita!!
Te egy olyat fotóztál a multkor, ami nem publikus
szólhattál volna
Képzeljétek tegnap Vidámparkoztunk!!
Igaz bejött a Szandra jóslata és esett, de csak fél órát, addig megebédeltünk, utána pedig isteni időnk volt: nem sütött a nap, de kellemes hőmérséklet volt.
Megdöbbentő, hogy milyen bátor a nagylányom és milyen gyáva a kislányom
De nagyon jól éreztük magunkat. A kedvenc a dzsungel vasút volt,Sárának nagyon tetszett a tükörlabirintus és az elvarázsolt kastély. A végén a hordóban is megpróbáltunk átmenni: apa előrer sietett , én meg ottmaradtam a két gyerekkel, karomban a gyáva Sárával . Mari nekiindult egyedül, el is esett és nem tudott felállni, de okos volt és úgy döntött, akkor négykézláb jön ki
megtapsolták, hogy nem sírta el magát
Ez a hullámcsónak, ami tényleg hánykolódott, de Mari nagyon élvezte (nekem a gyomrom forgott a látványtól)
erre én is emlékeztem még gyerekkoromból, na ezt élveztem én is!!
Na, és ami durva, hogy a gyerekem felült az apjával erre a zuhanós valamire és mégélvezte is! Engem meg a frász tört. Ültessem el a gyerekbe a saját félelmeimet mint féltő anya, vagy engedjem, hogy élvezze a dolgokat. Sanyi konkrétan megkért, hogy fogjam be a szám
Óriáskerék, amire a Sára szintén nem mert felülni