Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!
Ezek után örülök, hogy használt a bari oltás a csajoknál. :)
szandrakiss
 
 


Gyöngyi, hűűűű!!!! Jobbulást! Szenya egy betegség ez a himlő.
almi
 
 


Nem olyan vészes a betegség, mint ahogy kinéz a Sára!! Végülis 3 viszonylag nehéz napunk volt, ma már tök jól van, persze csúnya még a sok pöttytől, de nem viszket, nem puklis - szóval jó az általános állapota a csajnak. A köhögös, nyakig taknyos betegségeket sokkal jobban megszenvedjük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

 
 

Judit, állítólag jövő héten jönnek a kaszáló emberek, és a lakóparkban mindenhol kiírtják a parlagfüvet (hiszem, ha látom...).
Majd írd meg, hogy milyenek a bogyók!

Gyöngyi, nem beszéltem még mindig a csajjal, de ma felhívom. Eszméletlen, de két hete megvettem a cuccot a masszázshoz, és azóta nem volt egyetlen olyan este sem, amikor lett volna hozzá energiám... :roll: Sáárenak sok gyógypuszi, és mondd meg neki, hogy szerintem nagyon bájos ezekkel a pöttyökkel :)

Marcit a héten kellene elvinnem Magdához a bárányhimlő elleni oltásra, nekünk a varilrix vakcinát írta fel. Van ennek értelme?

Én ma voltam megint CTG-n, Zalánt ébresztgetni kellett, és nem tűnt úgy, mint aki hamarosan ki szeretne bújni... Úgyhogy elméletileg csak jövő kedden kell újra bemennünk - de én azért nagyon remélem, hogy hamarabb is indulhatok szülni a szép nagy pakkommal, amit lelkesen cipelek magammal mindenhova :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Hát én nem tudom, hogy az eső, vagy a homeos bogyók tették, de kutyabajom!!!Te ma is szenvedsz?
Te voltál 4D UH-n? Én bejelentkeztem a Praxisba, csak én hülye elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyibe kerül, meg, hogy kell-e vinni CD-t, DVD-t, vagy adnak.
Vendég
 


Judit, nekem ma jobb a helyzet, nem tüsszögök, de azért így is fújom folyamatosan az orromat :evil:
Mi a bogyók neve? A Károly utcában vettétek? Ott éppen ma voltam, a szüléshez vettem még homeós bogyókat, ott egységáron mindegyik homeós cucc 590 Ft.
Mi most nem voltunk 4D-n, még Marciékkal jártunk ott 2007. dec-ben, és nagyon profik voltak. Nem kell vinni semmit, csak pénzt :). Hogy most mennyibe kerül, azt nem tudom, de az egészen biztos, hogy ha most menni akartunk volna 4D-re oda jelentkeztem volna be.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

A bogyókat Miki vette a belvárosban valamelyik patikában, 3ezret fizetett az 5 darabért, úgyhogy ugyanaz az ár.

Histaminum-általános allergia-megelőzésre
Ambrosia artemisofolia- parlagfű allergiára
Ebből a kettőből naponta egyszer kell szedni.

Sabadilla- orrviszketésre, orrdugulásra, tüsszögésre, szájpad viszketésre
Allium cepa- orrfolyásra
Strychnos nux-vomica- ébredéskori sorozatos tüsszögésre, éjszakai orrdugulásra.

Ezekből naponta 4-5-ször, amikor a tünetek jelentkeznek.
Ma mégcsak egyszer vettem be mindenből és jól vagyok:)
Vendég
 


Helló!

Nos akkor én reagálok Szandra, jó? :lol: :lol: :lol:

Csütörtök délután nálunk, ha nem esik és nincs döglesztő meleg (mert nincs árnyékunk :oops: ), akkor várok mindenkit szeretettel
Sára már nem fertőző, jöhettek még oltás nélkül is! :lol:
Kata be tudsz ülni még a volán mögé??? Vagy szervezzünk nektek fuvart?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
:)
szandrakiss
 
 


Judit!
Boccs, hogy csak most írok, de két és fél hete küzdünk Dóri takonyosságával, ma már alig kellett szívni, de hasmenése, és hőemelkedése lett. Remélem, csak a nátha miatt van az egész, és holnap már jobb lesz. Szerintem is jobb lehet egy bárányhímlő, akármilyen csúnyán is nézki, de legalább kb tudod, hogy gyorsan elmúlik. :cry: :cry: :cry:
Szóval, kösönjük szépen a rácsot, már nem használjuk, így ha nektek is jó, szombat délután vissza tudnám vinni.

Gyöngyi!
Ha jól leszünk, átugrunk mi is.

Kedves Allergiás társaim!
Állítólag ma már van egy-két olyan gyógyszer, amit terhesen, és szoptatás alatt is lehet szedni, de én is inkább a homeopátiásakat szoktam használni.
Nekem a coryzalia komplex készítmény vált be, főleg ha már az első gyanús tüsszentés nél beszedem. Ebben több, a Judit által felsorolt készítmény is benne van. Kb 900 ft-ba kerül.
Szerintem ennek egy titka van, hogy nagyon a tünetek elején kell elkezdeni. Ha nem elég, akkor a szintén homeos euphorbium comp.-Heel orrcseppet szoktam még használni. Eddig egész jól beválltak, de tényleg az az igazi megkönnyebbülés, ha ezekmellé még esik az eső, és időben levágják a sok gazt, persze csak akkor, ha én nem vagyok ott.

Nem úgy, mint mikor nyár elején Katáék kaszáltak, mert akkor csak az volt a szerencsém, hogy Katának volt kalciuma.

Most megyek, és próbálok aludni, mert tegnap hajnal 3/4 1-től 1/4-ig fentvoltunk Dórival. Ennyit a jobb alvásról.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
hány órakor kezdődne Nálatok a buli? Csak mert Levivel nagyon szeretnénk menni, de délután 5-re olyan vendégek jönnek hozzánk, akik egyébként külföldön élnek, és minden évben csak néhány napot vannak itton, így tök nehéz összehoznunk velük bármit is. De ha Nálatok a buli korábban lenne, akkor még oda is tudnánk menni előtte :roll:

És a bárnyhimlőtök addigra már abszolút nem veszélyes stádiumban lesz, csak mert se Levi, se én nem voltunk még pöttyösek...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi!

4 órára gondoltam :oops: , mert addigra felkelnek az alvósak is. De háromtól már fogadóképesek vagyunk, aki tud jöhet!! Sára csak örül, hogy nem kínzom az alvással :lol: :lol:

Bárányhimlőnk pedig már nem fertőz, nincsenek holyagok, nem kell félni tőle. Tudod a katasztrófa turizmus már korábban lezajlott :lol: :lol:

Adri! gyertek, gyertek! nagyon várunk!
És mindenki mást is!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi,

Köszi a meghívást, de holnap érkezik imádott anyósom, úgyhogy nem tudunk menni. Állítólag csak egy hosszú hétvégére jön, hát kiváncsi leszek...
Vendég
 


Kukucs :D

Gyöngyi,
mi is jövünk :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Lányok szégyellem magam, amiért ilyen trehány anya vagyok (mentségemre legyen, hogy a Sára nagyon jól van), de este találtam egy pici holyagot az ujjai között: így viszont nem vagyok biztos benne, hogy már nem fertőz :oops: :oops: :oops:

A buli marad, várunk mindenkit, de ennek tudatában vállajátok!

Bocsánt, sajnálom

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Nekünk már úgyis mindegy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok,

Gyöngyi,
lehet, hogy így akkor mi most nem vállaljuk be a bulit, mert Levi még pici a bárányhimlőhöz én pedig már öreg vagyok hozzá :roll:
Tervezzük beadatni az egész családnak a himlő elleni oltást, mert még Zoli sem volt pöttyös, de majd csak akkor, mikor Levinél is aktuális lesz....

Viszont, van egy kis dilemmánk, Levinek szeptember végére tervezzük a keresztelőjét, de még nincs meg fixen, hogy hol tudnánk utána egy ebédet tartani. Egy olyan helyet szeretnénk ami könnyen megközelíthető és az ára is megfizethető. Tud esetleg valamelyikőtök ilyet? Maga a keresztelő szertartás a kispesti nagytemplomban lesz...
Előre is köszi a tippeket :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi!

Főleg téged féltelek! Ha Levinél bejönne a bari , akkor ő tuti jól viselné, nem olyan pici már. Kiindulva a Marietta betegségéből (és Levi is elspő beteg lenne a családban) nem lenne gáz, nyár is van-ez is segít. De neked nagyon gáz lenne! És így nem merem azt mondani, hogy tuti nyugodt lehetsz :oops: bocsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Orsi,

Kispesten van egy étterem, aminek terasza is van, szép zöld környezetben. Nem tudom kiket hívtok meg az ebédre, flancos helyet akartok-e, mert ez abszolút nem egy elegáns hely, viszont nagyon-nagyon jó a kaja, iszonyat nagy adagokat adnak és nagyon olcsó.
Nótafa Vendéglőnek hívják, az Ady Endre út 37. alatt van, a templomhoz nagyon közel. Telefonszámot is tudok: 282 9849
Aztán van Kispesten egy elegáns hely, Kakas Étterem, annak viszont elég húzós árai vannak.
És van Lőrincen a Gombás Étterem, annak a weboldalát is meg tudod nézni. http://www.gombasetterem.hu/ Ott még nem voltam,de állítólag nagyon jó hely.
Vendég
 


Gyöngyi, ne haragudj, de én még mindig paraanyu vagyok, és nem merem Marcit elvinni, mert ha mégis fertőző Sára, Marci lenne az első, aki elkapja a bárányhimlőt :(. És ez most a lehető legrosszabb időzítéssel történne...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Orsi, nagyon klassz a Tortuga étterem is, a 20. kerületben a Kossuth L. u-ban van. A hely arról is nevezetes, hogy az egyik teremben az asztalok egy része medencék fölött lóg, alatta teknősbékák úszkálnak. A nagyobb gyerekek ezért is imádják a helyet :).
Sajnos ide már egy éve nem jutottunk el, de a weben fent vannak az árak: http://www.tortuga.hu/kezdolap

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Vettél homeos golyókat? Használtak?
Vendég
 


Sziasztok!
Haza jöttünk a Balcsiról.

Kata,
Sajna a Viki mellszívójában nincs semmi plusz darab :(

Gyöngyi,
Bár nagyon hiányoztok, de mi kihagynánk a mai bulit :cry:

Majd jövök még bővebben is, csak gondoltam bejelentkezek, hogy minden okés nálunk :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Judit, nem vettem. Annyi hülyeséget szedek most (mindenféle homeós dolgot a szülés miatt), hogy ezzel már nem akartam bekavarni. Inkább nem mozdulok ki a lakásból.
Tegnap mindent lekaszáltak előttünk (érdemes volt az asztalt verni az önkorm-nál), és ha napközben nem nyitom ki az utcai ablakokat, akkor itt bent egészen elviselhető a dolog...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata!

Megértem, csak sajnálom. De Marci miatt sem akartam félvállról venni a dolgot . :?
De nekem már idén nyáron ez az utolsó alkalom, hogy meghívtlak Benneteket :cry: :cry: Sajnálom, hogy nem jött össze :oops:

Anikó!

Dettó! Értem, de sajnálom!

Judit!

Oké, neked jobb dolgod akadt :lol: :lol: :wink:

Azért aki be van oltva, vagy már volt, vagy már mindegy neki :wink: szeretettel várom!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi, nagyon mennénk, de most én sem örülnék egy bárányhimlônek! :oops:

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Gyöngyi,

Jah:) A hosszú hétvégéről annyit, hogy reggel telefonált anyósom, hogy vegyünk neki a neten egy 10!!!! napos autópályamatricát, mert nincs forintja. Hát valóban jó HOSSZÚ hétvége lesz...
Vendég
 


Judit!
:lol: :lol: :lol: :lol: érezted ezt Te előre! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Inkább mi se mennénk Dórival, főleg, hogy még mindig nem teljesen százas (olyan, mint az anyja)! Ma megint sokkal lazább volt a széklete is, és két nap orrszívás mentes nap után, ma megint folyik a pici nózija! Ez kész szívás, így a legyengült szervezetét nem szeretném egy kis bárányhimlővel megterhelni.
Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Judit!
Jó neked a szombat késő délután?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri,

Nem tudom még mi a terv szombatra. Cseréljünk lszi telefonszámot priviben.
Vendég
 


Sziasztok!

Gyöngyi,
milyen volt a buli, meséljetek! Kik voltak végül ott?

Judit, Kata,
köszönöm a tippeket, a Nótafára mi is gondoltunk, mert tényleg tuti a hely, voltunk is már bent náluk érdeklődni, hogy mennyiből tudnánk kihozni a nagy partyt.
A Kakast is ismerjük, ez is tényleg szuper hely, de valóban elég húzós áraik vannak, itt volt anno Adriék esküvői ebédje :-)
A Gombás Étteremnek utána kell néznem, mert nem ismerem, és Tortugáról is rémlik, hogy mintha évekkel ezelőtt jártam volna ott... :roll:

Egyébként meg tiszta hülye vagyok, mert napok óta olvasom, hogy mennyire készen vagytok többen is az allergiától, hát nálam már kb másfél hónapja elkezdődött, még ha jól emlékszem írtam is, hogy újra elkezdtem asztmásan fulldokolni, de persze ezek mellett az orrfolyás és többi tünetem is meg volt, na szóval mi pont ekkor mentünk Levivel oltásra, és az Ő doki nénije mikor meglátott, azt mondta, hogy próbáljam ki a méhpollen kapszulát, mert ezt szedhetem, és csak jó visszajelzéseket hall róla. Meg is adta egy forgalmazó nevét és tel.számát, felhívtam, másnapra itt volt a cucc, azóta szedem reggel este, és SEMMI BAJOM!!!!! Neten is megtudjátok nézni:
http://www.manukahoney.hu/ és én ezt szedem:

Méhpollen kapszula
A Manuka Health méhpollen kapszulája kiváló, kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, magas tápértékű étrend-kiegészítő. A kapszula a leggazdagabb és legösszetettebb forrása az alapvető vitaminoknak, ásványi anyagoknak, amino-savaknak és enzimeknek. Bőségesen tartalmaz olyan nyomelemeket, mint a kálium, kálcium, magnézium, magas vas, cink és rendkívül magas folsav tartalma van.
Egészségügyi alkalmazás: a tápanyaghiány megelőzése, az energiaszükséglet, az állóképesség és a jó közérzet fenntartása, a sportteljesítmény fokozása, a szénanátha tüneteinek csökkentése, betegségek utáni felgyógyulás segítése, a prosztatagyulladás és tünetei csökkentése.

Összetétel:
500mg méhpollen / kapszula.
Méhpollen granulátum (250g)

A Manuka Health Méhpollen granulátuma szinte az összes olyan tápanyagot tartalmazza, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van. A benne lévő fehérjék mintegy fele szabad aminosav formájában található, amelyet a szervezet közvetlenül is hasznosítani tud.


Nekem bevált, pedig nagyon cudar állapotban voltam...
Ha gondoljátok, próbáljátok ki!!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a tegnapi nap! bár mint tudjátok én örültem a bárányhimlőnek :? :lol:

Jobbulást kívánok minden kis és nagy szenvedőnek!!!
Ha belegondolok, akkor a Sára bárányhimlője se okozott annyi gondot, mit mondjuk Dóri náthája, vagy az allergiátok.
Ez megint kampány a bárányhimlő mellett :oops: :lol: :oops: :lol:

Szóval voltak a Szandráék, Anitáék és Anett!
Ilyen volt a buli nélkületek:szomorú ée lehangolt
Kép :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi csajok, nem tudtam kihagyni! Anita Te fotód rólam meg célzás akart lennei???? :lol:

Kép

Nem készült csak pár kép, mert későn jutott eszünkbe és nagyon hamar le is merült a gép :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Na tessék :shock: reggel egyből ezt látni :shock: azt hiszem neki látok diétázni :oops: :roll:
Tessék csak feltenni a többi képet is :!: :!: :!: :arrow: tudom, hogy van én fotóztam :D

Anita
putyu
 
 


Hú csajok micsoda fergeteges hangulatú partyból maradtunk ki :D :D :D
Vendég
 


Szandra, Anita,
Mindig csak a gondok.... :lol:
Gyöngyi, jó a kép :lol:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Adri,
ha hétvégén viszitek a karámot Juditéknak, légyszi a macit is dobjátok be. Köszi

Anett,
Ha rendelsz Amwayt, légyszi hozz 2 db folttisztítót. Köszi

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó, köszi, hogy megnézted! Akkor a mi kamránkban tűnt el a cucc, majd szólok az Uramnak, hogy pakoljon ki mindent és keresse meg :)

Mi még mindig 2in1 vagyunk, de dél óta fájdogál a hasam - illetve nem kimondott fájdalmat érzek, hanem olyan érzésem van, mintha Zalán 20kg-s lenne és húzná lefelé a hasamat, amit mintha csak vékony szalagok tartanának, és piszkosul feszülnek. Na ezt most nagyon okosan körülírtam, de valami hasonlót érzek... Péter persze ma éjjel megy repülni, és leghamarabb 2 óra alatt ér vissza Pestre, úgyhogy vagy még indulás előtt elkezdhetnék szülni, vagy várni kellene holnapig :).

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Húha, drukkok mennek ezerrel:)

Én ma voltam dokinál, nem nőtt kukija a gyereknek, minden mérete tankönyvi, fél kilo körüli. Viszont renitens módon fordítva fekszik és ahogy azt én is érzem nagyon ficánka, egy pillanatra sem nyugszik. Remélem sikerül rábírni, hogy úgy próbáljon majd kijönni, mint más normális gyerek:) Bár, ha Zorkából indulok ki, hát khm:)))És mindehhez éjjel azt álmodtam, hogy valami mészáros megcsászározott és nem volt hajlandó megvárni a dokimat.
Vendég
 


Drága Marci!
Nagyon Boldog Névnapot!!! Remélem nem néztem be a dolgot!!! :wink:

Kata!
Éjszaka bármi van hívj, mert az Uram itthon van ma este így tudok menni ha kell segítség!!

Sz
szandrakiss
 
 


Kata, szorítok nektek!!! Ez már nagyon a vége :-)

Gyöngyi, pedig mi szívesen mentünk volna :-( Ez az én hibám, hogy nem ismerlek titeket. Így kicsit tojás vagyok. :oops:

Adri, Dóri hogy van??? Az én napjaim pokollá kezdenek válni. A szomszéd házban - nem nevezem meg, hogy ki, de biztos tudod - mióta itthon van az újszülöttel anyuci, egész álló nap előttünk ordibálnak a nagyobb gyerekei. Na ez idő óta nem igazán tudom Atit normálisan altatni, mert sajna felordítják :-( Remélem titeket nem érintenek ilyen érzékenyen. Én már nagyon várom a suli, ill. ovi kezdést!!!!

Judit! Én szeretem a renitenseket :-) Ati is ficánka volt végig, mégsem billent át a súlypontja, de azért imádom :-) Azért még sok időtök van!

Szobákat rendezünk :-) Mi megyünk Atiéba, Ati a dolgozósba, dolgozós a miénkbe :-) Nagy meló. Még festeni is kell, ha végre kialakul a rendszer. És hát ugye a kistesó érkezésére is gondolni kell majd, így akkor Ati Baba megy tovább, mert az övé lesz a "legnagyobb". Ami most babás lesz, az meg marad a picúré :-) Már nagyon várom :-)

Most kiörvendeztem magam. Szép álmokat! Betegeknek jobbulást!
R.
almi
 
 


Kata,

Mi újság?Eseménytelenül telt az éjszaka?
Vendég
 


Semmi nem történt... Kb. este 6-ig egyre jobban fájdogált a hasam, de aztán megszűnt minden, és éjjel sem volt esemény :evil: . Most is feszül egy kicsit, de ez a tegnapihoz képest semmi :(. Pedig már úgy mennék szülni...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 


Kata!

Drukkolok, hogy minnél hamarabb a karodban tartsd a kislurkót! :D
Szomszédasszonyunk is jővő hét szombarta van kiírva, neki is minden baja van - csak neki ez az első, könnyebb neki (bár ezt ő még nem tudja :lol: )
Ja, Kata Marci Márton, igaz??

Reni!!

Remélem mihamarabb összejön a találkozásunk! Már tényleg ideje lenne!!! :lol: :lol:
Akkor most nagy munkában vagytok! :? :?
Isteniek lehetnek a szomszédok!! :twisted: :twisted:

Anita!!

Te egy olyat fotóztál a multkor, ami nem publikus :lol: :lol: szólhattál volna :oops: :? :?

Képzeljétek tegnap Vidámparkoztunk!! :lol: :lol: Igaz bejött a Szandra jóslata és esett, de csak fél órát, addig megebédeltünk, utána pedig isteni időnk volt: nem sütött a nap, de kellemes hőmérséklet volt.
Megdöbbentő, hogy milyen bátor a nagylányom és milyen gyáva a kislányom :roll:
De nagyon jól éreztük magunkat. A kedvenc a dzsungel vasút volt,Sárának nagyon tetszett a tükörlabirintus és az elvarázsolt kastély. A végén a hordóban is megpróbáltunk átmenni: apa előrer sietett , én meg ottmaradtam a két gyerekkel, karomban a gyáva Sárával . Mari nekiindult egyedül, el is esett és nem tudott felállni, de okos volt és úgy döntött, akkor négykézláb jön ki :lol: :lol: megtapsolták, hogy nem sírta el magát :lol: :lol:

Ez a hullámcsónak, ami tényleg hánykolódott, de Mari nagyon élvezte (nekem a gyomrom forgott a látványtól)
Kép Kép

erre én is emlékeztem még gyerekkoromból, na ezt élveztem én is!! :lol: :lol:
Kép
Na, és ami durva, hogy a gyerekem felült az apjával erre a zuhanós valamire és mégélvezte is! Engem meg a frász tört. Ültessem el a gyerekbe a saját félelmeimet mint féltő anya, vagy engedjem, hogy élvezze a dolgokat. Sanyi konkrétan megkért, hogy fogjam be a szám :? :lol:
Kép Kép Kép

Óriáskerék, amire a Sára szintén nem mert felülni
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kata,
kedd környékén ígérnek egy jó kis hidegfrontot, hátha akkor már kedve lesz kijönni Zalánnak :D Mennek a drukkok :!:

Reni,
hogy álltok a szoba cserékkel? már lassan minden sarok látom a "eperkés" hirdetést, már működik?

Szandra,
szerintem benézted, bár ezt a kép után elnézzük neked, mint ahogy nekem is bármit :lol: :lol: :lol: :lol: ugye Gyöngyi!? :D

Gyöngyi,
klassz lehetett, bár Sárából én sem néztem volna ki, hogy ennyire nyámnyila :shock: :)

Mi tegnap unokatesóm szülinapi buliján voltunk, ilyenkor valami elmondhatatlanul megtelik a szívem plusz szeretettel :) Mozgássérült, mint ahogyan a többi kis barátja is. Hihetetlen érzés amit akár csak egy mosolyért cserébe kapsz, pedig ők már kiskamaszok. Irigylésre méltó ez az életkedv ami ezekben a gyerekekben és szüleikben van :) Bogi bár Unokatesómmal sűrűbben találkozunk, nagyon nehezen érti meg, miért "rossz" mindenki lába :roll: Nagyon sokat nevettünk :D Elfelejtettem vinni fényképezőt, de ha majd megkapom az ott készültekből, teszek fel :)

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Anita! Engem is meglepett, hogy a Sára olyan nyuszi volt, de az is, hogy a Mari meg ilyen bátor :lol: :lol:

Hoztam mutatóba, hogy milyen ügyes az én nagylányom!
Kretívoskodtunk :lol: csak ajánlani tudom ezt a technikát, mert nagyon szép és élvezetes.
A lila az első mű, a zöld már rutinosan a második:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szuper ügyi a Marietta!

Mi meg rendet rakunk:
Kép

Kép

Kép

:lol:

Sz
szandrakiss
 
 


Szandra, tök jók a képek! A kukucsos a kedvencem :)

Anita, az utóbbi egy hétben meg se kottyantak a frontok, de remélem, a holnapi hatásosabb lesz :lol:
Bár az Uram megmondta, hogy ne szerdán szüljek, mert az az ő születésnapja, csütörtökön pedig azért ne, mert akkor esélytelen beérni a kórházba a 20-i lezárások és a tűzijáték miatt. Jövő héten el kell mennie 2 napra külfölre, akkor se lenne az igazi. Szóval izgalmas... Szegény Zalán nem csodálom, hogy nem mer kibújni... :lol:

Tegnap egész nap jöttünk-mentünk, hátha történik végre valami. Délelőtt a reptéren voltunk, Péter utasokat reptetett, délután kimentünk Gyömrőre. Marcinak nagyon tetszett minden, alig tudtuk megfékezni, hogy ne ugorjon fejest a tóba, de végül sikerült, és később boldogan sétálgatott fel-alá a tóparton:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi,

Hú azt a zuhanós izét én nézni sem bírtam volna. Hogy nem jön ki az ember gyomra a száján azt nem értem...szörnyű lehet:)
Sára óriáskerék-paráját viszont nem értem:) Azt gondoltam volna, hogy ahova Marietta felül oda ő is.

Szandra,

Még mindig gyönyörűek a csajaid, sőőőt egyre inkább:)

Kata,

Tegnap kint voltunk a Palatinuson, sokszor eszembe jutottál, hogy vajon egyben vagy-e még...Biztosra veszem, hogy a holnapi front már kikergeti Zalánt:)

Asszem elkiabáltam, hogy használtak a homeos bigyók az allergiámra. Ma megint eléggé ki vagyok. Bár nem tudom milyen lenne a bogyó nélkül, lehet, hogy sokkal rosszabb.
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?