Sziasztok!
Kriszta! Skacoknak jobbulást! Jók a képek nagyon, végignézegettem őket
A tavasbarlangban még én sem voltam, hát majd meglátjuk, mire lesz időnk. Az ember végülis egy hétig horgászni akar
Az előrejelzések szerint meg jövő hét elején szar idő lesz. De hát horgászni akkor is lehet ugye.
Kocsicipőt még nem kaptam, a babaszobán én nem láttam jót, boltokban meg most nem is nagyon voltunk. Mondjuk én szeretem azért megtapizni előtte, amit veszek, ezért nem vonz annyira ez a babaszobás vásárlás. Neked még sosem volt gondod abból, hogy mást képzeltél egy fotó alapján?
Gratula a főnök lányához, Miksa is pont ekkora volt, na jó, egy centivel kisebb
. Megjegyezném azért, hogy vajúdni sokféleképpen lehet, nekem pl. a szerdai zseléfelhelyezés után azért folyamatosan voltak 5 perces fájásaim, de a kórházban csak fájásocskának nevezték őket, mert nem voltak elég erősek, és elég hatékonyak. De azért egy húzós menstruációs görcs szintjét elérték, és jöttek ám szabályos 5 percenként. Oszt szombat délutánra lett meg Miksa. Szvsz azért remélhetőleg ő sem 2 perces erőteljes fájásokkal nyomult 60 órát. De azért kemény lehetett, szóval újra gratula!
Manó! Nem akartalak előre riogatni, de most már leírom, hogy a tesóm volt barátnőjének a 8 éves fia kifejezetten idegesítő volt
Mondjuk biztos vannak azért jó fej 8 évesek is. De még ha aranyosak is, szerintem mi nem szoktunk az ő ritmusokhoz. Meg biztosan Emmának is furcsa, hogy nem kizárólag vele foglalkozol.
Marycus! Csúcs Vikóca, bámulatosan fejlődik! látom magam előtt, óriási csodálkozó szemekkel simán megcsinál olyanokat, amiket még nem is kellene tudnia
Képzeljétek, tegnap randiztunk Hanziékkal és Ildiékkel itt Horányban, és a három srác együtt nyomult a fűbe terített pléden. Marcus tök sokat fejlődött, mióta láttam, a múltkor még nem akart állni, most meg fölkapaszkodik simán, ha valakire támaszkodhat. Tomi pedig bölcsen figyelte a két izgágát, és klasszul elvolt
Miksa különben valamennyit javult, kicsit többet eszik, és végre átaludta újra az éjszakát. Fogak jönnek, de a fene tudja, hogy megvannak-e
szirom