Új privát üzeneted érkezett!

Móni
Közben egyszerre irtunk.
Örülök hogy jól vagytok.Édesek lehetnek a csajok.
Köszönöm én nem rendelek most avonból.

Kép
berna23

Sziasztok!

Jelentem, megjöttünk a szuriról, tanácsadásról. Emese kapott tartályt, holnap viszünk kontroll székletet, de remélem rendben van.
Bence képzeljétek, nagyon jó fiú volt a szurinál. Egy árva könnycsepp, sírás, semmi nem volt. Becsukott szájjal tűrte. Mondta is neki dokinéni, hogy IGAZI FÉRFI! :)

Méretei:

11900 gramm (el voltak ettől ájulva), 78 centi, 49 fej és 49 mellkas. Édes Herkulesem! :)
Kukiját is megnézte, azt mondta, nem lesz ezzel baj. Nem csinál vele egyenlőre semmit, tornáztassam. Füle mögött néha kiszárad, kértem rá krémet, elocomost adott, kérdeztem, hogy hallottam ez jó kukira is, mondta, hogy kenhetem vele napi egyszer, max. egy hónapig, meglátjuk mi lesz vele. Amúgy azt mondja, nagyon ügyes, egészséges fiú Bencus.

Már itthon vagyunk, gyorsan megfőztem, chilis babot (nem csípős), így Dórika is ette (falta). Mindjárt leteszem őt aludni. Bence aludt egyet szuri után. Emesét meg elvitték a barátnői.
Én is megvettem a maradék írószert sulira, még olyan kell majd, ami kifogyott a suliban a rajz dobozból (ragasztó, ilyesmi), de azt nem tudom most megvenni, mert nem tudom, mi hiányzik. Majd az első héten.

Melus:
köszi Neked is a köszöntést! Szerintem a vízben vannak a bacik, mert ugyan ettünk ott főtt ételt, de azt nem mindenki eszik a strandon. És Bencém se evett, pedig ő lett először beteg.
ÁNTSZ-es nőnek felvettettem, mikor itt volt nálunk (hivatalból), szerinte azt megfelelően vizsgálják, védőnőm ezen jót röhögött. Szerinte nem... No comment.
Pont most mesélte egy jó ismerősünk, hogy 9 hós kislánya lázas, pisi mintát vitt a dokihoz. Kérdeztem, nem voltak e strandon (csak poénból kérdeztem), mondja, de igen, vasárnap. Hát... erre mit mondjak? Ennyi véletlen nem lehet. Én most már kb. 10-12 esetről hallottam strand után 1-3 nappal.
Majd csak kijön a fogacska. Dórinak pont 11 hósan jött ki, Bencének 10,5. Azóta négy van neki.

Betti: nagyon ügyesek vagytok a bölivel, csak így tovább!!!! Én szeretnék talit a héten, nem tudom, ki milyen időt hallott a hétre? Esetleg péntek délelőtt egy jubi park? Vagy csóni tó? Ki lenne rá érdeklődő rajtunk kívűl???
Egy nagy szobában voltunk mindannyian az üdülésen, de el volt különítve két helyiségre. Én a belsőben voltam a kicsikkel, hogy a tévé (ami kint volt) ne zavarja őket. A kintiben Apa és Emese. De néha meglátogattuk egymást Apával! :)

Moncsi: én sem kérek most semmit, köszi.
Jövőre Zsóci megy oviba? Bár nálatok simán. Szobatisztaság, beszéd ügyes, úgyhogy nincs akadálya.
Dórim is már ügyeskedik. Egyre több szót használ tudatosan, de még mondatokban nem beszél, még úgysem, hogy több szót rakjon össze. Úgy már pl. igen, hogy Anyu, ninni. (vagyis anyu kérek inni :)).

Gabi:
jó méretei vannak Gergőnek is! Biztos rendben van akkor a feneke! Szegényke! Láttam intersparos újságban mickey-s cuccokat.
Nagyon durva, hogy nem köszöntöttek meg Téged. Belegondoltam, hogy itt mi nekünk előbb eszünkbe jutottál, mint a saját családodnak. Hát... sajnálom. Azért remélem Apa megköszöntött. Vasalás volt??? :)

Na megyek, leteszem aludni Dórimat.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Először is Ági01: Én is küldöm a drukkokat Dorkának! Basszus ez a fránya strand, pedig annyira vigyáztatok, tán még sosem volt strandon, mert írtad többször is, hogy Neki a veséje miatt veszélyes, erre tessék. Pedig biztos jót akart Neki férjed, hogy elvitte!
Az jó, hogy sógor jobban van.
Cici-tejcsi: próbálj lazítani, szüksége van még Levi babának. Jaj Istenem de nehéz ez. Tedd sűrűn cicire, ha kevesebbet eszik, úgy érzed!

Tali: péntek délelőtt jó lenne Nekem is, csak Noéval, mert Soma du. ér haza!
Ja én Angikának, Csillának tettem egy ígéretet a legutubbi talin, hogy legközelebb mi megyünk innen arra fel.... Szilvianyu, bevállalod a "sétát"? Vagy most még legyen itt aztán majd ha Ági01-nél is rendeződtek a dolgok, akkor felmegyünk! Hmm? hogy legyen?

Betti: szuuuuupppper csávó Istike! Örülök, hogy jó g.nénit fogtatok ki, sokat számít a BIZALOM, meg hogy érzed, hogy szereti a gyerekedet....!!! És ugye mondtam én, hogy meg fog ott enni mindent! Látod, ilyenkor azért dagadhat a melled a büszkeségtől ám!!!! De komoly! Az meg hogy időnként sír v. sírni fog, tényleg természetes, meg hogy mikor érte mész, esetleg majd akkor. V.mikor ki kell jönni a feszültségnek. Ja és még egy: Soma is annó sokkal jobban elvolt kinnt mint bennt, ezért a téli időszak nehezebb volt-val.szeg Nektek is majd! Meg addigra rájön, hogy ez mostmár mindig így lesz, kelni reggel korán... stb. :(

Moncsi, mindjárt ránézek Avonra...

Gabi: sajnálom, biztos nem direkt nem köszöntöttek... remélem pótolják majd párod szülei.
Új járássegítőről majd teszel képet? milyen?

ANikó: akkor minnél előbb jöjjön az a zsozsó. Sok munkához kitartást, meg az éjszakákhoz is....

Melus: biztos van előírás a víz vizsgálatára, de mint mindent ezt is el lehet mismásolni (korrupció!)

Lehet érdemes lenne őket felhívni többen, sűrűn, mármint az Ántsz-t, akikhez tartozik (városi, megyei-ja ilyen már nincs, akkor régiós????) vagy email-t írni Nekik. Szilvianyu, Ági01! Ha nem reagálnak, újságcikket belőle, megszellőztetni 24 órának!!!!
Mindannyiunk érdeke, jövőre is lesz nyár, meg különben is egész évben nyitva...

Na megyek, bár biztos elmaradt v.mi.

Ja Szilvia1981: bookline-ról nem kérek semmit-mert kérdezted!

lola77

Lola
Kicsit tartok is attól hogy egy idő után már megszokja a játékokat(uncsi lesz neki),és akkor a bölit sem fogja annyira szeretni.Főleg télen egyáltalán kiviszik őket?Gondolom nagy macera nekik öt réteg ruhát ráadniuk.
Neki sajna nagyon korán is kell majd kelnie,bizti jó morci lesz.
De hát ez van.Majd hétvégenként együtt lustálkodunk a szülői ágyban.
Somamanó egyébként hány napig sírt?

Emeseanyu
Tökéletes a kis Bence mérlegelése.Jó nagyfiú.És milyen hősiesen viselte a szurit is.
Remélem minden rendben lesz Emeséd mintájával.
Chillis babot küldhetnél.

Nekem mindegy merre lesz a tali.Péntek délelőtt meg is felel.

Kép
berna23

Moncsi: én sem kérek semmit a katalógusból, köszi. A körömlakkok mennyire tartósak egyébként?

Az antsz(városi) elérhetősége például:

titkarsag@komarom.antsz.hu

és még ezt találtam:

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
Közép-Dunántúli Regionális Intézete

Székhelye: Veszprém

8200 Veszprém, József Attila u. 36.
Tel: 06 (88) 424-210, (88) 424-866
Fax: 06 (88) 425-484
E-mail: titkarsag@veszprem.antsz.hu

Illetékességi területe:
Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Veszprém megye

Regionális tisztifőorvos: Dr. Bujdosó László

Helyettes regionális tisztifőorvos : Dr. Balatoni Mihály
Regionális tisztifőgyógyszerész: Antal Csaba

lola77

Betti:
2 hétig sírt, az első nap üvöltve, taknya-nyála egybefolyt, majd mindennap egy picit kevésbé és kevesebb ideig. 3. hét hétfőjétől viszont sosem!
Volt hogy azért sírtam, mert láttam, hogy az udvaron elvan, játszik,homokozik. Ó, hogy már nem is hiányzom Neki. Ha meg nekikezdett a sírásnak, akkor azért sírtam, mert nem lehetek ott vele, megvígasztalni.... nehéz ügy!

lola77

Na megint itt!

Betti!

Megnéztem Dani 8 hósan (mint most Gergő) 6,5 kiló volt. 1 kilóval volt kevesebb. Ő kisebb súllyal is született, így még fél kiló mínusszal is "indult" Gergőhöz képest. De sebaj. Egyik ilyen másik olyan. Tényleg sok a közös a gyerekeimben, de van amiben homlok egyenest ellentétek. Ezek mondjuk apróságok. Dani szereti a sütőtököt, Gergő eddig még nincs elragadtatva. Szint úgy az alma-banános babakajáért. Gergő jó étvágyú, túlzottan is, Danit meg kergetni lehet a kajával, Ő sosem jött, hogy kér valamiből. Mármint rendes főtt kaja, nasi minden további nélkül.
Gergőnek az első fogai is hamarabb jöttek, az ácsingózással is nagyon iparkodni akar.

Nagyon ügyes Istike. Igazán büszke lehetsz rá. Az jó, hogy jó fej gondozó nénit fogtatok ki. Most kérdezek egy butaságot, mert abszolút nem tudom hogy mint van a bölcsi mostanában. Egy gondozó nénire több gyerek jut ugye? Valami rémlik, hogy pl nekem még anno ilyen "üzenő füzetem" is volt, amibe anyu a hétvégéket, meg a hétköznapok délutánjait a gondozónő meg a bent töltött időmről írt nagyon röviden. Gondolom így tájékozódtak.

EDB anyu!

Méreteket illetően én is el vagyok ámulva. Mint írtam Danim 4 kilóval volt könnyebb 1 évesen, valahogy 74 centi körül volt hosszra. Az jó, ha úgy látja kukival nem lesz gond. Kend szorgalmasan.
Vasalás nem volt! :D :( 3 napja hamarabb alszok el, mint Dani. Még jó, hogy Zoli tartja a frontot.

Hangyaírót várjuk, aztán megyünk kicsit plázázni hármasban. Danit kérték a mamáék, hogy vigyük át! Tök jó, hogy szembe laknak, mert mindent áthallani. Nem egy halk üzemmódú a drágám! :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu: méhcsípésed jobban van?
H1N1 oltás mennyi lesz vajon pénztárcailag??? Bár sz.tem én a 2 gyereknek bizti beadatom elsőre, aztán köv. hónapban majd mi.... :x
A gyógyszert már néztem a házipatikán, az majdnem 7000 asszem (tamiflu)

Gabi: komoly hogy egy lépiben laktok anyósoddal? Én azt hittem ők másik lépiben vannak.
Plázába mit vesztek? jó csavizást...
Nálunk 1 g.nénire jutott 8-9 gyerek, egy csopiban voltak 14-18-an, max. 20 lehet. bár mindig voltak betegek, így sosem volt teljes a létszám. Kíváncsi leszek jövőre mi vár Ránk Noéval.
Állítólag a Bettiék bölcsiét bővítették (Ságvárit) már, nem tudom hány csopi van, a sárberki elég kicsi bölcsi, itt 4 csopi van! A kertvárosi (tiétek)nagyobb, én annó oda jártam. Nekem is volt üzenőfüzetem. Somának már nem volt, de a módszertaniba asszem még használják (Zsanka Mátéja oda járt...)

Én kókusz kockát sütök, mert Szilvianyu nem küldött tegnap csokitortát Bencekirályfi tortájából.... :D :cry: :!:

lola77

Gabi
Basszus most megmentettél hogy írtad az üzenőfüzetet.
Mindig elfelejtem bevinni.Igen abban kell leirni pár szóban mi volt a gyerekkel.De itt nem minen nap kell bele körmölni,inkább szokatlan eseményeket szoktak beleirni.Székrekedés ha van,vagy éppen étvágytalanabb a gyerek...stb
Még bele kell irjam kik mehetnek Istikéért.Jó hosszú lesz a névsor.Bár leginkább apuja hozza majd haza.Plusz telefonszámok.

Lola
valahogy ugy érzem lesz azért nálunk mégsírás.De ahogy irtad olyan érdekes ez.Mert ha sírt akkor az a bajom,ha elvan szót fogad a gondinőnek akkor meg ilyen hülye kis féltékenység van bennem.

Kép
berna23

Hmm igen bővítették a bölinket.20 férőhellyel több lett.De csak elméletileg,mert már a könyvtár ugyan kiköltözött ahol lesz az új csoport.De a munkálatok még nem kezdődtek meg.És az a szomorú hogy pénz csak a vizesblokk megcsinálására,illetve a burkolásra van.Se játékra se semmi egyébre nincs már keretje a bölinek.Mi pont ebbe a bővitménybe fogunk kerülni,ha egyszer elkészül.Szomorú se ágyuk sincs a lurkoknak.Alhatnak a szőnyegen vagy a rozsdás vaságyakon. :(
Addig pedig összeszoritva egy helyen vagyunk egy másk csoporttal.

Kép
berna23

sziasztok Mindenki!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok ami kivételesen most nem baba téma!
Sajnos mivel anyukám lebetegedett így mennie kell az otthoni kutyuskánknak. Bárki aki tud köztetek leendő gazdit Sábának az kérem írjon nekem mail-t és küldök képet róla. Nagyon sajnálnám ha menhely később meg altatás lenne a vége!
e-mail címem: newcdina@freemail.hu
(3 éves szuka border collie keverék kutyus, minden oltása meg van)
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS

SZIASZTOK

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Gabi: igen, úgy volt itt a sárberki böliben, ahogy Lola írta, annyi plussz infó, hogy reggel korán csak az egyik gondinéni van, addig ő vigyáz egyedül az összes gyerekre, aki ott van, ez a nőci előbb is megy el, aki később megy, az marad tovább. És a köv. héten cserélnek.
Sárberki böliben nálunk sem volt üzenőfüzet, kodály oviban sem. Ott faliújság volt, meg szóban, meg szülői értekezletek.
És mit vettetek plázában? Emese is kinézett deichmannos újságban Hannah Montanas cipőket. Kettőt is. Amúgy is kell neki vennem őszre. Király.
Ja, megnéztem kiskönyveket, Emese 11,80 volt egy évesen, de 83 centi, Dórika tavaly 10 kiló volt kereken és 76 centi. Bence meg most 78 centi és 11,90 deka. Édes szerelmeim! :)

Betti: nagyon szomorú, hogy míg Bajnai így intézkedik (biztos meg tudja indokolni, mit miért tesz), addig a gyerekeknek ilyen nyomorúságos helyen kell lenniük napjaik nagy részét, mert erre nincs pénz. Röhejes!!!!!
Igen, ismerős ez a féltékenység helyzet, anyukám a mai napig emlegeti, hogy Emese nem sokat volt babának a kezében. Bezzeg most a picik... nem lettem más időközben, csak érettebb, és rájöttem, hogy ettől nem leszek kevesebb a gyerekem szemében, mert mást is szeret, vagy őt szeretik, illetve most már, hogy hárman vannak,azért segítség is.

Lola: répatorta sem ért ide múltkor!!!! :) Különben finom volt a gála cukis tegnap, elfogyott mind egy szálig. Ilyen már rég volt, hogy aznap elfogyjon a torta. Mostanában stopos annyira nem jött be.

Mivel ilyen nagyfiú Bencusom, ma vacsorára komplett vacsit kapott. Vajas kenyeret, parizerrel. Vajas kenyeret, azt falta. Megevett egy egész szeletet, csipegetve, héja nélkül. Mondjuk hozzá tartozik, hogy vékony volt (szeletelt, de normál nagyságú) és finom, friss. Parizer nem kellett neki, ami nem is olyan nagy baj.
Oltástól baja nincs hál istennek. Emesét most hozza apukája, de holnap is akar menni.

A péntek délelőtt nekem jó, én akár messzebb is elsétálok. Nem emlékszem, Angiék, Csilláék merre laknak??

Tali: Péntek, délelőtt 1/2 10- 10 óra. Helyszín? Érdeklődők??

Na megyek, fürdetni.

Sziasztok

Szilvia

UI: Lola, tévében azt mondták, hogy az oltás ára 1100 forint lesz. Igen, én is néztem múltkor, hogy a tamiflu mennyibe kerül. Sóginőm ijesztett meg most minket. Ő ugye Írországban lakik, úgy jött most haza, hogy beteg. Olyan influlenza szerű tünetek, de nem volt rosszul annyira, meg nem volt láz, végtagfájdalom. Sokat utazgat is. Gondolhatjátok, hogy be voltam szarva a gyerekek miatt. De vettek tőle vért (ő kérte, mert dokija meg volt győződve, hogy nem H1n1) és neki lett igaza. Mármint dokinak. Ma vissza ment már Írbe.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Edina!

Sajnálattal olvasom anyukád és a kutyus sorsát. Sajnos én nem tudok segíteni, a rokonságomban mindenki panelban lakik, mint ahogy mi is. Nálunk sajnos nincs hely, bár a gyerekeim biztos örülnének neki.

Minden jót Nektek és Anyukádnak!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági01,
nagyon sajnálom, hogy rátok jár a rúd mostanában :( :(. Remélem a Dorka jobban van már!! Próbálj meg megnyugodni, és tedd sokszor mellre a Levit! Vissza fog jönni a tejci!

Szilvianyu,
nagyon jók a képek rólatok! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Látom a hugi nem tekerte a vizibiciklit. Az a fagyi jól néz ki nagyon!
Ejha, szép súlya van a Bencének!! Ma mi is voltunk oltáson, a Lili 2őt kapott :( :( pityergett. 5860gr és 72 cm

Betti,
bocsi a köszöntésért, nálam a naptárban a bernadett is benne van!! :) :) akkor az igazi névnapig tartogasd! :)
Jó hogy az Istike ennyire könnyen vette eddig a bölcsit. Amikor írtad, hogy tegnap mit magyarázott hogy haza kell mennie, könnybe lábadt a szemem, annyira édes! Talpraesett kölyök, jól fogja magát érezni! Sírás lesz majd tuti, nálunk majdnem 4-5 hónapra rá jött ki a Mátéból, de jó volt így. Üzenőfüzetünk van a módszertaniba, én nagyon szeretem, nem csak a "száraz tényeket, eügyi adatokat" írják bele, hanem hogy kivel játszott, mit játszottak, hogyan evett- aludt stb. Én a programjainkat szoktam beleírni. Nálunk betellt 1 füzet. Jó kis emlék.

Moncsi,
köszi az infot! Jó hogy a lányok várják az ovit. Te visszamész dolgozni, BP-re?

Mi jól vagyunk, a Máté hétfő óta bölizik megint - menni akart, hiányoztak neki a többiek. De ebéd után elhozom. Jó így jó hogy itthon van, de mégis közösségben, szerintem befordult tőlünk itthon :) :) . A Lili meg pörög ezerrel a hasára, egész nap mosolyog. Nagyon - édi -bébi.

na lépek pihizni
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Szilvia,
Szép kis súlya van Bencédnek. Nagyon jól birja a strapát, hogy szurinál sem sirt.
A képeken látszik, hogy jól sikerült a szülinap. Tényleg jó kis összetartó családod van. Emeséd várja már a sulit?

Betti,
Nagyon ügyes Istikéd. Nem lesz vele semmi gond. Kicsit neked is lesz legalább szabadidőd. És a gyerekközösség jó Istikének, hiába ennyi idősen, bármennyire rosszul is esik, de már vágynak a saját korabeli társaságára, mi felnőttek már nem vagyunk elegek.
Szerintem télen is kiviszik őket majdnem minden nap az udvarra. Nem akadály a sok ruha, csak macerásabb.

Ági,
Nagyon sajnálom férjedéket, szörnyű lehetett. És remélem, hogy Dorka minél hamarabb rendbe jön és nem kell kórházba mennie.
Vigyázz a tejcire és próbálj meg nyugodt lenni, Levikének is szüksége van rád.

Zsani,
Szépen növöget Lilikéd is. Édes kiscsajszi. Laura is várja már az ovit.
Mátéd melyik oviba fog járni?

Tegnap délelött és délután is kint voltunk a Máltai játszón. Láttam Moncsi lányait, nagyon helyesek. És milyen szerencséje van, hogy a férje egyedül is bevállalja őket, hogy Moncsi tudjon pihenni. Irigylésre méltó szép kis családja van.

A pénteki talira mi is elmennénk. Hol lesz?

Judit
jutte

Sziasztok!

Zsanka: igen, tesóm nem vezetett, megoldotta két erős férfi kéz. :) Azért lehet, hogy jó lenne átmenet a böli és az ovi között Máténak, nekünk legalábbis ezt magyarázták a böliben és oviban is, hogy legyen a kettő között legalább 1-2 hét szünet, hogy könnyebben menjen neki az átmenet. Rá tudjon készülni.
Jó hosszú Lili babád. Pedig egyikőtök sem olyan magas, nem?

Jutte: hát... nem várja annyira a sulit, főleg, hogy pár napja elővettük a gyakorlást, kis matek, kis írás, kis olvasás. Jobban szeret itthon lenni. Akik meg fontosak neki a suliból, azokkal nyáron is taliztunk.

Valaki kérdezte (Betti vagy Lola, vagy Gabi?), hogy hogy van a méhcsípésem. Köszi a kérdést. A csípés helye még látszik, és érzékeny is, ha megnyomom. Meg időnként azt érzem, hogy viszket.

Hát... talival nem tudom mi lesz. Ránk jár a rúd mostanában. Apa a Balaton utolsó napján taknyos lett, azt hittük, a szokásos allergiája jött ki, szed is most már rá gyógyszert, de valószínű még sem, mert Emese két napja taknyos, csak az orra folyik, egy nap köhint hozzá mondjuk kettőt. Meg sem mutattam dokinéninek, gondoltam, majd én lerendezem. Nagylány már. Erre már tegnap Dóri elég gyanús volt, hogy nyűgösebb, állandóan kézben akart lenni. Hát... kiderült miért. Éjjel taknyos lett, nagyon sokat sírt, vízszerű orrfolyás, szerintem torka is fáj. Ma reggelre Bencének is. Nagyon szuper!!!
És mára nekem is megjött. Hurrá!
Úgyhogy viszem őket délelőtt dokihoz. Mérges vagyok, szombaton grill partyra vagyunk hivatalosak, ami már két hete lett volna, de mivel mi nyaraltunk, megvártak minket.

Na megyek, Dórika megint itt bőg, na meg Bence is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola: szerintem Gabi úgy gondolta, hogy a szemben levő lépcsőházban laknak anyósáék.

Zsanka: Zsóci szerintem még nem megy oviba, most volt kettő éves. Csak nagyon szeretne menni, ahogy kiveszem Moncsi soraiból.

Na léptem.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Képzeljétek most Dani miatt nem aludtunk. 2-kor átjött, tisztára didergett, 38 fokos láza volt. Adtam neki Nurofent, sajna nem akarta bevenni egyszerre. Olyan 10 perc eltolódással azért elfogadta a másik felét. Majd egy óra múlva öklendezett egyet de nem jött semmi. Aztán negyedórára rá a konyhába kitette a taccsot. De éreztük előtte is,hogy nem igazán hat a Nurofen majd megnéztük akkor már 39 volt. Na akkor hütőfürdő 3-kor, popsiba Germicid. Még egy darabig nyugtalanul jött ment, aztán fél 6-kor elaludt. Azóta alszik. Még nem mértem mennyi a hője, de napközben úgyis eldől, hogy mi lesz.

Ha még tudok jövök!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Még egy gyors!

Lola!

Igen anyósék a szembe lévő tömbben laknak és mindkettőnknek ugyanarra néznek az ablakaink, így mindent jól áthallani!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: szegény Dani! Mi baj lehet vele? Jobbulást neki!

Én is csak délután tudom vinni őket orvoshoz, akkor vannak.Elég nyügős mindkettő. Kicsit sok néha hallgatni a sírást, de hát ez van.
Most Bencike alszik is.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én is csak délután tudom vinni Danit. A délelőtti rendelésről lecsúsztunk. 38 volt a láza mikor felébredt, enni nem nagyon eszik, inkább iszik, az mondjuk nem baj, majd valami diétásat csinálok neki ebédre.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nekem sem eszik nagyon Dóri. Pedig akkor már komoly gondok vannak! :) Bencének étvágyával ma sem volt gond.

Most ettek, mindhárman, úgyhogy készülődünk dokihoz. Igaz, hogy csak egytől van, de talán így elsők között leszünk.

Majd jövök, hogy mi volt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Dóri jobban mondva, csak csipegetett :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Dani is azért valamennyit eszegetett. Még hajnalban egy kis csokis croissant-nak a tésztájából evett, kis Danette puding, pici sós keksz. Most a Nurofen levitte a lázát.
Kivi vagyok mi lesz nálatok EDB anyu!

Majd én is jövök, ha végeztünk! 2 után megyek valamikor!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Na, ugy látom a bajok csőstől jönnek és csoportosan.

EBD anyu,
Jobbulást mindannyiótoknak. Remélem hamarmeggógyul mindenki és csak egy kis náthát szedtetek össze.

Gabi,
Nektek is jobbulást. Remélem Danit is hamar meggyóyul és nem kapja el Gery is a betegséget. Én ilyenkor mindig ugy félek, de hátha az egyi kgyerek beteg, akkor biztosa másik is napokon belül az lesz.

Ági,

Hogy vagytok? Balázs, Dorka jobban van már?

Csak hogy mi se maradjunk ki a rosszból. Pár napja nekem is fáj a torkom, meg taknyos lettem. Azt hittem megfáztam a konditeremben, mert k ivoltam izzadva, az ablakok meg tárva nyitva voltak és jó kis huzat volt. Hát lehet ez nem puszta megfázás, mert Niki az éjjel fél óránként üvöltött, szó szerint. Éjféltől fél 4ig fél óránként sírt egy nagyot, de azt modnta nem fáj semmije.
Erre reggelre taknyos lett. Szóval nagyon gyanítom, hogy a torká fájhatott és elkapta tőlem a nemtudommit. Zöldes váladék jön a nózijából, de más tünete nincs. Dokihoz nem vittem, mert szabin van egész HÓNAPBAN. Jó mi? De ha nem javul lehet leviszem őket holnap a helyetteshez.
Ez már csak azértis jött rosszkor, mert hétfőtől üdülünk egy hétig. Na most nagyon jó lesz a szállodában orrot szívni a gyerekeknek. Nem is tudom, hogy vigyek porszívót is?
Vivi még nem beteg, de ami késik szerintem nem múlik. Biztos majd pont nyaralás alatt fog kijönni neki.
Tiszta ideg vagyok most emiatt.....
Na jó elég belőlem.

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Zsanka!
Szívesen az infot, remélem sikerül nyaralnotok!
Zsóci még nem megy oviba, majd jövő szeptemberben. De ha rajta múlna biztos ott maradna a Dórival. Sokat emlegeti, remélem Ő nem fog sírni, úgy mint a Dóri.

Judit!
De. Én voltam lent velük a játszón, du. meg megkértem a Párom menjen velük, mert szőrtelenítenem kellene. Hát a szőrtelenítésből semmi nem lett, mert a csajok szobáját összepakoltam, szőnyeget tisztítottam, porszíztam a nagyszobiban és a fürdőben csempét, kádat mostam meg gyorsan felmostam. Pont mire végeztem hazajöttek.
Most vettem először Vanish por szőnyegtisztítót és nagyon jó. Kellemes illata van, nem kell víz hozzá, és szép tiszta lett szőnyeg. Csak a porszívó bírja.
Szerencsére a Párom bevállalja a két csajszit egyszerre, de nincs gond velük. Most úgy vettem észre összenőttek. Szeretnek együtt játszani. Bár azért vitatkoznak is rendesen. Dóri is élvezi, hogy a Zsóci beszélget Vele, énekelnek, barbieznak, poniznak....

Lola!
Lakkot nem tudom milyen tartós. Senki nem rendelt tőlem, csak a francia manikür szettet. Az sokáig bírja.

Na megyek, kimosott a gép, teregettek.

Pénteken ha rá tudom venni a csajokat akkor mennénk a talira.
Hol lesz?

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Nálunk Daninak piros torok. Más semmi! Kaptunk rá valami gyógyit!
Hétfőn vissza!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Moncsi,
Tényleg nagyon összenőttek a lánykáid. Nagyon helyesek voltak tegnap együtt, jó, hogy már együtt játszanak. Igy neked is van egy kis időd magadra.

Ma délelött mi kacsákat etettünk a tónál, az összes kint volt a fűben, Máté mint egy birkapásztor hajkurászta őket. Nagyon édes volt, pár kacsa el is repült.
Találkoztunk Szilviával, Áronnal a Fő téren. Szép nagyfiú már.

Akkor ezek szerint a holnap tali megint elmarad?

Csilla,
nálatok sem jött ez most jókor. De remélem jövő hétre meggyógyultok.
Szilvia,
Gondolom nem hiányzott most megint ez a takonykór, kipihented magad, most meg megint lemerülsz az orrszivásba.
Gabi,
Máténál és nálam is ez volt, láz és piros torok, de más semmi. Max 3 nap és rendbe jöttök.

Jobbulást a betegeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jutte

Szilvianyu: én kérdeztem a méhcsípést, de látom lett helyette más betegség... :(
Férjed jól behozta a családba, de hát gondolom lógtak az Apjukon a lurkók, azért is kapták el, mostmár csak Te tartod magad! :!:
Jobbulást Nekik-mindannyiójuknak!
Amúgy ma reggel (sőt egész délelőtt) Noénak is folydogált az orra meg nyűgi volt, éjjel eldől h ogy lesz-e valami nálunk is.... talán még jobb, ha most és Soma is elkapja, mint suli előtt!
Csilla,Ági01 a lakóparkban laknak az Omega fölött, Angika meg a Gálon feljebb.

Gabi, Csilla: jobbulást Daninak-Nikinek!
Csilla: adj cebiont, calciumot is Nikinek. Vivit meg megvédheti még az anyatej is, bár cebiont Neki is adhatsz, hogy ne kapja el....
Gyors gyógyulást, hátha hétvégén kikúrálod őket. Hova mennétek?

Gabi: hajnali hűtőrdő nem semmi lehetett, Gergő aludt közben?

Moncsi: köszi, majd figyelem a neten a katalógust azért majd és szólok, ha szeretnék valamit!

Tali: gondolom akkor a Gáli tali most - betegségek miatt - elmarad.
Ja, hogy holnap már péntek....

Akkor a nem betegek döntsék el sz.tem, hogy hol legyen meg ki menne... Nekünk a ma éjjel dönt, ha estefele is folyik az orra Noénak, akkor inkább én sem kockáztatok! Bocsi.
Líviéknek asszem a 20-i héten jó, az is mindjárt itt van, akkora is szervezhetjük!

Ma voltam fodrásznál, vásárolni egyedül! Ma még pihizek, vasalok, holnap főzöm Soma kedvencét és VÁROM Őt haza (tarhonyás husit)

Szilvianyu: tök jó, hogy elfogyott a torta, látod én azt nem szeretem, hogy mindig megmarad! Mi lett volna, ha még Bence is kér...
Stopos tortát mostanában mi sem rendelünk ár-minőség negatívuma miatt!
Ügyes Bence a vajas kenyérrel, így azért már könnyebb reggelizni, vacsiztatni, hogy nem kell a 2 picinek kétféle-gondolom.
Tegnap Noé is vajas kiflit evett+kockasajtot. Szerette...

lola77

Sziasztok!

Goyrs jövök megint,mert időhiányban vagyok...

Megúsztuk a kórházat,de úgy hogy fel kell hívni a dokinőt hogy mennyit iszik Dorka,és ha kevesli akkor írja a beutalót,sajna még nincs jól,még reggel is lázas volt,és megy a hasa nagyon,már hétfő óta nem eszik szinte semmit,inni is úgy kell beleimádkozni,dokinő szerint napi 1l folyadék kell,hát az nem minidg van meg,de nem mondtam meg a dokinőnek,mert nem viszem be a kórhába,Ma áthívtam keresztanyum,(kórházban dolgozott,gyerekosztályon,sok ilyen beteget látott)hogy nézze meg ,mert ha tényleg kezd kiszáradni akkor viszont muszáj kórházba menni,de azt mondta nincs nagy baj...Azt mondta enni ehet bármit,mert csak 1* hányt,és a hasa megy,ha többször hányt volna akkor kéne diétáznia,mert a gyomrát kímélni kell,de hogy megy a hasa,arra enni kell még ha ki is jön,így erősödik neki.Ezt nemis hallottam,de jó hogy mondta.
Levi nem kapta el...ő jól van,nő mint a gomba,már 4960g,és 56cm.Én is jól vagyok már,csak én is futkosok a wc-re...tejci visszajött úgy ahogy,azért reggelre 180ml-t tud enni,nappal meg 100 alá nem adja,de akkor is levesebb van,mert szopiután még fejnem kellett...
Ja és hogy tetőzzem a bajt,tegnap mondja a férjem hogy megint elküldenek 1 embert tőlük :cry: ,így most tuti ő lesz,és ráadásul olyan szemét a cégük,hogy az előző elbocsájtásakkor,mindnekinek megszüntették a munkaviszonyát,és újként vették nyilvántartásba azokat akiket nem rúgtak ki,így Balázsnak most 1 hónapos munkaviszonya van,és ha kirúgnák akkor még munkanélkülit sem kap,j aés a 700e ft-t is egy összegbe kell majd kifizetnünk :shock: .Király!!

Csilla!
Jobbulást Nektek.Mostanság akkor nem is igazán fogunk már talizni?Jövőhéten nem lesztek,utánna meg már kezdődik Dorkának az ovi.Délután meg nem tuodm hogy tudunk lennt maradni,mert nem tudom Levinek hogy fog kijönni az evése...
Ha gondolod én köpcsön tuodm adni,nekünk van elektromos orrszívó,de elemmel is működik,Niki ugye már tudja fújni az orrát,de Vivinek még kéne.Annyira nem erős,mint a pórszívó,de semminél jobb.Tavaly amikor mi voltunk Horvátba,én vittem,sőt még sétálás alatt is szívtam Dorka orrát,úgy sem ismernek :lol: .

EDBAnyu!
Jobbulást nektek is,mit mondott a doki?
Egyébként mi a Csilláékkal a kihalt plázánál lévő lakóparkban lakunk,Angiék meg a játszón lévő tömbben.5 percre tőlünk :lol:

Angi!
Jó kis méretei vannak Csaniank,de azér tmár beszélj a fejével,hogy ne növessze nagyra magát,megrt bajok leszenk szüléskor :wink: Nem értek hozzá,de mit jelent amit írtál?Most akkor nincs baj?

Lola!
Hát igen ez volt Dorka első strandja,és szerintem egy adarabig az utolsó is,inkább lemegyünk a Balcsira hétvégenként...Gondolhatod hogy izgultam,hogy mi lesz,mostanság annyi rosszat hallani az élményfürdőkről....Mondtam is Balázsnak ha bármi baj lesz Dorkával,nem lesz neki egy 3.szülinapja :) .
Én is tök így voltam Dorka ovibaszokatásánál,mint tE HA SÍRT AZÉRT Sírtam,mert miért sír,ha nem nem akkor meg azért,hogy már nem is szeret a gyerek... :)

Gabi!
Dani hogy van?Nálatok mit mondott a doki?jó éjjszakáitok vannak nektek is,napközben tudsz azért pihenni?

Betti!
Mi votl ma a böliben?istinek hogy tetszett?Sztem nem fogja azér tmegunni a játékokat,csak lekötik mindig vaalmi újjal a dausok.enni hogy eszik neked a böliben?

Zsani!
Máté még mindig bölis neked?Azt hittem idén már oviba megy?Jó kis méretekkel rendelkezik Lili baba :lol: .

Mennem kell..
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok Csajok!

Ennyi rossz dolog.
Akkor én is folytatnám.Apósom leesett a tetőkoszorúbetonról mikor locsolta.Jól betörte a fejét,agyrázkódást kapott,jópár helyen lezúzodott szegény.
A böliben ért a hívás hogy mentővel bevitték a kórházba.(szomszédunk pont mentőápoló,ők halloták meg a segélykérését)Teljesen rosszul lettem,Istikémet is a gondozónők öltöztették menetkészre.Mondták hogy bennt maradhat de Istike nagyon sírt hogy jönni akar velem,mert hallotta ahogy mondtam a gondinőnek mi történt a papájával.Végig futottam hazáig a babakocsival.
Itthon láttam a sok vért,totál kilettem.
Délután bennt voltunk nála szerencsére semmi maradandó károsodást nem szenvedett.Após gerincműtött,jaj belegondolni is rossz hogy le is nyomorodhatott volna.
Betti

Kép
berna23

Istike nagyon ügyes volt a bölcsiben.
Ebédből ma is repetát kért(rakott zöldbab volt)
Egyszer nekikezdett sírni,de hamar megvigazstalódott.Pisilésnél is szólt Zsuszi néninek.Ettől nagyon féltem hogy nem fog szólni,és mindig bepisil majd.
Egy kisfiú homokot szórt az arcába,akkor is pityergett kicsit.Állitása szerint bottal is kinyomták a szemét.Ezt a gondinő nem emlitette.

Bocsi hogy most mást nem irok.
Holnap jövök bővebben.

Kép
berna23

Jaj Betti!

Nagyon szorítok hogy az apósod minél hamarabb rendbe jöjjön. Az jó hír, hogy nincs maradandó és a gerince is megúszta. Gondolom mennyire megijedhettél a telefonra meg a sok vérre. Ez borzasztó. Még jó, hogy a szomszéd meghallotta a segélykérést!
Párod dolgozott igaz?? Te értesítetted őt?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Csak gyorsba jöttem,sajnos problémáink vannak a családban ugyhogy ezért nem voltam és nem is leszek egy darabig.Születés naposoknak és névnaposoknak előre és utólag is sok boldogságot!Főleg az első éveseknek.

Egy kérdés miatt jöttem csak.Barátaim külföldről hoznak be dekorgumiból készült falidiszt.nagyon sokféle van de előre nem tudni milyet kapnak.felteszekl egy pár képet körülbelülre milyenek:
Ha esetleg valakit érdekl a hétvégéig jelezzétek légyszives.

puszi mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép Kép Kép Kép Kép

Ja 580 ft az ára kb.40-45 cm közöttiek.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Jaj csajok, ennyi ROSSZ hírt!!!! Több már ne legyen, kérlek Benneteket.

Akkor sorban:
Ági01: ezt nem szabad annyiban hagyni, amit a férjed melóhelye csinál. Nem jogszerű, amit leírtál, asszem ha 30 napnál kevesebb a kiesett idő ugyanannál a cégnél, akkor az folyamatosnak számít!!!!
Figyu, van Tb-n egy ingyenes jogsegély, menjen el, ügyvédek vannak, biztos hogy tudnak segíteni munkaügyben!
http://www.jogpont.hu/ugyfelfogadas.php ... gnyit=1021

Partalit ismerem (dózsakerti képviselő amúgy), nagyon rendes, Ő a Kossuth utcában rendel, de van a Komáromi úton (OBI-val szemben, ahol az áldozatsegítő Iroda!)
Miért írta alá amúgy a felmondást????? Ilyen szemét céget. A munkaügyi felügyelőséget is rájuk küldheted, hogy utána nézzenek a szerződéseknek-bejelentéseknek! Megérdemlik! főleg így, hogy veszteni valótok nincs, ha tényleg Őt küldik el! Viszont a m.nélküli meg a végkielégítés nem mindegy!!!!!
Nehogy aláírjon közös felmondást sem, csak azt hogy munkáltatói felmondással jön el!

Betti: basszus, rögtön eszembe jutott, hogy apósod gerincműtött-már korábban írtad! Jaj, 1 pillanat alatt megvan a baj!!!! Most a kevés segítségetekből is kiesett 1 ember. Jobbulást Neki, reméljük erős a szervezete!Nyugdíjas, vagy még dolgozik????

Rita: sajnálom hogy problémák vannak, remélem mihamarabb megoldódik. Ugye nem a gyerekekkel van baj??? Velük ok minden?

lola77

Ági!

Csak még egy megjegyzés! Ha új munkaszerződés van, akkor próbaidőnek is kellene lennie! Akkor igaz indoklás nélkül elküldhetik, viszont nem kötelezhetnék az autó önrészének kifizetésére! Hacsak ez külön az új szerződésben nincs leírva, vagy, ha próbaidő nélküli a szerződése. És mindenképpen kapna munkanélkülit, mert az utolsó 4 negyedévet veszik figyelembe, abból számolják a segélyt. De csak közös megegyezés esetén. Ha a munkáltató mond fel, akkor nem kaphat. Legalábbis így tudom. De, ahogy Lola is írta, mindenképpen jogi segítséget kell kérni.

Ezt találtam:"Munkáltató rendkívüli felmondása után is folyósítják az álláskeresési járadékot, ha az egyéb feltételeknek megfelel, CSAK nem azonnal, hanem 90 nap elteltével.

Közös felmondás: ilyen nincs. Közös megegyezés van. Ha tényleg jár neki végkielégítés, NE írja alá a KM-t. Mondjanak fel neki, ha nem akarják foglalkoztatni.

Rendkívüli felmondással pedig nem rúghatják ki, csak akkor, ha megvalósult (megvalósítja) az Mt-ben rögzített esetek valamelyike (-ét.)

(mondjuk ilyenkor az a legjobb, ha a tahóvállalkozó kirúgja azonnali hatállyal hibás indokkal, mert akkor el lehet vinni bíróságra és csont nélkül megnyerte)."

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szisztok!

Micsoda szörnyűségek! Hála Istennek nálunk minden rendben van, gyors le is kopogom.

Ági!
Doki azt mondta, ez nem okoz problémát, sőt Ő nem is gondolja, hogy tényleg cystikus a felszíne... amúgy állítólag valami hólyagok lehetnek. Valószínű minden rendben a kis lurkóval, mert nagyon sokat mocorog, rúgja ki az oldalamat, bordáimat. Mindennap mondom neki, hogy a súlyhatár amit megüthet 3600g, a fejét meg 36osnál nagyobbra ne növessze! Remélem hallgat rám :d
Örülök, ohgy már jobban vagytok! s remélem Dorka is hamar rendbe jön; aztán még talizunk az ovikezdés előtt :)
Levi szépen növekszik! Tejcid csak visszaáll, ha Levi elég kitartó!

Nagyon gáz ez az ügy Balázsék cégénél... De az ügyvédnél talán érdemes lenne tényleg rákérdezni erre-arra. Én pl. nem értrem mi a 700e amit ki kellene fizetni?! hogy gondolják ezt?

EDBanyu!
Jobbulást kívánunk a családnak, csak el tudtok menni a grillpartyra! Az mindig nagyon jó :)

Betti!
Jujj, ez nagyon durva! Mihamarabbi felépülést kívánunk apósodnak!
Isti nagyon ügyes a bölivel :)

Csilla!
Kúráld ki magatokat s aztán pihizzetek egy jót + pancsizzatok sokat a Balcsiba. 7végén majd leteszteljük, hogy milyen :)

Rita!
REmélem hamar rendeződnek a problémáitok. Én lehet., hogy kérnék vmilyen dekordíszt, de csak hétfőn v. kedden tudnék jelezni. Az már késő? vagy többször járnak?

Mi este megyünk le Balcsira tesómékkal! Tökre örülök, hogy megyünk, mert Julcsi nagyon szeretett volna menni. Bár sajna apa nem jön, emrt vasárnap már kell menjen dolgozni. Szerencsére szép időt mondanak :)

Szép napot, kellemes 7végét mindenkinek! Ennyi rosszaság után már csak jó dolgok történjenek!!!
angika

Sziasztok!

Minden kis betegünknek jobbulást kívánunk.

Ági
nagyon aranyosak itt a lányok hogy segiteni próbálnak.Sajnos én nem értek az ilyen ügyekhez,de kivánom hogy a lehető legjobban kerüljön ki a párod.
Jézus700ezret kell kicsengetni nekik basszus.Részletre is lehet?
Vagy a legjobb lenne ha megusznátok.
Puszi a cseppeknek.

Rita
Sajnálom a családi problámákat.
Nagyon aranyosak a falidíszek.
Ezek öntapadósak?
Istike ha hazajött a bölcsiből kiválaszthat belőle,és akkor este jelzem milyet mennyit kérnénk.Nekem nagyon tetszenek.

Lola
Após rokkantnyugdijas,de melózik is mellette mert nem éri el az 50 ezret a nyugdija.Anyós könyvelő.Párom öccse még egyetemista,plusz albiban lakik pesten,igy sok a kiadásuk.
Elvégezte nemrég a biztonságőri sulit,de egy 52éves férfi nem kell sehova.

Gabi
Igen párom melózott,én értesitettem,szegény csupa mocskosan melósruhában hazarohant.Én meg olyan kétségbeesve telefonáltam neki hogy ő azthitte nagyobb a baj..Csak ugye én már elvesztettem apukámat és nagyon megijedtem.Szomszédunk kmondta hogy alattomos egy dolog az agyrázkódás,mert lehet agyi nyomás vagy mi,meg vérrög alakulhat ki.De apósnál semmi iylesmi nincs.
Már este ugy rábukott a gombóc fagyijára amit felvittünk neki.
Istikénknek is nagyon örült.A szobában fekvő betegeknek is mosolyt csalt az arcukra.
Szomszédunk felesége meg pont ott ápolonő,szóval jó dolga lesz bent.

Bölcsi:Fú mi ma ugy szétáztunk,pedig volt a babakocsin esővédő meg esernyőnk is.Én még pluszban hazafele is.Még a bugyimból is vizet facsartam.
Ma igy bennt lesznek sajnos.Ez nagyon nem tetszett Istinek.Mondta akkor ő inkább eljön velem dolgozni. :)

Betti

Kép
berna23

Lola
megúsztátok a betegséget?

Emeseanyu
Nem jöttél tegnap hogy mi van a gyerekekkel.
Nincs baj ugye?

Gabi
Ma mentek Győrbe?

Bettu

Kép
berna23

Csajok én azthittem hogy milyen jó lesz hogy még szabizok egy ideig.Majd jó alaposan kitakaritok,jókat főzők,ablapucolás,ruhaválogatás,játékok szelektálása.
Erre tiszta használhatatlan vagyok,csak ülök a kanapén mig nem kell menni a gyerekért.Képes vagyok már 11kor elindulni,pedig csak délre kell menni érte.
Most nagynehezen leszedtem a száraz ruhákat.
Gyorsba főzők ki turógombócot.Na sikerült felgyújtanom a konyharuhát. :shock:
De egyre kevésbé izgulok hogy baja történhet.Szóval csillapodik az állapotom. :lol:

Kép
berna23

Betti, elhiszem, hogy furcsa, elszoktál Istikenélküli Élettől. Jövő hét végén már használhatóbb leszel. Elhiszem azt is, hogy Isti "alkot" a kórházban, Ő az a fajta kisfickó, tök édi.
Nem volt láz-nyűglődi éjjel Noénál, de elég sokat tüsszög, szóval még képlékeny....
Eső miatt is elmaradt volna a tali!

Szilvianyu: mi van a kicsikkel? kaptatok gyógyszert?
Férjed dolgozik v. szabizik?
KÉpzeld tegnap az új fodrász akihez mentem (másik elment mert babát vár) az Emese oszt.társának az Anyukája (Krisztián a kisfiú) jól megbeszéltük a sulit Vele.

Zsanka: tényleg jó hosszú Lili, Noétól csak 2 cm-vel marad el. Lehet hogy most egy darabig majd nem nő.... szurijára puszi!

lola77

Sziasztok!
Atyaég, mi ez a szerencsétlen körjárat itt a topicban?? Vigyázzatok magatokra!

Betti,
szegény apósod, nem csoda, hogy megijedtél...remélem minél hamarabb meggyógyul! Túrógombóc nyammmmi :D

Szilvi, és Gabrielldaniell,

gyógyuljatok meg hamar! Nekem is napok óta fáj a torkom, de ez semmi ahhoz képest amit Ti írtatok :?

Rita,
menyibe kerülnek a dekorok? Engem micimackós érdekelne.

Csilla,
jó nyaralást Nektek! Már jó rég írtad, hogy mentek kétszer is oda, remélem jól sikerül:) Majd várom a képeket :wink:

Ilyen sz..r időt, hihetetlen. Áron is ki van, mert eddig minden áldott déldlőtt lent voltunk, és ott aludt. Eddig kb kétszer nem tudtunk lemenni....Nem tudom hogy fogom elaltatni, mert tiszta álmos, de sehogy nem akar :shock: Ez az elalvás nálunk nagyon nehéz... :cry:
Na de holnap már jó idő lesz, úgyhogy kitartás, szép hétvégét m indenkinek!

Szilvia

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Annyira nem gáz velük a helyzet (gyerekek), csak tegnap nem volt sok időm jönni. Nagyon nyűgös volt mindkettő (Zsanka hallhatta is a dokinál kis Bencémet, taliztunk), úgyhogy felváltva ültek az ölemben. Nagyon nehéz volt a tegnapi nap. Bence többször lázas volt. Az orrporszívózás mindkettőnek maga a pokol. Apa sajnos hétfő óta dolgozik már, anyuék,tesómék meg nem voltak itthon (nyaralás)... úgyhogy...

Végül is mindháromnak folyik az orra, pöttyös a torka (Emeséé a legszebb már), dokinéni szerint vírus (helyettes doki volt). Azt mondta, hogy 1-2 napot várja, utána kezdjem el az antibiót, ha nem javulnak, de én tegnap elkezdtem. Megmondom őszintén, éreztem, hogy megint nagyon elhúzódna a dolog és szinte a campyloból még ki sem hevertünk, jön a másik. Elegem van. Egész évben alig voltak betegek, de most aztán sorban. Zöld az orrváladékuk is.

Remélem jobban lesznek holnap és akkor el tudunk menni a kerty partira. Főleg, hogy tényleg miattunk tolták el az időpontot két héttel.

Lola: igen, tudom ki ő, és milyen fodrász? Amúgy kedvelem őt. Egyedül neveli a kisfiát.Emesével együtt járt végig oviba is a Kiki.
Én is ma fodrásznál voltam. Nagyon le volt nőve a hajam már. Anyu és húgom vigyázott rájuk, nemrég értem haza, hál istennek, minden ok volt. Mindjárt porszívózom az orrukat (hurrá), totál leizzadok benne. Jobbulást Noénak! Hogy halad a menéssel? Bence mindennap megtesz egyedül 2-4 lépést, majd meglátjuk. Halad... Észrevettem, hogy kevesebbet mászik, inkább, ha játszik, sok mindent inkább már kapaszkodással-járással akar elérni.
Ja, és mit mondott Kiki anyu suliról?

Betti: nagyon durva, ami apósoddal történt, remélem hamar rendbe jön. Én is arra gondoltam, hogy pont ő volt, aki tök ari volt veletek és segítőkész és tessék, kidől a sorból. De remélem ezen nincs lelkiismeretfurdalásod, hogy épp nálatok történt. Ilyen előfordul! Ázást sajnálom! :( Visszafelé (vagyis kb. most) vigyél esernyőt!!!
Túrógombi: én is imádom!
Pedig használd ki az Isti nélküli időt, nemsoká dolgozol!

Szilvi: és amúgy hogy vagytok? Lelkileg? Apa? Lassan taliztok??

Ági: nagyon durva ez az egész munkahely mizéria. Én kaptam egyszer munaknélkülit, úgy, hogy a cég mondott fel (mondjuk mi ebben is egyeztünk meg, mert így kaptam végkielégítést. Nem tudtam már Pestre visszamenni dolgozni Emese után).
Tényleg kérjetek jogi tanácsadást előtte, és szerintem ne írjon semmilyen papírt alá párod, ügyvéd nélkül. Joga van melóhelyen azt mondani, hogy nem írja alá, csak ha látta ügyvéd. Nem??

Angi: örülök, hogy legalább felétek minden rendben! Jó nyaralást Nektek és ennél jobb időt!

Csilla: Nektek is jobbulást! Nálunk is ez van: pöttyös torok, takony. Bencének láz volt, lányoknak nem. Nem tudom, hogy vajon hol szedtük össze, akár a Balcsiban is vagy a nyaralóban, homokozóban. Ki tudja. Kicsit félek az ősztől, téltől, hogy nyár van és ez van, akkor mi lesz akkor? Azt hiszem, vitrinben tartom a kicsiket! :)

Gabi: azóta hogy vagytok? Bencének hál istennek, tegnap is jó étvágya volt, Dóri tegnap alig evett, de ma már igen. Ebédet is olyat főzök, amit szeretnek.

Zsanka: köszi még egyszer a mentő bébikaját. Hazafelé elaludt a nagy lázban-üvöltésben Bence, de ahogy felértünk, rögtön megette, amit vettetek. Az árát odaadom, szólj majd rám, hogy ne felejtsük el. Vagy ha mész mostanában melóban, nyugodtan kérd el húgomtól, majd említem neki.
Azóta láztalan volt Lili??

Dórika képzeljétek, eddig egyáltalán nem nézett meséket, max. 2-3 percig. Csak a Lilly baba érdekelte, de mostanában az se.Most pár napja elkezdett Thomast nézni, most már egy húzamban fél órát azért néz. De olyan édesen. Van egy rész, ahol beleborul a földbe egy vonat (Dennis) és mindig kiabál nekem, hogy lássam. És akkor mondanom kell neki, hogy igen, szegény Dennis. :) Olyan édes...

Na megyek, főzök.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Rita: még Neked akartam írni, hogy nagyon sajnálom, hogy gondok vannak és remélem, megoldható. Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj. Ha publikus lesz, írd mag meg!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: durva Áron alvási ügye.. elhiszem, hogy néha kimerít. Hál istennek, nálunk ez mindháromnál elég egyszerűen alakult.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

nagyon aranyosak vagytok,hogy segítetek!!!! :lol:

Nagyon sok "furcsa"dolog van ennél a cégnél,nem is írom,le hátha valki olyan olvassa akinek nem kéne....Csak röviden,nekem kapásból az nem jön be,hogy 7-17-ig melóznak,és szinte minden nap túlórázik,jó okés azt kifizetik..de napi 10 óra?és 8-ra van ugye bejelentve,eddig bruttó 90e ft-tal volt bejelentve,és a többit borítékban kapta meg...ja és ez a trélerezés is,meló után hazajön és akár mikor hívhatják ha baleset van...áááá,meg is látszikhogy túlvan terhelve és ebből lett a baj.Amúgy az egyik tulaj a Kedves Ferenc,mostanság sokat hallani a médiában róla.A Debreceni Zita hapsija.A felmondó papírt mindnekinek alá kellett írnia,mert ha nem akkor kapsából kirúgták volna.A 700e ft a trélernek az önerő része,a vételár 10%-ka :cry: ,részeltben biztos leht majd fizetni,de arról sem tudunk semmit még,csak húzzák a dolgot,úgy ahogy ezt a kirúgást is,benyögték hogy valki repül,de hogy mikor azt nem tudják :twisted: ,na és még nagyon sok csúnya dolog van ott bennt,de ezt nem írnám le,igazán örülnék ha ő menne,mert utálom ezt a céget,de sajna a pénz az nagy Úr......

Betti!
Huuu szegény apósod,jobbulást neki!!!!!!!

Betegeknek is jobbulást,most már mindenki gyógyuljon meg és kész!!!!!

Nekünk ma extra rossz éjjszakánk volt.
Levi 20-22-ig nem aludt csak sírt,Dorka olyan 21-kor aludt el.éjfélkor kelt Dorka hog ypisilnie kell,utánna 2-kor Levi,hogy éhes,na ő evett és 5-ig fennt volt,már azt hittem befonom a hajam...semmi nem volt jó neki,nem sírt igazán,csak nem volt álmos...na 5,05-kor kelt Dorka hogy kailnia kell,szegénykémnek kicsit becsúszott a bugyiba nem ért oda időben,akkor őt mire rendeztem,5,30-re na akkor kel a férjem,Levi 6-kor már megint evett,Dorka meg 7-kor azt mondta hogy nagyot aludt és nem álomos :D :roll: :cry: .....
Tegnap este már nagyon aggódtam Dorka miatt,még mindig lázas 5. napja nem eszik semmit,este meg már mondta hogy fáj a bal oldala(bal oldalt műtötték),a szemei alatt tiszta fekete,és olyan nagyon vékony.inni sokat iszik,de enni semmit,pisit nem tudok fogni tőle,mert mindig kakil is,csak azt tudnám mit,mert semmi kaja nincs benne,hiába adom neki hasmenés ellenit,meg a normaflourt,semmi nem használ neki,sztem nem fogjuk megúszni a kórházat :cry: ennyire még nem vol toda szegénykém....

Nah menenm kell,egyik wc-n, másik sír....

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Ági,
Kitartás. Remélem jó irányba fordul minden mind Dorka, mind a férjed munkája terén.

Betti,
Sajnálom a bőrig ázást. Vegyél be sok c vitamint, nehogy megfázz. Én a babakocsiban mindig tartok pici esernyőt a biztonság kedvéért.
Apósodnak jobbulást kivánok. Én anno találkoztam vele nálatok, nagyon kedves férfi, megérdemli, hogy hamar helyrejöjjön.

Rita,
Remélem hamar helyre jönnek a dolgaid. A falidiszek nagyon szépek. Engem kisvakondos és társais (nyuszi, süni, egérke, maci..) érdekelne Máténak, Laurának pedig hercegnős, (Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke, Belle, Ariel). Ha valamelyikből van kérném.

Szilvia,
A gyerekeknek jobbulást kivánok és Zsanka Lilikéjének is!

Megint hülye egy idő van. Szerintetek tényleg 28 fok lesz holnap? Céges családi napra mennénk Komáromba.

Judit
jutte

Judit: igen mi is tervezünk hétvégére progit ezért néztem és tényleg holnap-holnaputánra 27-30 fokot ír, bár felhős-napost! Remélem mert férjem kollégájához mennénk Párkányba mi is kerti partizni...

Szilvianyu: szegény lázas Bence fiú-panelterminátor!
kedves volt Csilla, mondta hogy nagyon szereti Márti nénit Ő is, meg van vele elégedve. Ha kisfia kapott feketét meg 3-4-eseket, akkor el volt kenődve, de gyakoroltak sokat. Gondoltam hogy egyedül neveli, mert mondta, hogy a szülei a sulihoz közel laknak, így tudnak Neki segíteni.
Dórika édes lehet a Thomason-jól kitalálták ezt a mesét, hogy egész kicsiket elvarázsol!
NOé még a mászást részesíti előnyben, bár Ő is mindennap lépegett, de leginkább oldalazva, ha valamit el akar érni (ágy-asztal vagy játék-polc között) 1-2 lépést tesz egyedül ilyenkor. Látszik, ahogy gyűjti a bátorságát! Tegnap pl. úgy lépett,hogy fogta a reluxa zsinórját és lépett 2-t, azt hitte amit fog, az segítség!!!!! :D
A H1n1 oltás akkor nem is drága, azt hittem ez is 5000 fölött lesz!

Noé délelőtti alvásából fúrás keltette, tök ideg v.ok mert ugye levinni se tudom aludni az esőben... Most tök nyűgi, álmos, dörgöli szemét-fülét... előbb evett, mindjárt újból leteszem!

Szilvia1981: este még mindig cicin alszik el Áronod?

Én is eláztam ma délelőtt, mentem a Rossmanba levásárolni a pontjaimat...

Ági01: vigyázz n.on Dorkára nehogy valami maradandó legyen! Anyukád nem tud jönni segíteni, vagy bemenni Dorkával???? inkább kórház, mint v.mi komoly szövődmény!

lola77

Sziasztok!

Ági: én is ahogy olvastam soraidat, az ugrott be, hogy talán jobb lenne az előzmények miatt mégis bemenni Dorkával a kórházba. Lehet, hogy sokat nem csinálnak, de szem előtt lenne és kapna biztos infúziót. Ahogy leírtad, elég rosszul nézhet ki. Nem emlékszem pontosan, kap ő most antibiót? Alapvetően én sem vagyok a híve, de ha muszáj, muszáj. Nekem mára sokkal jobban vannak a gyerekek, bár még nem az igazi. De legalább esznek, nincs láz, isznak eleget.
Sodioral port nem vettél végül is? Nekem arra eküdözött a védőnő, hogy olyan, mint a kórházban adnak a kiszáradt betegeknek. Ropit, kukit sem akar enni?
Anyukád nem bír bemenni vele? Te jó isten, nagyon nehéz lehet. Én is meg voltam rémülve, mikor tavasszal kórház veszélyben voltam Bencével. Féltettem őt is, meg az itthoniakat is. Ha valamiben tudunk ám itt segíteni, csak szólj!!!

Lola: köszi a jobbulást üzit! Azért már jobban vannak, bár biztos, ha nem adtam volna az antibiót, akkor nem lennének még. De most úgy voltam vele, hogy adni akartam. Láttam rajtuk, hogy ebből megint gáz lett volna.... :(.
Édes lehetett Noé a reluxa zsínórral. :)

Nekem már aludt egyet Bence, de most megint letettem, álmosnak tűnt. Dórikám egy órája alszik.
Bence azt ebédelte, mint mi. Borsóleves (fini lett, jó édes), csak villával nyomtam neki össze. Utána bolognai volt, az nem jött be neki, bár egy rendes mélytányérnyi levest megevett. Meg rájöttem, jót akartam neki, jó sok sajtot reszeltem rá, de valamiért ez most elég sós sajt volt. Pedig ilyet szoktam venni. Mindegy, biztos nem fog lefogyni! :)

Igen, holnapra jó időt mondanak, vasárnapra kánikulát, hétfőre még jót, aztán kedd-szerda megint esősebbet. Mi legyen a talival? Mikorra tegyük szerintetek?

Betti: hazafelé mennyire áztatok meg? Istinek tetszett a mai nap is? Hétfői alvást hogy magyaráztad el neki?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?