Sziasztok!
Annyira nem gáz velük a helyzet (gyerekek), csak tegnap nem volt sok időm jönni. Nagyon nyűgös volt mindkettő (Zsanka hallhatta is a dokinál kis Bencémet, taliztunk), úgyhogy felváltva ültek az ölemben. Nagyon nehéz volt a tegnapi nap. Bence többször lázas volt. Az orrporszívózás mindkettőnek maga a pokol. Apa sajnos hétfő óta dolgozik már, anyuék,tesómék meg nem voltak itthon (nyaralás)... úgyhogy...
Végül is mindháromnak folyik az orra, pöttyös a torka (Emeséé a legszebb már), dokinéni szerint vírus (helyettes doki volt). Azt mondta, hogy 1-2 napot várja, utána kezdjem el az antibiót, ha nem javulnak, de én tegnap elkezdtem. Megmondom őszintén, éreztem, hogy megint nagyon elhúzódna a dolog és szinte a campyloból még ki sem hevertünk, jön a másik. Elegem van. Egész évben alig voltak betegek, de most aztán sorban. Zöld az orrváladékuk is.
Remélem jobban lesznek holnap és akkor el tudunk menni a kerty partira. Főleg, hogy tényleg miattunk tolták el az időpontot két héttel.
Lola: igen, tudom ki ő, és milyen fodrász? Amúgy kedvelem őt. Egyedül neveli a kisfiát.Emesével együtt járt végig oviba is a Kiki.
Én is ma fodrásznál voltam. Nagyon le volt nőve a hajam már. Anyu és húgom vigyázott rájuk, nemrég értem haza, hál istennek, minden ok volt. Mindjárt porszívózom az orrukat (hurrá), totál leizzadok benne. Jobbulást Noénak! Hogy halad a menéssel? Bence mindennap megtesz egyedül 2-4 lépést, majd meglátjuk. Halad... Észrevettem, hogy kevesebbet mászik, inkább, ha játszik, sok mindent inkább már kapaszkodással-járással akar elérni.
Ja, és mit mondott Kiki anyu suliról?
Betti: nagyon durva, ami apósoddal történt, remélem hamar rendbe jön. Én is arra gondoltam, hogy pont ő volt, aki tök ari volt veletek és segítőkész és tessék, kidől a sorból. De remélem ezen nincs lelkiismeretfurdalásod, hogy épp nálatok történt. Ilyen előfordul! Ázást sajnálom!
Visszafelé (vagyis kb. most) vigyél esernyőt!!!
Túrógombi: én is imádom!
Pedig használd ki az Isti nélküli időt, nemsoká dolgozol!
Szilvi: és amúgy hogy vagytok? Lelkileg? Apa? Lassan taliztok??
Ági: nagyon durva ez az egész munkahely mizéria. Én kaptam egyszer munaknélkülit, úgy, hogy a cég mondott fel (mondjuk mi ebben is egyeztünk meg, mert így kaptam végkielégítést. Nem tudtam már Pestre visszamenni dolgozni Emese után).
Tényleg kérjetek jogi tanácsadást előtte, és szerintem ne írjon semmilyen papírt alá párod, ügyvéd nélkül. Joga van melóhelyen azt mondani, hogy nem írja alá, csak ha látta ügyvéd. Nem??
Angi: örülök, hogy legalább felétek minden rendben! Jó nyaralást Nektek és ennél jobb időt!
Csilla: Nektek is jobbulást! Nálunk is ez van: pöttyös torok, takony. Bencének láz volt, lányoknak nem. Nem tudom, hogy vajon hol szedtük össze, akár a Balcsiban is vagy a nyaralóban, homokozóban. Ki tudja. Kicsit félek az ősztől, téltől, hogy nyár van és ez van, akkor mi lesz akkor? Azt hiszem, vitrinben tartom a kicsiket!
Gabi: azóta hogy vagytok? Bencének hál istennek, tegnap is jó étvágya volt, Dóri tegnap alig evett, de ma már igen. Ebédet is olyat főzök, amit szeretnek.
Zsanka: köszi még egyszer a mentő bébikaját. Hazafelé elaludt a nagy lázban-üvöltésben Bence, de ahogy felértünk, rögtön megette, amit vettetek. Az árát odaadom, szólj majd rám, hogy ne felejtsük el. Vagy ha mész mostanában melóban, nyugodtan kérd el húgomtól, majd említem neki.
Azóta láztalan volt Lili??
Dórika képzeljétek, eddig egyáltalán nem nézett meséket, max. 2-3 percig. Csak a Lilly baba érdekelte, de mostanában az se.Most pár napja elkezdett Thomast nézni, most már egy húzamban fél órát azért néz. De olyan édesen. Van egy rész, ahol beleborul a földbe egy vonat (Dennis) és mindig kiabál nekem, hogy lássam. És akkor mondanom kell neki, hogy igen, szegény Dennis.
Olyan édes...
Na megyek, főzök.
Sziasztok
Szilvia