Új privát üzeneted érkezett!

Na? Ki jött haza a 3 napos nyaralásból már másnap???? Khmmm... Hát én!! :lol:
No, most olvasgatok egy picit, aztán lefekszem, mert két napja nem aludtam egyfolytában 3 órát egyszerre...

Persze néhány dolgot olvastam, mert mint tudjuk, apa az erdőben hamarabb csihol netet, mint tüzet! :D

Zsuzsi:Fél Léna nem hiperaktív, hanem spasztikus, másrészt szerintem azért zaklatnak ezzel, mert kitolja magát állásba. Vagy olvassak rendesen? Mindegy,még olvasok vissza.
Ortopédia, ha csak ez van, akkor fölösleges, a Dévényesek úgyis azt kérik, hogy csak az ő módszerüket használd, hogy a módszer hatásosságát "mérhessék".
És a Dévény módszert meg személy szerint imádom, és egyáltalán nem bánom, hogy mennünk kellett Esztivel is,mert pár alkalom is tök eredményes volt.
(Amúgy volt a hátamon, kafa volt, mert így tudtunk reggelizni, de a túrán Laci vitte kenguruban, így max. egy fél pirospont.. De az a fél jááááárrrr!!!!! :) És a módszeremet odáig fejlesztettem, hogy hátracsapom tök egyedül -jeeee- és aztán sikítozom a Lacinak, hogy "atyagatya-szedd-le-rólaaaam!! :lol: )

És Andus: annyira sajnálom, nem olvastam pontosan, de a Sinlacot sem eszi meg?? Mert azzal korábban haladtatok....

Áááá, holnap Lacit ráveszem, hogy hagyjon már ide ülni, mert most fordulok le a székről, de holnap (mivel még nyaralunk ugyebár, nem főzök....) jövök.
És vicces taliképeket mutatok én is, nem menekültök (amely talit amúgy imádtam, szóval kösz nektek!! :D)

ladmon
 
 


Andus: nekem is az jutott még eszembe, mint Abenczének, h szerezni, venni anyatejet és azt adni a szoptanitból, hátha így elfogadná
kreiszi
 
 


Móni Drága, na de miért kellett hazajönni? Rosszul érezte magát a kis Briganti? :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

 
 

Nem ér röhögni.....
Annyira rettenetesen nyikorgott az ágy (de komolyan!), hogy másfél-2 óránként sírva ébredt fel Eszterem, akit ugyebár ugorva kaptam ki az utazóágyból, nehogy felverje az egész panziót.

Pesten meg iszonyat, amit alvás címén művelt... Én nem aludtam vele 6 hetes kora óta, így döbbenten tapasztaltam, hogy jön-megy-kaparja a hálót, nyög, néha sirdogál-beszél. Mindezt alvás közben. Én meg minden ilyenre felébredtem és hallgattam, hogy most akkor kelünk, vagy alszik vagy mi?
És két nap nemalvás után Laci azt mondta, hogy nem kell nekem a 3. is nyaralás címszó alatt. De a nappalok nagyon jók voltak, így rettenetesen sajnáltam ezt az ágy mizériát....
No, valahogy így...

De most nagyon jó itthon. Szóval nekünk ez még korai volt. Nem gáz, legalább kipróbáltuk.... Megyünk egynaposra továbbra is, aztán majd jövőre pótolunk!! :)

És még valamit akartam Andushoz....

Zsancynak sajnos igaza van szerintem abban, hogy a kevés, az kevés. Az én tejem soha, semmi hatására nem jött vissza olyan mennyiségben, mint valaha volt. Pedig ettem, ittam, szopogattam és éjjel nappal szoptattam. Nőtt, a mennyiség, de nem lett az igazi...
Én is a próbálkozni bármivel, bárhogyanra szavazok, mert előbb-utóbb el fogja fogadni, csak értem én, hogy most akut a dolog....

Jujuujj, Laci jön gépet kapcsolni!!

ladmon
 
 


Tudom én, hogy Zsancy jót akart, csak azt is tudom, Andus mióta szenved ezzel és azt is sejtem, hogy a tejét mennyire megviseli a szorongás... És nem akartam, hogy még szorongást keltsünk benne. Ennyi.

Remélem én sem bántottam meg senkit. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Annyira szívesen csatlakoznék már végre hozzátok egy tali erejéig (legalább), de gyáva nyúl vagyok belevágni egyedül BKV-n a két gyerkőccel. Pedig baromira irigy vagyok ám rátok és ilyenkor átkozom magam, hogy kiköltöztünk Pestről (persze a legnagyobb melegben amikor apa híján hárman tobzódunk a kertben a langyos medencevízben akkor nem így gondolom :) ).
Nagyon kiestem ám a beszélgetésből, nem is tudom, hogy mihez tudnék érdemben hozzászólni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szoptatás: Betti egyik napról a másikra hagyta abba, no persze azért voltak előzmények (feszültség, Bogi mellett nem lehetett rendesen nyugodtan szoptatni, nem-pihenés, kevés folyadék, kevés alvás, rendszertelen étkezés stb.), de 5 hónapos korában úgy döntött, hogy akkor neki ennyi cicizés elég is volt. :oops: Nagyon sajnáltam, mert azért addig hajnalonként jó volt magam mellé venni és mindketten belealudtunk a szopiba :) De elfajult a helyzet és amikor egyáltalán elaludni is cicizve akart (amikor már nem volt semmi tej benne), akkor azt mondtam, elég. Ez van. :oops:

Jajj, voltunk méretvételen a védőnéninél (akit egyébként tökre imádok): 7770 g és 69 cm őhölgysége. És most olyan piros a feneke a fogzástól, mint a pipacs. Szegény annyira sír, amikor kenem neki, de muszáj, mert bitang hasmenése van :evil: :cry: :cry: :cry: Bogival nem volt ilyen probléma :( Most minden este Nurofent adok neki (mivel a Viburcolnak nincs értelme, a chamomilla meg a dentinox hatástalannak tűnik), így nincs gond az esti elalvással.

A héten kezdtem el a hozzátáplálást, almára nagyon fintorgott, ezért inkább őszilével próbálkozom, de kevés sikerrel. Nem tudom, ki írta a tej alapú "étkezés" kérdését, de én is csak csatlakozni tudok annak a véleményéhez, aki azt írta, hogy legalább 5 dl-t kell adni (de inkább nyolcat - szerény véleményem szerint nem ártasz vele). Erről azt hiszem itt a babaneten is volt egy cikk. Ha gondoljátok, előkeresem.

A kórházban töltött időt és az ottaniak hozzáállását is elképedéssel olvastam. Bár sajnos nem lepődtem meg, hasonlóképpen járt a sógornőm a második kisfiával - anyatejen kívül nem volt hajlandó semmit sem meginni, 1 hónapjába telt, mire "rászoktatta" a tápszerre, mert már nyűgnek érezte a szoptatást. :roll:
Nyaralni a Kolpingba megyünk anyósomékkal 3 napra Alsópáhokra, már nagyon vágytam oda, ha lesz érdeklődés, beszámolok róla :D
Na lelövöm magam, mert most egy-gyerekes anyuka vagyok (nem tudom, ki írta, de nagyon tetszik :lol: :lol: ) és elvileg most az a feladatom, hogy aludjak. Vagy legalább pihenjek... :lol:

Azért kérdésem is lenne: Mei Tai-val van valakinek tapasztalata? Betti nagyon anyás és a Chicco kenguruban nem tudom kifelé tenni. Barátnőmnek van, neki másfél évig bevált.

Legyetek jók/rosszak igény szerint,
igyekszem jönni, de olvasó-üzemmód az mindig van. :D

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Andus: NYUGI!!! Én most odáig jutottam, hogy ma jusztsem kapott mást csak cicit (jól kitoltam a gyerekkel, mi?) :)

Amennyi van benne annyit eszik....most pár napig nem próbálkozom mással. Teát mostmár kezdi elfogadni, de egész nap kb.60 ml-t ivott tegnap.

Ma esti eredmény fél 9-től 10-ig alvás-sírás-alvás-sírás-alvás (most még). Tegnap kb.20 ml tápot megivott este, majd a tejjel együtt ki is hányta :?

Viszont nagyon rossz gyerek lesz :shock: Ma leszedte a szárítóról a vizes ruhákat, amit alul elért, letörte a játék mosógép ajtaját, tegnap leesett egy lépcsőfokot, de nem sírt hanem felborította a virágot és homokozott :? Persze ott vagyok és figyelem, hogy épp mit eszel ki, és egy kicsit hagyom is :)

Éjjel 2 óránként kel, de minimum 3-szor......

Bocs, többre nem fussa......holnap visszaolvasok!

Jóéjt!

Kép

Kép
hel29
 
 


Móni - remélem, nem Alsóörsön voltatok :wink:
Én nem akarok korábban hazajönni :roll: :wink: szurkoljatok lci :)

Reggel még össze kell vakarnom a bőröndöket.... jujjj de lesz dolgom. de annyira várom már, kérlek, mondjátok h Marci is imádni fogja :) (végül is halak, mint a mamija :lol: )

Andus én csak annyit tudok mondani h kitartás és nyugi, lelkiekben veled vagyok!!!

Mindenkinek puszi én most ellépek bubukálni és aztán holnap irány a Balaton 8)

KépKép
hugic
 
 


Jó reggelt!!
Hát szegény Hanna babám szerintem megfázott :cry: orra nem folyik,de köhög a drága :( még sosem volt beteg még csak megfázva sem,tehát ma irány az orvos!!!Lehet elküld majd a francba,hogy egy kis köhögéssel oda megyünk,de ugye ti is elvinnétek???mert én igen,biztos ami biztos!!!

Andus:megy a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nagyon szorítunk,hogy sikerüljön vmi és tejcsi dolgot se add fel attól,hogy másnak nem jött vissza...tudod mindig vannak kivételek :wink:

hugic:Nagyon jó nyaralást kívánok :lol: Az esőtől nem megilyedni,holnaptól 30fok lesz :lol:

ladmon: :lol: sajnálom a nyikórgós ágyat..vagy is titeket!!!!!De,ha így is jó volt akkor no para,majd legközelebb!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


zsu:szegénykém az ilyen halálesetek nagyon megtudják viselni az embert :cry: veled vagyok lélekben és légy erős!!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, változtatni ezen már nem lehet, amiben tudjuk segítjük Anyu barátnőjét! :roll:

Millye, hát már május óta dialízisre is jártak, 2 hete került be kh-ba, de a szeme miatt, mert vizesedett a szeme, meg kellett műteni, aztán múlthéten gyomorvérzést kapott, kedden vitték volna le az intenzívről, de megint bevérzett, valószínűleg ez volt a baj! :cry: Barátja ott volt végig vele, azt mondta, hogy szörnyű látvány volt, látta a dokikon a tehetetlenséget, ők se tudtak mást csinálni, adtak neki valamit, hogy ne szenvedjen! :cry:

Ladmon, sajnálom a nyikorgós ágyat, de örülök, hogy újra itt vagy! :D

Jázmin, örülök, hogy írtál! Ha gondolod egyszer összehozhatunk egy minitalit, én Csepelen lakom, Szigetszentmiklós itt van közel! :wink:

Helga, akkor jó eleven Barbi! :)

Hugic, érezzétek jól Magatokat, jó utat! :D

Andrea, Bencusnak is volt már ilyen, hogy köhögött, amúgy más baja nem volt, de bizony én is megmutattam a gyerekdokinak, biztos ami biztos! :wink:
Köszi neked is, ma megyünk Anyu barátnőjéhez, hát nem lesz könnyű! :cry:
zsu83
 
 


Andus!
Tudom késő bánat de te jártál a fejemben egész este és éjjel,,miután visszaolvastam(Bogi szólt).Tudom késő bánat de esedezem a bocsánatodért,és azt hiszem tudok segíteni.
Otthon a patikába lehet venni olyan cumit ami szilikon ,de barna mint egy mellbimbó,kb akkora a szívókája is, a cumi udvara is kb a mellbimbóra hasonlít.(én mű cicinek hivom)Hogy tudd miről beszélek lefotóztam

Kép ez lenne az

Nekünk evvel bejött a cumisüveggel való etetés,(Petrát én akkor etetem evvel mikor nem volt tejem még és tápot kapot)Lehet érdemes lenne úgy csinálnod hogy mindkettő cumisüvegbe töltesz ennivalót,(a sima aventósba és ebbe is)...és felváltva kinálgtni.Igaz mi ezt a cumit az itteni kórházba kaptuk,de van még pluszba egy zsír új.Ha pü be elküldöd a címed neved,én nagyon szívesen elküldeném neked,hátha segít.Nem nagy cumi az egész,kb olyant kébzelj el mint amikor a kisálatott etetik üvegbő...(bocsánat a kifejezésért)na kb ez is úgy néz ki.de ha akarod az egészet lefotozom.Egy probát megérne szerintem ,mit szólsz?

Ladmon:Ez nagyon cudar...de hát komolyan mondom töled ezt vártam(ágynyikorgást)kész vigjáték vagy...én mindig jókat nevetek rajtad.(bocsi)mármint ahogy leirod...

Bogi,néz hülyének de mi az a HP2?Hipp 2 tápra gondolsz?
Ha igen akkor,mi nem ilyet eszünk,mi Alomin2-et(dán táp)4hónapos babáktól felfele...Itt is van Hippes de nekünk ez vált be,ennek nagyon jó ize van...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


gyors bekukk mert indulunk a Balcsira!!!!!!!

zsancy: HA-s hippoalergénre gondoltam. Te sima tejalaput adsz neki mostmár? Vagy nálatok nincs is HA-s?

andus: remélem jobb éjszakátok volt!!!! hajrá tejecske!

vasárnap jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kívánjatok napot...ja megjött ma reggelre, hurrá nyaralás

Kép
budabo
 
 


Bogi:
HA itt nincs vagy nincs a dobozra feltüntetve...mert én eddig még egyen sem láttam ezt feltüntetve...
Jó pihit,érezzétek jól magatokat!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Budabo szép időt kívánok nektek érezzétek jól magatokat és vigyázzatok magatokra! :D a mensit sajnálom... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon sajnálom a nyikorgós ágyat :shock: na oda sem megyek nyaralni :D

Hel29 nem kezdi túl korán a pakolás a lányod? :shock: :D erről a lányom jut eszembe amikor kipakolta a hűtőt :D aztán megoldottuk mert zárat tettünk rá :D

Jasmin_ örülök, hogy jöttél! Jó nagy a lányod is :D tehetnél fel képet róla! :roll:

Hugic jó pihenést nektek! :D

Andrea17 jobbulást Hannának! Jobb ha orvos látja! :roll: Majd írd meg, hogy mit mondott :roll:

Zsu83 borzasztóan sajnálom a lányt... de igazad van az élet megy tovább és jól teszitek ha segítitek anyukáját lelkileg! :roll: Ezek szerint szegény lánynak nem csak a veséjével voltak gondok... :(

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, érezzétek nagyon jól Magatokat, és küldöm a napsütést! 8) :D

Millye, lehet hogy a gyomorvérzés a vesebetegsége következménye volt, a lábai is nagyon bevoltak dagadva! :(
zsu83
 
 


Zsu83 megint csak azt tudom írni, hogy borzasztóan sajnálom! Nagyon rendesek vagytok, hogy elmentek az anyukájához! Bencust is visztek? :roll: Férjed jól van már? Dolgozik?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, Bencust inkább itthon hagyom, férjem vigyáz rá! Nem tudom hogy lenne a jobb, de nem akarom, hogy Bencusról esetleg eszébe jusson, hogy az ő lánya is akart már egy kisbabát, ő meg nagyon vágyott egy unokára! :roll: Köszi, férjem már sokkal jobban van, holnaptól dolgozik!
Éjszaka megint bejelzett 2szer a légzésfigyelő, mert Bencus kitalálta, hogy most az ágy másik végébe kúszik! :?
zsu83
 
 


helló lányok!

zsu:részvétem nektek,ez borzasztó!remélem sikerül segítenetek az anyukájánakfogalmam sincs,hogy hogyan lehet ezt túlélni?!

andus:nem is tudok mit mondani,tanácsot én nem tudok adni,viszont küldünk nektek+++++++++!nagyon szorítok,hogy rendbe jöjjenek a dolgok!

millye:sajnálom a rossz szériát,remélem hamar vége szekad4apud hogy van?és hajrá kistesó!

bogi:védőbanyát felejtsd el,szerintem ösztönből jól csinálod a kajáltatást és minden mást fügével!ne hagyd magad elbizonytalanítani!nézz csak rá Fügére és nyugodj meg!jó nyaralást!nálunk nem süt a nap,ezért lehet,hogy zsunak sikerült arra küldeni!

andrea:én is elvittem Bazsit a múltkor,mert náthás volt!biztos ami biztos,jobb ha megvizsgálják4remélem semmi komoly!Hanna nagyon édes a képeken4

hugic:nektek is jó nyaralást és Marci élvezni fogja!

julcsi:megpróbálom Bazsit terepen akció közben felvenni videóra,mert láttam mennyire kiváncsi lettél volna,hogy hogyan mozog!tegnap csajozni voltunk,a 9hónapos kislány ugyanúgy kúszik,mint Bazsi,csak kicsit gyorsabban,anyukája le volt döbbenve...ezért ma résen leszek és hozom a videót!

ladmon:hihihi..ez is csak veletek történhetett meg!sajnáloma nyikorgós ágyat!gratula a pisiléshez Esztikével a nyakadban!és szerintem is jár a fél pirospont!képeket várjuk!

az elmulasztott féléves babáknak soksok boldogságot!

zetibebi:olyan édesek a fiaid együtt!jól vagytok?

mit főztök ma?nekem ötletem sincsen!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Teszek pár (sok) képet. Nem tudom, hogy nem baj-e ha csak így tudok jönni? Teljesen kiestem innen...

Crocus! Láttalak a Williams tv-ben. Mi volt Monoron? Olyn jó, hogy így utólag tudok programokról... Miért nem reklámozzák a térségben? De jó volt?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Még csak szopi van. Kóstoltatás majd valamikor. SZerdán voltunk védőnőnél : 8330g és 70cm Csengőce. Forogni csak nem akar még! 3-szor fordult hasról hátra de éjjel. Viszont tud ülni. Nagyon komolyan egyensúlyoz.

Valaki írna egy tömör összefoglalót? léééci!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Na sikerült elfoglalni az oldalt.

Sikerült felkötni Csengőcét a hátamra! Sőt! Levenni is tudom! :D Igaz, hogy így még nem voltunk sehol...
Kép Kép Kép
Éde ahogy kapaszkodik! :DDD

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Mist Natasájának és Jasmin Bettijének nagyon boldog féléves évfordulót kívánunk szeretettel, Marci és Julcsi

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye:
Te kérdezted Petra székletét..már teljesen normális,ezt úgy értem hogy mikor tejről álltunk át tápra akkor szegénykém kaki ügybe megvolt egy kicsit zavarodva,volt egy kis székrekedés,de a kamilla jót tett neki,komolyabb gond nem volt vele.Mióta meg már csak táp van és,deles főzi vagy épp pép,így minden ébredéskor vár egy meglepetés,és ebéd után is kapok még egyet.Állaga:nem olyan bogyós,és nem is olyan mint az anyatejjel volt,inkább "krumplipüréhez"hasonlít az állaga.És a szaga is másabb lett.
:D

Edina jók a képek!

Én ezt a ?MT az istenért se tudom jól magamra kötni,a YT-on is néztem róla videót....de akkor is béna vagyok,valahogy a pánt és a gyerek lábba valahogy nem jó.. :?

Ja a borostyán nyaklánc nálunk nem jött be(szerintem műanyag)ékszerésznél néztem úgyan ekkora nyakláncot tízen ezrekért....(és az is csak egy madzagon volt,nem hinném hogy amit meg én megvettem az 3200ft ért az eredeti

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zancy. Egyszerűen kideríthető, hogy eredeti-e. A sima vízben elsűlyed, a sósban meg nem.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


No, remélem, engedi a rendszer a százezer képem feltöltését!
Kép Cuki Léna

Kép Huncut Bazsi

Kép Grimaszkirály Marci

Ja, és Adri baba hol marad? Neki külön összeállítása lett....
(Laci vette észre tegnap a fényképek eme vicces sorrendjét, és szénné röhögtük magunkat rajta, így muszáj nektek is megmutiznom! :D )

ladmon
 
 


Kép Mid van neked Esztike?

Kép Hadd nézzem csak közelebbről....

Kép Húú, ez tényleg kafa!

Kép No, mit kéne még megszerezni? :D

ladmon
 
 


edina:Csenge nagyon aranyos és milyen nagy!jól meg kellene rágcsálni a combikáit!

ladmon: :lol: képet még!

Kép
nilabali
 
 


Az mt-t én a csípőmre nem tudom felkötni! Pedig 1000-szer megnéztem. Nem megy! Valahogy lötyög Csenge.
A lényeg, hielőtt végleg csomóra kötné az ember a pántokat ugrálv bele kell rázni a "body"-ba.
Én innen vettem a képeket videót:
http://www.mamka.hu/meitai.html
Sokszor néztem meg és sikerült. Csak ugye a csípő nem...

A nyaklánc... most valahogy nem tudom.... Fent van és nyáladzik mégis. Lehet, hogy ha levenném jobban nyáladzana?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Adribaba csúcs!

Kép
nilabali
 
 


Hol taliztatok?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


A képen nagyon jók! Édesek a babák! Jó a "megszerzem" sorozat! :DDDD

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Ladmon... te és a férjed együtt még örültebek vagytok!!!nagyon jó...
Edina köszi sokat segített megyek gyakorlok :wink:
és a borostyánt is kipróbálom....mennyi sót kell rakni bele?És kb mennyi vízbe? :oops:
Most aztán kiderül :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Na, és akkor jövök....

Szóval visszakapcsolódok...

Ó Dina, én vagyok a fő összefoglalógyáros, de most én is le vagyok maradva, mert nem voltam! Kárpótoljon viszont az, hogy te egy zseni vagy, hogy hátra tudod kötni Csengét - aki nagyon édes! És te is hátrahajítod, vagy valami kifinomultabb módszere van a dolognak?

Hugic, Bogi
: Nagyon jó nyaralást nektek, remélem, az idő is kellőképpen megjavul... Ma irtópocsék... :(
(És nyugi Magdi, nem Alsóörsön voltunk.... :wink: )

Andus:
én is agyaltam ám rajtatok éjjel... Nekem még a fecskendő jutott eszembe... Ha nagyon-nagyon ráparázol, hogy nincsen benne folyadék, akkor fecsivel tudsz a szájába adagolni... Más ötletem tényleg nincsen... Nagyon drukkolok, hogy túl legyetek már ezen az egészen!

Jasmin:
Jó, hogy te is jöttél... Azért csak előkerülnek itt az elveszettnek hitt anyukák! És egyszer vegyél bátorságot a piacon BKV-zni, mert egy tali tényleg annyira feltölti az embert, hogy hihetetlen!
A topik anyukáink meg nagyon nagyon jó fejek! :D

Zsancy: én linkeltem be még hétfőn vagy vasárnap egy youtube-os videót a felkötésről. Én is onnan lestem el, aztán Zsuzsi szerint jó is úgy. Esetleg visszakeresheted. (vagy előkerítsem újra?)

Andrea:
lehet, hogy Hanna csak szórakozik a köhögéssel, úgy ahogyan oly sokan (ugye Marci? :lol: ) De az a legtutibb, ha ezt az orvos mondja...

ladmon
 
 


Dina: egyszerűen királyságos helyen... Az IKEA egyik berendezett szobájában... Annyira vicces volt! :D Az eladók is örültek! 8)

ladmon
 
 


Még jövök, képekkel is, sajnos mi is köhögünk, piros a torkunk, Tesóm megnézte, de ha Ő nem lenne, én is vinném az orvoshoz. Jobbulást Hannának! (Valószínű csak köptetőt és c vitamint fog felírni, de biztos ami biztos, vidd csak el.)

Megyek sütni, amíg durmol.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Hát ez a nyaklánc úgy elsüllyedt a sós vízbe mint a Titanic a tengeren :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ladmon köszi de jó ez amit az Edina linkelt be,a hátra rakást én úgy csinálom,hogy az ágy fölött,ülve ,előtte kiterítem a MT az ágyra és úgy veszem fel hátra a Petrát..félek hogy egyszer elejtem,igy ha esik nem akkorát esik,az ágyra huppan(hála istenek eddig nem volt rá példa,meg valahogy ha MT meglátja nem izeg mozog össze vissza.
Nekem itt a pánt megkötéseivel voltak problémáim.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zsancy. Én a borostyanlanc.hu-ról rendeltem. Ott le van írva, hogy miként kell csinálni a próbát.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 



Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=3JFRjfZrLCM

Így teszem hátra! Én is a hátravételtől féltem, hogy nehogy elejtsem. De így tök jó!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Andus vagy esetleg van gyógyszer adagolós cumi csak te nem gyógyszert hanem tejet adagolnál bele...Igaz macerás de hátha... :roll:

(de lehet rosszul emlékszem és ti nem cumiztok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.08.14 10:35-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Hol vetted Zsancy a láncot?

Én az ikeába nem zavartak el?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina
 
 


Zsu83 talán jobb is, hogy Bencust nem viszed... :roll: Az jó, hogy a férjed otthon van és vigsáz rá! Örülök, hogy jól van! Szedi még a bogyót? :roll:

Nilabali szerencsére legalább a fiam azóta visszaállt a régi kerékvágásba és szépen alszik mint eddig :D sajnos apu nincs jól :( lehet a héten felviszik az intenzívre ezt a dokinő mondta tegnap nálunk a kaja tökfőzelék és sült hús tegnap apa hozott nekem gyrost pitában és az volt az ebédem nyammmmm nagyon finom volt :D

Edina nagyon jók a képek Csenge helyes baba! :D

Ladmon nagyon jók lettek a képek! :D Helyesek a babák! :D

Zsancy köszi az infót kaki ügyben! Fáj még a veséd? Voltál dokinál? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


:P :P :P :P Na a nyaklánc megy vissza a gyerek nyakába :wink:
kipróbáltam Edina ..és tatáááám...fen maradt a sós víz tetején.
a babacsodán vettem,ahol Bogi is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Millye:
Fáj és most hogy Zsu ismerőséjéknél ez a tragédia történt (be is vagyok tojva egy csöppet)nagyon :? Hétfőn megyek dokihoz ismét.meg Petrát is leviszem nézze meg nekem ha már ott járunk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Na megjöttünk a dokitól,picit piros a torka rinathiol-t meg tantumverdét meg nasivin orcseppet kell adnom neki!
Hát szegényem még sosem kapott ilyeneket :cry: Na,de hálaisten semmi komoly!!!
Bocsi,hogy most nem reagálok,de csinálom a Hanna ebédjét!Majd még jövök :) Addig is szép napot :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Julcsi, köszönjük, nagyon jól esett! :)

Kép
mist
 
 


Zsancy nagyon sajnálom! Remélem az orvos megnyugtat! :roll:

Képzeljétek mit kaptam ma a férjemtől... :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:férjed nagyon aranyos lehet!igazán irigykedem!csak úgy kaptad?ma az én fiam döntött úgy,hogy egész nap alszik...remélem nincs baja4reggel fél8-kor kelt és9-kor már aludt megint,felábredt11-kor és délben iszonyú hisztit levert a kanalas kajánál,majd a tápon bealudt,de azért evett és fél1óta megint alszik!remélem csak az eső nyomja el a drágámat!

Marcibogyesznak és Hannának küldünk gyógypuszit!

julcsi_mit sütöttél?

Kép
nilabali
 
 


nilabali igen csak úgy kaptam (azt mondta azért kapom mert szeret pedig 13. éve boldogítjuk egymást)
Akkor Marci is jót alszik ma! Legalább tudsz tőle főzni meg takarítani... :D


Beteg babáknak jobbulást! :roll: +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?