Új privát üzeneted érkezett!

Belluska,
anyuméknak szürke törpeuszkárjuk volt, most fekete közép méretű lesz. Végül én nem láttam, mert tesóm nem ért oda időben, így lent megvártam, de jobb is, mert 5-en sokan lettünk volna nézőnek egy kis panelban. Képet láttam róla és nagyon édes :lol:

i.kata

Kata!
De jó,akkor anyudéknak meglesz a boldogság!
Jó éjt!

Holnap kapják a drágáim az oltásokat,remélem nem üti őket ki nagyon!Szegények szinkronban fognak sírni,már előre sajnálom őket! :(

Szép álmokat csajszik!

phpBB: Kép
belluska

Jó reggelt mindenkinek!

Este voltunk terhesgondozáson. Minden rendben van. Máhszáj zárva, jól reagál. Szivecske gyönyörűségesen ver. Meg is dícsérte a doki, hogy milyen jó baba. Marad a heti két gyüminap. Napi háromszori vérnyomásmérés, ne menejn per 9O felé. Semmi só, minimális szénhidrát.
35. héttől CTG, 37-38. héten utolsó UH, 37. héten vér, vizelet, máj, vesefunkció vizsgálat.
39. héten pedig befekvés a kórházba. Azt már tudom, hogy ha kivették a picit, a bába után egyből viszik majd apájához, és addig vele lesz, amíg engem rendbe raknak.
Ha nagyon vizesedésnek indulok, vagy felmegy a vérnyomásom, rögtön kórház.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nagyon szuper, hogy minden OK nálad, igencsak mozgalmas lesz az utolsó pár hét, atyaég, mindjárt itt az idő!

Köszönöm Zsuzska és Kata a felajánlást a fuvarozásra, hálás vagyok és mivel úgy tűnik, hogy 80%, hogy tudok menni, így választanom kellett közületek és mivel magamtól nem tudtam, győzött a gyorsaság, Kata, te válaszoltál hamarabb, téged választalak. Ugye Zsuzska nem haragszol. :oops:

Mindenkinek szép napot.
Vendég

Belluska!
Gyerkőcök hogy birták az oltást???

Kata!
De jó, anyudék akkor most nagyon örülhetnek az új kutyusnak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva
Hozzánk is beférsz, nagyon szívesen látunk.
Hbzs
Üdv közöttünk, jó hogy végre írtál, abban az időban amikor olvasó üzemmódban voltam nekem nagyon hiányoztak a lányok. Ezért nem nagyon érdekel már senki aki innen szerzi be az infókat rólunk.
Zsuzska
Hogy elrepült az idő. Megvettetek már mindent? Most mekkora a baba? És hogy bírod? Az én ismerőseim kb a 34 hétnél tartanak az egyikük kórházban. Ő már nehezebben viseli.
Belluska
Várom már a találkozót nagyon. Te vagy a mi őrangyalunk ez nem vitás.
Minnie
Sajnos az allergiát nem ismerem nekem nincs, de persze va helyette más. Mivel nekem szteroidot kell szednem a vesém miatt már most híztam 5 kg-t. És úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis :lol: :lol: Én elég sok gyógyszert szedek és csak reménykedek hogy a vesém bírni foja. De kitartás nemsokára túl leszel a 12 héten és talán akkor könnyebb lesz.
Gabó
Sokszor átéltem én is ezt a tesztelek-nem tesztelek időszakot csak azt mondhatom hogy amikor nagyon hittem benne és nem tántoríthatott el semmi a hitemtől akkor is 2 nappal előbb csináltam a tesztet és hát ugye az utolsó két alkalommal pozitív is lett. Próbáld meg kibírni és a legfontosabb hogy nagyon kell hined benne, mert az segít kibírni a tesztig. (az elsőnél én is tiszta para voltam nem is lett belőle semmi, szinte sokkoltam magam)
Vendég

sziasztok Kislányok!

micsoda szervezkedés!!!! :D

nekem megjött :evil: De sebaj, mert majd most sikerül!!!! :D

Gabókám!
mennek a drukkok!!!!!! :D :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Zsuzska!
Örülök,hogy minden rendben veled és a picivel!A hátralévő időben meg reméljük továbbra is problémamentes lesz minden!Igen,nálunk is apucihoz mentek a bébikék születés után!Az iwiwre felraktam mindkettőjüket apucival az első percekben!
Hamarosan már karjaidban tarthatod a kis kukist! :lol: De jó is lesz! :P
13 órára megyünk szurira,most még Barni szundizik egyet!

Kriszta!
Én hiszem és tudom(és tudtam hogy így lesz),hogy a pozitív hozzáállásod csak siker lehet!
Pocak simi drága!Vigyázzatok magatokra!

Minnie!
Pocó simi! :P

Dezsi!
:( De fel a fejjel,sikerülni fog hamarosan!

belluska

Sziasztok!
Köszönöm szépen az újabb kedves köszöntéseket! :D

Zsuzska!
A Bence név nekem is már évek óta nagyon tetszik, de sajnos a férjemnek nem jön be... :(

Belluska!
Nagyon kedves vagy! Köszönöm szépen a meghívást, megbeszéljük a férjemmel!

Gabó!
Le a kalappal előtted, hogy felnőtt fejjel ilyen nagy fába vágtad a fejszéd! Ha kikapcsol, nyugodtan dolgozd csak ki a tételeidet, de csak lazán! :wink:

Kata!
Köszi szépen a bátorítást! Miután írtam nektek tegnap, olvastam a másik fórumot, s ismét okosodtam. Olvastam a te ottani hozzászólásaidat is ez ügyben. Az én értékeim: 0 perces: 8,2; 60 perces: 34,59; 120 perces: 32,63. Szóval nem olyan magasak; olvastam olyanról is, akinek 160, illetve 210 volt a 60, illetve 120 perces. A határ felső értéke 24 mindegyiknél, illetve a laborban reggel azt mondták nekem, hogy 2-3x-os eredmény még elfogadható a 0 perceshez képest. Nekem ez négyszeres. De Sipos doki is inkább a 0 perceset találta magasnak, ami pedig jóval a felső határ alatt van! De utána azt olvastam, hogy babásodáshoz 10 alatt kell lenni - ez szintén megvan nekem. Tegnap viszont azt olvastam a másik fórumon, hogy valakinek az ő 8,5 értékére azt mondták a MensMentisben, hogy babásodáshoz nagyon sok, és akkor menjen lombikra, ha majd 3-4 körül lesz!!! Hááát, az ő értékéhez képest az enyém is csak minimálisan kisebb. Szóval így én most már nem ódzkodom a gyógyszer beszedésétől, a férjemet is megnyugtattam. (Még hátra van az anyósom és a körzeti doki nénim „megnyugtatása”, de azért – ha már elhatároztam – a diabetológushoz el fogok menni.) Végül is ehhez a gyógyszerhez hozzá lehet szokni, igazából a fogamzásgátló verte ki nálam a biztosítékot - ami helyett majd kérek másikat, ha még mindig kellene majd. Jól tudom, hogy lombik előtt is adnak fogamzásgátlót?
A lány még azt írta, hogy azt mondták neki, hogy a terheléses csökkentéséhez fél év még nem elég. Így viszont én azt remélem, hogy a 0 perces hamarabb is rendeződik!
Neked mennyi a 0 perces értéked?
Én egyébként 3x500mg Meforalt szedek.
hbzs

Szia Hbzs!
akkor én is köszöntelek :D Lehet, hogy szenilis vagyok, vagy lehet, hogy nem olvastam vissza :shock: :D
Üdv közöttünk!!!! :wink:

Belluska!
már nem izgat! fejem fent van :P :!:
dezsina

Sziasztok!

Hbzs,
nekem máér mmajdnem 1,5 évesek az eredményeim, de gondolokdtam már rajta, hogy elmegyek kontrollra. Igazából adott S. oki papírt oda, ahol te is voltál (Fehérvári út, ugye?), de nem mentem még el.
Nekem tavaly 10,05 volt a 0 perces és a 120 perces pedig 54,19. Nekem nem volt 60 perces vérvétel.
Én is szedem a gyógyszert, de sokszor elfelejtem. :oops:
Lehet elmegyek oda, ahol te is voltál. Leírnád hogy működik az? Ott kell időpontot kérni, vagy csak odamegyek és kész?
Végül Egyiptomban hol voltatatok? Mi a Makad öbölben laktunk, Hurghadától kb. 40 km-re.

Zsuzska,
mostmár hipp-hopp itt az idő :lol: mi meg csak pislogunk amjd itt a csodás képeitekre, ugye?! Párodnak mutasd meg, hova kell majd feltöltenie nekünk :lol: :wink:

Ladiva,
akkor 22-én kocsikázunk egyet :lol:

Dezsina,
nekem is megjött. Igaz tegnap reggel azt hittem, az az első nap, de aztán ma lett az igazi. Nem baj, én ezt ma már 2. napnak számítom.

i.kata

Kriszta!
Szerencsre nagyon jól viselem. Ha már nagyon meleg van, akkor apa szó nélkül visz a Balcsra. Ott van légkondi és medence is.
Ha nem vizesedne a lábam, egy szavam se lenne. Most viszont nagyon oda figyelünk, nehogy valami baj legyen. És a dokim is mindenképpen egy héttel szülés előtt már be akar fektetni, hogy ha gáz van, akkor minden kéznél legyen.
Amúgy még semmit sem vetünk. Meg akarjuk várni, hogy keresztéktől mit kapunk (neki volt kismamaboltja, és zárás után maradt némi cucca), aztán jövő hét végén meg megyünk Debrecenbe uncsitesmékhoz keresztelőre, és tőlük is kapunk egy halom cuccot. Szóval aztán már itt is a szeptember. Akkor állunk neki a vásárlásnak. De szerintem nem kell majd sokat vennünk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Szeretném bevinni magammal a laptopot. És a fényképezőgépet is. De majd kiderül. Ha nem tusom, akkor meg majd apa hoz képeket, már megbeszéltük. Ő is annyira várja már a kicsit.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Nahát-nahát, nem olvastál vissza?! :D Pedig kérdeztem is tőled valamit! :cry:

Kata!
Igen, én a Bálint Analitikában voltam a Fehérvári úton IR vizsgálaton. (Velük van a Forgács Intézetnek szerződése.) Kell beutaló hozzá - szerintem az a papír, amit kaptál Sipos dokitól. Ha az még megvan, szerintem még most is jó, mert semmi konkrét, rád vagy a beutalás időpontjára vonatkozó adat nincs rajta. Viszont fel kell hívni őket, és időpontot kérni. De nagyon rövid határidővel dolgoznak; én csak azért mentem 1 héttel később, mert mindenképpen kora reggel akartam menni, hogy még normális időben beérjek dolgozni. (7-re mentem, s így értem be 10-re 8 helyett.) A cukros oldatot neked kell elkészítened, de ez, gondolom, a másik helyen is így volt. Július elején 7100 Ft-ba került. Ha te 1,5 éve voltál, szerintem ideje ismét megcsináltatnod, s mivel már hónapok óta szeded a gyógyszert, szerintem most sokkal jobb értékeid lesznek. Drukkolok nagyon!!!
Egyiptomban mi is a hurghadai reptértől délre voltunk, de nem egészen a Makadi-öbölben. Az Alf Leila Wa Leila Hotelban foglaltunk szállást, de a helyszínen át lettünk irányítva a Jungle Park Holtelba... :D
hbzs

Kata!
Még annyit elfelejtettem írni az IR-hez, hogy az eredményt még aznap du. 1 körül elküldik az e-mail címedre. És, természetesen, nem csak háromszori inzulin-, hanem háromszori vércukorvizsgálat is történik.
hbzs

Hbzs!
uristen :!: :oops: mit? :oops: :shock: és nem válaszoltam :?: :shock: :roll: :oops: :?: :?: :?:
írjátok a rossz memómra és a koromra :D

Kata!
fej-fej mellett haladunk :D
dezsina

Hbzs,
mi az, hogy nekem kell elkészíteni a cukros lötyit? Én nem tudom hány gramm cukor kell bele.... A Mensmentisben el volt készítve, de ha akartam, rakhattam bele citromot.
Holnap lehet felhívom őket, aztán gyorsan megcsináltatom.

i.kata

Hbzs!
Örülnék ha jönnétek és a XVIII.-ker pláne nincs messze tőlünk! :D :wink: Várom majd az igen ,jövünk választ! :wink:

Dezsike!
Milyen korodról beszélsz!Ne viccelj már!
És örülök,hogy fej fent van! :D Úgy is kell!
Jó lenne egy Kata-Dezsi páros kismami is,mint Krisztánk és Minnie! :wink:

Gyerekek megkapták a szurcsit,olyan ügyik voltak,pedig Kata az előzőnél még azt sem engedte meg a doktornőnek,hogy lemérje!
Alig volt sírás,pedig Barnika kettőt kapott! :? :D
Most szundi van! :D

belluska

Dezsina!
Jaj, ne hivatkozz a korodra, hiszen én 1 évvel idősebb vagyok nálad!!! :shock:
A kérdés egyébként arra vonatkozott, hogy voltál-e már IR vizsgálaton. (Előző oldalon megtalálod... :wink: )

Kata!
Akkor örülök, hogy megemlítettem, hogy neked kell a cukros oldatot elkészítened, mert mástól is hallottam, hogy ezt meglepőnek találják...
A papírodon, amit Sipos doktortól kaptál, rajta kell legyen, hogy 75g cukoroldatot kell meginni. Ehhez neked kell venned egy patikában 75g szőlőcukrot, s otthon 2-2,5 deci vízben feloldani. De ezt majd a telefonban az időpontkéréskor el is mondják. A patikus nekem azt mondta, hogy ezt frissen kell elkészíteni, igazából ott a helyszínen lenne jó. De jó, hogy én még reggel otthon elkészítettem, mert hihetetlenül rosszul oldódik, s így szinte egész úton, míg odaértünk a laborba, ráztam a palackot. 8) A laboros erre azt mondta, hogy ők szokták mondani a telefonban, hogy előző este készítsd el. Hát, nekem nem szóltak, ezért szólok most én neked. :D
A pici citromot is szokták ajánlani, mert akkor nem olyan émelyítő, és könnyebben meg lehet inni. De én elfelejtettem tenni bele, s nekem semmi gondom nem volt így sem vele.
hbzs

Belluska
Mi megyünk :lol: :lol:
Vendég

Hbzs,
igen, rajta van a 75g és nekem még szőlőcukrom is van itthon. Azzal iszom a kávét reggel. :lol:
Na azt hiszem holnap telefonálok is, bár a papírom az májusi :oops: De amúgy másik helyekre nem kell beutaló, csak időpontot kell kérni.
Köszi a tanácsokat! :lol:

Dezsina,
bizony, megint együtt haladunk :lol: Nem indulsz el gyorsan egy short protokollal? :wink: De inkább hagyd a lombikot, tessék összehozni egy spontán babát!!!! :lol:

Belluska,
köszönjük a meghívást! Mi még nem beszéltük meg, hogy párom akar-e jönni, de én tuti jövök :lol:

Csajok, van még hely a kocsiban... :lol: :lol:

i.kata

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: Várunk benneteket! :wink:

Kata!
Azt hittem neked biztos jön párod,valamiért úgy emlékeztem! :D

Csajok!
Mivel Dezsi 16 óráig tud maradni,én arra gondoltam,hogy 13 v. 14 órai kezdés mit szóltok?Kinek mi a jó? :D

belluska

Megyek konyha pultot takarítani!Most aludt el Barni,Katussal még apja kínlódik! :roll: :lol:

belluska

Belluska!
Mondtam én, hogy hihetetlen, mennyi energiád van!!! Este 10-kor nekiállni konyhapultot takarítani :?: :!: Minden tiszteletem a tied! :D
hbzs

Sziasztok csajok!

Írtam, hogy majd beszámolok az elmúlt hetemről, 2 napot voltunk Balatonon, majd 4 napra hazamentünk családot látogatni Szombathelyre. Ott egész nap ingajáratba voltunk, annyi helyre kellett mennünk látogatóba, család, barátok, stb... Aztán szombaton mentünk esküvőre (a 8.-aira, amire már el tudtam menni én is :) ), vasárnap voltunk Pesten barátokat látogatni, sűrű volt a program, de nagyon jól esett végre kimozdulni itthonról. :P Mikor hétfőn a Balatonról hazaindultunk Szombathelyre, félúton belekeveredtünk egy hatalmas viharba, csapdostak a villámok mellettünk jobbra-balra és úgy szakadt, mintha dézsából öntötték volna. Hát én még életembe nem féltem annyira a kocsiba, mint akkor, de azért szerencsére épségben megérkeztünk. :)
Hétfőn pihenés, tegnap viszont főztünk itthon ketchupot, ha valakit érdekel a recept szívesen megosztom vele. Én nem szeretem annyira a ketchupot, inkább párom van oda érte, de ez tényleg nagyon finom lett! :)

Belluska!
Nekünk az időpont tökéletesen megfelelő!!! :) Már számolom a napokat, hogy találkozhassak a családoddal és a többi tagunkkal is!!!!! :D

Hbzs!
Igaz kicsit megkésve, de én is szeretettel köszöntelek közöttünk! :)
Mielőbbi babásodást kívánok!!! :P :P :P

Kata!
Szerintem a beutalód fél évig érvényes, legalábbis én július végén kaptam beutalót kardiológiára szívultrahangra, de csak október elejére kaptam időpontot, kérdeztem az asszisztensnőt, hogy kell-e kérnem új beutalót vagy jó a régi, azt mondta, hogy fél évig érvényesek a beutalók. :) Hajrá IR! Szorítok, hogy jók legyenek az eredményeid! :D

Kriszta!
Már nagyon várom, hogy újra találkozzunk és végre lássam a pocakodat meg persze a tündéri kislányodat is!!! :) Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska!
Jól emlékszem, te ugye a kutyaszőrre vagy allergiás?
Pocak simi Benőkének!!! :D

Ladiva, Dezsina!
:lol: :lol: :lol:

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Hbzs!
Már végeztem is! :D :wink:
Még megvárom míg apa eszik,aztán fekvés!Nem szeret egyedül lenni ha eszik! :lol:

Minnie!
:lol: :lol: :lol: Én is visszaszámlálást tartok! :wink:
Kértem anyumékat,hogy legyenek itthon amikor jöttök,hogy tudjak veletek pár szót váltani,mert így lesz bébiszitterünk!De szüleim is szeretik a fiatalok társaságát!Remélem nem gond senkinek! :D

belluska

Belluska!

Persze, hogy nem gond, én örülök neki, hogy megismerhetem őket is! :D
Én is most vacsiztam másodszor, állandóan éhes vagyok... :roll:

Jó éjszakát! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Szorítok az eredményedhez!!!!!!

Minnie!
IGen, kutyusszőr is... meg macska és minden olyan állaté, aminek finom szőre van, kanári, vadészgörény, papagáj, parlagfű, meg mit tudom már én, hogy még mi mindenre.
Pocisimi Babócának!!!

Belluska!
Engem apa visz, úgyhogy remélem, más apuka is megtisztel majd bennünket.
Én nagyon örülök, hogy szüleidet is megismerhetjük.
Időpont teljesen jó.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Hbzs!
nem nem voltam... :) nahát :P egyel több vagy :?: De jó :D

Belluska!
14 órát lőném be.... :D
dezsina

Zsuzska!
Hát cicánk van(hosszú szőrű),de sosincs szinte itthon,a lakásba meg nem is jöhet be!Remélem nem lesz gond!Majd jó messzire zavarjuk szegényt! :D
Kriszta párja biztos jön és úgy tűnik lehet Minnie párja is! :D
Kata?????Te párod?

Dezsi!
Rendben,akkor ha mindenkinek jó a 14 óra kihirdetve!!!!!! :P

Kismamik!
Pocak simik! :P

belluska

Belluska!
nagyon izgi!!!! :D :D :D :D :D
dezsina

Sziasztok!

Belluska,
jó az időpont és párom azt mondta, ha több pasi lesz, akkor eljön. :lol:

Bejelentkeztem holnapra ir vérvételre, úgyhogy reggel 7-re megyek. :lol:

i.kata

Kata!
Drukkolok nagyon, hogy jók legyenek az értékeid! Majd megírod? Köszi!
hbzs

Dezsi!
:lol: :lol: :lol:

Kata!
Örülök,hogy jön párod is,legalább többen lesznek a pasik is!
Az értékeid pedig remélem jók lesznek!Szorítok! :D

Puszilok mindenkit és szép napot! :P

belluska

Belluska!
Biztos nem lesz semmi gond. MEg viszem a gyógyszereimet is. Nélkülük nem megyek sehova sem.

KAta!
Hajrá vérvétel! Nagyon drukkolok az eredményedhez!!!!!
De jó lenne, ha a te párod is ott lenne!!!!!

Csajok, azt hiszem, jóslófájásaim vannak már. Csak pár darab, de nagyon izgis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

:D
dezsina

Szia Dezsi!
Hogy s mint ezen a szomorú napon?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Nekem is nagyon hamar voltak hasonlók,de tényleg izgi!Ebből kifolyólag mindig úgy éreztem előbb érkeznek a gyerkőcök,de mégsem!Nekem Kata annyira nyomult lefelé,hogy szabály szerint azt éreztem,hogy mindjárt kijön!Lett is lila folt a fején,de már elmúlt neki! :D De nem részletezem,hogy egy kezdő kis dokktornő,ott a kórházban hogy megijesztett vele,hogy mi is lehet belőle(a lényeg,hogy nem lett belőle gond)!
Pocó simi Bencének! :P

belluska

Sziasztok!

Megvolt a vv, meg is van az eredméne, csak nem tudom értelmezni.

Hbzs,
hogy kell ezt a hosszú csíkot értelmezni, amit küldenek leletnek?

Kértem toxoplazma vizsgálatot is, házha amiatt volt gond a babaávan, de az negatív lett.

i.kata

Na, azt hiszem sikerült értelmeznem, mert átmásoltam word-be és ott értelmezhetőbb. Sajnos pont az van, amitől féltem. Magasabbak az értékeim, mint voltak. Mástól is hallottam, hogy a gyógyszer után magasabbak lettek az értékei.

Inzulin:
0 : 12,94
60 : 102,30
120 : 65,34
Referencia : 2,60-24,90

i.kata

Sziasztok Lányok!
Bocsánat hogy csak most,de őrültek háza volt nálunk,én most csináltam azt mint Zsuzska, festés,babaszoba berendezés. Ma van az első nap,hogy nem takarítok!Persze minden este elolvastam ,hogy mi van Veletek Függő vagyok!
Először is nagyon gratulálok Krisztának,annnnnnnyira drukkoltam,csak nem akartam zaklatni emailben.
Hbzs!Köszöntelek én is itt ,bár csak nagyon ritkán írok, de olvaslak Titeket és drukkolok,hogy minél előbb átéljétek ezt a csodálatos érzést!!!
Zsuzska!Hogy mennyire repül az idő,hihetetlen!!!! Szinte most láttam a pozitív tesztet és most meg már számolunk vissza!!!!Remélem veletek is minden rendben!Bence nagyon szép név!!!!Keményedéseid vannak? Vizesedés? Nekem brutális a lábam!!!De a babák jól vannak,szépen fejlődnek,és ez a lényeg!!!
Hol fogsz szülni?
Kismamik!!!!
Veletek minden rendben?Nagyon vigyázzatok magatokra,és élvezzétek ezt a gyönyörű állapotot ,mert nagyon gyorsan elszalad higgyétek el!!!!
Gabó!
Mennek a drukkok!!!Nagyon szorítok!!!Sikerülnie kell!!!
Belluska Anyukánk!
Hát neked egy litániát tudnék írni....Nagyon drága vagy hogy így foglalkozol mindenkivel!!!!(két gyerek mellett) Le a kalappal!!!

Kép
babyonboard77

Szia Baby, örülök, hogy jól vagy, vigyázz magatokra!

Kata, szerény véleményem szerint mindegyik értéked magasabb az átlagnál, bár a 120 perces a nulla percesnek a kb-i ötszöröse, ami állítólag a maximum megengedett arány (de aztán már hallottam maximum 3-szors arányról is). Én úgy gondolom, hogy erre már gyógyszert szedetnek. Viszont szerintem az mindenképpen jó hír, hogy valószínűsíthetően körülbelül ilyen értékek mellett már sikerült teherbe esned, így nem biztos, hogy annyira sok aggódnivalód van. Szerintem az is egyénenként és egyéni életmódonként változik, hogy kinek csökkenti vagy éppen emeli a gyógyszer az értékeket. Lehet, hogy érdemes lenne beszélned egy endokrinológussal, szerintem kérd meg azt az intézetet, ahol csináltattad a vizsgálatot, hogy értékeljék a leletedet.
Vendég

Kata!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy rosszabbak az értékeid, mint voltak!!! Én is hallottam már erről, de gondolom, és remélem, hogy nem a gyógyszertől van, hanem anélkül csak még magasabbak lennének, ha nem szednéd. Mindenesetre próbálj meg emlékezni rá, hogy tényleg rendszeresen beszedd a gyógyszeredet; figyelj a diétára; s mozogj rendszeresen. S közben bízzunk benne, hogy kiderül, a tudomány mai állása fabatkát sem ér, vagyis az inzulinszintnek az égvilágon semmi köze sincs a teherbeeséshez. És különben is: csodák márpedig igenis vannak!!!!

(Egy kis technikai segítség, ha még kell: a hosszú sorod Jegyzettömbben nyílik meg. Ha a "Formátum" fülecskét lenyitod, van olyan, hogy: "Hosszú sorok tördelése". Ha erre rákattintasz, normál, táblázatos elrendezésben fogod látni az értékeidet. Ezt nyomtasd ki, s szerintem mielőbb menj be vele az Intézetbe.)
hbzs

Ladiva!
Sajnos ott, ahol mi csináltattuk az IR-vizsgálatunkat Katával, nincs orvos. Ezért is mentem vissza én is a Forgács Intézetbe, illetve kaptam a háziorvosomtól beutalót egy diabetológus szakorvoshoz.
hbzs

Kata, egyébként te abbahagytad a gyógyszert, vagy szedted és szeded végig folyamatosan?

Hbzs, sajnos a tudomány mai állása egyre inkább igazolja, hogy az
inzulinszintnek sajnos nagyon is sok köze van a teherbeeséshez. Ezt bizonyítja az is, hogy most már az intézetek is nyitnak efelé, sőt sokszor adnak beutalót is, hogy csináltassák meg a lányok ezt a vizsgálatot is. Tőlem annak idején a Tanár úr kérdezte, hogy ilyen fronton mi a helyzet. Nemhiába van az, hogy a lombikosok között szinte futótűzként terjed az IR.

Találkoztam egy lánnyal, akinek mikor beültetése volt, négyen voltak, négyből négynek nem sikerült. Már akkor infót szereztek a topikokról az IR-ről és elment mindegyik ilyen vv-re. Mindegyikün értéke magas volt. Kaptak gyógyszert, az egyik lány két-három hónappal később spontán terhes lett csupán amiatt, hogy helyreállt az inzulinja. A többieknél a gyógyszer jócskán lejjebb vitte az értékeket.
Vendég

Kata!
Sajnálom nagyon,hogy rosszabbak lettek az értékek,mindenképpen foglalkozni kell vele!Nagyon azért nem vagyok jártas a témában,de valóban sokat hallani erről mostanában!Kata,most biztos hülyeséget kérdezek(nézd el nekem),de ez most rendbe tehető a fagyi babákig?Vagy ez egy hosszú folyamat? :oops: Érdekel a sorsod,csak azért kérdezem!De remélem sikerül erre egy megfelelő orvost találjál és rendbe jön a probléma!

Baby!
Csak hogy itt vagy! :D
Örülök,hogy minden rendben!Hát a láb vizesedés sajnos még sima terhességnél is van,nemhogy két picurnál!A lényeg,hogy szépen fejlődnek!
Barnikám ma éppen felszakította a száját,ráesett az építőkockára :( ,ömlött a vér belőle,mire elértem a gyerekszobából a fürdőig,minden csupa vér lett!De szerencsére 10 perc múlva elállt!
Most éppen mindjárt csinálom Krisztánk 5 perces mikrós süti receptjét "ISTENI"! :lol:
Délután meg apa meccsére megyünk ha az idő engedi! :P
Nagyon vigyázz a babócákra!!!!!!
GYERTEK PÁRODDAL TI IS A TALÁLKOZÓRA ha van kedvetek,nagyon szívesen látnánk benneteket is! :wink:

belluska

Baby!
De jó, hogy jelentkeztél!
Igen, vizesedek és vannak jóslóim, meg keményedni is kezdek. Vasaltam egy órát és úgy bekeményedett tőle a pocim :? :? :? :? :? :? :?
Pocaksimi a picuroknak!!!!

KAta!
Sajnálom, hogy rosszabbak lettek az értékeid!!!!

Belluskám!
Barnusnak gyógypuszikat küldök!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Köszike,átadom!
Még alszik,de már kétszer felsírt! :?
Óvatosan a vasalással!Én azt este fogok! :D

belluska

Baby,
se jó, hogy jelentkeztél, már rég jártál felénk.
Nagyon szalad az idő és gondolom már nagyon várjátok, hogy a végére érjetek :lol:

Ladiva,
szedem kb. 2 hónapja a gyógyszert, azóta próbálok sportolni is, igaz a kajára nem figyeltem igazán.
Én is gondolkodtam már egy endokrinológuson, de mostmár megvárom a fagyis beültetést. Előtte már nagyon időm sem lenne beiktatni. Azt hiszem megint visszaállítom magamnak azt a szénhidrátos diétát, hátha az segít. Januárban is azt csináltam és akkor bevált.
Amúgy én eddig nem adtam sokat erre az inzulin rezisztenciára, mert tényleg van 2 olyan ismerősöm is, akiknek a 120 perces értékük 80 és 100 körül volt és a vizsgálat után egy hónappal mindketten babásak lettek.

Hbzs,
te voltál akkor más dokinál is ezekkel az eredményekkel? Milyen diétát javasolt?

Belluska,
ez sajnos nem hozható helyre a beültetésig...

i.kata

Kata, igen, ezért is említettem, hogy nem biztos, hogy van aggódnivalód, merthát a múltkor is sikerült babásnak lenned és bár szerintem magasak az értékek, mégis - elméletileg - jó az arány. Tehát ha még így a majdnem finisben kicsit diétázol + gyógyszert is szedsz + a szervezeted is emlékszik még a terhességre, nem kell feltétlenül rosszra számítani.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?