Sziasztok csajok!
Írtam, hogy majd beszámolok az elmúlt hetemről, 2 napot voltunk Balatonon, majd 4 napra hazamentünk családot látogatni Szombathelyre. Ott egész nap ingajáratba voltunk, annyi helyre kellett mennünk látogatóba, család, barátok, stb... Aztán szombaton mentünk esküvőre (a 8.-aira, amire már el tudtam menni én is
), vasárnap voltunk Pesten barátokat látogatni, sűrű volt a program, de nagyon jól esett végre kimozdulni itthonról.
Mikor hétfőn a Balatonról hazaindultunk Szombathelyre, félúton belekeveredtünk egy hatalmas viharba, csapdostak a villámok mellettünk jobbra-balra és úgy szakadt, mintha dézsából öntötték volna. Hát én még életembe nem féltem annyira a kocsiba, mint akkor, de azért szerencsére épségben megérkeztünk.
Hétfőn pihenés, tegnap viszont főztünk itthon ketchupot, ha valakit érdekel a recept szívesen megosztom vele. Én nem szeretem annyira a ketchupot, inkább párom van oda érte, de ez tényleg nagyon finom lett!
Belluska!
Nekünk az időpont tökéletesen megfelelő!!!
Már számolom a napokat, hogy találkozhassak a családoddal és a többi tagunkkal is!!!!!
Hbzs!
Igaz kicsit megkésve, de én is szeretettel köszöntelek közöttünk!
Mielőbbi babásodást kívánok!!!
Kata!
Szerintem a beutalód fél évig érvényes, legalábbis én július végén kaptam beutalót kardiológiára szívultrahangra, de csak október elejére kaptam időpontot, kérdeztem az asszisztensnőt, hogy kell-e kérnem új beutalót vagy jó a régi, azt mondta, hogy fél évig érvényesek a beutalók.
Hajrá IR! Szorítok, hogy jók legyenek az eredményeid!
Kriszta!
Már nagyon várom, hogy újra találkozzunk és végre lássam a pocakodat meg persze a tündéri kislányodat is!!!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzska!
Jól emlékszem, te ugye a kutyaszőrre vagy allergiás?
Pocak simi Benőkének!!!
Ladiva, Dezsina!
Minnie