Új privát üzeneted érkezett!

Na, most vajon ott lesz az aláírásomnál?
Vendég
 


Sziasztok!

Végre sikerült ideérnem!

Röpcsi!Gratulálok a laptetőhöz,remélem szerencsét hoz!És szép az új vonalzód!A lakással már készen vagyunk ,kivéve a falkiütést mert a férjecském új ötleten agyal,engem pedig ezzel kiagyal,mondtam is neki,hogy csinálja ha akarja engem nem érdekel.Már totál kikészített a felújítás alatt úh. nálam betelt a pohár és mondtam neki,hogy engem az sem érdekel ha minden így marad.Remélem hamarosan megtaláljátok álmaitok lakását!Sajnálom,hogy a pihenésetek alatt esett az eső és azt is sajnálom,hogy megint megjött.Remélem minden rendben van a hormonjaiddal.

Twist!Láttam valamelyik előző oldalon a Manócskátok sztárfotóját nagyon édes!Egyet értek veled abban amit írtál,hogy mindegy milyen a baba neme ti akkor is imádni fogjátok,mi is biztosan így leszünk.Mikor mész 4D-re?Akkor ti is belekedtek a felújításba,biztosan nagyon szép lesz a baba szoba!!

Adri!De jó,hogy így haladtok,hogy mindjárt Hsg,szorítok nagyon,hogy minden ok legyen! :wink:

Kedi!Remélem már nem fáj a fogad!Sajnálom a mensit!Nem semmi,hogy jártatok a fuvaros kocsival,szegénykém biztosan tiszta ideg voltál.Gondolj arra,hogy mindjárt végeztek!

Ditke!Nem semmi,hogy már 10 éve próbálkoztok.Remélem hamarosan megfeletkezhettek erről a 10 évről és boldogan várjátok majd a picurkátokat!Irigylem az ismerősödet,hogy ilyen hamar sikerült teherbe esnie!Megmondom őszintén én irigyellek,hogy találkoztál egy léleklátóval mert én hiszek az ilyesmiben.Ne is mondj ilyen butaságot,hogy nem jössz ide többet!Igenis gyere mindíg mert te is a kis csapat oszlopos tagja vagy!!!!!!Nem tudom,hogy humbug e amit mondott de remélem,hogy nem!Érdeklődhetett felőled valakitől?Kért érte pénzt?Ebben a dologban van aki hisz van aki nem mindenkinek szíve joga,én anyukám esete miatt hiszek az ilyesmiben.Ha gondolod majd leírom,még mindíg kiráz a hideg ha eszembe jut,mert minden bejött amit az a hölgy mondott anyunak,persze akkor csak nevettünk rajta,hogy ez a nő biztosan kettyós de miután sorra megtörténtek a dolgok mindegyikönknek eszébe jutott a hölgy de én abban biztos vagyok,hogy ez a hölgy aki anyunak mondott dolgokat nem ismerhette anyut.Meg persze akkor amikor mondott dolgokat a nő anyunak az után meg is feletkeztünk róla mert nem hittünk akkor még az ilyesmiben.

Kép
rena85
 
 


Ja azt elfelejtettem írni,hogy köszönöm,hogy velem örültök a főnököm leszámolásának!!

Üdv.mindenkinek!

Kép
rena85
 
 

 
 

Sziasztok!Ez jó,én megjelenek ti eltűntök. :lol:

Kép
rena85
 
 


Szia Rena!

Én itt vagyok csak állást keresek! :roll: Ma pörgős napom van, de írok!
Örülök, hogy jelentkeztél! :D

Többiek???
Vendég
 


Szia Röpcsi!

Gratulálok a laptetőhöz!!!!!!!

Tetszik az új vonalzód!!!! :D

Állást keresel? :?: :shock: Hogy-hogy?????? :wink: :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Mivel mindenkit elriasztottam itt a léleklátós sztorimmal, így lelépek, és nem írogatok többet!!!!! És ne haragudjatok!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

Legyetek jók és mihamarabb babásodjatok!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Ditke, nehogy elmenjél!!!!!!!!!!!!!

Én jövök, csak a munkát keresek!

Ma mindenképpen írok!!!

Engem nem riasztottál el!!! :D :D :D
Vendég
 


Olyan sokan voltak ma a munkaügyi hivatalba, de azért viszonylag hamar végeztem. :D
Vendég
 


Na, elmosogatok az idő alatt kigondolom mit írjak és már jövök is! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ditke!NEHOGY ELTŰNJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem érdekel,hogy mi történik veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Röpcsi!Remélem hamar találsz másik munkát!!De mi történt miért kell másik melót keresned?

Kép
rena85
 
 


Na, írtam mindenkinek, átolvasom még és holnap bemásolom, készüljetek! :) :lol:

Ditke, gyere, írtam egy csomót neked is!!! :) :D :D :D :D
Vendég
 


Kép

Ma már szerda van a héten még nem sokan jelentkeztünk.
Többiek???????????????????????????????
Mindenki nyaral????????????????????????

Kép
rena85
 
 


Sziasztok! Bocsi, én azért nem tudok jönni, mert van egy kis gondom: AFP eredményem valszeg rossz lett és most pánikban vagyok. Kaptam egy levelet a terhesgondozótól, hogy azonnal menjek be megbeszélni, de aggodalomra nincs ok. Ezért máris aggódom, mivel elsőbbséggel küldték...
Nagyon félek....
Szóval, most rohangálni fogok holnap, telefonálgatni, férjem éppen bulizik, tök egyedül vagyok és szenvedek. Nagyon féltem a babámat!
Kéne egy jó genetikus, akihez elmehetnék, szóval telefonálgatni fogok holnap, csak már kelne fel a nap.....

Bocsi, csak akkor tudok jönni, ha túlvagyok ezeken a dolgokon, mert ki vagyok borulva.
Utána beszámolok az eseményekről. A hasam az ijedtségtől nagyon megkeményedett és fáj, le is fekszem. Puszika nektek!
Vendég
 


Lányok, miket olvasok, ne szomorítsatok el!

Ditke, ne menj el légyszi, engem nem riasztottál el sőt, elgondolkodtattál, csak időm semmi, ezért nem írtam, de örültem, hogy van másnak is ilyen téren gondolata, véleménye! Most viszont elszomorodtam azon amit írtál! Én is azt kívánom maradj!

Twist, ne parázz, tudom, ezt írni könnyű, de tarts ki a vizsgálatig, s nem gondolj a legrosszabbra. Tudok jó genetikust, a dokim, Csaba Ákos, tudod, már írtam! Ott van a sote-n és baromi jó szakembernek tartom, volt alkalmam ugye megtapasztani! S nagyon rendes, korrekt, emberileg is szuper a hozzáállása. Majd jön a péntekünk, tarts ki! Írj, ha vmiben kell segítség, pl. doki tel száma vagy egyéb!

Röpcsi, várom a kövi levelet, de ugye még az előzőre sem reagáltam.... :oops: bocsi, most már hamarosan összekaparom magam! Óóó, tied volt a laptető, grrtulálok! Kicsit leragadtam....

Rena, köszi, fogam okés, már a lakással is a célegyenesben vagyunk, 2 nap alatt mára totál készen lett a háló festés, tisztogatás stb. Még pár dobozt kell kiüríteni....és hurrá, végeztünk! Hogy telik a szabadság? Mire visszatérsz dolgozni a főnököd már ott sem lesz?

Mmzsó, Adri rég voltatok ti is! Merre jártok, hogy vagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

De jó,hogy jöttetek lányok!

Twist!Remélem nincs semmi baj!!!!!!Nagyon aggódom értetek!!!Próbálj meg megnyugodni,nehogy az idegeskedés miatt baj legyen!Pihizz egy kicsit!Ha azt írták nincs semmi vész akkor remélem tényleg nincs!Ha megtudtál valamit írj!

Kedi!Örülök,hogy már rendben van a fogad!Akkor most már teljesen készen van a lakás?Nagyon ügyik vagytok!!Nagyon jól telik a szabim,sokat pihenek csavargunk.Mikor visszamegyek már csak 1 hetet lesz a főnök,de azt fél lábon is kibírom! :lol:

Kép
rena85
 
 


Twist

Nagyon szorítok hogy rendben legyen veletek minden!!!!!!!!!!!!! :wink: :D Nem lesz semmi baj, majd meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szedjél Magne B6-ot most, hogy ne keményedjen a pocid, és simogasd a kis Manócskádat!!!!!!

Kedi dokiját hallottam mástól is hogy jó, így vedd fel vele a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megvizsgáljanak és meg tudj nyugodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudod hogy ha nem a megfelelő időben veszi le az AFP-t fars eredményt adhat!!!!!!!!!!!!!!!!! Nyugi!!!!!!

Nagy puszi nektek!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Kedi, Röpcsi

Ti is előkerültetek??????? :wink: :D :lol: :lol:
Vendég
 


Ditke,
ne butáskodj!Én a magam részéről ki se látszom a munkából,ma pl.fél 8-kor indultam vérvételre,majd este fél 12-kor értem haza!Ugye megérted,hogy nem írtam idáig :lol: :lol: :lol: ?

Twist,
ismerek egy sereg gyereket,akinek annakidején rossz volt az AFP-je(mármint az anyukájának).Mind egészséges.Ez egy igen nagy hibaarányú vizsgálat,a legtöbb országban nem is csinálják.Úgyhogy alapból próbálj meg megnyugodni,a baba érdekében is!Szorítok Értetek nagyon!

Ma befejeztük a vérvételesdit.Nem volt egyszerű.A terhelésesnél olyan vékony vénában volt a branül,hogy alig lehetett benyomni az anyagot,utána meg bealvadt,nem jött a vér,újat kellett szúrni,de a lényeg,hogy megvolt.

Andrológiára okt.5-re akartak időpontot adni,hát lehet,hogy a férjem is elmegy a magánrendelőbe,azért nem szeretném elnyújtani a vizsgálatokat,mint a rétestésztát...

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!
Ditke, ne butáskodj.....nem mehetsz sehova itt maratsz velünk és kész :!: :twisted: :lol:
Twist, ne idegeskedj mert az nem jó rendben lesz minden..nyugi :!: :wink:
mmzso, akkor végesztél a vérvételekkel...de jó szorítok a férjednek de ugy is minden rendben lesz vele :lol: :lol: :lol: :wink:
Kedi,hozzál képeket a kéróról :lol: :wink:
puszi mindenkinek

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat. Aranyosak vagytok:) Én is sokat hallottam az álpozitív eredményekről. Rájöttem, hogy volt még gond, ami dobhatott az eredményemen: egyrészt a progeszteron, amit nagy adagban szedtem, másrészt az enyhe IR is. Viszem a leleteket, holnap megyek a terhesgondozóba (mert ma nincs rendelés).

Még elmegyek 4-es tesztre is, hogy megnézzék a dolgot újra, mert szerintem most már minden rendben lehet, már nem szedek utrót (IR nem szűnt meg), és jobb eredményem lehet. Csak még azt sem tudom, hogy magas lett-e vagy alacsony. Nem az eredményt küldték, hanem csak egy papírt, hogy keressem fel őket SAJÁT ÉRDEKEMBEN. És hogy aggodalomra nincs ok. - Na, ezt nekem hiába mondják...Ez olyan megnyugtató, mint egy hasbarúgás.

Mmzsó, október 5-i időpont nagyon odébb van. Mi is így jártunk anno, ezért mentünk magánrendelésre. De egészségpénztárra el lehet számolni azt is, így megtérül. És nagyon jó a doki!
Most olvasom, hogy megszenvedtél a terheléses vérvétellel, szegénykém! Tényleg rossz vénád lehet:((( Amúgy a szuritól nem lettél álmos vagy ilyesmi? Jól bírtad? Jaj, te szegényke! Hogy fogod bírni a sok-sok vérvételt majd terhességkor:)??? :wink:

Kedi, kész a lakás? húúúúúúúúúú! Nagyon gratulálok! De szép lehet!!! Na, most aztán pihenjétek ki magatokat:)

Mindenkit puszilok, ledőlök, dolgozni sem mentem ma és holnap sem, mert a hasam borzalom, nagyon fáj és feszül, muszáj feküdnöm és pihennem.
Vendég
 


Hellóka!
Ditkének nagy helló! :) Képzeld, pont azt jeleztem én is sms-ben Twistnek, amit te is írtál erről a vizsgálatról. Kolléganőmnek sem stimmelt az afp, mégis szép babája lett, teljesen egészséges. Jajj, annak is örülök, hogy te is jókat hallottál a dokimról, majd nála szeretnék szülni, nagyon jó dokinak tartom, s mindig normális volt velem. Jobb az orvos beteg kapcsolatunk, mint Murberrel.

Twist, szuper vagy, hogy jobb színben látod a dolgokat a mai napon.Ez így jobb Manócskának is. Szóval nyugi!!!!

Rena, további jó pihit, szabadságot. S bár hamarosan ismét munkába állsz, motiváljon, hogy csak egy hetet kell kibírni a szenya főnökkel!

Mmzsó, gratula, hogy túlvagy a vérvételeken, borzasztó, hogy így megkínoztak,jujj. A párod időpontja viszont baromi messze van, jól feltorlódhattak ott a vizsgálatra várók, hogy ilyen sokára van időpont. Szerintem is jó ötlet, hogy előbb megcsináltassátok a vizsgálatot, hogy tudjatok haladni, előbbre jutni.

Adri, emailen küldök képeket, oké?

Röpcsi hogy álltok a dolgokkal? Lakás, időpontkérés stb?

Remélem többet fogok tudni jönni, a lakás szép lett, még polcozunk, kis pakolás, s majd ezt is lefotózom. Hamarosan nálunk is beindulnak a dolgok, a kövi menzi szept. elejére esedékes, rem. jól fogunk tudni haladni, eddig természetes úton semmi.
Vendég
 


Sziasztok!

Azt hittem én ilyesztettem el itt mindenkit!!!!!! :oops: :shock: 8) :lol:

Twist

Olvastam a blogodat, és örültem neki hogy egy kicsit megnyugodtál!!!!!!!!!!! :wink:
Mivel az integrált teszted teljesen jó lett, szerintem nincs ok az aggodalomra, bár megnyugtatás képpen én is addig mennék míg nem tudok valamit biztosra!!!!!!! :wink: :D Számolj be hogy mi volt majd holnap délután a dokinál, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Mmzsó

Végre készen vagy a vv-ekkel!!!!! Hurrá!!!! :D Sajnálom hogy megszenvedtél a vv-el, de a babáért mindent!!!!!!!!! :wink: :D

Adri

Hogy vagy?????????????????????? :wink: :D

Kedi

Végre!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Most már csak a simítások hiányoznak???? Ez nagyon jó!!!!!!!! :D
Nekem meg aug. végén fog megjönni, így lehet még találkozunk is majd!!!!!!!!! Hajrá babásodás!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Tegyél fel majd képet a lakásról!!!!! :wink: Tuti szép lett az egész!!!!! :D


Rena

Mit csináltatok ma????

Én most elhatároztam hogy jövő hónapban a 15 éves házassági évfordulónkkor csinálunk egy bulit!!!!! :wink: Családot most nem akarom hívni, csak az arra érdemes barátokat!!!! :wink: :D
Apa rábólintott!!!! :D Kérdezte hogy megszervezem???? :wink: :?: Mondom naná!!!!! Csak vannak páran akik nem a szokványos munkabeosztásban dolgoznak, így az időpontot lesz nehéz össze egyeztetni!!!! :roll:
Vendég
 


Üdv Ditke!
Bizony, már csak simítgatunk,nincs több nagy megterhelő munka! Ezt már vártuk, így rem. sűrűbben elő tudok itt fordulni. Képet inkább emailen küldök. Hűűű, Ditke,15 év az szép, hosszú idő a pároddal! Gratulálok! (Mi jövő hónapban még csak egy éves házasok leszünk!:-)) Rem. jól meg tudod szervezni a bulit!

Twist holnap írok majd még, s várom a híreket. Gondolok rátok! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.13 20:52-kor.
Vendég
 


Ditke,
ez a buli tök jó ötlet!

Kedi,
szept.elejéig még van 1 hónyi esély,vagy ha nem,hát majd segítséggel!De sikerül biztosan!

Twist,
stramm csaj vagy,hogy nyugodtabb lettél,és okosabb is leszel holnap,várunk nagyon!(illetve én utazom,éjjel jövök haza,de szombaton olvaslak majd).
Nem panaszképpen írtam ám a vérvételről,csak leírtam a kalandjaimat,hogy szórakoztassalak titeket :lol: .Mindig az jut eszembe,hogy a kemo ezerszer cikibb volt!Ne aggódj,Twist,van egy jó könyökvénám a jobb karomban,onnan szuper jól lehet vért venni,de oda nem kaphatok "beöntést"mert azon az oldalon hiányoznak a hónalji nyirokcsomóim,és keringési zavar léphet fel.

Van időpontunk,szept.9.először 2.-ra kaptunk,de rájöttem,hogy 1-jén lesz peteérés,szóval akkor nem a kémcsőbe kéne...így átkértem magunkat 9-re.20ezer lesz :shock: kibírjuk.Rákérdeztem az egészségpénztárra,de nincs a Rusz dokinak sajnos.
Vendég
 


Köszi Mmzsó, ki is használjuk a természet adta lehetőségeket! :lol: Hát, tegnap fájt az egy maradék petefészkem, szerintem pé. tájékán vagyunk.....holnap is belehúzunk, ma sajna párom melózik, csak reggel jön haza. :(
Mmzsó, szuper, hogy szept. elején meglesz a vizsgálat Rusz dr.-nál. Hát az anyagiakat sajnálom, drága szerintem. Na, nektek is lesz még lehetőség, jól kikalkuláltad a pé-t! :lol: :D :lol:
Vendég
 


Csak benézek egy pillanatra, mert már épp aludni készülünk!

Az Eladó feliratot csinálom az ablakra, tegnap meg a kapunknál lévő falra csináltam. :?

Már mindenkinek írtam, csak leragadtam a hirdetés betűinél. :(
Vendég
 


Twsit, nem lesz semmi baj, ha nagyon nagy baj lenne, akkor már rég behívtak volna és ott is tartottak volna.
Nyugi, minden okés lesz!!! :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Látom te is elég sokáig fenn vagy!Remélem valaki jelentkezik a lakásra ha már egyszer szépen kiragasztgatsz eladó feliratokat!

Mmzsó!Az jó,hogy végeztetek a vvételekkel de azt sajnálom,hogy így megszenvedted!

Kedi!De jó,hogy már csak "apróbb"dolgok vannak a lakásban amit meg kell még csinálnotok!Ügyik vagytok!

Ditke!Örülök,hogy mégsem mentél el közülünk!Hát ma csak pihi volt mert már eléggé fáj a hasam alja a közeledő mensi miatt,ez a fránya endó elég rendesen megkínoz a mensi előtt és a mensi első 2 napján. :evil: De jó ötlet,hogy bulit szerveztek,biztosan jó lesz!

Twist!Pihenj sokat!Várunk az eredménnyel!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok! Megjöttünk, sok-sok rohangálás után.
Szóval, az AFP-m nem olyan vészes, mert az első érték 0,7, tehát alacsony (0,8-2,5 a jó tartomány). Azonban ellenőrizték újra a mérést és az ellenőrzött érték pedig 0,84 lett, tehát tök jó, határértéken belüli. Mindkét érték szerepel a papíron.
Említettem az elhalt ikerterhességet és a védőnő szerint ez lehet az oka az alacsonyabb értéknek. De genetikushoz utalt, hogy mindezt az orvos mondja ki és megnyugtatott. :)
Én felhívtam az Istenhegyi klinikát és azt mondták, hogy kedden várnak 4-es tesztre. És ottani genetikussal fogok beszélni utána. De valszeg nem lesz semmi gond:)

Aztán mentünk az UH-ra, sajnos apucit visszarángatták a munkahelyére, de én a babával azért bementem:))) Szuper volt az egész, nagyot nőtt a picike és nagyon édi:) Először összegömbölyödve aludt, fel sem akart kelni. Rázogatni kellett, nagy nehezen megfordult. És azt látta a dokinő, hogy egy egészséges, aranyos kislánykánk van:))) Mindene a helyén van, szimmetrikus, jól fejlett, minden ujjperce megvan, stramm kiscsaj!

Bemutatom nektek a tündéri Dorka babánkat:))

Kép
Vendég
 


Na, itt is vagyok! :D :) :lol:


Mmzsó
Köszi! :D
Szalajka-völgy gyönyörű volt :!: :!: :!: :D 8) Mi még nem jártunk arra, de most, hogy elmentünk, láttunk, annyira megtetszett, hogy legközelebb is elmegyünk oda :!: :D 8) :wink:
Anya már elmesélte, hogy milyen vadregényes, fás, jó levegős, tiszta zöld minden. És tényleg, a fák közti kanyargós utak olyan csodálatosak voltak! :D Te is ti is voltatok ott?

Köszi, az LH teszt elvégzéséhez való leírást! :D Mi is amikor még a dokik segítségével nem éltünk, sokszor voltunk együtt a termékeny napokon és nálunk se sikerült a baba! :? :( Aztán akkor voltunk együtt amikor meg a dokik mondták és akkor se lett baba. :evil: :? De hátha most :!: :!: :!: :D
Az LH tesztel kapcsolatban még azt nem tudom, hogy hogyha nem a klinika tájékoztatójában írt tesztcsomagot veszem meg, hanem mondjuk egy dm-eset (amit most néztem meg kb. 2700,-Ft-ba kerül) akkor az ugyanúgy jó :?: :roll: Kiszámoltam, hogy nekem jövő héten augusztus 20-ka körül lesz a peti érés, tehát akkor kell megcsinálnom a tesztet és akcióznunk. :D

Ez egy nagyon jó kérdés!!! :wink:
„Volt már valakinek vizsgálata arra nézve, hogy termel-e antitesteket a spermiumok ellen? Erre is rá fogok kérdezni.”
Kíváncsi vagyok, hogy milyen választ fogsz kapni, mert nekem nem egy ismerősöm, barátom felvetette, hogy nem e lehet esetleg ez a baj nálunk! :roll:
Örülök, hogy vége a vérvételeknek :D , sajnálom viszont, hogy az utolsó ilyen nehézkes volt! :(
Magánrendelésre mentek, hogy 20 ezer forintba kerül? :shock:
Vendég
 


Twist
Örülök, hogy nincs semmi komoly probléma! :D :wink: Nagyon vigyáznak a kismamikra, főleg azokra, akiknek kezelés útján sikerült a picúrka :!: :!: :!: Nem egy barátnőmtől, ismerőstől hallottam, hogy hogyha valami nagyon nem stimmelt náluk, akkor vagy egyből felhívták őket a rendelőből, hogy menjenek be vagy amikor vizsgálaton voltak, a kismamát ott is tartották és be is fektették. Az eredményed jó lett, de jóóó!!! :D Nagyon megijesztettél, aggódtam érted! :(
Elhalt ikerterhesség :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Nem is mondtad még ezt?!? Visszaolvastam, de sehol se láttam, hogy írtál volna erről. Gondolom régebben történt ez veled, mert ha most a lombikkor történt volna veled, akkor most az orvosok fokozottabban figyelnének meg és már rég nem dolgozhatnál. :( Egyik barátnőmnek félévet kellett várnia, az ikrek elveszítése után és neki igaz utána inszemmel sikerült a babája, de a terhesség elejétől a végéig veszélyeztetett terhes volt, csak otthon 1, 2 órát dolgozhatott a számítógép mellett, majd aztán azt is abba kellett hagynia és pihennie kellett. :( A babája aztán teljesen egészségesen született meg! :D Mindenesetre sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mhmmm……nem tudok nagyon túljutni a leírtakon, mert amikor a lombikprogramkor a beülti után írtál, hogy lehet, hogy ikrek lesznek vagyis ikrek is lehetnek, nem írtál erről a szomorú történésről!:roll: Pedig akkor már a másik fórumról is ismertük egymást! :(

Köszi a terhes gondozásról írtakat! :D
Lakásügy: Erzsébeten, igen igazad van, a csaj biztos felakarta vinni az árat avval, hogy a függöny áráról úgy beszélt, mintha aranyból lett volna. De ugye mi sem vagyunk, első bálozok ezen a területen, nem ejtettek minket se a fejünkre tudjuk már, hogy mire megy ki a játék. :D :?
Mi, mindkét lakásunknál elmondtuk tök korrekten az előnyöket és a hátrányokat és ez tetszett a vevőknek nézelődőknek, hogy nem vagyunk elszállva, nem tartjuk többre, mint amennyit
valójában ér.
Ha Fótra, Veresegyházára, Vácra vagy Gödöllőre költöznénk szólók!!! :wink:
Tényleg ott milyen áron vannak a lakások, sorházi lakások stb.?

Köszi Twsit, már jól vagyok, a pihizés jól telt, habár első nap, azaz szerdán volt egy kis félrelépésem! :oops: :? :(
Délelőtt folyamán az irodát raktam rendbe és a tejeskávé megivása után teljesen ki ment a fejemből a reggelizés. :? Csak azon voltam, hogy minél előbb végezzek a takarítással meg a cuccaink összepakolásával. Húztam halasztottam a kajálást és dél fele, amikor le kellett mennem a másik lakásunk vevőjéhez, aki a postáinkat összegyűjtve elhozta nekünk, mentem el 2 db péksüteményért, amit ahogy vissza is értem az ircsibe be is faltam. Hát nem kellett volna! :evil: :? Először nem volt semmi, majd mikor összepakoltunk, elindultunk és odaértünk éreztem, hogy fel van puffadva a pocim. :oops: A szállásunkon elmentem, de éreztem, hogy nem vagyok okés. Lementünk sétálni meg beültünk egy nagyon klassz helyre kajálni. Ahogy leültünk, egyből elkapott a rosszullét, hófehér lettem és olyan hasmarsi érzésem lett, hogy még mielőtt bármit is rendelhettünk volna el kellett, hogy mennyek a mellékhelyiségbe. :oops: :oops: :oops: 10 percet dekkoltam ott, aztán utána már jobb színben látva a világot mentem vissza az asztalunkhoz. Szörnyű volt, fájt a hasam, az esős idő miatt pedig a párától folyt rólam a víz, éreztem, hogy elfehéredek nem vagyok jól. :oops: :? :( :cry:
A vacsi után még egy picit érzékeny volt a gyomrom, de aztán már helyrejöttem. :D
Tudom, hogy nem szabadott volna megennem azt a sajtos és meggyes péksüteményt, mert attól volt a rosszullét tudom én! :oops: De úgy megkívántam! :D
Az IR problémámra szedett gyógyszer szerencsére mindig figyelmeztet, ha olyat eszek amit nem szabadna! :oops: :D

Nemsokára itt van már a 4 napos ünnep és akkor elkezdődik a babybirodalom elkészítése!
Tök jóóó! :D Biztos nagyon szép lesz! :wink: A párodon is látszik, hogy mennyire várja a picúrkát, próbál már előkészülni, kedvedben járni. Aranyos tőle, hogy elkezdi a barátaival a kisbabátok szobájának elkészítését :!: :!: :!: A falszínt jó, hogy együtt választjátok majd ki, kíváncsi vagyok milyen lesz! Olyan szép színek vannak már! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Twist, örülök, hogy minden rendben veletek, látod, a második méréssel normál tartományú érték lett. Végre megnyugodtál, s a védőnéni is jókat mondott. Szép a baba, gratulálok, hogy kislány! Tényleg nagyot nőtt, s nagyon cuki.

Röpcsi, remélem sikeresen, s gyorsan el tudjátok adni a lakást.

Rena együtt érzek veled, szenya ez az endó, azért rem. nem lesz vészesen görcsös menzid.
Vendég
 


Adri
Hogy vagy? Remélem sikeres volt az akció és hamarosan jó hírekkel jössz! :D :D :D
Én egyébként már hallottam elhúzódó peteérésről. Van akinek így sikerült! :D :wink: :wink: :wink:
Hajrá, szorítok nagyon :!: :!: :!:
Vendég
 


Rena
Köszi a laptetős gratut! :D
Olvasom, hogy gyorsan haladtok és már készen is vagytok valamelyest a lakás átalakítással! :D 8)
A férfiak már csak ilyenek, ha belekezdenek, valamibe mindig variálnak és már a következő tennivalókon jár az agyuk, amit mi nők annyira nem mindig díjazunk. :? :( Először csak ezt akarjuk megcsinálni, aztán miután végeztünk vele a pasink ihletet kap és már csinálná is tovább a dolgokat. Ismerős! :D
Hogy telik a szabid? Utaztok valahova?
GRATULÁLOK A FŐNÖKÖD LESZÁMOLÁSÁHOZ!!! :D :wink: :D :wink:
Remélem én is, hogy nemsokára megtaláljuk álmaink lakását :!: :D Ma megnézte egy külföldi faszi a lakást, New York-i, most a hétvégén ha úgy dönt le is foglalózza! :D Reménykedünk és bizakodunk! :D
Írnál nekem anyukád esetéről, akinek, mint írtad bejöttek az ilyen látnoki vagy jóslati dolgok :!: :?: Nagyon érdekelne! :D
Vendég
 


Hali, látom Röpcsi beindult!!! 8) :mrgreen: Nekem is, nekem is jöjjön üzi! :wink:
Vendég
 


Kedi
Sajnálom, hogy megjött! :( Nemsokkal előbb kopogtatott nálam is! :(
Nem volt semmi a szombati bútorszállításotok! :shock: :? :( Szerencse, hogy nem történ nagyobb baj a csavar kiesésen kívül, ami gondolom éppen elég volt. :evil: Látom, már szépen haladtok, a háló festésével, szőnyegezésével, polcozással, dobozokból való kipakolással. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lett a szobátok! :D Biztos nagyon szép lett! :D
Csak nem buliztok ma Twisttel? :D :arrow: "Majd jön a péntekünk, tarts ki!"

Lakásügyileg írtam Renának, hogy ma megnézte egy New Yorki pasi a lakásunkat, aki a hétvégén dönt arról, hogy megveszi-e vagy sem. Ha úgy dönt, hogy kell neki a lakás, akkor most a hétvégén szerződést is akar kötni, le akarja foglalózni, mivel hétfőn már utazik vissza New York-ba. :D Hát kíváncsi leszek, kíváncsiak leszünk mi lesz! :D :roll:
Őszintén szólva már mennénk innen, mert igaz nem nagyon zavar itt minket senki. DE!!! Mondjuk az egyik szomszédunk olyan idegesítő, hogy az valami eszméletlen :!: :!: :!: Nyugdíjas a női is és a pasi is és igaz a pasi egésznap bedolgozik valami utazás irodába, de a felesége mindig itthon van, aki egész nap kettőjükre főz és állandóan csak takarít és takarít és takarít. Meg persze osztja mindenkinek az észt. :evil: A férje nem sokszor osztogat atyai tanácsokat, de a nő???
Egyszer átjött, mert valamit le akart velem fénymásoltatni. Nyitva volt a konyhaajtónk, ami mellett el kell jönni a nagyszobába, ahol dolgozunk és gondolom én, hogy látta, hogy még nem mosogattam el az ebéd utáni piszkos edényeket. Mert mondta, hogy el kéne majd mosogatni, mert rend a lelke mindennek. :shock: :shock: :shock: Én meg mondtam, hogy a munka fontosabb és akkor mosogatok el, amikor tudok. Akkor most amikor elutaztunk két napra, Anya csinált nekünk egy jó nagy adag székelykáposztát, hogy ne kelljen majd főznöm amikor hazajövünk, Aranyos volt, nagyon szeretjük a kápit. :D :D :D A főzéskor a szomszédasszonyunk átjött és látta, hogy a konyhaablak be van csukva és hogy anyának melege van. Mondta Anyának, hogy nyissa ki az ablakot, erre anya mondta, hogy nem nyitja ki amikor a macska itt van, mert megszökik. (Az eladott lakásunk ablakára a férjem csinált szúnyoghálót, de ide még nem). Erre a szomszéd asszonyunk mondja, hogy dehogy fog megszökni, mert az alattunk lakó meleg srácnak a macskái is kint ülnek az ablakban és ők se szöknek meg és ugranak ki. Erre Anya mondta neki, hogy azért az egészen más :!: :!: :!: Na, témaváltás volt, aztán a szomszédasszonyunk elment. Hétvégén, amikor már itthon voltunk és találkoztunk a szomszédasszonyékkal akik szintén valahova elutaztak és hazatértek, a szomszédasszony elkezdi nekem mondani, hogy miért nem veszek a macskának pórázt, hogy a gangon kiködhessem vagy miért nem sétáltatom itt a levegőn :?: :shock: :?: :shock: Erre mondom neki, azért mert ez a macska nem szokott hozzá ehhez a környezethez, nem kutya és éppen elég neki 5 év után egy másik helyen lakni. :evil:
De itt nemcsak az állatról van szó, hanem arról is, hogy mindegy mi mit csinálunk, ugyanis ő v. ők mindenbe beledumálnak. :evil: Az ő lakásukat a rácstól való első ellenőrzési pontnak is nevezzük, mert a konyha ablakuk éppen a gangra néz, ami a szezonba mindig nyitva van, tehát jó időbe és valamelyikőjük mindig ott áll, hogy sasolhasson, hallgatózhasson.
Nem tudnak sokszor magukkal mit kezdeni és ezért mindenbe beleszólnak, mindent tudni akarnak. :evil: :evil: :evil: Szóval jó lenne már innen elköltözni. :D :(

Köszi az érdeklődést, mostanában kicsit háttérbe szorult a próbálkozás, klinikára, programra való bejelentkezés. A terv most a következő. Mivel most rendesen 30 napra megjött, kiszámoltam az ovu idejét, amikor megpróbálunk rágyúrni, akciózni hátha így spontán is sikerül a picúrka. :D Aztán, hogyha mégsem, akkor szeptemberben mindenképpen bejelentkezünk a klinikán a lombikprogramra. :D
Vendég
 


Köszi Röpcsi a hosszú üzit! Már vártam! :wink:
Bizony, már csak csinosítgatjuk a lakást,semmi megterhelő. Ma egész délelőtt ikeáztunk, polcokat nézegettünk, méregettünk, agyalgattunk.....és fizut várunk nagyon, hogy vásárolgathassunk.

Rem., hogy azért a N.Y-i pasi konkrét ajánlatot ad, s elmegy a lakás, mert azt olvasom, hogy nem egyszerű így létezni, lakni, pláne ilyen "jószomszédokkal" Hihetetlen egy nőszemély a szomszéd, mindent mindenkinél jobban és többet tud...és vannak ötletei, macskapóráz például! :shock: No, ezeket tudva szurkolok a mihamarabbi költözéshez (ami szintén nem könnyű menet) és nyugis szomszédokat kívánok.

Néha nekem is elegem van, a fenti szomszédból bagószag szivárog (pedig már mindent hermetikusan lezártunk, de a konyhaszekrény alsó részébe fut be a vízvezeték, ami nyitott rendszerben megy ugye fölfelé is, és azon a résen nyomul a konyhaszekrényembe a cigiszag), pláne, mikor buliznak, irtó hangos fiatalok laknak felettünk. Korábban csendesség volt, úgy véljük a fenti lakásban albérlők lehetnek, méghozzá fiatalok, kb.fősulisok, amolyan éjjeli zajos baglyok!

Babailag hajrá, drukkolok, hogy a szeptemberi lombikra ne kerüljön sor!
Vendég
 


Ditke
Nagyon örülök, hogy maradsz!!! :D :D :D Te is ennek a kis csapatnak a tagja vagy, itt a helyed! :D :wink: Ha elmész nem tudom majd kinek dedikálni a könyvecskémet! :D :lol:

Ciklus: Szerintem nem az IR-es bogyó kavart be nálam, hanem a költözés! Most már egyre biztosabb vagyok benne, persze azért az IR bogyó emelt adagban való szedését se zártam ki. :roll:
Mindig ugye 30 napos volt a pirim, aztán most a költözéskor jött meg úgy, hogy 14 napra, ami egyrészről ehet az IR-bogyó emelt adagban való szedésétől, valamint a költözéssel járó stressztől, idegeskedéstől is. Féltem egy kicsit, hogy vajon ezek után most mikor fog megjönni, de szerencsére, mint utána számoltam kiderült, hogy rendesen 30 napra jött most meg :!: :D
A 14-dik naptól számolva aug. 5-éig 30 nap telt el, így most szerintem helyrejött.
Most a cik. közepén LH teszt elvégzését tervezem és reménykedem benne, hogy hogyha az által kimutatott napon vagyunk együtt, akkor talán spontán is sikerülhet a kis Röpcsike!
:D :wink: Ha viszont nem sikerülne teszt kimutatással, segítséggel akkor szeptemberben bejelentkezünk a klinikára a lombikprogramra!

Olvastam, hogy .mész majd sorelemzőhöz! :D Szerintem 1500,-Ft nem sok érte! Kíváncsi vagyok mit mond majd! :D Mesélj majd, hogy mi volt az amire gondolt, hogy gátol a babaérkezésben és hogy egyezett-e az a Te érzéseiddel.
Vendég
 


A sorelemzővel, jósnővel, asztrológussal, gyógyító és léleklátóval kapcsolatban az Én véleményem a következő:

Mindegyikben lehet hinni és nem hinni, mindegyik mondhat számunkra jót és rosszat, valós és csalóka dolgot stb. A mi döntésünkön múlik, hogy el hisszük amit mond vagy sem. :D
Én gyógyító, léleklátónál még nem jártam, de ha lett volna rá lehetőségem, lehet, hogy elmentem, felkerestem volna már egyet, nem tudom!? :roll:
Ditke érdekes, amit írtál a gyógyító, léleklátóval kapcsolatban! :D :wink: Szerintem, mint mindennek, a nő által mondott dolgoknak is lehetnek, igaz és hamis oldala. Jelen helyzetben, vagyis a helyzetedben én, ha talán teljesen nem is, de valahol biztos, hogy hinnék neki. Lehet, hogy igazat mond és Ő tényleg egy gyógyító látnoki képességekkel rendelkező személy. Vannak ilyen emberek :!: :!: :!: Látja azt, amit más nem, hogy valaki megátkozott téged, akit ráadásul ismersz is és miatta, mármint az átok miatt nem tudsz teherbe esni vagyis ha teherbe is esel, a babát elveszíted. :( :cry:
De az is lehet, hogy ez egy egész hókusz-pókusz és mondjuk az a barátnőd, akivel nemrég kibékültél, előzőleg beszélt már evvel a nővel a problémádról, a teherbeesésről és a nő onnan tudta, hogy mire vágysz, mit szeretnél a legjobban és úgy fogalmazta meg a mondottakat. Vagy a nézők, hallgatók közül másra is ránézett és később mással is úgy beszélt, mint veled, hogy először megkérdezte az illetőtől, hogy észrevette, hogy többször ránézett? Mire Ő automatikusan azt mondta, hogy igen észrevette. Ez is lehet, habár szerintem ez mondjuk azért zárható ki, mert a férfiaknál is lehet, más és más probléma, pl-ul: munkahelyi probléma, egészségügyi, urológiai vagy depressziós betegség és a nőknél is nemcsak az elmaradt babavárás merülhet fel, mint „probléma”, hanem mondjuk más nőgyógyászati, magánéleti probléma is lehet a háttérben. :roll:
Tehát az, hogy nem más problémáddal, hanem pont a babával kapcsolatos problémád okára próbált fényt deríteni érdekes, megdöbbentő és elgondolkodtató! :roll: :roll: :roll:

Szerintem nincs olyan ember, aki ne hinne valamiben, főleg az olyan emberek, akik problémákkal küszködnek és a problémáik okára fényt akarnak deríteni, majd azt megoldani. :D :wink:
Mi, amikor elkezdtük tervezni a babát, próbálkoztunk és nem sikerült ugye sehogy se spontán teherbe esnem, így orvoshoz fordultunk. Az orvosomban, akihez akkor már 3 éve, hogy jártam, bíztam és hittem benne, hogy segíteni fog, de ha segíteni nem is, akkor legalább megpróbál valamit tenni, ami segíthet. :D E helyett totál elkezelt, olyan hormon túladagolást csinált nálam, hogy majdnem egészségügyi küritésem lett. :evil: :evil: :evil: Eljöttem tőle és a barátnőm által ajánlott dokihoz kezdtem el járni, akiben szintén hittem, bíztam majd jól pofára estem. :? :evil: Tehát orvosi téren nem egy csalódást, pofont megéltem. :?

A párom mamája amikor elment a jósnőhöz és a jósnő megjósolta a korábban már leírtakat, ismét hinni és bizakodni kezdtem, abban amiket mondott. :D Pedig ezeket a dolgokat csak hallottam, nem is magától a jósnőtől, hanem a férjem mamájától, mert én nem is voltam nála + nálam semmi vizsgálat és más egyéb nem történt, tehát mondhatni, meg foghatatlan ez az egész. :roll: Én mégis bízok és hiszek abban, amit mondott :!: :!: :!: :D Nyílván van, aki azt mondja, hogy egy jósnőnek nem lehet hinni, mert biztos, hogy egy pénz lehúzó személy, aki csak általánosságban beszél a mindenről, mond el dolgokat és így csikar ki az emberből ezreket v. tízezreket. Tehát lehet a jósnőnek is hinni meg nem is :!: :D :( Én sajnos tapasztalatból mondom azt, hogy nem egy orvosnál már pofára estem, így van okom a szakmai tapasztalatukat kétségbe vonni vagy kevésbé hinni bennük. :( És itt van az Ditke amit Te is írtál, hogy az ember maga dönti el, hogy hisz-e az elmondottakban, él e velük vagy sem. Ez mindenkinek a saját döntése :!: :!: :!:

Akár sorelemzőhöz, jósnőhöz, asztrológushoz, gyógyítóhoz léleklátóhoz megyünk el, maga az elmenetel és az ottlét, a dolgok meghallgatása még nem azt jelenti, hogy hiszünk abban, amit tőlük hallunk :!: :!: :!: És ha olyan dolgokat is mondanak el, amik teljesen igazak ránk, abban sem hiszünk egyből, többször átgondoljuk, elgondolkodunk és van, hogy elcsodálkozunk rajta aztán vagy mint hihető, benne bízó emlékként raktározzuk el vagy úgy felejtjük el, marad meg halványan bennünk, mint egy rossz élmény egy olyan látogatásról, ahol általánosságban beszéltek rólunk és a jövőnkről és mert mi nem rendelkezünk olyan képességekkel mint ők, humbuknak, lehetetlennek, hazugságnak, képtelenségnek, nem hihetőnek tartjuk, az elmondottakat. Persze az is lehet, amiről már én is hallottam, hogy az előbb felsoroltak össze-vissza hazudnak csak azért, hogy az emberekről pénzt húzzanak le. :evil: :evil: :evil: :( Tehát, szerintem 50-50%-ban lehet ezeknek az embereknek hinni és nem hinni.

A jósnőre visszatérve még annyit, hogy Én hiszek abban, amit nekem mondott, tudom, hogy vannak, akik nem, de én mégis azt gondolom, hogy addig amíg én nem csalódok az Ő általa mondottakban addig nincs is okom benne és a jóslatában csalódnom :!: :D Az ember addig hisz úgyis a dolgokban, amíg nem csalódik bennük :!: :D
Szerintem mivel manapság már egyre több mindenben hihetünk, bizakodhatunk értem ezalatt az orvosokat, jósnőket, sorelemzőket, asztrológusokat, gyógyító és léleklátokat, a Teremtőt, a csoda tavakat, csoda kristályokat, köveket és még sorolhatnám, sokféleképpen látjuk a dolgokat és mint mindig, mindenben az emberek egy része hisz és bizakodik a másik fele pedig az ellenkezőjét gondolja. Nem vagyunk egyformák.
De bizakodni és reménykedni jó, mert ha nem bizakodunk és reménykedünk valamiben, valakiben akkor, nincs ami hajtson minket a célig, legyen az egy kisbaba vagy egy állás stb. :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Mi, akik babáért küzdünk, szerintem a próbálkozások alatt olyan dolgokat is megcsinálunk, amiről talán korábban azt gondoltuk, az életbe nem fogjuk megcsinálni. A jósnős, léleklátós, Teremtő és a többi dolgok szerintem mind azt mutatják, hogy mi valójában milyen nagyon is akarjuk, vágyunk egy kisbabára :!: :D Lehetőségeket hallgatunk meg, figyelünk fel rá a kis jövevény nem érkezéséről, ami nem biztos, hogy azért van, amit éppen elmondtak nekünk, de az is lehet, hogy minden egyes dolog igaz. Ebbe a rohanó világban nem nagyon nézünk magunkba, nem nagyon gondolkodunk el a dolgok menetéről, csak akkor, amikor egy ilyen beszélgetésen részt veszünk vagy valamiért, ha nagyon ráérünk, mégis elgondolkodunk a dolgok alakulásán. :roll:
Csodálatra méltó az, amit véghezviszünk, hiszen azon kívül, hogy hiszünk és bízunk az orvosunkba, Murber dr. és többi orvos szaktudásában és segítségében, saját magunk is magyarázatot, megoldást próbálunk találni gyerektelenségünkre, legyen az természet általi dolog vagy emberek által mondott, írott dolgok stb. A lényeg, hogy nem állunk meg, hanem csak megyünk, megyünk tovább :!: :!: :!: A babáravágyónőnek sok minden megfordul a fejében, az orvosi segítségen kívül és miért? Mert nőből vagyunk, akik küzdeni, hajtani tudnak, nem ismernek lehetetlent és akik mindent megtennének csak azért, hogy elérjék a céljukat :!: :!: :!:

Én ha nem babaváró lennék, biztos, hogy nem is hallottam volna, azokról az okokról és megoldásokról, segítségekről a babaérkezésnek hiányával kapcsolatban, mintha simán spontán teherbeestem volna.

Meddőségi okok:
-A méh és a függelékek, petefészek, petevezeték, gyulladásos folyamatai. Ilyenkor általában olyan szalagos, vagy lemezes lenövések keletkeznek, amelyek vagy a petesejt kipattanását, vagy annak szállítását megakadályozzák. Hüvelyen keresztül felfelé hatoló baktériumok, de gyakran felfázás okozza ezt.
-Mesterségesen is lehet okozni meddőséget, például különböző fogamzásgátlók alkalmazásával: szájon át szedett hormon készítmények, méhbe helyezett eszköz, rekeszelő módszer – pesszárium alkalmazása – ondósejtet bénító vegyszer hüvelybe helyezése
- Saját körülmények, amikor a petesejt nem érik meg, illetve nem tud a petefészekből kipattani. Ilyen a policisztás orvárium szindróma. Ezt ultrahang vizsgálattal szakszerűen lehet diagnosztizálni. Ilyen esetben a menstruáció is ritkán jelentkezik.
- A méh helyzeti rendellenességei: a túl előrehajló, vagy a túl hátrahajló méh esetében nehezebben áll elő terhesség. Ezt két kézzel történő vizsgálattal, vagy ultrahang készülékkel történt vizsgálattal igazolni lehet.
- A méh fejlődési rendellenességei. A méh és a petevezetékek két cső – Müller féle cső – összeolvadásából alakul ki. Amennyiben az összeolvadás részben, vagy egészben elmarad, úgy fejlődési rendellenességről beszélünk, amely a meddőség oka lehet.
- Endometriózis: a hasüregben, rendszerint a kis medencében szerteszét olyan szigetek láthatóak, amelyek szöveti szerkezete a méhnyálkahártyáéval azonos. Ilyen esetekben a menstruáció igen fájdalmas, tűrhetetlen görcsökkel jár. A folyamatot azzal magyarázzák, hogy a menstruáció alatt a leváló méhnyálkahártya nem csak a hüvely felé távozik, hanem a petevezetékeken keresztül a hasüregbe is. Itt megtapad, és ugyan azokat a szöveti változásokat szenvedi el hormonális hatásra, mint amiket a méh belhártyája teszi. Nem tisztázott az, hogy az endometriózis miért okoz meddőséget. Igen valószínű, hogy a jelenség között összefüggés van, mert amennyiben az endometriozist megszüntetik, terhesség előállhat.
- Hormonális zavarok, amelyek meddőséget okozhatnak a következők: az agyalapi mirigy által termelt tejelválasztást serkentő hormon túltermelődése. Több férfi nem hormon termelődik a kelleténél. Kevés tüszőhormon termelődik, vagy éppen kevés sárgatest hormon képződik. A pajzsmirigy hormonszintjét is vizsgálni kell. Ez is okozhat meddőséget.
- A méhnyak nyákállományának ondósejt elleni tulajdonsága. A nyakcsatorna mirigyei által termelt nyák ondósejt ellenanyag megbénítja a spermiumokat. Ilyenkor a spermiumok nem képesek felhatolni a méhbe.
- Kemény a petesejt burka. Ezt a spermium nem képes átlukasztani.
- Enzim zavarok: elsősorban a mellékvesekéreg hormonjainak szintézisekor fellépő kórós állapotok idézhetnek elő meddőséget, de a fejlődő lánymagzat is veszélyeztetve van, ha a terhesség alatt férfi nem hormon túlsúly éri.
- Bizonyos kromoszóma rendellenességek okozhatnak meddőséget, mert a női nemi szervek csökevényesen, vagy egyáltalán nem fejlődnek ki. Ilyen a Turner szindróma, a több mint 2 x kromoszóma és a kevert nemiség.
Az orvosi problémákon kívül még lehetnek ugye környezeti, lelki, egyéb okai is a meddőségnek amiben most nem megyek bele.

Megoldások, segítségek:
- Gyógyító tavakban való fürdés
- Kristályok, kövek használata
- Természetgyógyászat
- Akkupunktúra
- Torna
- Ön vizsgálat, önismeret
- Masszázs
- Asztrológus, jósnő, gyógyító és látnok által mondottak, amik van, hogy megnyugtatnak, elgondolkodtatnak minket és továbbiakban másképp nézzük a világot sbt.

A minap mondjuk olvastam egy nőről, aki szintén ugyanabban a helyzetben volt, mint mi, tehát babért küzdött. Írta, hogy a vizsgálatokkor a párjánál kiderült, hogy kevés volt a spermiuma ezért Ő spermiumszám-növelő kapszulát rendelt Amerikából csak, hogy a férje leletei jók legyenek + Ő magam, mármint a nő elment, felkeresett egy orosz természetgyógyászt is, aki köveket rakott a cipőjébe a lábujjaihoz, mondván ezek serkentik a petefészek működését. A téli hidegben, kavicsokkal a csizmájában közlekedett, utazott órákat.
De miért, tette mindezeket a dolgokat, azért, hogy Anyuka lehessen, mert nagyon szeretett volna egy kisbabát :!: :!: :!:
A története végülis aztán félig-meddig sikeresen végződött, nagyon érdekes volt.
Na, bocsi eldugultam, csak ezt leakartam írni!
Vendég
 


Egyik barátnőm lehet, hogy benéz! Edina gyerek nyugodtan!!! :D
Vendég
 


Bocsi, Edina gyere nyugodtan! :D
Vendég
 


Mindenkinek szép álmokat kívánok! :D
Vendég
 


Röpcsike, az elhalt ikerterhességemről nem igazán tudtam eddig. Az feltűnt, hogy nagyon erős terhességi tesztem volt annak idején (sokkal erősebb mint másoknál) és a HCG vérvétel eredménye is ikrekre utalt. De aztán az 5. héten csak egy petezsák volt látható. Én is bizonytalankodtam, kérdeztem a doktornőt, hogy mire utal a felső határon lévő HCG szint, de azt mondta, hogy még nem tudja, erős terhességet jelent, az biztos és majd a 6. héten megnézzük. De én az 5. héten már meglestem. Azt hittem és mindenki azt hitte, hogy ikrek. De csak egy petezsákot láttunk.

Július 30-án ért a meglepetés - aszem ezt talán írtam, de nem bizti -, hogy az UH-on azt mondja nekünk a doki, hogy két méhlepényem van. Hö!!!! :shock: Mi?????????????? Csak néztünk egymással a férjemre, meg a dokira, nem értettük....

Azt mondta, hogy a másik méhlepény hozzánőtt a mostani baba méhlepényéhez, így két méhlepény táplálja őt. Így most dupla vastag, de nem jelent majd gondot a terhességben, ez olyan mintha egy lenne.
Ja, emlékeztek talán, erre írtam, hogy rákerestem a neten, hogy két méhlepény és az UFÓ magazint adta ki találatnak, hogy egy nőnek ufót rabolták el az egyik gyermekét - szerinte. Nevetgéltünk is:)

Szóval, ekkor tudtam meg, hogy volt egy másik baba is, csak ezek szerint már az 5. hétre elhalt és erről nem beszélt senki a Kaáliban, nem volt vérzésem sem, én sem tudtam róla. most derült ki a 17. héten és két méhlepényem van, ez a bizonyítékom.

Nagyon nagy meglepetés ért minket, a naplómba is csak a július 30-i UH után írtam be ezt a bejegyzést, mert csak akkor tudtam meg. Addig erről fogalmam sem volt. Tehát a baba felszívódhatott, de a méhlepénye nőtt tovább. Ez nagyon egyedi eset és különleges és érdekes. De nem okoz gondot. Igen, nagyon sajnálom, hogy nem lett másik baba, mert nagyon örültem volna ikreknek is:) Nanáhogy!:)))
Vendég
 


Az asztrológusnak én sem nagyon hittem 18 évvel ezelőtt. De elraktároztam magamban, amiket mondott. És ahogy teltek az évek és minden bejött, amit jósolt, kezdett állandóan a fejemben járni!:) Egyedül az nem jött be, hogy kisfiút látott nekem első babaként (bár még születéskor kiderülhet, hogy az):), de hogy kb. 38 évesen fogok először szülni, totálisan bejött. Hihetetlen!

Kedi, hú, tényleg átjön a bagószag hozzátok? Nekünk a lakótelepen volt ez. Mert a csővezetékek csak egy lappal voltak letakarva és feljött a bagószag és utáltam, fúj! Persze a kajaszag is, fogyókúra idején szenvedtem rendesen a sült pecsenye illatától! És nálunk zajos is volt, lift mellett volt a lakás. Továbbá valami zeneőrült csaj lakott alattunk és suli után 13 órától ment a technó este 7-ig, mire a mamija hazajött. Aztán állandó fúrás, faragás is volt, gyereksikítás (hajnali 5-kor hétvégén) és éjjel éneklő részegek és üvöltő fiatalok. Héló, héló, emberek! Ébredjetek fel, nem érdemes aludni, éljen a pia!!! - ilyeneket hallgattunk éjjel, meg röhögéseket és csapkodást. Amint kiköltöztünk vidékre, olyan csend volt itt, hogy egyből délután kettőig aludtam, csodálatos volt:)

Rena, mizu? Főnököd tényleg elment? Annyira örülök!

Adri, Mmzsó, mikor kezdtek a kezelésekkel?

Szeptemberben akkor mindenki kezd elvileg? Hú, micsoda zebraeső lesz itt!:)
Úgy várom, hogy ti is kismamik legyetek! Majd én leszek a nagy tapasztalt kismami és segítek mindenben:))) És jönnek a pocakfotók és UH képek! Végre nem leszek egyedül kismami, nagyon várom, hogy ti is azok legyetek, olyan boldog lennék!:) Azaz leszek, mert ez tuti, hogy bekövetkezik!

Röpcsike, jaj, sajnálom, hogy rosszulléted volt! Meddig kell még szedni ezt a gyógyszert? Hát igen, nem kellett volna megenni a sajtos-meggyes sütit, tényleg figyelmeztet a gyógyszer. Na, majd baba születése után irány a cukrászda!!!!:) Van különben tudod, cukormentes cukrászda is és ugyanolyan jó ízűek a sütik, mint máshol! Én onnan kaptam aszem szülinapi tortát. Egy szeletben 7 g szénhidrát volt csak. Joghurtos torta volt, a legalacsonyabb ch-sat választottam.

A babaszoba festés, parkettázás mindig veszélyben van, mivel iszonyú sok túlmunkát kaptak a férjemét. Hétvégenként is dolgoznia kell, jönnek érte kocsival, viszik, hozzák, lestrapálják. De legalább kap érte túlórapénzt. Most meg kell győznie a főnökét, hogy a hosszú hétvégén hagyják már dolgozni végre otthon is. De még mindig bizonytalan ez a dolog. Izgulhatok, hogy mi lesz. Minden meg van már véve, erre most ő a legnélkülözhetetlenebb a munkahelyén.

Tegnap az UH-ról is visszarángatták, annyira fontos munkaerő lett:(
Vendég
 


Szia Twist!

ÁÁÁ már értem, sajnos! :( Most, hogy leírtad egyből beugrott, hogy tényleg igen magas HCG értéked volt, mégis én is utánanéztem a neten és az egyik oldalon egy csajnak ilyesmi értéke volt és ikreket várt.
Olvastam, hogy mondta ugye a doktornő, hogy a terhesség létrejött és, hogy egy nagyon erős terhességről beszél. Erre emlékszem is, hogy írtad. De a magas érték és a nem ikerterhesség még számomra is érdekes volt! :roll:
Az orvosok lehet, hogy azért nem mondták vagy szóltak erről mert ők ezt természetesnek gondolják, a lényeg, hogy terhesség létrejött vagy ami még ugye lehetséges, az, hogy Őket is meglepetésként érte ez kettős méhlepény összenövés, de mivel a másik ép, egészséges Dorka babátok egészségét, fejlődését nem veszélyeztette, nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet.
De azért ez valahol nagyon félelmetes és persze szomorú. Régen láttam egy filmet, meg olvastam is valamilyen sikertörténetet, ahol ugyanez volt, mint nálad, nálatok. Az egyiknél már az elején láttak még egy petezsákot, az érték is nagy volt, de aztán az hetekkel később "felszívódott". A másiknál az érték magas volt, de az uh csak egy babát mutatott és mint kiderült, ott is ikerterhességről volt szó, csak a másik baba elhalt, és az amelyik életbe maradt táplálkozott az Ő méhlepényéből. Tudod Twist ez valahol egy Isteni csodaként nézhető, értelmezhető. Ugyanis, persze ez nem biztos, de annyira, de annyira vágytatok már egy kisbabára, hogy most, hogy sikerült és ráadásul, mint az a HCG értékedből is kiderült ikreket vártál volna, az egyik baba elhalt, de a fentiek úgy akarták, hogy egy baba, akár a másiknak az élete árán is, de megmaradjon. Lehet, hogy hogyha ikreket vártál volna komplikációk adódtak volna, nem fejlődött volna vagy az egyik vagy mindegyik csak nagyon lassan.
Tudod, kevés vigasz ez neked, de megható, érdekes és elgondolkodtató, hogy az egyik a másikért (a testvérkéért) úgy mond "feláldozza" magát.

Dorka, gyönyörű szép kis pofikájú kislány! Szépen fejlődik az eredményeitek jók és nemcsak Neked, aki annyit küzdött a babáért, az orvosoknak akik segítettek köszönhető, hanem Dorka testvérének is, mert igaz Ő nincs, de a testvérkéje megszülethet és teljesülhet végre az álmotok, az, hogy szülők lesztek! :D
Vendég
 


Megnéztem a naplócskádban Dorka ruhácskáit! Nagyon aranyosak! :D A fölsőnek is és a másik rucinak is nagyon szép rózsaszín színe van! :wink:
Ősszel már elkezdik majd a boltok feltölteni a téli kollekciókat és akkor vásárolhatsz majd csini jó meleg ruhácskákat Dorka babának!
Olvastam, hogy ilyenkor már 22 cm-esek a babák, milyen picik, de mégis milyen nagyok már!!!

Utazáshoz múlthéten éppen amikor elutaztunk arra a 2,3 napra szült meg. De mivel a szüléskor komplikációk adódtak, csak most ezen a hétvégén tudunk bemenni hozzá, meglátogatni őt és megnézni a piciket! :D Küldött róluk sms-ben képet, megpróbálom feltölteni őket.
Tegnap elmentem és vásároltam a babáknak egy, két dolgot, fél órát lazán elvoltam a bababoltba és olyan jóóó volt!!!!!! :D :D :D Az eladók nagyon aranyosak voltak és amikor segítséget kértem tőlük, nagyon készségesek voltak.
A férjemnek mikor megmutattam a babaholmikat, teljesen elolvadt, annyira tetszett neki mindegyik.
Kicsit elkapott a váráslás közepette a hév és azthittem szólni fog, habár nem szokott, mert jól beszoktam, betudom osztani a pénzt.
Mégis azért mondtam, hogy tudom, hogy nem állunk valami fényesen, vannak kiadásaink, de annyira nem tudtam ellenállni a cipőcskének és a ruciknak, hogy megvettem őket. Erre a férjem: egy csekket ki lehet fizetni később is, de ha egy nagyon várt életkének, életeknek van fordítva a pénz, akkor Ő is annyira elolvadós lesz, mint én és biztos, hogy Ő is vásárolt volna ezt, azt.
Majd megjegyezte, hogy bárcsak már nálunk, nekünk is lenne kisbabánk és amikor a városban megy egyik címről a másikra időnként beugrana egy bababoltba pelust vagy valami kis állatkát, mütyürt a kisfiának, kislányának v. mindkettőnek venni! :D Olyan aranyos volt!!!
Vendég
 


Láttam, a babaszoba parkettáit, jajjj Twist, privin küldesz át nekem egy kis fa illatot, imádom meg a frissen nyírt fű illatát is, a fenyőfáét is.

Nem semmi amit az asztrológus mondott neked!!! :shock:
Tényleg Twist, a jelek és doktornő szerint kislányotok lesz, de ha mégis kisfiatok születne, akkor hogy hívnátok?
Te amikor teherbeestél és azokra a vizsgálatokra jártál ahol még megközelíthetően sem tudták megmondani a baba nemét mit éreztél, hogy mi lesz fiú vagy lány?

Egyébként a jósnős, asztrológusos, látnokos stb. témakörhöz annyit fűznék hozzá, hogy én még nagyon bízok és sokat adok a jelekre is.
Itt is vannak akik úgy gondolják, igen ez pont ekkor v. akkor történt amikor........de nem tulajdonítanak neki nagy figyelmet. Míg mások, az apróbb dolgoktól a nagyokig ha történik valami bizakodó, elgondolkodtató jelnek tudják be.
Pl-ul: tegnap előtt reggel el kellett mennem a Fh-ba, ahova a férjem elvitt, de visszafele gyalog jöttem. Jó kis séta volt a Budafoki úttól a Kálvin térig! :D Zenét hallgattam és egyszer csak amikor kapcsolgattam a csatornákat, meghallottam egy olyan vagy olyasmi klasszikus zenét, mint amilyen a klinikán van. Tudjátok, amikor várunk, van, hogy betesznek valami kellemes, nyugtató, zenét. És én pont ilyet hallottam és olyan boldog lettem tőle, mert eszembe jutottak a klinikai emlékeim, jók, rosszak egyaránt, még a libabőrős is lettem mert ezt egy olyan jelnek tudtam be, ami mintha arra ösztönözne, hogy na eddig vártunk, pihentünk kihagytunk jó pár hónapot, de most nagy lendülettel ideje elkezdenünk a programot, hogy ismét esélyünk legyen a kisbabára!
Olyan érdekes, jó érzések kavarogtak bennem amikor ez a zene szólt. Én sokszor, ha lemegyek a városba hallgatok zenét, de egyszer sem hallottam a klinika óta ilyen gyönyörű zenét. És most, amikor egyébként is neki akartunk kezdeni, lejátszanak egy olyan számot, amit 90% hogy hallottam már a klinikán amikor vártunk.
Én ezt egy jó jelnek veszem. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Twist,de gynyörűséges babátok van.....cuki :lol: :lol: :lol:
én szeptember 3.-án megyek vérvételre és ha minden jól megy 17.-én HSG.... :roll: :wink:
Kedi,köszi a képeket nagyon szupik lettetek és lesztek gondolom sokat melóztok....kitartás.
hasonló szinű konyhám van nekem is íme...
1250321895.1344.doc

puszi

Kép
Adri
badró1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?