A sorelemzővel, jósnővel, asztrológussal, gyógyító és léleklátóval kapcsolatban az Én véleményem a következő:
Mindegyikben lehet hinni és nem hinni, mindegyik mondhat számunkra jót és rosszat, valós és csalóka dolgot stb. A mi döntésünkön múlik, hogy el hisszük amit mond vagy sem.
Én gyógyító, léleklátónál még nem jártam, de ha lett volna rá lehetőségem, lehet, hogy elmentem, felkerestem volna már egyet, nem tudom!?
Ditke érdekes, amit írtál a gyógyító, léleklátóval kapcsolatban!
Szerintem, mint mindennek, a nő által mondott dolgoknak is lehetnek, igaz és hamis oldala. Jelen helyzetben, vagyis a helyzetedben én, ha talán teljesen nem is, de valahol biztos, hogy hinnék neki. Lehet, hogy igazat mond és Ő tényleg egy gyógyító látnoki képességekkel rendelkező személy. Vannak ilyen emberek
Látja azt, amit más nem, hogy valaki megátkozott téged, akit ráadásul ismersz is és miatta, mármint az átok miatt nem tudsz teherbe esni vagyis ha teherbe is esel, a babát elveszíted.
De az is lehet, hogy ez egy egész hókusz-pókusz és mondjuk az a barátnőd, akivel nemrég kibékültél, előzőleg beszélt már evvel a nővel a problémádról, a teherbeesésről és a nő onnan tudta, hogy mire vágysz, mit szeretnél a legjobban és úgy fogalmazta meg a mondottakat. Vagy a nézők, hallgatók közül másra is ránézett és később mással is úgy beszélt, mint veled, hogy először megkérdezte az illetőtől, hogy észrevette, hogy többször ránézett? Mire Ő automatikusan azt mondta, hogy igen észrevette. Ez is lehet, habár szerintem ez mondjuk azért zárható ki, mert a férfiaknál is lehet, más és más probléma, pl-ul: munkahelyi probléma, egészségügyi, urológiai vagy depressziós betegség és a nőknél is nemcsak az elmaradt babavárás merülhet fel, mint „probléma”, hanem mondjuk más nőgyógyászati, magánéleti probléma is lehet a háttérben.
Tehát az, hogy nem más problémáddal, hanem pont a babával kapcsolatos problémád okára próbált fényt deríteni érdekes, megdöbbentő és elgondolkodtató!
Szerintem nincs olyan ember, aki ne hinne valamiben, főleg az olyan emberek, akik problémákkal küszködnek és a problémáik okára fényt akarnak deríteni, majd azt megoldani.
Mi, amikor elkezdtük tervezni a babát, próbálkoztunk és nem sikerült ugye sehogy se spontán teherbe esnem, így orvoshoz fordultunk. Az orvosomban, akihez akkor már 3 éve, hogy jártam, bíztam és hittem benne, hogy segíteni fog, de ha segíteni nem is, akkor legalább megpróbál valamit tenni, ami segíthet.
E helyett totál elkezelt, olyan hormon túladagolást csinált nálam, hogy majdnem egészségügyi küritésem lett.
Eljöttem tőle és a barátnőm által ajánlott dokihoz kezdtem el járni, akiben szintén hittem, bíztam majd jól pofára estem.
Tehát orvosi téren nem egy csalódást, pofont megéltem.
A párom mamája amikor elment a jósnőhöz és a jósnő megjósolta a korábban már leírtakat, ismét hinni és bizakodni kezdtem, abban amiket mondott.
Pedig ezeket a dolgokat csak hallottam, nem is magától a jósnőtől, hanem a férjem mamájától, mert én nem is voltam nála + nálam semmi vizsgálat és más egyéb nem történt, tehát mondhatni, meg foghatatlan ez az egész.
Én mégis bízok és hiszek abban, amit mondott
Nyílván van, aki azt mondja, hogy egy jósnőnek nem lehet hinni, mert biztos, hogy egy pénz lehúzó személy, aki csak általánosságban beszél a mindenről, mond el dolgokat és így csikar ki az emberből ezreket v. tízezreket. Tehát lehet a jósnőnek is hinni meg nem is
Én sajnos tapasztalatból mondom azt, hogy nem egy orvosnál már pofára estem, így van okom a szakmai tapasztalatukat kétségbe vonni vagy kevésbé hinni bennük.
És itt van az Ditke amit Te is írtál, hogy az ember maga dönti el, hogy hisz-e az elmondottakban, él e velük vagy sem. Ez mindenkinek a saját döntése
Akár sorelemzőhöz, jósnőhöz, asztrológushoz, gyógyítóhoz léleklátóhoz megyünk el, maga az elmenetel és az ottlét, a dolgok meghallgatása még nem azt jelenti, hogy hiszünk abban, amit tőlük hallunk
És ha olyan dolgokat is mondanak el, amik teljesen igazak ránk, abban sem hiszünk egyből, többször átgondoljuk, elgondolkodunk és van, hogy elcsodálkozunk rajta aztán vagy mint hihető, benne bízó emlékként raktározzuk el vagy úgy felejtjük el, marad meg halványan bennünk, mint egy rossz élmény egy olyan látogatásról, ahol általánosságban beszéltek rólunk és a jövőnkről és mert mi nem rendelkezünk olyan képességekkel mint ők, humbuknak, lehetetlennek, hazugságnak, képtelenségnek, nem hihetőnek tartjuk, az elmondottakat. Persze az is lehet, amiről már én is hallottam, hogy az előbb felsoroltak össze-vissza hazudnak csak azért, hogy az emberekről pénzt húzzanak le.
Tehát, szerintem 50-50%-ban lehet ezeknek az embereknek hinni és nem hinni.
A jósnőre visszatérve még annyit, hogy Én hiszek abban, amit nekem mondott, tudom, hogy vannak, akik nem, de én mégis azt gondolom, hogy addig amíg én nem csalódok az Ő általa mondottakban addig nincs is okom benne és a jóslatában csalódnom
Az ember addig hisz úgyis a dolgokban, amíg nem csalódik bennük
Szerintem mivel manapság már egyre több mindenben hihetünk, bizakodhatunk értem ezalatt az orvosokat, jósnőket, sorelemzőket, asztrológusokat, gyógyító és léleklátokat, a Teremtőt, a csoda tavakat, csoda kristályokat, köveket és még sorolhatnám, sokféleképpen látjuk a dolgokat és mint mindig, mindenben az emberek egy része hisz és bizakodik a másik fele pedig az ellenkezőjét gondolja. Nem vagyunk egyformák.
De bizakodni és reménykedni jó, mert ha nem bizakodunk és reménykedünk valamiben, valakiben akkor, nincs ami hajtson minket a célig, legyen az egy kisbaba vagy egy állás stb.