Új privát üzeneted érkezett!

BEUS:GRATULÁLOK MARCUSHOZ!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!

NOKI:RÉKA IS GYÖNYÖRŰ!!!Örülök,hogy jól vagytok remélem akkor holnap jöhettek már haza.

Orew:sajnálom,hogy még mindig semmi.Remélem azért beindul a pici magától.
Én amikor Márkot vártam taláélkoztam ilyen dokival (szülés előtt 1 nappal) bejött bvelem a bnőm is de neki sem mondott semmit.Szinte 2 perc alatt lezavarta a dolgot.
Most Atival a Péterfyben a 18. heti kontroll uh csinálta ezt a doki és Ő még jól rám is ijesztett.

Anett:hogy vagytok?Irj ha tudsz magatokról is.
Vendég

Sziasztok!

Beus és családja:

Gratulálok Marcus babához, nagyon szép baba. jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak.

Nem vagyok ma jó paszba, pocsékul aludtam, aztán vérvételre kellett menni. Mire hazaértem vert a víz. A hasam keményedik egyfolytába ez a hülye idő megőrít! Főznöm is kéne , bedobok egy tejeskávét és nekilátok a főzésnek.

Noki:
Nagyon szépek vagytok!

Margit:

De jó, a kedd az nincs is már messze. :)
nikó

Gratulálok Réka baba és Marcus érkezéséhez!
Nagyon szépséges kis babák!

Orew: ne szomorkodjál, mert ha jó volt az nst és az UH is, akkor minden rendben, és nem kell aggódnod a babád miatt! Elhiszem, hogy nagyon türelmetlen vagy, én is az vagyok, igaz, én még nem léptem túl a terminust, még van 2 napom.... De azért az sem sok, és én is nagyon babáznék már. Nekem még csak pecsételgetés sincs, ami legalább a méhszáj kinyílására utalna.... :(
Eddig mindig teljesen zártnak látta... :( Holnap megyek megint kontrollra, kíváncsi vagyok, mit fog mondani. Nekem mindig van méhszájtapintás - nagyon fáj is mindig. :x
De hátha ez most majd be is indítja... Legalábbis én nagyon reménykedem benne. Bár hozzáteszem, ennek az orvosnak nem érdeke, hogy beinduljon, mert hát nem nála szülök, és minél később jön a babó, ő annál több pénzt keres rajtam.. :evil:

Vajon mi lehet goldplasttal? Telefonáltak már neki, hogy mehet?
Lehet, hogy már el is indították? Vagy az éjszaka megindult magától?

Képzeljétek, tegnap este jött egy kis előtejem! :wink: Tudom, tudom, hogy sokatoknak már hónapokkal előtte volt, és nem nagy szám, de nekem még sosem, és annyira meglepődtem, és annyira jó volt! NEkem sajna elég lapos a mellbimbóm, és egy kis pumpát kell használnom, amivel kijjebb lehet hozni - eredetileg arra gyártják, hogy közvetlenül a baba mellrerakása előtt az ember kihúzza vele, de a bábám tanácsára már most az utolsó hetekben is használgatom napi egyszer, hogy alakítson valamit. Na és tegnap este a vákuum a jobb oldalon egy kis híg-sárgás előtejet szívott ki. Tisztára meghatódtam... :)

Kép
bikmakk

hello csajok!

Beus és Beus férje!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Marcihoz gratulálok, gyönyörű baba, sok tejcsit és jó egészséget kívánok!!!

Noki :lol: :lol: Réka is gyönyörű bébi!! de jó nektek, már hamarosan otthon...

NÁlunk tegnap nst-n minden okés volt, bár az elején aludt, aztán api énekelt neki egy sort a szokásosból (kiskacsa fürdik), és egyből rugdalt. Sajna nem tágultam egy hét alatt, úgyhogy valszeg lehet, hogy megvárjuk a kiírt időpontot. Persze bármi lehet, úgyhogy ha nem lenne elérhető a dokinéni, adott két számot, amin a kollégáit elérjük :roll: Remélem, nem lesz rá szükség...

ma kivételesen tudtam jól aludni, ez az idő maradhatna felőlem egy darabig.
mindenkinek kitartást, aki egyben! Babázóknak meg gyönyörű napokat!!! Képeket küldhetnétek többet-többet!! Ja, és jó néhányan még tartoztok a szüléssztorival!

Irdab :lol: Régen voltál, bejelentkezhetnél, ha Zora hagy néha!!! :wink: :wink:

puszi mindenkinek, a.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Goldplast :lol: :lol: Szorítunk és várjuk a híreket!!!! :lol:

madaran

Ma váltott a vonalzóm felirata... :roll: :wink:

madaran

Sziasztok!

Beus gratulálok a nagyon szép Marci babához!!! Hát így nem valószínű, hogy összefutunk a kórházban :lol: :lol:

Én most megyek nst-re, viszek egy kis kekszet magammal, mert a mi Marcink mostanában elég szundikálós :lol: Hátha ettől felébred... Meglátjuk.

A délutántól előre rettegek komolyan, asztalosok jönnek a már közel három hónapja rendelt bútorainkat szerelik be meg rakják össze. Nagyon félek, hogy óriási mocskot csinálnak, nem tudom, hogy fogom rendbe rakni a lakást, már egy 10 perces porszívózástól teljesen kivagyok :(
Próbálom a jó oldalát nézni, hogy végre-végre megcsinálják, de nem bántam volna ha egy hónappal korábban jönnek :roll:

A költözés során sikerült megutálnom az összesféle mesterembert... (már ha némelyik az egyáltalán)...

Bea

Kép

Kép
dbea

Dbea:

Remélhetőleg nem csinálnak nagy koszt, nincs aki segítsen? Bár nekemi is az elején mindenki mondta majd segít, itt a végén meg senki nem jön. Na mindegy ami nem készült el eddig az meglesz majd szülés után.

Bikmakk:

Előtej nekem nincs de remélem tejcim majd lesz jó sok.

Madaran:

Irigylem a jó alvást, az idővel kiegyeznék ha eldöntené végre süt a nap vagy borús az ég.
nikó

Sziasztok! Sokat nem tudok írni, mert ma iszonyatosan fáj deréktől lefelé mindenem! Szerintem az idő tesz be egy kicsit!
Amúgy jól vagyunk, kicsit szenvedünk a szopival, mert a jobb cicimből keveset eszik és nehezen fogadja el! De kitartók vagyunk!
Dominika nagyon jó baba szerencsére, de azért nehéz egyedül a három manóval! Segítséget sajnos nem kapok! De bevallom öszintén nehezebbre számítottam! :lol:

Akik szülni szeretnének, azoknak kitartás és kívánom, hogy meg legyen hamar a babájuk és szép komplikációmentes szülést kívánok!

madaran: ne izgulj, hogy nem lesz ott a dokinéni, mert ha másnál kell szülnöd is, a kútvölgyiben nagyon jó kezekben vagy! Én a Lőrinc doktornál szültem és Keszeg Éva volt a szülésznő!

beus és férje: Gratulálok Marcus babához! Nagyon jó egészséget, sok boldogségot és nagyon sok anyatejecskét kívánok!

noki: gyönyörű baba Réka! :P

Dobok fel pár lépet!

kovisziszka

Beus, gratulálok Marcus születéséhez, jó egészséget Nektek! Nagyon szép formás baba :)! Most már kezd kiegyenlítődni a fiú-lány arány :).

Orsi, uh-n nálunk dettó ugyanez van, a monitort nem kapcsolják be, maguktól nemigen mondanak semmit és fényképet pedig kérni kell, meg persze fizetni is érte, ami aztán a kórházi alapítványba megy. Viszont ha kérdezek valamit, akkor készségesen válaszol a hölgy, meg a fotónál is igyekeznek jól behozni az arcocskáját, így én nem haragszom rájuk. Nekik ez szerintem már annyira rutin és természetes, hogy nem gondolnak bele, hogy egy -különösen első babás- kismamában mennyi izgalom, kérdés, kétely merül fel. Dokiknál dettó ugyanez a helyzet szerintem, így ami érdekel, azt megkérdezem.

Képzeljétek, ma reggel véres váladék távozott belőlem, ez engem nagyon feldobott, végre valami előjele a szülésnek :). Holnap megyek nst-re, találkozom a doktornőmmel -kíváncsi vagyok, ő mit mond. Hasim néha fájdogál, de semmi rendszer nincs benne és nem is túl erősen.

Noki, szuper, hogy holnap hazamehettek Réka babával :)!

Kép
angelita

Dbea, kosz/por sajnos biztosan lesz, nem a tiszta munkáról híresek ezek a mesterek... Én még azon akadok ki az új bútoroknál, hogy vagy teleragasztják vagy teleírják mindenféle azonosítóval, aztán győzd leszedegetni. Próbáld a jó oldalát nézni, legalább ezen is túllesztek ma!

Kép
angelita

Sziszka :lol: nekem is őket írta fel, ha nem lenne... :wink:
a képeket várjuk!!!

Angelita! :lol: húú, akkor ebből hamarosan (lehet, hogy holnap?) bb lesz!!!

Tegnapról maradt székely kápi, nem tom mit csináljak hozzá... Túrófelfújtat??? Ötlet?

madaran

Anna, legyen igazad :)!

A túrófelfújt jól hangzik :)!

Kép
angelita

Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
Debrecen

Bea!
Ez az etetési elv....badarság....meg tuti ,olyan babákra vonatkoznak,akik soha nem kaptak anyatejet ....sőt még"az anyukájukat se látták"-gondolom érted kikre írom...na meg ,igen 50éve a tej az tej volt....a tehénből jött....ma...nem is lát tehenet....

Piroska!Hajnus gyönyörű...azok a kezek-lábak...már puszilgatnám Én is a kicsi fiamét!

Sissi!Hát nem könnyű nekünk...főleg férjemnek....Nati hála már beszél Róla...kijár a temetőbe...már rajzolgat vidám dolgokat is...nem kellett elvinni orvoshoz...de apósom szobájába nem megy be...Én se...és van egyforma cipőjük(vadi új),na azt azóta se vette fel...nem indokolja meg....azt mondja,majd a suliban...(gondolom ez az idő messze van...azért mondja ezt)!Szóval nála is hosszú folyamat!Még jó,hogy tanultam pszichológiát is!

Tündi!Oksika,szólj...és jól meglessük apát a tv-ben!Jóslóid vannak???Nekem abszolutt nincs....Natinál se volt...vagy csak nem figyelek oda rá eléggé???

(Noki) és Réka Apa!Nagyon édes ez a nőci!Kis formás lábak...tündéri!Drukk,hogy pénteken együtt lehessetek otthon már!!!

Orew!Szép méretek,ettől már csak nagyobb lehet!!!A szonográfusok mind fa arcúak és ,olyan könnyen mondanak dolgokat!Lehet ma szülsz???

BEUS!!!!Hatalmas gratula!Apának is!De jó nektek!Én is szeretnék már itt tartani...és annyira tökéletes a bébi fiú!Olyan jó már Nektek...Nekem Belcsi 3066gramm volt hétfőn...szóval kb. egyforma mérettel szülhettem volna Én is tegnap....de mégsenem...sajna...!Sok egészséget és tejcsit Nektek!!!Szépek vagytok a képen!

Nikó!Pihenj amennyit csak tudsz,aludj egy nagyot...nekem ez be szokott jönni!!!

Bikmakk! Nekem sincs előtejem,csak ha kipréselem...és Natinál se volt...és mégis volt dögivel tejem...volt egy szobatársam anno,akinek ömlött a teje,de ha a baba szopizott,akkor nem volt mérhető a mennyiség,barinőmnek meg mindig volt 4hónapos terhesen már előteje-sok-reggelre a hálóingje foltos volt és amikor meg eljött a szoptatási korszak...Én pótoltam Neki mindig......szóval ne izgulj...
Én meg tudod mit kaptam,bimbó kagylót,vagy mit...amibe a bimbót teszed és úgy veszed fel a melltartót...és akkor nincs elnyomva...és ha van is pár csepp,az látható és a bimbi kinyomódik!-ez is,olyan kiemelő féle...

Anna!-és lehet a vonalzódnak igaza is lesz!Rizskokót!-én imádom...lehet,csinálok is...Nekem milánói maradt tegnapról!

Sziszka!Dominika akkor kis tökéletes lány,gratulálok hozzá...tesók besegítenek ringatásba???

Angelita!Na szülsz ma?Vagy kivárod a holnapot?!-de jó Neked,közelebb vagy már egy lépéssel!

Anetto!Tegyél képeket a gyerkőcökről...na meg írd meg,nehéz már....ill. féltékenység?

Bocsi akit kihagytam...megyek rizskokót készíteni!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sikerült aludnom bő 2 órát, főzöm a rakott makarónit, meg gyümilevest.

Kandi:

Örülö, hogy jobban vagy viszont sajnálom, hogy párod nem így van. biztos kell még sok idő de lassan majd jobb és könnyebb lesz. Főleg ha picúr is megszületik sokat fog javítani a helyzeten szerintem.

Angelita:

Ez jó jel tuti már csak pár nap és te is babázhatsz.
nikó

beus: Gratulálok Marcushoz. Sok tejet és jó egészséget nektek.

A csajokról a képek nagyon aranyosak.

mi ma este megyünk dokihoz. Olyan kíváncsi vagyok hogy mit mond.

Kép

Kép
ádibaba

beus:
Jol beeloztel! Gratulalok Marcushoz, gyonyoru baba!!!

orew:
Hat en nem voltam most csak a 12. heti uh-n ott, akkor is a barna nonel... Viszont nagyn sajnalom, hogy a szoke ilyen mufurc veled. A magzatviz azert kevesebb, mert mar vegre ki akar a baba jonni. :) Meg szerencse, hogy a dokid megnyugtatott. A masiknal meg meg jo, hogy megmerte megegyszer. Nekem Timinel volt evvel a novel rossz tapasztalatom a 37. heti uh-n. Akkor azt mondta az egyik veseje nagyobb... Persze hatarertek koruli volt, talan meg alatta is, de jol ram hozta a fraszt, aztan meg minden doki azt monta, hogy ezt meg kiemelni sem kellett volna.

baratodildi

bikmakk:
Hat mi is jo sokaig huzzuk....
En is hordok olyan bimbo kiemelot mar a 36. het ota, amilyet kandi. Csak en nem hasznalom hozza a tejfelfogot, mert elotejem nincsen. Viszont igy edzi a bimbokat, mert egesz nap kint vannak, vagyis ejjel nem, mert akkor nem hordom. Nekem Timinel sok gondom volt a nem kiallo bimbobol, remelem ennek igy most ele tudok menni.

angelita:
Gratulalok a nyakdugohoz.

kandi:
Orulok, hogy hiztal es nagyon sajnalom, hogy a ferjed ennyire rossz lelkiallapotban van meg. :(

Tegnap delutan ota Timi lazas. :( 38,7-39,2 kozott van a laza lazcsillapito nelkul. Ma valahogy vizeletet kell tole gyujteni, ami meg erdekes lesz, mert nem ul a bilire.... :( holnap meg vihetem vissza a gyerekorvoshoz.
Ott szembesultem ma avval, hogy jovo heten pentekig haza kene ernem a korhazbol, ha azt akarom, hogy o jojjon ki az ujszulott babahoz, mert aztan szabin lesz ebben a honapban. :( Kesz vagyok ezektol a szabadsagoktol! A harmadik gyerekunk tuti nem nyari gyerek lesz!!!

baratodildi

Kicsit megnyugodtam a dokitémával kapcsolatban...sikerült elérnem némi protekcióval a dokimat (kár, hogy a mai világban csak így lehet elérni valamit) és azt üzeni, hogy hétfőig tartsak ki, akkor már majd be tud vállalni !...hát csak nem bújik elő addig már a kisfiam ! :)

Beusmimi
Gratulálok Marcus babához, csodaszép kisfiú !!
Engem is jól beelőztél ! :lol:

Ildi
Én annyira megértem a bánatodat, tudom, hogy milyen az, ha az orvos utolsó pillanatban közli, hogy nem fog ráérni ... :(
Választottál helyette valaki mást ?

Orew
Nagyon szorítok Neked, hogy ne kelljen már sokat várnod !!!

Goldpalst
Te már biztosan a szülőszobán vagy, drukkolok ezerrel !!

Angelita
A véres váladék már jót jelent !! :D

Bikmakk
Az előtej is azt jelentheti, hogy valami készül, pár nap múlva már a kezedben tarthatod Danit ! :D

Ltigram
hajrá-hajrá kedd !!

Kandi
A kicsi születése biztos meghozza megint a harmóniát a családotokba !!

Dbea
Nem irígyellek a mesteremberek miatt ! :?

Noki, Piroska
Gyönyörűek a lányok !!! :D

Kép
Kép
rilla_

De jó, hogy mindenkinek így alakulgatnak a dolgok!
Nekem a jóslóim is elmúltak, előtejem sincs, se nyákdugó, se semmi :( Még jó, hogy a pocim mérete emlékeztet arra, hogy babát várok :lol: :lol:

Voltam nst-n, minden rendben. Képzeljétek azt mondta az nst-s asszisztensnő, hogy a szülésznőmmel oldjam meg a jövőheti vizsgálatot, mert négynapos ünnep lesz és nem dolgoznak :shock: Hát komolyan nem hiszem el!! Így nagy esély van rá, hogy a jövőheti nst kimarad... Csodálkozom, hogy azt nem mondta, hogy ha akkor kell szülnöm keressek már valami másik helyet, mert bezár a szülészet...

Baromi mérges vagyok, ezek az idióta asztalosok még mindig nincsenek itt, mára már nagyon elegem van a hülye emberekből...

Bea

Kép

Kép
dbea

Bea:

Asztalos: minket 5 hétig szivatott, most jövök aztán nem jött majd mondott egy új dátumot akkor se jött. Szóval megértelek teljesen.

Ez nagyon érdekes, ha a 4 napos ünnep alatt jön ránk a szülés akor mondjuk a babáknak, nem nem nincs kijövetel mert ünnep van, de semilyen vizsgálat sincs ám!

:D Komolyan néha kiakasztó ami az eü.-be megy.
nikó

Sziasztok!

Meg mindig nem tortent semmi. Azonkivul, hogy este egy nagyobb adag takonyszeru cucc tavozott belolem, na meg a verzeses dolog is fennall meg, plusz voltak mar 12 perces fajasaim amik elmultak ahogy lefekudtem... :?

Ez nem dolgozunk mert unnep van dolog engem is felhaborit... Az en munkhalyemen semmilyen unnep nem szamit unnepnek, mert kulfoldiekkel foglalkozunk. Hozzateszem, hogy ok abbol a penzbol nem dolgoznak most amit mi adokent fizetunk, hogy legyen egeszsegugyi ellatasunk... :? :evil:

KOSZONOM A BIZTATO SZAVAKAT!!!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Beus és családja sok boldogságot és egészséget :lol:

Csajok ez a nap :evil: egy rémálom reggel 7:30 mentem vérvételre
aztán 8:30 ctg utánna egy csomo várakozás ugyanis a belgyogyász csak 11-kor kezdet az altató orvos meg 13-kor már minden bajom volt :oops:
de legalább megtudtam h spirális érzéstelenités lesz
na de nem panaszkodom hanem nagy örömmel várom a kedd reggelt :wink:

Margit
Vendég

Margit!

Akkor pihend ki a mai napot, én is voltam ma vv.-n. 7 órától van és 7:30-kor 52 ember volt előttem. Azt hittem sose végzek és persze nem foglalkoznak vele, hogy kismama vagy ki kel várni a sort. remélem már tényleg ez volt az utolsó vv.

Itt megint süt a nap, megy apa focizni elkísérem.
nikó

orew:
A nyakdugo is jo jel!!! Abbol meg ma is lehet baba!!! Tagulsz folyamatosan! :) Gyors szulesed lesz remelhetoleg, ha mar ennyire elore mukodnek a dolgok! :)

dbea:
Nalam csak a szuleszno csinalja az nst-ket... Es szerdan nem csinaljak meg bent a korhazban? Akkor meg nincsen unnep? Ilyenkor meg csak heti 1 kell... Ezt nem ertem???

rilla:
Most kicsit elbizonytalanodtam, hogy megkerdezted, hogy nem fogadok e mast? Mivel a dokim senkit nem ajanlott, ezert erre meg nem is gondoltam. :roll: Lehet a szulesznot megkerdezem, hogy nem lenne e neki javaslata doki szinten, hogy kit kerjek meg esetleg, vagy van e ertelme meg ilyenkor csak a szulesre felkerni valaki... :roll: Meg egyaltalan az mennyivel lenne dragabb, mint mondjuk az ugyeletes?
Azon is gondolkoztam, hogy az ugyeletesnek mennyit illik adni? Meg mikor?

baratodildi

Beus, nagy gratula Marcushoz! Nagyon szép kisfiú! Sok boldogságot és kitartást hozzá!

Goldplast, megy a drukk Neked is 1000-rel! :wink:

Noki, nagyon aranyos Rékus! Végül maradtatok a Rékánál, nem lett Nilla is?

Piroska, a Te Hajnusod is zabálnivaló! :lol:

Dbea, ne idegeskedj a "mesterek" miatt!! Ilyenek ezek... :( (Szerintem mindenkinek van rossz tapasztalata velük - nekünk is ugyanaz volt, amit Nikó is írt, csak nekünk a gázszerelővel...)

Orew, Angelita , na végre nálatok is valami haladás - éljen a nyákdugó!!! :lol: Visszaszámlálás élesben is elindult!

Nikó, ez az 52 ember nagyon durva!!! Mennyi idő alatt kerültél sorra? De biztos tényleg ez volt már Neked az utolsó vv! (Bár pl. nálam bejött egy soron kívűli utolsó utáni vv is...)

Itigram, Neked se lehetett semmi ennyi ideig a kórházban dekkolnod - átérzem a helyzeted, nekem is volt ilyen! De legalább most már biztos lehetsz a keddben - már csak 5 nap! Figyeld meg, hipp-hopp elrepül!

Ádibaba, majd írd meg, mi volt a dokinál, mi is nagyon kiváncsiak vagyunk!

Kandi, örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgaitok... Jó hír, hogy Natinak is sikerült nagyjából feldolgoznia a történteket. Aztán hajrá Belcsihez!

Ami minket illet, ma hajnalban 3-tól 5-ig kellett foglalkoztatni Bettit... :roll: Ez most nagyon nehezemre esett, pedig tegnap délelőtt még tudtam is 2 órát aludni, tehát elvileg nem kellett volna gondot okoznia. Még a rádiót is bekapcsoltam, és táncoltam Bettivel (hajnali 4-kor...), mire végre elaludt a karjaimban. De ahogy letettem, máris kezdte a bömbölést... Ez a legnehezebb, hogy elalszik, de csak addig, amíg az ölemben van. És az sem segít, ha a mellkasomon hagyom és úgy próbálunk lefeküdni, mert azt is annak veszi, hogy letettem és megint sír... De pl. tegnap egy mintababa volt, 24 órán át nem sírt!!! Ezt pótolhatta be hajnalban?

Többi anyukák, nagyon eltűntetek, írjatok már Ti is, hogy telnek a napjaitok? Nektek is hol könnyebb, hol nehezebb?

Pocakosok, kitartást, már nem sok van hátra! :wink:

Kép

Kép
hmbori

Az első életjel tőlem...
És szó szerint ÉLET, mert eddig meg voltam halva (ez így elég magyaros?)
Kicsit túlszúrták az EDA-mat, és ennek következményeként elmondhatatlan fejfájás gyötör :( Tipikusan az az erős migrén, amikor pislogni sem tudsz, mert szétrobban tőle a fejed. Néha előfordul, és én lettem a néha.
Ma már elviselhetővé szelidült, remélem már csak jobb lehet.

A szülésem csodálatos volt, de az utána kórházban töltött idő maga a rémálom! Én még kórházban ekkorát nem csalódtam, hihetetlen hozzáállásuk van. Na mindegy, nem panaszkodni jöttem...

Nem sikerült végigolvasni az elmúlt napok termését, de ezúton gratulálok minden új édesanyának!

Balázs tüneményes baba, eszik-alszik. Van is tejem szerencsére, és jó mohó is :) Imádom ahogy a karomra veszem és már tátogva forgatja a fejecskéjét mint egy éhes kis madárfióka :wink:
Vendég

sziasztok!
Én ma mosott kaki vagyok...2x aludtam fél órát....ugyanis Nati mindig jön és kérdez valamit...legtöbbször azt,hogy mikor keltsen fel...

Nikó! Te férjed is focizik...enyim ma a FTC pályán...most ment el először egyedül...az eset óta...remélem nem lesz gond...de nekem ma herótom lett volna 6tól foci meccsen ülni...
Szerencsére indulnak folyamatosan a szünet utáni meccsek,így legalább vissza rázódik ezáltal is a hétköznapokba...

Ja és horgász igazolványt is hosszabbítanom kellett-engedélyt csináltatni,mert hétvégén pecázni megy Nati és apa,ha nem szülünk...bár ide járnak a Dunára...5perc alatt haza érnek ha kell...remélem kell!

Margit!Jó is meg rossz is,hogy tudod a nagy nap idejét....gondolom ....de nagyon jó lesz Neked már kedd este!!!

Rilla!Ágynyugalom hétfőig kötelezően Neked!!!!

Ildi!Timinek jobbulást!Szegény ebben a melegben még lázzal is küzdenie kell!Itasd ezerrel...Jobbulást!

Bea!Felháborító ez az ünnepre fognak mindent,hogy ne legyen beteg!-ez az E.Ü.

Ádibaba!Gyere majd Nst után!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hazaértünk mi is. Levi alszik, Lili játszik, úgyhogy bejelentkezem.
Most nem olvasok, nem írok sokat, csak teszek egy-két képet.

Még a kórházban...
Kép

Hazaindulás...
Kép

Tesók
Kép

Ez a csokor várt itthon...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cscsi, de jó, hogy végre jelentkeztél!!! :) Szuper, hogy a szüléssel minden rendben volt és sajnálom, hogy utána rossz tapasztalatokat szereztél. Majd ha teljesen rendbejöttél, írd meg a részleteket is, jó?
Örülök, hogy Balázs is ilyen jó baba! Milu hogy fogadta, hogy viselkedik vele?
Sokkal nehezebb két gyerekkel, mint eggyel? Ahhoz képest milyen, mint amilyennek elképzelted? (Csak hogy már előre gyűjtsem az infókat...)
Milu ma csupa 2-es! :)

Kép

Kép
hmbori

Linácska - hát ezek a képek!!! Az, hogy gyönyörű Levi, nem kifejezés! És a tesók együtt... puszi mindkettőnek! :) Milyen figyelmes a férjed, szép kis csokrot kaptál! (Tényleg, én nem is írtam, hogy minket is várt egy csokor itthon és egy levélke a hazaérkezésünkkor... Csak mi nem fotóztuk - sajnos - le, más fotótéma fontosabb volt... :lol: )

Kép

Kép
hmbori

Bori!
Bettit sajnálom....ma tőlem is kiakadtál volna,ha Én vagyok a gyereked....bizti a front is besegít....
-nincs újszülött kortól használatos hintátok...abban nem lenne el?Én már megrendeltem,de nem érkezett meg...anno sógornőmet ezzel leptük meg,mert a nagyobbik fia fél órát nem volt el egyedül....megvettük a hintát...okoskodott,hogy ááááá ebben se lesz el....kb. 5perc és aludt másfél órát....második gyerköc gyűri,szóval megéri az árát!
De mivel a második bébi még csak 4hónapos bőszen használják,így nem tudtuk megörökölni!
Natinak nem volt,sétálgattunk is vele,meg ringattuk magunkon...de Belcsinél ki nem hagynám a hinta lehetőségének kipróbálását...
Kitartás!

Cscsi!-és a kórházban már fájt a fejed???Nem adtak infúziót???Nagyon sajnállak,Én gyerekként voltam migrénes...sokat sírtam...ill. ha nem is sírtam,akkor is potyogtak a könnyeim!!!Miluval milyen a kapcsolata az öcsikének???
kandi72
Budapest III. kerület

Linácska!Szépek vagytok és már nincs is pocakod!Édesek a gyerekek...és nagy a hasonlóság már most!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Beus
Kép
Vendég

Sziasztok!

Lina:Levi nagyon édes!!! Jó a tesós kép aranyosak együtt.

Csilla:örülök,hogy már te is otthon vagy. Milu mit szólt a tesóhoz?Sajnálom,hogy elszúrták az eda-t,biztos nagyon rossz lehetett.
Mikor engem császéároztak mondták,hogy ne mozgassam a fejem,mert utána nagyon tud fájni.

Most nagyon elfáradtam délelőtt játsziztunk majd jött a bnőm.Amig Márk aludt megcsináltuk az ebédet (darált húsos rakott krupmpli),majd indultunk.
Én lökött múlt héten rossz cimre küldtem vissza a testvérfellépőt igy mehettem be érte a postára majd az új cimre küldhettem vissza.
Onnan lesétáltunk az eurocenterig Márkot párszor cipelni kellett.Az alexandrában szerettem volna Atinak egy könyvet venni,de nem volt igy majd megrendelem.Márknak vettem egy könyvet.
Majd dm és onnan haza.Ati egy tünemény volt végig aludta az utat csak az utcában kezdett el sirni,hogy éhes.Most 80at szopizott majd üvegből még 50et benyomott :D
Én is most ebédelek. Márk pedig nézi a mesét :oops: Ő is eléggé fáradt.

Leakartam még menni a játszira de lehet,hogy kihyagyom.

Holnap Atival lezsek itthon Márkot elviszi apa nagynénje. Persze azért nem fogok pihenni,mert vasalnom kell ill. port törölnom.Ha apa hazaér akkor meg megyünk a tescoba.Igy azért könnyebb lesz.

Goldplast:nekem még nem irt sms-t.Lehet majd én küldök neki.Ha válaszol irok nektek.
Vendég

Nem tudom irtam-e de Ati 1 hét alatt 300gr-t hizott már 3150 gr :D
Vendég

Itigram
Kedd mindjárt itt lesz!

Kandi
Örülök, hogy itt vagy!
Mili-kép... nem akarom, hogy az egész topik az én lányommal legyen tele. Hagyom kibontakozni a többi anyukát is :wink:
Az jó, ha apa már megy focizni, pecázni!

Dbea
Bélszín nagyon jó! Itt hamar adják a marhahúst a gyerekeknek :wink:

Piroska
Ezek a lányok már csak ilyen zabagépek :wink:
Nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Noki
Szépek vagytok!

Ildi
Jobbulást a kislányodnak!

Bori
Nálunk is vannak hullámvölgyek....van, hogy nem tudok már kitalálni semmit Mili vigasztalására :cry: (mikor még a cici se kell neki :evil:)

Cscsi
Mi volt annyira rossz?

Linácska
Jók a képek!
Vendég

[quote="sissi1837"]N írta:sissi1837em tudom irtam-e de Ati 1 hét alatt 300gr-t hizott már 3150 gr :D

Nem egy éhező :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Kandi,
nekünk van hintánk, és képzeld, nem találjuk az ülését. Sírva tudnék fakadni, de biztos megteszem, ha nem lesz meg. Az az igazság, nem is emlékszem, hogy külön csomagoltuk volna :cry:

Beállítottak a férjem tesójáék. Nem is tudtam róla. Ez lett volna az egyetlen kívánságom, hogy vasárnapig mindenki hagyjon békén. Vasárnap a másik tesójáék jönnek. Az én családom megértette... :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Vonalzó próba

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Lina, nagyon szép baba Levi!

Mili baba is nagyon édes :)!

Nálam semmi újdonság, a fájások továbbra sem indultak be, kíváncsi vagyok, mit mond holnap a doktornő :)! Nem bánnám, ha hétvégén már babáznék :)!

Szerintem a 4 napos ünnep miatt nem kell izgulni, a szükséges vizsgálatokat úgyis elvégzik, a fogadott orvos is ugyanúgy bemegy, mint más napon, szóval nem hiszem, hogy azért, mert munkaszüneti napok lesznek, bármilyen hátrányban lennénk. Pl. hétvégén vagy éjjel ugyanúgy nincs hivatalosan munkaidő sokaknak, mégis van, aki akkor szül.

Kép
angelita

Milyen érdekes dolgot fedeztem fel:
július 26. eredetileg hármunknak volt a terminusa: anettoonak, jimbone-nek és nekem. A három szülés meg is volt aznap, de csak jimbone, aki "stimmel"... :lol: :lol: :lol:

Tényleg, jimbone, mi a helyzet veletek? Nagyon rég nem jelentkeztél...

Kép

Kép
hmbori

Ezt most kaptam Ágitól:
" EGYHOSSZÚ NAP VÉGÉN MA 16:57 kor megszületett egy Tündér! Ákoska (Tücsök) 57 cm 3800 gramm és császárral bújt elő...
Kicsit gyenge vagyok és még nem állt ki az érzéstelenitő majd jelentjkezem ha kikerülök a műtéti őrzőből.Szerettetel üdv Goldplast Ági

Ági:Gratulákok neked!!!SOK BOLDOGSÁGOT !!!
Vendég

Sissi!
Ugyan úgy pörögsz már megint,mint terhesség alatt!

Linácska!
Jó is az a hinta,gondolom Lili is szerette nagyon!Kutakodj,ha lesz időd...tuti megvan!!!

Kata!
Nagyon édes...tegyél csak minden nap...szerintem,olyan nincs itt ,aki nem nézegeti szívesen a baba képeket!Szépek vagytok együtt!

Kész a rizskók...most sült húsit sütök gyorsan...nem tudom miért,pedig van vacsi....de lesz front stb. hátha....legfeljebb holnap nem főzök...
Kissé zizi vagyok ma!
kandi72
Budapest III. kerület

Goldplast Ági!
Gratulálok!!!
Szép méretek!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Beus gratula sok-sok tejcsit :P

Goldpast gratula és neked is sok-sok tejcsit :P és mindkettőtőknek jó egészséget :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?