Beus, nagy gratula Marcushoz! Nagyon szép kisfiú! Sok boldogságot és kitartást hozzá!
Goldplast, megy a drukk Neked is 1000-rel!
Noki, nagyon aranyos Rékus! Végül maradtatok a Rékánál, nem lett Nilla is?
Piroska, a Te Hajnusod is zabálnivaló!
Dbea, ne idegeskedj a "mesterek" miatt!! Ilyenek ezek...
(Szerintem mindenkinek van rossz tapasztalata velük - nekünk is ugyanaz volt, amit Nikó is írt, csak nekünk a gázszerelővel...)
Orew, Angelita , na végre nálatok is valami haladás - éljen a nyákdugó!!!
Visszaszámlálás élesben is elindult!
Nikó, ez az 52 ember nagyon durva!!! Mennyi idő alatt kerültél sorra? De biztos tényleg ez volt már Neked az utolsó vv! (Bár pl. nálam bejött egy soron kívűli utolsó utáni vv is...)
Itigram, Neked se lehetett semmi ennyi ideig a kórházban dekkolnod - átérzem a helyzeted, nekem is volt ilyen! De legalább most már biztos lehetsz a keddben - már csak 5 nap! Figyeld meg, hipp-hopp elrepül!
Ádibaba, majd írd meg, mi volt a dokinál, mi is nagyon kiváncsiak vagyunk!
Kandi, örülök, hogy lassan rendeződnek a dolgaitok... Jó hír, hogy Natinak is sikerült nagyjából feldolgoznia a történteket. Aztán hajrá Belcsihez!
Ami minket illet, ma hajnalban 3-tól 5-ig kellett foglalkoztatni Bettit...
Ez most nagyon nehezemre esett, pedig tegnap délelőtt még tudtam is 2 órát aludni, tehát elvileg nem kellett volna gondot okoznia. Még a rádiót is bekapcsoltam, és táncoltam Bettivel (hajnali 4-kor...), mire végre elaludt a karjaimban. De ahogy letettem, máris kezdte a bömbölést... Ez a legnehezebb, hogy elalszik, de csak addig, amíg az ölemben van. És az sem segít, ha a mellkasomon hagyom és úgy próbálunk lefeküdni, mert azt is annak veszi, hogy letettem és megint sír... De pl. tegnap egy mintababa volt, 24 órán át nem sírt!!! Ezt pótolhatta be hajnalban?
Többi anyukák, nagyon eltűntetek, írjatok már Ti is, hogy telnek a napjaitok? Nektek is hol könnyebb, hol nehezebb?
Pocakosok, kitartást, már nem sok van hátra!