Új privát üzeneted érkezett!

Till: lehet ez is olyan, mint abölcsi, meg kell szokni, és akkor már jól érzi magát agyerek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Szabina,
sok-sok drukkot küldök, hogy 2 hét múlva boldog kismama lehess végre.
Szabad megtudni, hogy miért kell lombikoznotok?

Bridget,
örülök, hogy végülis túl vagy rajta, remélem, az eredmények jók lesznek.

Babácska,
Skrisznek és Estikének sok puszit küldök, és kitartást.
Nyulaszékról tudsz valamit?

Szezsó,
ugye nem azért hallgatsz, mert te is beelőztél???

Till,
remélem, azért lassan-lassan beleszokik Vackor a tábori életbe...
Bár én 9 éves koromban is nagyon utáltam, valószínűleg, mert elég magamnak való voltam, és az ilyesmi nem könnyíti a társas életet. Azért maradandó lelki sérüléseim nem lettek belőle, ha ez megnyugtat...

És Kukackáékról tud valaki valamit?

Dezsi,
engem is érdekelne a medansziés kép, bár nálunk a talaj lejtése nem gond, az Alföld közepén, pláne, hogy a laza futóhomokot elsimítani gyerekjáték... (legföljebb kivájja alóla a szél a talajt, ha úgy tartja úri kedve...)

Kép
kisbuta

Szabina!
Üdv itt. Ma egy kissé szétszórt vagyok azért nem üdvözöltelek.
Nagyon drukk!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kisbuta, Puszedli!
akkor összeállítok egy sorozatot. igazából Árnikának egy építkezőset szerettem volna mutatni, hogy hogyan készült...
dezsina

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok....

Kisbuta, nem előztelek be :wink: nem is foglak, én szeptemberben szülök, de addig Te nem húzod :-D

Pocak 36.hét:
Kép

Na, szóval mindjárt írok még... :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Régen voltam itt, sokat írtatok, bevallom, csak gyorsan átfutottam a történéseket.

Először is nagyon nagy gratula Skrisznek, Mabének, és Nyulaszomnak. Sok-sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!!!

A pocakfotók is gyönyörűek, csak így tovább.

Kismamiknak további pocaknövesztést és a végéhez kitartást kívánok!

Dobogó szívecskékhez szintén gratulálok!

Akciózóknak drukkolok. Spontánozóknak is :wink:

Üdv az újaknak!

Bocs, hogy nem név szerint írok, de az most nem fér bele.

Három képet azért dobok:
Kép Kép Kép

Kép
petne

Till: sajnálom Vackort :-( én 9 évesen voltam egy olyan táborban 2 hétig, ahol senkit sem ismertem...utólag visszagondolva, nem volt jó. Csak akkor még gyerekszemmel láttam a helyzetet...
A lopós sztori durvaaaaaa :shock:

Rana: szépen nő a pocid :-D szerintem nem lesz kicsi a végére :-D

Bridget: örülök, hogy hisztero kipipálva :-D tényleg, az eredményt nem mondta a doki?

Annmari: milyen a méregtelenítő kúra? Bírod?

Majuska: örülök, hogy lesz munkád! :-D

Dezsi: sajnálom :-( drukkok átcsoportosítva következő ciklusra :wink:

Bébike: sajnálom, hogy nem sikerült az inszem :-(

Egerecske: mi a helyzet???

Vjulcsi: gratula a szívhanghoz! :-D

Puszi: nemsokára indultok Ti is! :wink:

Mabe: nagyon szépek vagytok! :-D jajj, annyira fura, hogy Te már babázol, én meg még pocakfotózok :lol:

Kisbuta: a barátnőmnek is azt mondták ctg alapján, hogy ebből nem lesz még semmi...aztán aznap éjjel beindult a szülés. :-) gyorsan tud változni a helyzet...

Szabina: hello itt és drukk! :-)

Akit kihagytam, annak cuppantás!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nagyon szép a pocid! :D

Köszi Mindenkinek a táboros vigasztalást :oops: (sajnos aludni sem tudok miatta, max 3-4 órát :oops: )
Elmentünk vásárolni Apa és Vackor- ruhákat, "terápiából", addig sem agyalok :roll: :P

Mindenkinek mennek a drukk-adagok!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kedves Lányok!

Bocs a bepofátlankodásért, de Bridget-nek hoztam valamit. Egyszer régen írtam egy történetet, a pillangóról és a virágról. Utána Bridgettől kaptam egy kedves levelet. Azóta figyelem a sorsát. Ha jól látom, hamarosan megint nagy lépés előtt áll. Szorítok Neki, mint ahogy a többieknek is. Bridget, higgy magadban, sikerülnie kell.

A múlt héten kaptam az anyukámtól, most odaadom Nektek. Elgondolkodtató...

A békák példázata -Egy életre szóló lecke

Volt egyszer egy csoport béka, akik versenyezni akartak.
Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.
Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat. Elkezdődött a verseny... De...A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak:
„Oh, de fárasztó!!!
Sosem fognak feljutni!“
Vagy:
„Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!“
A békák kezdtek lemaradozni...
...egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfele...
A nézők kiabáltak:
„Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!“
Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...Csak az az egy haladt tovább kitartóan...
Egyáltalán nem akarta feladni!
Végül mindegyikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambícióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!
Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.
Ekkor derült ki, hogy...
…a győztes béka SÜKET volt !!!
A tanulság?
Sose hallgass azokra az emberekre, akik mindig negatívok és pesszimisták...
…mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet,amiket a lelkedben hordozol!
Gondolj mindig a szavak erejére,
mert bármit hallasz, vagy olvasol, befolyásolja tetteidet!
Tehát:
Légy MINDIG OPTIMISTA!
És leginkább…
…légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!
Gondold ezt:
Bármi sikerülhet neked ha igazán akarod! :wink:

Kép

KépKépKép
bikfy

Köszönöm a köszöntéseket és a drukkokat!

Olyan buta vagyok, folyamatosan magamat figyelem :oops: :cry:
Mit lehet érezni ET+5-nél, ha sikerül? Nekem vannak olyan apró szúrkálodásaim a pocimban...

Puszedli
Mesélek :wink:
Mire vagy kiváncsi?

Rana
Gratulálok! :lol: :wink:

Bridget, Kisbuta
PCO, petevezeték-elzáródás miatt lombikozunk.
Tavaly októberben volt az első, utána mentem el diabetológushoz, IR miatt Meforalt szedek.

Tillidian
Tábor :evil:

Szezso
Uhhhhhhhhh....ilyen pocakot szeretnék én is! :wink:

Petne
Gyönyörű a kicsi lány :lol: :lol: :lol: :lol:

Bikfy
Köszönjük!
Vendég

Szabina: mindenre, amit megosztassz velünk!

Bri: mesélj!!!!!

szezso: nagyon szép dinnyéd van!!!! :wink:

Till: :roll:

Petne: gyönyörűség! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Petne, gyönyörű Julcsi!!

Friss Zsófi-hírek(másik topicból):

Péntek óta rooming-inbe vannak!!!! Babákok szépen szopiznak már 1700-1800 g körül vannak. Elvileg 2.100 g-ig kell bent maradniuk a kórházban. Matyi kicsit vérszegény,de ettől eltekintve minden ok. Puszil mindenkit és nemsokára kapunk képet is a csöppökről

Kép
kata05

Petne!
csodálatos a kislányod!!! Micsoda hajszín :D Imádom!!!! Csodálatos.... meg vagyok sárgulva :P :P :P
dezsina

sziasztok!

ime a medansziés képeim
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2009.08.19 08:41-kor.
dezsina

Dezsi: köszi a képeket! (szemem kigúvadt ugyan,.... :lol: ) Szuper!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz babái: (a Kaális babásból "loptam" a képeket :oops: )

Balázs: Kép

Noémi: Kép

Csuda helyes mindkét Kisnyuszi!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyuszi-babák gyönyörűek!

Mi jól vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Hatalmas nagy a bóóóóóóóóóóóóóódogság!

Petne
Julcsi gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Minden akciózónak drukk!
Vendég

Édik a Nyulasz babák!

Úgy tudom, Skriszék hazajöhettek.

babaimádó
Kép
babaimado

Most neztem vissza es latom ide meg se irtam mi volt tegnap :oops: na ebbol is latszik meg komas voltam :lol:

Megtortent a "nagy operacio" :lol: :lol: :lol: Kivett a doki egy kis miomat :shock: es volt ott meg egy valami amit kivett de mar nem emlexem mi is volt az majd holnap visszakerdek...kicit koma voltam :roll: amugy minden tuti :wink:

Bemasolom a masikbol:
11-re mentem 11:30kor kezdodott,12utan mar ebredeztem de meg pihiztem az agyon :arrow: 12:45kor mar kint ultem a varoban es jott a parom fizetni meg ot is megcsapoltak,hoy megnezzek a veret a lombikhoz(nem itt lesz de ezt a papirt otthon is elfogadjak majd ugyhogy jo ha megvan :wink: ) :arrow: 1kor mar kint is voltunk elmentunk gyogyszertarba mert irtak fel gyogyot...gyogyszertarban nem volt ami kellett volna....igy en bepattantam a taxiba apacskanak mondtam jol vgyok tudok egyedul is menni haza...elmentem a gyogyotarba itt a kozelben,aztan a szupermarketbe,es aztan meg a cukroshoz is fagyiert es hazajottem :arrow: most fejeztem be a kajat (du.3)es kicsit ledolok :roll:

Amig a varoban kint ultunk kijott a doki es megmutatta nekunk a fotokat...arra emlexem,hogy valami kis miomat kivett meg mutatott egy masik kepet amin egy hosszu feher valami volt es hogy azt is kivette de nem emlexem mar minek nevezte :oops: majd megkerdem ha telefonalnak :roll: a lenyeg,hogy ezek ott voltak ahol a babanak megkell tapadnia legalabbis o azt mondta...es most minden tuti :D

Hajnoca
Hat igy azert remlik am valami,mint ahogy Vkrisznek is irtam,hogy ebredeztem es marhara fajt ott lent...es szoltam is nekik es aztan megint se kep se hang...de utana nem fajt es szerencsere ma sem :roll: na jo tegnap egy kicsit olyan kis menzi szeru de nem durva es kicsit mintha meleg lettem volna de nem lazas :wink:

Dezsi
Igen jol 8) Muszaj mert itt annyira elkepeszto ara van a lombiknak,hogy meg az en parom is aki nem keveset keres igy maradt a szeme :shock: otthon meg tb-m van :roll: es meg ha otthon fizetnem is meg mindig jobban jarnank,mint japanban ahol eleve kevesebb,mint fele...en mindig mondogattam a paromnak,hogy otthon ingye van csak a gyogyszerek dragak de hat o,hogy o nem tud kivenni szabit meg nem tudja megoldani az utazast...hat most asszem ennyi penzt megert neki es megoldja a szabit is :) de meg nem akarok elszolni semmit sem elore :roll:
Meg spontanoztok ebben a honapban is? :roll: Sajnalom,hogy megjott :( nekem most jo darabig nem fog megjonni :twisted: fogigatlot szedek :lol: na de babas se leszek :?
Fuuu Dezsi ez a medanszie eszmletlen jooooooo :shock: hol is lakx 8) :lol:

Puszi
Ez ngyon ari toled :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de miert pont akkor mikor en is otthon leszek :oops: :oops: :oops: :oops: azert nelkulem is tuti megy a tali :roll: de persze en benne vgyok csak ne akkor legyen beultim epp :shock: vicc :lol: :lol: Koszi a kepeket tenyleg milyen szep babakok :D

Estike
Valoszinu en se banam,hogy egesz nap enekelnem kell meg fogni a babam en teljesen megertelek :wink: a nagy hazhoz nem lehetne kerteszt hivni vagy valami segitseget mert ez meg gyerek nelkul is soknak hangzik :roll:

Till
Miert sirt most megint?Mert azt azert jo lenne tudni...hogy most csak az egyedullet miatt vgy valami mas miatt :roll: Koszonom az erdeklodesed jol vgyok :P

Szezso
Csiniiiii :D

Petne
Ngyon jok a fotok :D 8)

Bikfy
Nem is tudtam,hogy te azota vegigkoveted az en kis eletemet :oops: nem valami izgalmas semmi nem tortenik :roll: Ngyon szepen koszonom a kedves szavakat :) Kép

Kata
Koszi a Zsofis hireket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bikfy
Most olvastam el a bekas storit jooo ngyon :shock: :wink: Koszonom/juk 8) a masikat elkuldened nekem priviben mert mar nem tudom hol van :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Ejnye-ejnye, mi az, hogy nem történik veled semmi? Minden apró lépéssel és minden nappal közelebb vagy a babáidhoz. Csak ez a cél lebegjen a szemeid előtt és akkor biztos, hogy sikerülni fog.
Sokat gondolok Rád és tényleg szorítok. :wink:

A pillangósat elküldöm majd, de most indulunk nyaralni, amint leszek, megkeresem.

Üdv.: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Bri: no,akkor most már be tud ágyazódni a babátok!!!! :D

Érdekel amúgy vkit Allén, Brin és rajtam kívül a tali?????

Mabe: de jó ez a kép!!!!! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Tudom, hogy nem vagyok valami aktív tagja a topiknak, de nagyon sokat köszönhetek az itt lévő embereknek és engem érdekelne a tali, ha szívesen látnátok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sz.Heni: hát persze!!!!! :D

Talira jönne:

Alle
Bri
Szalai Heni
Puszedli

Kép

Kép

*puszedli*

Az elobbelfelejtettem asszme irni de mindenkinek koszonom az erdeklodeseket es szoritasokat!!!! :P

Bikfy
Nem ugy gondoltam :wink: de se nem babasodtam nincs pozi teszt meg ilyenek... :roll: Jo nyaralast aztan ha visszajottel kuld a masik kis tortenetet! :!: 8)

Puszi
Pesten lenne vgy hol? :shock: fuu de izgi 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszika,
tali naná, hogy érdekel!!! :P Mikor, hol??? (feltéve, hogy oda tudok gurulni :mrgreen: )

tillidian

Bri: ja, gondolom Pesten vhol.

Till: neked az már nem lesz jó barátném! :( Akkor te már Lencsizel! Hacsak nem Nálatok lesz a tali. :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika,
oksa, akkor köv tali nálunk :wink:

tillidian

Sziasztok lanyok!

Lehet zizi vagyok, de en is mehetnek a talira.
mar tobb mint ket eve olvaslak titeket, minden nap, minden hozzaszolast, mindenkiert mindig nagyon izgulok. Igaz nem nagyon szoktam irni, mert hat ugye en nem eltem at azt, amit ti, de nagyon szeretlek benneteket es szivesen latnek mindenkit eloben is, annak ellenere, hogy nem irok es nem tudtok rolam semmit, hacsak nem jar valaki blogomba skrisz, hanna, panda mellett.

Ha ugy gondoljatok, hogy most inkabb csak igy ti sorstarsak lennetek, megertem, irjatok meg nyugodtan megertem, csak gondoltam megprobalom, hatha.

Magi
Vendég

Ti mit rakoncatlankodtok itt ilyen keson :shock: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Magika
En is olvasgattalak anno emlexem meg Katica kepeit is ellotam az en masik topikomba :wink: na meg hatterkepnek tettem fel :oops: :lol: es en is ha van idom benezek am hozzad :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

En is olvaslak!
Es varom, mar hogy legyen ujabb bejegyzes ne csak Fejlesztes alatt! :lol:

Na de megyek olvasni, mert latom most raktal fel uj bejegyzest.

Magi
Vendég

Magika
Ne is mond hetvegen netmentes vgyok aztan jon a mosas meg minden...tok levoltam maradva :oops: de most potoltam mindent....es lattam,hogy jossz te is ngyon orultem neked :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Magika,
naná, hogy mehetsz talira!!! :D
(én nagy talizós vok, - Puszika tudja :lol: - ritkábban írok, de talit nem szoktam kihagyni :P - bár nm tom, mikor tartjátok pontosan, de ezek szerint akkor épp igazoltan leszek távol :wink: )

tillidian

Sziasztok!

Egyenlőre egy gyors életjel,tegnap hazaengedtek minket,nagy csodálkozásunkra.Noémi a születés utáni súlyveszteséggel 2 kiló alá ment,de épp visszahízott 2 kilóra,Balázs pedig 2240 volt,de a gyerekorvos azt mondta,szépen szopiznak,híznak,teljesen jól vannak,ezért 4 naposan már jöhettünk haza.Elmondhatatlan a boldogság :D

Megismertem végre Skriszt is,és a gyönyörű Eszterbabát,meglátogatott Till is,Babáról viszont sajna lecsúsztam,későn olvastam,hogy benn van Skrisznél..

Még nem olvastam vissza,megpróbálom majd pótolni,ha sikerül.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Vendég

Szép jó reggelt!

Mabe meg persze a többi friss anyuka is
Szüléstöri? :D

Bridget
Ezek tök jó hírek...megint javítottak valamit, nem is keveset, az esélyeiteken! :D Drukk!!!+++

Alle
Anyóssal igyekszem minimálisan érintkezni.Voltak fenn ugyan a múltkor névnapozni...
De főleg a bolttal kapcs vannak nézeteltérések.Most pl ők mentek Miskolcra a nagykerekbe vásárolni, én írtam össze mi kell...ők meg sok mindent rossz helyen rossz áron vettek annak ellenére, hogy még direkt instrukciókat is adtam, meg még telefonon is beszéltünk pl a MEtróból. :twisted: Ráadásul sokat költöttek az apóssal, úgyhogy most lavírozhatok a hét 2. felében én a rendelésekkel, hogy minél kevesebbet, hogy fizu is legyen. Persze ez főleg megint minket ill. a sógort érinti majd főleg mert anyós csak vagy 13 órát dolgozott a héten...na mindegy.Én már nem idegeskedek...már nem sokáig boltozok...egyszer nekem is abba kell hagyni...csak amíg muszáj addig muszáj. :? De ezt is nehezen fogja fel az anyós, hogy párom most látástól mikulásig dolgozik a DH-nál,hogy legyenek bizniszek (de mire egy lakást, házat elad el fog telni egy kis idő) a boltba csak hétvégén tud pár órát dolgozni és mi meg nem élhetünk pénz nélkül...CSak mondogatja, hogy nekem már nem kellene dolgozni...de az nem jut eszébe, hogy akkor segítsen valahogy.(Mellesleg inkább dolgozom mint az ő segítsége. :wink: )

Voltunk tegnap este a szomszédékkal egy közeli dombon csillaghullást nézni.Hát olyan felshős volt az ég, hogy az óránkénti kétszáz hullócsillagból mi egyet láttunk.De legalább egyet. :D

Ma nem bírtam aludni, idő előtt kidobott az ágy...ma boltozok délig, bevállaltam mert most 2 hétig több tanítványom is nyaral...oszt kő a píz. :? Vigyázok magamra. :D

Pusz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok.

ÓRIÁSI GRATULA A KISMAMIKNAK ÉS KISBABYKNEK!!!SZÍVBŐL KÍVÁNOK SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,MEG MINDEN JÓT!!! ÖRÜLÖK NEKTEK ÉS SZÉPEK VAGYTOK NAGYON!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

[quote="*puszedli*"]B írta:*puszedli*ri: no,akkor most már be tud ágyazódni a babátok!!!! :D

Érdekel amúgy vkit Allén, Brin és rajtam kívül a tali?????

Mabe: de jó ez a kép!!!!! :P

Persze!!! Engem is!!

Csak 3 gyerek mellett kevés időm jut géphez ülni és mire megtenném már olyan vagyok, mint a hulla!!
A nővérem gyerekeire kell vigyáznom míg ő a kórházban lábadozik struma műtét után.
Ma itthon vagyunk Bóval, de én még mindig kómásan reggel óta.

Üdv az újaknak!

Bri,
örülök, hogy jobban vagy és mihelyt lesz időm és felébredek a kómából nekiesek a blogodnak! ;-) ... hogy egy új kezdet legyen ott is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyuszkó, Mabe,
szépek nagyon a gyerkőcök. :D

Dezsi,
szép kis medanszié!!
Tök jó, hogy a hegyoldalba van, mert ha .... gáz van legfeljebb virágot locsoltok! ... :?
Kívánom minél többet pancsolhass benne és legyen hozzá verőfényes napsütés és sok - sok szabadidőd ... babaváráskor is!! :wink:

Till,
merre is laktok? Csak, hogy lelkileg felkészítsem magam Pestre és a forgalomra.
Lesz amúgy ennyi kismaminak, anyucinak és babákoknak hely nálatok? :wink: :D :D :D

Vkrisz,
tudom, hogy kell a pénz, de lassítanod kellene.
... és egy kicsit jobban élvezni a babásodást!! Ezt az időszakot más soha nem kapod vissza!! ... amikor csak magatokra figyelhetsz illetve csak magaddal foglalakozhatsz!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget,
akkor a műtét jobban sikerült, mint amire számítani lehetett. Remélem, most már tényleg minden akadály elhárult előletek!

Nyulaszka,
nagyon édesek a babákok!!!

Dezsi,
köszike a képeket, majd apának is megmutatom. (nem mintha nem lenne néha zugolvasó... :P )

Puszi,
hát érdekelni engem is érdekelne a tali, de kevés az esély, bár októbertől apa Bp-en dolgozik, és lehet, hogy kis szervezéssel meg lehetne oldani, hogy rövid időre kimenőt kapjak, ha épp én is ott leszek (ez az, amit nem látok előre.)

Lánykák,
kérnék oldószert, mert kezdek aggódni, hogy a kölök lekési a saját szülinapját, pedig már a tüzijátékot is szervezi a város... :D
Én meg az így kinyert - és biztosan működő - babaragacsot küldöm Szabinának és az összes spontánozónak meg inszemezőnek.

Szabina,
mindenkinél más, hogy mit érez, szerintem ne figyeld magad túlságosan, inkább bízz a kicsikben, hogy maradni akarnak.
(én pl. az egész 39 hét alatt kétszer láttam a rókát: 25 hétnél asztmás köhögőroham közben, és 36 hétnél egy erős front miatt. De az elején a világon semmit nem éreztem.)

Kép
kisbuta

Tényleg, nem is mondtam, hogy milyen cuckik a NYulasz babák. :D

Nyulasz
Tök jó, hogy ilyen hamar hazaengedtek! :D Csak szép gyarapodást kívánok a babákonak, neked, hogy győzd tejcsivel, türelemmel stb. :D

Hajnoca
Szeptembertől visszafogom magam, onnan még van majd 3 hónapom.Remélem akkor már apának is lesz fizuja.De hát hitelből élünk mi is sajna..., szóval amíg bírom bírom... :)

Szabina
Én is éreztem szurkálást a lombikoknál, de azok sajna nem jöttek össze.Amikor meg spontán összejött, akkor is olyan megint meg fog jönni érzés volt , meg sok minden más...hányinger meg csak a 7-8 hét körültől volt, de én nem hánytam.Sok sikert!!!+++

Kép
vizkriszisback

Nyulaaaaaaasz!!!! :D :D :D
Isten hozott Titeket "itthon"!!! :wink:
Várunk a képekkel, hírekkel! :D

Vkrisz,
próbál pihengetni nap közben!!! (én 2 hete alig aludtam, max 4-5 órát /nap :evil: - most viszont 11.35-kor ébredtem, pótoltam :D )

Hajnóca,
egyenlőre a belvárosban lakunk, a nappaliban kb 15-en le tudnak ülni kényelmesen, de taliig lehet, találunk egy kertes házat :wink:

Kisbuta,
oldószer elindult! :wink:

Szabina
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusszancs!

tillidian

Sziasztok

Bri örülök hogy minden ok, akkor hajrá bébi. :wink: :)

Mabe nagyon szépek vagytok :) dokinéninknél szültél ugye?
Háttérből drukkolót puszilom, majd írok már neki is. :)

Dezsi köszi, arany vagy. :)
Így már teljesen érthető , majd Apának megmutizom.

A kicsi nyúlbogyók nagyon szépek :) Nyulaszkám ha van kicsi időd gyere, mert Te voltál az egyik aki az erőt tudtad bennem tartani.

Vizkrisz kérdésem hozzád: mennem kellene középfokú nyelvizsgára, mi alapján érdemes választani tanfolyamokban?

Mazsi nagyon aranyos vagy, elsírtam magam ahogy olvastalak :oops: jól esik, pusz.

Szabina üdv, sok sok babaragik, B.B. szupi orvos. :)

Kicsit most off leszek: 4 napja késik, 3 napja erős migrénem van,ami nálam mensit jelzi, tegnap már nagyon nem bírtam fájdalmat , vettem tesztet ami nega lett. így vettem be gyógyszert.
Most mondjátok meg nekem mi a fene van már megint. :(
Miért nem jön meg ha nem vagyok babás, viszont a fejem fáj, progi pótlást abbahagytam, és az amúgy sem szokott nálam bekavarni.
Nem értem, gondoltam már ma reggel méhenkivülire is, amit ugye mondott dokim hogy picivel nagyobb esély van rá, de akkor véreznék nem? és a teszt mutatná. :(
nem értem, elegem van magamból hogy vmi mindig van.
bocsi a sirámokért, de a lelkierőm teljesen oda.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Mabe, Nyulasz
De jó, hgoy már otthon vagytok :lol: Babák nagyon édesek a képeken. Elhiszem, hogy apukák odáig vannak :lol:

Dezsina
Hajrá spontán. Szuper a medence, egy kis romatika benne és bitzos a siker :lol: Tudod bizz a csodákban :wink:

Kisbuta
Látom már a finishben vagy. DrukkDrukkDrukk :lol: Aztán semmi para :wink:

Hajnoca
3 gyerek? Pesztrálsz? Engem Máté egyedül is elszórakoztat egész nap. Bár ha lenne egy gyerek mellette, akkor lehet nem én lennék érdekes :roll: Na majd ez is kiderül nemsokára :lol:

Szabina
Kitartás, tudom lassan megy az idő :twisted: +++++++++++++ :wink:

Bocsi, de nem nagyon tudok jönni gyakran, igy nem vagyok igazán képben sem :twisted: De igyekszek majd és drukkolok mindenkinek az éppen aktuális eseményhez :!: :wink:

mnzsani

Árnika,
nekem mindkét méhenkívülinél pozitív volt a tesztem, vérezgettem és göcsölt a hasam, de néha nem kicsit. Szóval ez alapján talán nincs méhenkívülid, nyugi.
Mást nem tudok mondani, drukkolok, hogy minden rendben legyen veled!

Kép
kisbuta

Árnika
Esetleg vérvétel? Hátha csak a teszt csap be :roll:

mnzsani

Sziasztok!
Árnika, nyugi, az időjárás miatt is késhet, olyan sok minden befolyásolja a ciklust, a méhenkívülit is kimutatná a teszt, szóval nyuuuuugi!!!;-)

Puszikám, engem is érdekelne a tali!;-)

Cuppantás mindenkinek!
Vendég

sziasztok!

Nyulaszom!
szabadlábon :?: :D :!: De jóóóóó!!!!

Kisbuta! Árnika! Puszedli!
szivesen :) remélem nektek is lesz hamarosan medanszié!!!! :wink:

Árnika!
milyen furi :roll: :!: nekem is pont ilyen migrénem van mielött megjön! Hát... azért drukkolok tovább!!

Bridget!
:) jó ötlet, hogy hazajöttök!!!!

Tücsikém!
szeptember!!! Tuti? nagyon drukkolok!!!! én halasztok jövőre!!!!

Zsani!
:D

Hajnoca!
köszi! jó lenne, ha már gyerkőcözhetnék....
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz!
Tök jó, hogy már otthon vaygtok!

Árnika!
Inszemkor nekem mindig csak az utro abbahagyása után 4-5 nappal jött meg.

Dezsi!
tecc nagyon a medansziéd!

Tali: Én is szívesen mennék, de azért Pest elég mesze van. ha majd meg lesz az időpont, akkor megpróbálom megszervezni, hogy el tudjak menni.

Bumi

bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?