Most neztem vissza es latom ide meg se irtam mi volt tegnap
na ebbol is latszik meg komas voltam
Megtortent a "nagy operacio"
Kivett a doki egy kis miomat
es volt ott meg egy valami amit kivett de mar nem emlexem mi is volt az majd holnap visszakerdek...kicit koma voltam
amugy minden tuti
Bemasolom a masikbol:
11-re mentem 11:30kor kezdodott,12utan mar ebredeztem de meg pihiztem az agyon
12:45kor mar kint ultem a varoban es jott a parom fizetni meg ot is megcsapoltak,hoy megnezzek a veret a lombikhoz(nem itt lesz de ezt a papirt otthon is elfogadjak majd ugyhogy jo ha megvan
)
1kor mar kint is voltunk elmentunk gyogyszertarba mert irtak fel gyogyot...gyogyszertarban nem volt ami kellett volna....igy en bepattantam a taxiba apacskanak mondtam jol vgyok tudok egyedul is menni haza...elmentem a gyogyotarba itt a kozelben,aztan a szupermarketbe,es aztan meg a cukroshoz is fagyiert es hazajottem
most fejeztem be a kajat (du.3)es kicsit ledolok
Amig a varoban kint ultunk kijott a doki es megmutatta nekunk a fotokat...arra emlexem,hogy valami kis miomat kivett meg mutatott egy masik kepet amin egy hosszu feher valami volt es hogy azt is kivette de nem emlexem mar minek nevezte
majd megkerdem ha telefonalnak
a lenyeg,hogy ezek ott voltak ahol a babanak megkell tapadnia legalabbis o azt mondta...es most minden tuti
Hajnoca
Hat igy azert remlik am valami,mint ahogy Vkrisznek is irtam,hogy ebredeztem es marhara fajt ott lent...es szoltam is nekik es aztan megint se kep se hang...de utana nem fajt es szerencsere ma sem
na jo tegnap egy kicsit olyan kis menzi szeru de nem durva es kicsit mintha meleg lettem volna de nem lazas
Dezsi
Igen jol
Muszaj mert itt annyira elkepeszto ara van a lombiknak,hogy meg az en parom is aki nem keveset keres igy maradt a szeme
otthon meg tb-m van
es meg ha otthon fizetnem is meg mindig jobban jarnank,mint japanban ahol eleve kevesebb,mint fele...en mindig mondogattam a paromnak,hogy otthon ingye van csak a gyogyszerek dragak de hat o,hogy o nem tud kivenni szabit meg nem tudja megoldani az utazast...hat most asszem ennyi penzt megert neki es megoldja a szabit is
de meg nem akarok elszolni semmit sem elore
Meg spontanoztok ebben a honapban is?
Sajnalom,hogy megjott
nekem most jo darabig nem fog megjonni
fogigatlot szedek
na de babas se leszek
Fuuu Dezsi ez a medanszie eszmletlen jooooooo
hol is lakx
Puszi
Ez ngyon ari toled
de miert pont akkor mikor en is otthon leszek
azert nelkulem is tuti megy a tali
de persze en benne vgyok csak ne akkor legyen beultim epp
vicc
Koszi a kepeket tenyleg milyen szep babakok
Estike
Valoszinu en se banam,hogy egesz nap enekelnem kell meg fogni a babam en teljesen megertelek
a nagy hazhoz nem lehetne kerteszt hivni vagy valami segitseget mert ez meg gyerek nelkul is soknak hangzik
Till
Miert sirt most megint?Mert azt azert jo lenne tudni...hogy most csak az egyedullet miatt vgy valami mas miatt
Koszonom az erdeklodesed jol vgyok
Szezso
Csiniiiii
Petne
Ngyon jok a fotok
Bikfy
Nem is tudtam,hogy te azota vegigkoveted az en kis eletemet
nem valami izgalmas semmi nem tortenik
Ngyon szepen koszonom a kedves szavakat
Kata
Koszi a Zsofis hireket