Na, akkor lecsóbacsap:
Csunyeszka, azért megint más előjátékilag simizni a cickót, mint ctg-re kötve a nővérek ki- be mászkálásának közepette, pláne egy másik kismamával egy társaságban. Ez nem az én stílusom
Mindennek meg van a helye és az ideje
kíváncsi vagyok a pocakodra, mekkorát nőttetek! a 34.hez gratula, lesz itt még 36 is
Vera, egy tappancs csak egy dolgot tud mérni
Ez a babó szíve lesz
én nem küldtem vissza klub kártyát, a csomagot sem váltottam ki
Bibi, lehet a következő babád lesz fiú
Nekem jósnő kb 4 éve fiút is jósolt, aztán meg legközelebb lányt
Én akkor azt gondoltam h totózik ebben /minden másban teljesen igaza lett
/ aztán most kiderült,hogy ebben is
Viki: hurrrrrrrrrááááááááááááá a laptop miatt is, és a be nem fekvés miatt is
Aztán most gyerünk írni, mint a güzüke
Manó, üdv a klubban
én is hányingerrel küzdök már lassan egy hete, egyelőre egyben
Azért még egy hétig jó lenne kibírni
Pihenj, amennyit csak tudsz!
t-pk mindkettő számít
az igazi fájás szépen halad felfelé , s szépen ível lefelé. az h meddig megy fel egyénfüggő, ha jól tudom akkor azért 100as érték alatt nem szoktak szülni
jósló erőssége: nem lehet, hogy a szülések számától is függ? Anna, Astrid, erősebbnek érzitek a jóslókat, mint az előző pocakosságnál? Én megmondom őszintén nem emlékszem, hogy akkor mennyire fájt... illetve mint tudjuk, minden terhesség más és más...
Kata, végtére is lassan mindannyian meghaladjuk a 35. hetet, s a 36. héten teljesen normális, sőt elvárt dolog frankón jósolgatni. Ettől még nem biztos, hogy 4 nap múlva szülünk, lehet ebből még frankón terminusbetöltés, vagy túlhordás is
S nézzétek a jó oldalát, a méh rendeltetésszerűen működik, s kevesebb esély van fájásgyengeségre
Szóval éljenek a jóslók
Egyébként pedig sárgulok az irigységtől az éjszakád miatt!
Zsófiék: nagyon szuper
Szuszika, várjuk a képeket!
Ja, és jöhetsz hozzánk is vasalni, elvileg holnapra tervezem, gyakorlatilag jó lenne a héten befejezni Luca ruhák vasalását... De még a nagyok szobájával is félbe vagyok... fene az ikrek formámat
Bex, hogy a fenébe ne hiányoznál!
sav: pattogatott kukorica! Tuti bejön. Legvégsőbb utáni legvégsőbb esetben pedig quamatel.
Ingázás: leghatékonyabb ingával
Egyébként tényleg saját cucc kell hozzá.
Anna: beilleszkedett a kislányka? na... akkor elvileg azt mondják, hogy max egy hét van többedszer szülőknél... A költöztetéshez mennek a drukkok! Ruhamorál: majd ha nem lesz mit felvenniük, akkor rendet raknak
Csak bírd ki, hogy nem pakolsz utánuk!
/még én sem bírtam ki, csak mindig elhatározom magam. De a módszer tuti hatásos és abszolut jellem nevelő, ha az ember elég elszánt
/ Ismerek olyat aki ismer olyat, akinek a szomszédjánál bevállt
Csunyeszka piac
, viszont azt olvastam, hogy forrt a tejem
Süti, éljen a fű!!! Arra vigyázz, hogy a páratartalom megfelelő legyen, s a szomszédnak is adj, fel ne nyomjon a yardon!
pajzánság: öreg vagyok én már, és naggggggggyon terhes...
bakker, a szex az utolsó ami eszembe jut
Flora, a képek nagyon tutik
s a me tai is szuper!!! Én is filóztam rajta, ezt lehet első pillanattól használni, vagy x hónapos kortól? Mert ezt nem tudom, s ha lehet két hetesen is, akkor én is vennék
Bibi, na nehogymá megúszd a hisztit
Ellenben haláli a szövege Lillusnak!
Anna, a protokoll szerint /pfuuuuujjjj de fennhéjázó szöveg
/ szóval kérlek szépen, a protokoll szerint a 37. hétre született babák már érett magzatnak számítanak
Tehát a 36. hét 3 napos baba már nem koraszülött. A 42. hét valahol még meg várják, de egyre több helyen indítanak a 41. hét betöltése után. Végül is, az már a 42. hét
Viki, jó kis súlyban van a lurkó!
Gratulálok!
Babamozgás számolás: Paramamik ne olvassák a következőket: van, mikor nagyon sok múlik rajta... ha önmagához képest sokkal kevesebbet mozog, vagy 10-nél kevesebbet, akkor az lehet a méhen belüli állapotromlás jele... Általában úgy kell számolni, hogy reggeli, ebéd és vacsi után egy órán keresztül. Tehát mindig meghatározott időben, s kaja után nagy általánosságban mindig van mozgás.
Tara: nagyon klassz dolgokat készítettetek!!!! A hajad pedig teccc
és a képek is
Lányod tényleg jó fej
Madar: egy gyerekkel sokkal nehezebb, mint többel. legalábbis én így tapasztalom, ugye most megint egy gyerekem van jelen... ha itt vannak a tesók, akkor játszik velük is nagyon szívesen, így meg mindig én kellek
Szóval nincs miért szégyellni magatokat, sőt!!!
biztosan élvezi Julcsi a táborban alvást! hűűű... tényleg nagy lány!
Főzés: Én most is főzök... míg kórházban leszek, addig Anyu főz a családnak, szóval isteni dolguk lesz, s ha majd hazajöttem akkor nekem is
madártej hegyek jupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii
scooper ctg: egy kontrakció/összehúzódás van az elején , amire babó is szépen reagált
Lili: tényleg a fésű
a szülés hálóinges buli
elvileg kincstári hálóingben nyomjuk a bulit
pizsiparti
Rita nagyon ügyi voltál!!! Valóban büszke lehetsz a fiadra!!
Micsoda árak: fodrász is és a pedi is... döbbenet ...
én fodrászért Répcelakon, mert hogy oda járok
1600at fizetek borravalóval, ami 200. mosás vágás szárítás... bakker, vannak árak, na...
Bibi, doki tényleg nagyon szimpi!!! na majd a következő babánál megfogadod
Mabe szüléstörténetet írhatnál nekünk, ha lesz pár szabad perced, had pityeregjünk
Kata, a nyákdugóra gondolsz a barna alatt? Az lehet még sárgás-nyákos, vagy barnás-nyákos, dokivizsgálat után pedig véres-nyákos is. Lassan már lehet figyelni, mert ahogy nyílik a méhszáj, utána távozik a nyákdugó is
Andi, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! képet tegyél fel ám Junior cuccokról, kiságyról!!! én lenni piszok kíváncsi fajta
Astrid, elvileg nincs utóhatása... gyakorlatilag majd kiderül, egyelőre nem lázas, remélem nem is lesz!
Bibi, TiedApa is egy angyal!!!
Csunyeszka, na akkor neked is helyén van a védőnőd... ennyi hüle fehérnépet... itt nincs alkalmassági vizsgálat, meg hasonlók????
Bibi, hiszti: pont erről írtam a blogban , sasold meg
http://galati.freeblog.hu/archives/2009/08/08/Dac_bak-sag_es_kepek/
Egyébként nem kell tudomást venni róla, akárhol is vagytok, mintha meg sem hallanád. Azzal, hogy más mit gondol ne foglalkozz, gondjuk a sorsuk
Szuszika, teljesen igazad van
Na, mire végigreagálom a termést, mindenki elvonul aludni...
Enyémapa is kis aranyos, bekente a pocakot, és mondta, hogy úúúgy szeret gondoskodni róla
mármint a pocakról