Új privát üzeneted érkezett!

Lili, akkor félreértettem, nagyon messzire lakunk egymástól sajna.

Folyás, most már nem aggódom, csak akkor ott tök furi volt, hogy eddig max nagyon kevés kis fehéres volt, az meg átmenet a fehéres és a nagyon halvány barna között.
Inkább tényleg csak azon baráztam be, hogy tök messzire vagyunk az otthontól.

Én is köszi a kajás ötleteket.

Rita, örülök, hogy ennyi mindent el tudtatok intézni, és, hogy nem kell hiánypótolni.

Flora, Madar, de jó, hogy ti apikátok ennyire szeret főzni :)

Enyim apa is szeretett régebben, de aztán szépen abbahagyta 8)

Na megyek kicsit lepihenek, mert érzem, hogy a pocónak már sok volt az ülésből :roll:

Ja, majd elfelejtettem: fagyizás: én még nem tudok semmit a heti / hétvégi programunkról, ezért nem tudom előre megmondani, hogy tudok e menni fagyizni.
Ha úgy alakul, akkor mindenképpen megyek én is. Az árkád szerintem is tök jó a fagyihoz :wink:
Vendég
 


szuszika: ne haragudj, nem titkolom, bár lehet, lenne mit, csak mindig elfelejtem leírni ... 39 :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Már nem is tudom, kinek mit akartam írni... :oops:

Frizura: le van merülve minden elem, kábel se tudom hol van, szóval a kép várat még magára. De mivel jó rövid lett, így egy hét múlva se lesz nagy változás. :wink:

Falmatrica: Engem is érdekelne a lelőhely. Én nem falra szeretném, hanem a bútorokra.

Mabe: Kitartás! Jó néhány hét kell majd, hogy kishölgy megszokja az új szitut és ne állandóan melltájékra koncentráljon. :wink: Aztán hátha idővel erősebb és kitartóbb lesz a szopi alatt és gyorsabban telerakja a pocakját. Szerintem a 2 óra egy része biztos csak a bújás miatt kell neki. :lol:

Én is nagyon örülök Zsófiéknak és már alig várom a képeket! :D

Kép

Kép
hgrita
 
 

 
 

Boboka: jó pihizést, én még kicsit iratot rendezgetek felpócolt lábakkal, aztán irány a mozi :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Meg se kísérlek mindenre reagálni, bocsi! pedig csak enni mentem... :D:D

Lili!

Szerintem nem pucér, nekem az nem is tetszene. Bibi hiányolja a kórházi hálóinget, nálunk azt adnának, de nekem szimpibb a saját (és eddig nem volt gond, kimosható). Már több szülés óta ugyanabban a barikás hálóingben vagyok, ez lett a "szülős". :D:D
De egyébként ált.lehet egy hosszabb póló is, arra kell figyelni, hogy azért a vége kivételével nem biztos, hogy "kétszemélyes" buli, lehetnek más párok, apukák is ott.
De érdemes megkérdezni az adott szülészetet...

Süti!

Panírozott dolgokat nem teszek el, mert akkora mennyiség kellene 1-1 alkalomra, ami pár ételféléből kitöltené a fagyasztónkat. :D:D
Fasírtom van, abból lehet raktározni, mert ott nem csak azt eszünk, hanem ált. feltétként használom, így jóval kevesebb kell egy étkezéshez.
A legtöbb készétellel szintén az a bajom, mint a panírozottal, hogy egy adag túl nagy fagyasztáshoz. Ezért nálunk a frissen készítés a jobb módszer (amikor még ketten voltunk, fagyasztottam pl. gulyáslevest, na ma abból fazék az adag étkezésenként, max. az alap pörköltet lehet fagyasztani).
Pár dologból tudok előre készülni (pl. darált húsos alapokat, amik majd rakott dolgokhoz jók, esetleg tésztaszószt, fagyasztott tésztaalapot édeset és sósat is (de feltét nélkül)).

Tara!

Megnézem mindenképp, és még aktuális, sőt egyre aktuálisabb! :)

Astrid

Kép
astrid
 
 


Flora, soroksári outlet: én kétszer voltam eddig, mind a kétszer nagyon csalódottan jöttem ki szinte üres kézzel...

Egy csomó kis játékot megnéztem csak úgy kíváncsiságból, volt olyan zenélő felhúzható játék kb. háromezerért, amire rá volt írva, hogy a felhúzója rossz!! :evil: :evil: Akkor kérdem én mi a fene kerül benne háromezerbe, ha a felhúzója nélkül nem működőképes a ketyere??? És még egy csomó ilyen....

A ruhák tényleg nem olcsók, vagy ha van is olcsóbb, akkor már jobbak a tescos kis rucik.
Vendég
 


Madar, jó mozizást nektek :wink:
Vendég
 


Madar: 3100-et. Ez sok, ugye? A fodrászom (nagyon jól dolgozik és tényleg profi, népszerű is a környéken) kér 4900-et mosás-vágás-szárításért. Ehhez képest szerintem sok. Vagy nagyon el voltam tájolva. :roll: Andrisnak járt is a kitartásáért egy csokis Mignon. :lol:

Boboka: A folyásos hsz-edről lemaradtam. Nem lehet ez már nyákdugó? Csak marha laikusként kérdezem. :oops: Nekem Andrissal volt enyhe rózsaszínes folyásom, utána rövidült meg a méhnyak.

Fagyizás: Öszintén bevallom, bár nagyon szeretnék személyesen találkozni veletek, de nem merek már ilyen távolságokat egyedül tömegközlekedve bevállalni. na ja, paragép vagyok, hogy útközben elfolyik a magzatvíz. :oops:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Küldöm ezt a dalt elsősorban Zsófinak és Mabe-nak, és persze nektek is lányok, csak így előre. Szólok, hogy Szekeres Adrienn, ha valaki nagyon nem kedvelné.

http://www.youtube.com/watch?v=Y8LS2lDq ... re=related

Kép

Kép
hgrita
 
 


Rita, szerintem 99%, hogy nem az volt. Nagyon nagyon világosbarna volt, és csak kb. három kis csepp, csak mivel itt az elmúlt napokban nagyon előtérbe került a szülés, lehet, hogy én is jobban bepánikoltam, hogy nehogy ez valami jel legyen. De szerintem tutira nincs semmi gáz, azóta semmi ilyen nem volt.

A méhszáj meg minden még múlt hét szerdán tök zárt volt (3000), de azért én is érzem, hogy sokkal de sokkal több pihi kell most már.

Teljesen megértelek tömegközlekedés ügyben, már én sem indulok el bkv-val sehova.
Vendég
 


Rita, ha megyek fagyizni, szívesen elviszlek ismét :D Úgy értem, ha a múltkor mentem volna, és meg lett volna tartva Bibiéknél, elvittelek volna akkor is... :lol: :lol: na jó, hagyjuk, érted :lol:

Köszi az Outletes infókat.

Megyek vásárolni, kell valami vacsi (ma én főzök ;) )

floranan
 
 


Húú, az annyját mennyit termeltetek ma... Ne hari, elolvastam mindent, de valahogy nem vagyok ma beszédes kedvemben...

Mabe, nagyon gyönyörűek vagytok. Szopi meg majd beáll. Ha egyszer most erre van szüksége. De ha bealszik rajt, akkor azért próbáld meg letenni az ágyyikójába. Elrontani meg még nem lehet a kis drágát. Mikor mesélsz nekünk a szülésről?

Floranan, én saját kis kacsóimmal festettem a képeket, nem matrica. Így nemtok segíteni. De Andi linkelt már be többször egy oldalt,, ahol vannak jók. Vagy google??? Keress rá. ;)
Mei-tai szuper jó lett.

Főzés-rendelés. Én lenni elég finnya, párom még jobban, így nálunk ez elég nehéz kérdés. Én most is azt fogom csinálni, hogy szépen feltöltöm a hűtőt (van egy csomó dolog, amit meg lehet előre csinálni) és azt fogjuk enni majd. De tudom anyum (mivel ő ükivel otthon van) biztos fog ezt-azt küldeni. Tehát szülés utánra a terv megvan... csak most nem jó...

Ma is szinte egész nap szurkált a hasam és a hastartó pánt nélkül még mozdulni sem tudtam. De legalább haladtam és az én csomim szinte teljesen kész, csak ilyen, hogy olvasnivaló meg evőeszközök nincsenek összerakva, de azt még apika is meg tudja oldani. Mostam egy valaggal is meg vasaltam is ma. És holnap mosom öcsi ruháit, textilpelusait. A mózesét kell még rendbe tennem és ma kaptam az infót, hogy feladták a babakocsiját!!!! Ááááá, el se hiszem, jövő hétre meg lesz minden!!!!!!!!!!!

Ééééés holnaptól 1,5 hétig itthon lesz apika!!!!!! Ezt már kb. január óta várom.

Taranee, nagyon ügyiket csináltatok. Ez hogyan, miből van? Főleg a katica??? Aztat nagyon szeressem és Míra is. Lefotózod azt nekem szemből is?

Kép Kép
manósziget
 
 


Floranan,a fóti Bricostore-ban nagyon jó fal matricákat lehet kapni, és a dunakeszi Bauhausban is!!!

Astrid, mi gastroyaltól rendelünk már másfél éve, és ha megszületik picúr akkor még inkább, onnantól fogok főzni, ha elkezdem a hozzátáplálást.

Mabe, ezek az édes kezdetek!

Bobóka, a nyílást is jelezheti a barna, illetve hogy illeszkedik be a buksija. Míg vér nincs no para! Ha vér van akkor meg mentővel kórházba (ezt a dokim mondta)

Kép
kata05
 
 


Kép

Kép


Hihiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most az én Tündérkémet kell néznetek :lol: :wink:
Vendég
 


Manó
Simán szültem, EDA-val... és még a saját doktoromnál... :wink:
Vendég
 


Mabe, jaj nagyon édes, én szívesen nézegetem! mesélsz az EDA-ról nekem, én is azzal szeretnék szülni.

Kép
kata05
 
 


Sziasztok :)

Megpróbáltam visszaolvasni, de nem sikerült, mert egyszerűen nem fogtam fel szinte semmit :?

A lényeg, hogy mindenki egyben, aki tegnap is egyben volt, és ez jó :D

Imola, Kishercegnőd teszi a dolgát, ahogy azt kell :D és a komfort szopinál nincs is jobb :D A hordozós kép nagyon tecc, a hordozód is, vetted, vagy saját gyártmány? Ha vetted, hol, ha saját mennyiért varrsz nekem is? :D :D :D :D :D

Anna, nem irigyellek most!

Ennyire futotta a regalálásokból, bocsi csajok :oops: :oops: :oops: De egyszerűen olyan tömény napom volt ma, hogy iszonyat... már hisztiztem is. Pedig aztán soha nem szoktam....Éjjel kettőkor aludtam el, addig szeméremcsontfájdalmaztam grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kezdődött Atinak az oltásával reggel, ugye védőnővel tegnap beszéltük meg, hogy fél 9re megyünk. Mi mentünk, felhívtam a rendelőben, h itt vagyunk, erre közli, h neki el kellett mennie.. mondom okés, dokinő tudja, hogy oltás lesz? Kérdeztem sejtvén a választ... "óóó, elfelejtette mondani neki, na mindjárt felhívja" GRrrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ez már megalapozta a napot, még egy ilyen trehány fehérnép a világon nincsen.. Az bizti, h még egy húzása van, aztán szólok a megyei védőnőnek, mert ez így nem állapot. Na, sorra kerültünk, Ati ugye eleve nem áll szóba idegenekkel, most meg még szuri is, hát volt üvöltés, meg dupla lefogás... :cry:
aztán vásárlás a cba-ban, sok nyugdíjas úgy siet, de tényleg, hogy fellökik az embert :twisted:
Aztán haza, gyors kaja, spagetti carbonara-t ettünk hmmmmmmmmmmm :) Mi.. ugyanis Ati sztrájkba lépett, s nem evett egész nap semmit egy fél banánon, s a reggelijén kívül semmit, sőt, nem is aludt egész nap semmit, ellenben a fáradtság és a szuri, meg a járulékos elemek miatt olyan "jó hangulata" volt, hogy ihajjjjjjjj... :?
Persze mikor máskor álljak neki fészekrakni, mint ma... amikor Ati is dinka, Atesz is fáradt /éjjel buli volt, mármint vonulások/ nekem meg full hányinger, szédülés egész nap. Így mostanra kész vagyok teljesen...
Ati vacsizott, majd beájult. Most én fogok vacsizni :D

Bocsánat a szóf...ásért /erről jut eszembe: Andi, minden jó, ha a vége jó ;) /

vicger
 
 


Mabe: Nagyon édes Imolababa! Nagyon tetszik a kendő? Ez az a bizonyos rugalmas kendő?

Manó: Nagyon hatékony napod volt ma! A hasszúrka már nekem is állandósult. :( Apa szabi, juhéjj!!!

Flora: Köszi a felajánlást fuvar ügyileg! Lehet, hogy élek vele, ha éppen mind a ketten ráérünk. Ari vagy! :lol:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Én sem tudom visszaolvasni hirtelen ezt a pár oldalt, csak gyorsan mondom: voltunkj a kistarcsás dokinál s naaaaaaaaaaaaagyn szimpi volt: bizalm első látásra, nagy kár, hgy nem 7 hónappal ezelőtt hozott össze a sors vele, mert tutira nála szülnék ... viszont van egy kis "bibi": 20-30 között ő is szabin van (ez az n formám :( ... így az ez időszak alatt meginduló szülésemhez még mindig nincs dokim, viszont azt elhatároztuk, hogy a 6 hetes kontrollra hzzá megyünk (képtelen vagyok vállalni a Szada-Mammut távot pénteken a délutáni csúcsban egy 6 hetessel, meg egy 2.5 évessel ... )

ÉS mivel meg sem vizsgált, képzeljétek: NEM AKART PÉNZT ELFOGADNI ... a saját magánrendelésén, ahol eltöltöttem így is kb negyed órát ... egy emberséges, türelemes valakinek látszik, kb 50-55 éves, s ezek szerinte nem pénzéhes ... s ezek után jövő héten szerdán vár ügyeletben a kórházban, s megcsinálja nekem a jövő héten esedékes ctg-t, és addigra körbekérdez a kollégák között, ki vállalna, abban az intervallumban, ha mégis ott szülök ...

Visszaolvask, legalább is megpróbálom :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Hát csajok,engedélyt kérek meghunyászkodni,de ma nem megy a mindenkinek reagálás. :roll:
Felületesen,de elolvastam amit ma írtatok,de nekem a héten minden nap munka van,és mivel nincs segítségem,tök fáradt vagyok.Ma kimentem Budafokra,aztán haza,és próbálom összeszedni szombatig az embereket.

Ami viszont számomra jó hír végre,ma hívtak,hogy kész van Junior ágya.Mivel kértük a házhoz szállítást,és az összeszerelést,így holnap visszahívnak,hogy mikor jönnek.ÉÉÉÉÉÉÉs ma végre a tescos szaladás után vettem pár dolgot Barnabásnak.Hazajövős rucit,tetra pelusokat (16 db-ot),és tetra kifogót.Viszont,a tescoban 1300 körül volt a kifogó,most este az audhanban ugyanez a kifogó 755FT :twisted: Így most 3 van :lol: :lol: :lol: Vettem kéket és fehéret.

Kép
v.andi
 
 


Bibi!

Nagyon jó, hogy ilyen szimpi az orvos, és azért van esélyetek megvárni.
Ha jól vettem ki az orvosom szavából (nem tisztáztuk még), a jövő héten szabin lesz (aug. 15-23)... Szóval nekem sajnos esélyesebb, hogy esetleg nem ő lesz, drukkolok, hogyjó szokásunk szerint ne korábban szüljünk.
De azért annyira nem aggódom, majdcsak kijön valahogy! :D:D
Nálatok most mi van? Császár? vagy sima is?

Kriszti!

Pihenj! Atinak meg azt kívánom, ne legyen oltási utóhatás semmi (ennél szokott?.

Mabe!

Ez már nem ér!!! :D:D:D Ilyenkor annyira szeretnék már szülni! Nagyon szépek vagytok! :)

Astrid

Kép
astrid
 
 


Még nem olvastam vissza, apikával megnéztünk egy filmet ( Ház a tónál :) ... nagyon tetszett: apa nekem hozta, hogy egy kicsit kizökkentsen a szülés körüli mizériából :) ... hát nem ééééédes ??? ... hozott egy full romantikus filmet, s miközben magyar -román meccs megy, megnéztük, és még úgy is tett, mintha nagyon tetszene neki :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Mabe: Most már nem kicsit irigykedem! Olyan szépek vagytok és végre a kicsi csomagod a kezedben és mellkasodon...én már alig várom :D

Tök evés: A tök nálam a dinnye! És mivel 5-10 kg-os a finom így azt veszek. Félbe, negyedbe vágva bedobom a hűtőbe és elosztom egész napra. Nem ecccerre eszem meg, hisz két dinnye(hasam is az) nem fér el rajtam :wink:

Kriszti: A védőnők már csak ilyenek. Az enyém ma közölte (jó nem gyerek vagyok), hogy többet nem kell ám mennem, és miért nem fekszem kórházban és miért nem nézett a dokim pénteken méhszájat, mert az olyan fontos statisztikai adat és miért, miért, miért...
...az óvodában nincs ennyi értelmetlen miért :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Esélytelen a reagálás, már lemondtam róla, inkább csak olvasgatlak benneteket :?
kajarendelés: meg lehet próbálni egy közeli bölcsiben-oviban, általában ott még jól főznek és a mennyiség is több, mint a futárcégeknél. Nekünk legalábbis bevált.

Zsófi babáinak nagy gratula a szép növögetéshez!

Mabe! Minél több képet látok rólatok, annál irigyebb leszek!!!

Szekeres Adrienn szám: nagyon tetszik, el is bőgtem magam...

Kép
arvaerika
 
 


Astrid: a régi dokim hozzáállása: ha szeretném, és beindul, és halad szépen a szülés, miért ne szülhetnék ??? ... ha bármi nem okés akkor viszont nincs kecmec: vágni fog ... én szülni szeretnék, ha lehetne választani ... remélem, ti is, mi is megvárjuk a dokinkat :)

Andi: vegyél vissza a tempóból pls !!! :)

Kriszti: tudom, mennyire nehéz egy ilyen picivel, mint Ati, és főleg, ha ilyen gebaszok adódnak .... és sajnos a minimanók tényleg átveszik anya hangulatát, s amikor ilyen gáz nap van, akkor még ők teszik rá a plussz lapáttal a terhet: pont ilyenkor extra nyűgösek ... Lilla is ilyen volt hétfőn, amikor azt hittem, szülünk ... holnap már biztosan nyugisabb napotk lesz !!! :)

Mabe: ez egy moby wrap, amiben kicsiImola olyan édesen szundizik ??? ... tényleg tündérke, légyszíves, rakd tele képekkel az oldalt :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Flora: Bricoban tnyleg jóóóóóóóóóó matricák vannak, múlt héten n is voltam ott :)

NYákdugó: én is véreztem picit, amikor kijött, de azért mentőt nem hívtam ... (nem ömlött a vér ... ) ... viszont a dokimat rögtön hívtam, ő elmondatta milyen a vér, mekkora mennyiség stb ... és azt mondta, menjünk be a kórházba egy vizsgálatra ... na, itt volt az a bunkó ügyelets doki - a mellbimbótekergetős sztorim ... s a végén, (pedig minden eredményem jó lett, és teljesen zárt voltam) közölte, hgy ő a 40. hétben vérző kismamát nem enged haza ... ezért a szülésem előtti estét a kórházban töltötttük ... egy szülőszbában aludtam, mert a szülésznőm pont ügyeletben volt, így nem kellett lemennem az abortuszosokhoz az osztályra éjjel 11kor ...

A mentővel az a gond, hogy a legközelebbi kórházba visz, ha jól tudom, és nem oda, ahová te szeretnéd ... persze a vészhelyzet az ,más: akkor hívni kell

MAnó: egész jól haladsz a teendőkkel, megnyugodtál kicsit ??? (de jó nektek, hgy apika otthon lesz !!!! :)

Flora: anno én is voltam az Outletben, nekem is kicsit csalódás volt összeségében, viszont ki lehet fogni jó dolgokat .... pl a textilpelusaink olyan állapotban vannak, hogy Lottinak csak 5 db-t kellett vennem, pedig 60 sőt volt, hogy 90 fokon mostam ... kicsit drágább volt, mint amit most a Cora-ban vettem, de egy mosás után megállapítottam azokról, hogy örülök, ha egy gyereket kibírnak ... a szoptatóshálóingek is jó árban voltak akkor, és kádat és merev pelenkázólapot is onnan vettünk (kiállítási darab volt, de hibája nem volt !!! ) ... s szoptatós Anita melltartók is jó árban voltak ,,, ott is vannak akciók, azok tényleg jók :)
MIT FŐZTÉL ??? :)

Madar: nem elütötted ??? a képeitek alapján azt gondolnám 33at akartál írni :) ... jó pár éévet letagadhatsz ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


2 ldalt visszalvastam, de szita az agyam, s nem tudok már itt ülni tovább:

Flora: kutyás mei-tai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi tényleg édes volt a beszólásával, körülöttünk többen elmosolyodtak :) ... van valakinek ötlete, hogy egy ilyen elementáris hisztit olyan helyen, ahol nem tudom totálisan figyelmen kívül hagyni, hgy lehet kezelni ???
( ha itthon vagyunk, egyszerűen otthagyom: előtte elmondom neki, hogy ha megnyugodott jöjjön utánam s pl megnézzük a kedvenc mesekönyvét :) ..... ezért mondja, hogy mennnyugi :):):)

Andi: a dupla0ás storydat olvasva igyekeztem beleélni magam a helyzet komolyságába (elképzeltem, mennyire gáz lenne ilyen hasmarssal nem eljutni időben WChez, és terhesen, miközben már úgy közlekedek, mint egy béna pingvin, hogy tudnék vajh iparkodni a WC felé megfelelő sebességgel hasonló helyzetben ... és próbáltam komolyan átélni a szitut, de bevallom: NEM SIKERÜLT, s még most is mosolygok rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Csunyeszka: én is eszem a dinnyét rendületlenül,és nem vizesedek, továbbra sem !!! :) ... kár, hgy a cukor miatt nem ehetek belőle többet, néha egész nap ellenék ezen :)


Most elköszönök, jó éjt mindenkinek, pussza :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Floranan nagyon édi ez a hordozó. Na és a kutyus benne tök ari. Főleg a kapucnival.
Andi te is hasimarsizol? Nem tudom van valami a levegőben, h mindenkinek baja van? De rossz lehetett a rohanás.
Madarszerintem ne szégyen ennyi idősen szülni, én tényleg most érzem magam felkészültnek, korábban nem. Na meg a párját sem találja meg mindenki 20 évesen. Igaz 26 voltam mikor megismerkedtünk, de a körülmények csak most tették igazán alkalmassá a babavállalást. Nálatok miért jöttek ilyen "későn" a gyerekek?
Mabe egyáltalán nem látszik rajtad, hogy most szülték. Tündéri ez a pici lány!
Vendég
 


Rengeteg dinnyét megtudok enni... :) :) :) szerintem is jó... bele sem merek gondolni... hogy mi lenne ha nem hajtaná belőlem a vizet... :? :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Imola nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaagyon szípek vagytok!!!! :) :) :)

Andi... bocs.... de a wc-s sztorin én is nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: attól függetlenül, hogy teljesen átérzem amin keresztül mentél....

Én ma este bőrgyógyász magánrendelésen voltam... lett "valami" a kezemen... ami nem szemölcs... valami seb ami alatt vérhólyag van... :? :? :? :? :? :? nnnnoooo azt leégette.... :? :? :? :? :? plusz megmutiltam neki egy csomó anyajegyet ami aggasztott, mert mostanában jelentek meg.... :? :? :? :? :? :? :? de azt mondta, hogy egyik sem rossz.... és valószínű a legtöbb szülés után elfog múlni.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Most egy kicsit fáj az ujjam.... de kibírom....
:wink: :wink: :wink:

Valamit még akartam..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nnnnnneeee kismama agy ismét bejátszik.... :? :? :? :? :? :? áááááááááááááááááááááááááááááááá megvan.... pedikűr .... én egy nagyon szuper csajhoz járok.... nagyon ügyes.... és amikor nem vagyok terhes... :oops: :oops: :oops: :oops: akkor térdig maszíroz.... éééééééééésssssssss 1500 HUF.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti.... nem irigyellek a nyügis nap miatt.... :? :? :? :? :? :? :? kitartás! :)

És mindenkinek! Szép éjszakát.... :) :)
vikiviktor
 
 


Hgrita de gyönyörű ez a Szekeres Adrienn szám. Olyan hihetetlen, hogy hamarosan én is a kezemben tarthatom a kislányomat és akár énekelhetem is ezt a dalt neki. Hát potyogtak a könnyeim közben rendesen.
Vendég
 


Na, akkor lecsóbacsap:

Csunyeszka, azért megint más előjátékilag simizni a cickót, mint ctg-re kötve a nővérek ki- be mászkálásának közepette, pláne egy másik kismamával egy társaságban. Ez nem az én stílusom :D Mindennek meg van a helye és az ideje :D

kíváncsi vagyok a pocakodra, mekkorát nőttetek! a 34.hez gratula, lesz itt még 36 is ;)

Vera, egy tappancs csak egy dolgot tud mérni ;) Ez a babó szíve lesz :) én nem küldtem vissza klub kártyát, a csomagot sem váltottam ki :D

Bibi, lehet a következő babád lesz fiú ;) Nekem jósnő kb 4 éve fiút is jósolt, aztán meg legközelebb lányt :) Én akkor azt gondoltam h totózik ebben /minden másban teljesen igaza lett :D :D :D/ aztán most kiderült,hogy ebben is :D :D :D :D

Viki: hurrrrrrrrrááááááááááááá a laptop miatt is, és a be nem fekvés miatt is :D Aztán most gyerünk írni, mint a güzüke :D

Manó, üdv a klubban ;) én is hányingerrel küzdök már lassan egy hete, egyelőre egyben ;) Azért még egy hétig jó lenne kibírni :) Pihenj, amennyit csak tudsz!

t-pk mindkettő számít :) az igazi fájás szépen halad felfelé , s szépen ível lefelé. az h meddig megy fel egyénfüggő, ha jól tudom akkor azért 100as érték alatt nem szoktak szülni :)

jósló erőssége: nem lehet, hogy a szülések számától is függ? Anna, Astrid, erősebbnek érzitek a jóslókat, mint az előző pocakosságnál? Én megmondom őszintén nem emlékszem, hogy akkor mennyire fájt... illetve mint tudjuk, minden terhesség más és más... ;)

Kata, végtére is lassan mindannyian meghaladjuk a 35. hetet, s a 36. héten teljesen normális, sőt elvárt dolog frankón jósolgatni. Ettől még nem biztos, hogy 4 nap múlva szülünk, lehet ebből még frankón terminusbetöltés, vagy túlhordás is :) :) S nézzétek a jó oldalát, a méh rendeltetésszerűen működik, s kevesebb esély van fájásgyengeségre :) :) :) Szóval éljenek a jóslók :D Egyébként pedig sárgulok az irigységtől az éjszakád miatt! :)

Zsófiék: nagyon szuper :!: :!: :!: :D :D

Szuszika, várjuk a képeket! :) Ja, és jöhetsz hozzánk is vasalni, elvileg holnapra tervezem, gyakorlatilag jó lenne a héten befejezni Luca ruhák vasalását... De még a nagyok szobájával is félbe vagyok... fene az ikrek formámat :D

Bex, hogy a fenébe ne hiányoznál! :) sav: pattogatott kukorica! Tuti bejön. Legvégsőbb utáni legvégsőbb esetben pedig quamatel.

Ingázás: leghatékonyabb ingával ;) Egyébként tényleg saját cucc kell hozzá.

Anna: beilleszkedett a kislányka? na... akkor elvileg azt mondják, hogy max egy hét van többedszer szülőknél... A költöztetéshez mennek a drukkok! Ruhamorál: majd ha nem lesz mit felvenniük, akkor rendet raknak ;) Csak bírd ki, hogy nem pakolsz utánuk! :) /még én sem bírtam ki, csak mindig elhatározom magam. De a módszer tuti hatásos és abszolut jellem nevelő, ha az ember elég elszánt :D/ Ismerek olyat aki ismer olyat, akinek a szomszédjánál bevállt :lol: :lol: :lol:

Csunyeszka piac :evil:, viszont azt olvastam, hogy forrt a tejem :oops: :lol:

Süti, éljen a fű!!! Arra vigyázz, hogy a páratartalom megfelelő legyen, s a szomszédnak is adj, fel ne nyomjon a yardon! :D :D :D pajzánság: öreg vagyok én már, és naggggggggyon terhes... :) bakker, a szex az utolsó ami eszembe jut :oops:

Flora, a képek nagyon tutik :) s a me tai is szuper!!! Én is filóztam rajta, ezt lehet első pillanattól használni, vagy x hónapos kortól? Mert ezt nem tudom, s ha lehet két hetesen is, akkor én is vennék :)


Bibi, na nehogymá megúszd a hisztit :) :) :) Ellenben haláli a szövege Lillusnak! :D :D :D :D

Anna, a protokoll szerint /pfuuuuujjjj de fennhéjázó szöveg :D :D :D/ szóval kérlek szépen, a protokoll szerint a 37. hétre született babák már érett magzatnak számítanak :) Tehát a 36. hét 3 napos baba már nem koraszülött. A 42. hét valahol még meg várják, de egyre több helyen indítanak a 41. hét betöltése után. Végül is, az már a 42. hét


Viki, jó kis súlyban van a lurkó! :) Gratulálok! :)

Babamozgás számolás: Paramamik ne olvassák a következőket: van, mikor nagyon sok múlik rajta... ha önmagához képest sokkal kevesebbet mozog, vagy 10-nél kevesebbet, akkor az lehet a méhen belüli állapotromlás jele... Általában úgy kell számolni, hogy reggeli, ebéd és vacsi után egy órán keresztül. Tehát mindig meghatározott időben, s kaja után nagy általánosságban mindig van mozgás.

Tara: nagyon klassz dolgokat készítettetek!!!! A hajad pedig teccc :) és a képek is :) :) :) Lányod tényleg jó fej :D :D

Madar: egy gyerekkel sokkal nehezebb, mint többel. legalábbis én így tapasztalom, ugye most megint egy gyerekem van jelen... ha itt vannak a tesók, akkor játszik velük is nagyon szívesen, így meg mindig én kellek :) :) :) Szóval nincs miért szégyellni magatokat, sőt!!!
biztosan élvezi Julcsi a táborban alvást! hűűű... tényleg nagy lány! :)

Főzés: Én most is főzök... míg kórházban leszek, addig Anyu főz a családnak, szóval isteni dolguk lesz, s ha majd hazajöttem akkor nekem is :D :D :D madártej hegyek jupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D

scooper
ctg: egy kontrakció/összehúzódás van az elején , amire babó is szépen reagált :)


Lili: tényleg a fésű :idea: a szülés hálóinges buli :) elvileg kincstári hálóingben nyomjuk a bulit :) pizsiparti :D :D

Rita
nagyon ügyi voltál!!! Valóban büszke lehetsz a fiadra!! :)
Micsoda árak: fodrász is és a pedi is... döbbenet ... :shock: én fodrászért Répcelakon, mert hogy oda járok :lol: :lol: :lol: :lol: 1600at fizetek borravalóval, ami 200. mosás vágás szárítás... bakker, vannak árak, na...

Bibi, doki tényleg nagyon szimpi!!! na majd a következő babánál megfogadod ;)

Mabe szüléstörténetet írhatnál nekünk, ha lesz pár szabad perced, had pityeregjünk :) :) :)

Kata, a nyákdugóra gondolsz a barna alatt? Az lehet még sárgás-nyákos, vagy barnás-nyákos, dokivizsgálat után pedig véres-nyákos is. Lassan már lehet figyelni, mert ahogy nyílik a méhszáj, utána távozik a nyákdugó is ;)

Andi, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! képet tegyél fel ám Junior cuccokról, kiságyról!!! én lenni piszok kíváncsi fajta :D :D

Astrid, elvileg nincs utóhatása... gyakorlatilag majd kiderül, egyelőre nem lázas, remélem nem is lesz!

Bibi, TiedApa is egy angyal!!! :)

Csunyeszka, na akkor neked is helyén van a védőnőd... ennyi hüle fehérnépet... itt nincs alkalmassági vizsgálat, meg hasonlók????

Bibi, hiszti: pont erről írtam a blogban , sasold meg :) http://galati.freeblog.hu/archives/2009/08/08/Dac_bak-sag_es_kepek/
Egyébként nem kell tudomást venni róla, akárhol is vagytok, mintha meg sem hallanád. Azzal, hogy más mit gondol ne foglalkozz, gondjuk a sorsuk :)

Szuszika, teljesen igazad van :)

Na, mire végigreagálom a termést, mindenki elvonul aludni...

Enyémapa is kis aranyos, bekente a pocakot, és mondta, hogy úúúgy szeret gondoskodni róla :D mármint a pocakról :)

vicger
 
 


Szép jó reggelt!

Kirúgtak az ágyból a babákok :?

Kriszti reagálására adjunk egy piros pontot, mert assszem neki sikerült mindenre :wink: :lol:

Most megpróbálok egy meleg teát és visszaaludni, mert éjjel megint csak a birkákat számoltam. Már azon gondolkodtam, hogy milliomos lennék, ha ennyi birka lehetne az enyém :lol:

De legalább az optimista hozzáállásom megmaradt :wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Jóóó reeeegggeellt!
Engem is kirugdaltak az ágyból, és mivel hétkor ennem is kellett, a visszaalvás esélytelen. Ha azt is beleszámítom, hogy cirka egy percenként tüsszentek, pláne nem lesz alvás. Halljátok! Láttam pákó gyerekét az előbb a tévében!!!!!!!!! Hogy micsoda gyönyörűséges!!!!!!!!! A pasast nem szeretem, de a kicsi!! Majd' elájultam!!!!!!!
Floranan! A falmatricát akartam tegnap is írni, dehát.......... :oops: :oops: szóval a fóti corában van egy kreatív hobbi bolt, ott néztünk a múltkor Apával katalógusokat. Baromi jótól a gyönyörűig láttam nagyokat, kicsiket, mindenféle figurát, növényeket. Színt is lehet külön skáláról választani. Az árakra nem emlékszem pontosan, de nem volt vészes.

Kép
lili34
 
 


Jaéshogy dinnye az a tök!!!! Azért az sem kis teljesítmény! :) :)

Kép
lili34
 
 


Jó reggelt!

Kriszti: Én rendszeresen elolvasom a blogodat, találok benne tanulságos dolgokat a jövőre nézve. :wink: Engem a héten keresett védőnénink (kb. 15 hete nem láttam), persze nem tudtam pont felvenni. Rá kéne csörögnöm, hogy mit akart. Sejtésem szerint jönni akar. :roll: És az árak: ez Buda sajnos, itt ennyi az annyi. :( Régebben a II.kerületbe jártam fodrászhoz, az egy ezressel olcsóbb volt, de oda meg 2 buszjegy kell, az plusz 800 Ft, szóval nem éri meg. És ez a mostani jobb is. De pedikűröst biztos keresek másikat.

Bibi: Szerintem is a legfontosabb, hogy őrizd meg a nyugalmadat és ne is foglalkozz a hisztivel. Előbb-utóbb csak abbahagyja. Nekem nem úgy műkszik a gyerekem, ahogy a többség, hisz nálunk ha hiszti kezdődik, tök nyugodtan rászólunk 1x, majd magára hagyjuk és max 5 perc roham után abbahagyja. És bocsánatot is kér és megkérdezi, hogy "Miért kiabáltam?" Utána elmagyarázzuk neki, hogy fáradt/ nyűgös és azért volt a kiborulás. Nyílvános helyen még eddig megúsztuk. :oops: Örülök, hogy tetszett a doki, remélem Lotti akkor érkezik majd, mikor épp van megfelelő segítő hozzá.

Andi: Én is meg szeretném skubizni Barnabás cuccait! :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Hahó!

Tegnap időben megérkeztünk,csak még össze is raktuk a kiságyat és estére még a vacsit is megcsináltam.Megfájdult mindenem,alig vártam,hogy ágyba zuhanjak,de elolvastam mindent,csak a reagálás marad el.Bocsi!

Szóval kiságy nagyon szép,bár a szoibában még nem sikerült lefényképeznem,de a netről leszedtem róla a képet,íme:

Kép

Ja és íme a babakocsink is:

Kép

Szóval most már nagyjából minden megvan,már csak pár apróságot kell beszerezni,de a babaszoba már rendben várja a kisasszonyt.

Majd később jövök!
Vendég
 


Jó reggelt!

Csunyeszka,jót mosolyogtam rajtatok.Vizuális vagyok a kirugdalást illetően :lol: :lol: :lol:

Bibi,én nem ismertem ezt a szót soha,hogy hiszti kopkopkop,de én erről azt gondolom,hogy türelem.Nálunk egy alkalommal történt meg,és hideg zuhannyal végződött. Így járt,de többet doha nem próbálkozott.

Falmatrica,én rendeltem,2 félét,innen.Vaterán vettem,és kettőt vettem egy áráért: http://picasaweb.google.hu/kruplaker

Főzés-rendelésÉn annyira finnya szintén és válogatós,hogy nem tudok rendelni,pedig biztos kényelmes és áthidalómegoldás lehet a nehéz időszakban.Szerencsére a párom imád a konyhában sertepertélni,és ha én nem vagyok ott mellette,akkor még jobban,így megoldjuk felváltva majd.

Mabe,annyira,de annyira jó látni titeket.Kislányod gyönyörű,de pedig sugárzol.Nekem sok erőt ad,hogy győzzem kivárni még ezt a 6 hetet :lol:

Manó,látom Te sem tudsz a fenekeden megülni.Azért vigyázz.Most,hogy Apa szabin lesz,pihizz kicsit.

Brumi,örülök a kistarcsai dokinak.Ajánlásra mentetek,vagy csak úgy?Tényleg dicsérik azt a kórházat.Ezek szerint ketteske után dokit váltasz?Ház a tónál....én is nagyon szeretem.

Viki,pedikűröst én is szeretem.Hozzám már házhoz jön,és nagyon szeretem.Hogy van a vérnyomásod???

Lina,nagyon ügyesek voltatok.Nálam is pont ez a 2 dolog fog megnyugtatni,ha meg lesz végre.Remélem a jövő hét végéig megtörténik.

Babaszoba,örömmel megosztom majd veletek,ha publikus állapotba kerül végre.

Sikerült kialudni magam,csak egyszer voltam fent éjjel. Férjecském ma elment,holnap este jön haza,kapott 2 nap szabit tőlem Kép Ma egész nap itthon leszek,és semmit nem csinálok.Csak telefonon elintézendő dolgaim lesznek.

Kép
v.andi
 
 


Nem is meséltem...
Kedden,mikor voltam a dokimnál a magánban,akkor az asszisztencia mondta,mert épp több kismama is volt ott,hogy ha megszülettek a babák,akkor kérnek szépen fotót(kat),mert a dokim csinált egy albumot,amibe összegyűjti a "babáit".Megnéztem az albumot,és rengeteg fotója van évekre visszamenőleg.Biztos mi is fogunk emlékbe hagyni neki képet.

Kép
v.andi
 
 


Szép napot! :)

mindjárt vonulunk a kórházba.

vérvételre és nst-re :D :D :D :D


Hiszti: Vicám volt még hisztis, nála is a hidegzuhany oldotta meg véglegesen a problémát. Gergő viszont egyáltalán nem hisztizett...
Ati pedig... na ő sem semmi... hiszti van, nem is kicsi, de sem hideg víz, sem csitítgatás nem használ, őt hagyni kell , majd abbahagyja. Kíváncsi leszek Lucára :lol: :lol: :lol:

Lina, nagyon szép a kiságy!!! és a verda is ! :) :)

Én most azt találtam ki, hogy kísérleti jelleggel egész nap fekszem, /ha-ha-ha-haaaaaaaaaa :D/ s így meglátom mennyire fáj a szeméremcsontom estére :lol: :lol: :lol: merthogy állandóan szemérmetlenül fáj :evil: :evil: :evil:
Egyszer tényleg meg kellene nézni, hogy is működik ez :)

na, elvonultam, pá pussz!

vicger
 
 


Szép napot!

Manó: Igérem lefotózom szemből is, ha apa mobilját újra el tudom csaklizni :lol: mert fényképezőnk nincs. Amúgy a katica vagy hungarocell, vagy papírmaségolyóból készül. A papírmasé egy kicsit tömörebb, így a ragasztópisztoly nem olvassza meg.

Madar, Vicger : Köszi!

Mabe: Nagyon édiiii!!!!!!!!!!!!! Azt hiszem egyre inkább irigykedem!

Ma én sztrájkolok és nem főzők! Páromnak maradt tegnapról, lánykámmal meg megyünk a Pólusba leadni egy rajzpályázatot és megegyeztünk, hogy thai tésztát ebédelünk!! :lol:
Szóval, ma pihi van főzésügyileg.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Jó reggelt :)

fél9ig aludtunk, annyira jóóóóóóóóó volt :)

Most el kell mennem a postára, meg az ök-hoz szelektív gyűjtős zacsiért, s útba ejtjük a zöldségest is, ez lesz a ma délelőtti program :)

Azután próbálok fotózni, lényegében kész a gyerekszoba :)

Este pedig visszük Lillát a gyerekszemészhez ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Lina! Klasszak a cuccok, amiket vettetek!

Andi!
Szuperek a matricák! Most tudtam megnézni a többi fotódat is, nagyon szép vagy! :)

Mabe! Szépek vagytok, nagyon édes kis Imola! A szoptatáshoz meg sok türelmet kívánok!!!

Hgrita! Nekem is könnybe lábadt a szemem a Kicsi Szív számtól.

Én már nagyon nehezen fekszem, egyre inkább lehúz a baba. Ha pár másodercre a hátamra fekszem, akkor még fáj is, úgy nyom. Mostmár tudom, mi az a keményedés, tegnap volt, és kb. 20-30 mp-ig tartott... Elvileg még pont 4 hét van hátra, na majd meglátjuk!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Sziasztok, én nagyon fáradt vagyok. Fél éjszaka jóslóztam és még mindig, de a nyákdugó még megvan, a hasam nem szállt le, és az arcom se olyan, mint szülés előtt - viszont a melegfronttól tartok egy kicsit: fogyóholdkor és melegfrontkor szoktam szülni (vasárnap? - az már a 38. hét lesz), úgyhogy most takarítanom kell ezerrel. Ha elfáradok jövök megint.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Sziasztok!

Raktam fel a picasara az albumomba képeket a gyerekszobáról,még egy két dolog hiányzik,de majd azt is fotózom.És pociképet is raktam fel.

sutimano76
 
 


Rita: én a pedikűrösöd nem sokallom, ha egyébként jól és szépen dolgozik. Szerintem nagyjából ennyi máshol is, legalábbis Gödöllőn és Bp ezen a részén is. Tőlem a fodrász 2.500,- Ft-ot kér a hosszú hajam mosására, szárítására és baromi ügyes és gyors csaj, persze ebben a vágás nincs benne.

Manó: jól állsz, akkor jövő héttől csak pihi és lelki készülődés :)

Mabe: olyan jó látni a képeiteket. Tegyél fel mindig, ha van egy kis időd, olyan gyönyörű. :)

Kirszti: tegnap :evil: de lényeg, hogy elmúlt. A mai csak jobb lehet. :wink: És apa nagyon rendes ember :) Jó pihit mára, azért néha gyere.
Hiszti: Julcsinál nekem is csak a hagyjuk, lenyugszik magától vált be, a csitítgatás, hidegvíz riogatás, csak olaj volt a tűzre. :roll: Szerencsére túl vagyunk ezen az időszakon. :lol:

Bibi: doki - ez nagyon jó fejlemény. :) Apa nagyon jófej volt. :)
Sajnos nem ütöttem el, és nem is a terhességi hetem akartam írni ... :oops: ... ez a szigorú valóság ... de nem foglalkozunk vele. :) :wink:
Bibi, várjuk a gyerekszoba fotókat.

Szuszika: igazad van, én sem gondolom, hogy szégyen lenne, sok mindennek kell együtt állnia ahhoz, hogy vállaljunk gyermeket. Mi 13 éve vagyunk együtt, Julcsi elsőre összejött, de akkor szerettük volna és nem hamarabb, a tesó érkezését már korábbra terveztük, de hát hogy is mondják "Ember tervez ...." :( szóval 4 év próbálkozás és nem kevés rossz történet után most sikerült ...

Lina: szép a kiságy, majd tessék lefotózni a Tieteket felöltöztetve is. :) Járgány is nagyon rendben van. :)

Andi: nagyon rendes vagy apával. :) Használd ki a napot és pihenj sokat.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Naháááát Süti,milyen szép szobát rittyentettél Berninek.
Annyira csajos ez a fehér,és olyan tiszta.Kár,hogy nem olyan nagyok a képek,megnéztem volna mik vannak a falon :wink: :lol:
SZép pocak!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.13 09:32-kor.

Kép
v.andi
 
 


Csak gyors bekukk és annához egy kérdés:
szerinted létezik, hogy a málnalevél teától ég ennyire a gyomrom?

már nem is tudom mióta csak vizet iszom meg néha lecsusszan kajcihoz egy kis üccsi....szóval teát valamikor talán dcemberben láttam utoljára......
És pont tegnaptól van iszonyat gyomorégésem mióta iszom a teát. Pedig ízre szerintem tök fincsi....... és faros babyvel mindenképpen szeretném inni.
Szerinted a teától van? és ha ettől van akkor van valami amivel lehet finomítani a tea erősségén, hogy ne marasson?


ja és még valami - bibi ha megkapod a homeos akciótervet akkor szívesen megnézném - köszi

most kicsi szunya mert 4-ig nem aludtam.........

KépKép
dorkamartini
 
 


Süti: nagyon kedves kis szoba várja Bernit, ügyesek vagytok :)
Pocak tök jó, csini :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Dorka,ugyan nem tőlem kérdezed,de éghet a teától a gyomrod,és nem kell annak feltétlenül málnalevél teának lennie.
"A terhességi hormonváltozások hatására a gyomorszáj izmai megereszkednek. A meglazult záróizom a gyomor savtartalmát visszaengedi a nyelőcsőbe, ami égő, fájdalmas érzéseket okoz.A harmadik trimeszterben a méh egyre jobban kitölti a hasüreget, felfelé nyomja a gyomrot, amitől kisebb mennyiségű gyomortartalom kerülhet a nyelőcső alsó részébe. A helytelen táplálkozási szokások – kávé, zsíros, fűszeres ételek, szénsavas üdítők fogyasztása- fokozzák az érzékelt tünetek súlyosságát. Bár maga a gyomorégés nem jelent veszélyt sem a magzatra, sem az anyára nézve, mégis igen kellemetlen és néha fájdalmas lehet."

Én savlekötő renivel vagy Salvus vízzel enyhítem.Nekem minden nap ég,és nem iszom teát.A szénsavastól is éghet a gyomor.

Kép
v.andi
 
 


Dorka: aludj jól :)

Mi voltunk tegnap este moziba meg vacsizni apával, kihasználtuk, hogy Julcsi nincs itthon. Közellenség c. filmet néztük meg Johnny Deppel, bár apa szeme megakadt a G.I. Joe-n, mosolyogtam, mert eszembe jutott Lili :) Jó volt a film, egyszerű story, láttunk ilyet már sokat, de jó környzetben, jó zenével profi munka. Kicsit sokat lőttek benne és nem is halkan, de Veronika egészen jól bírta. Lehet Ő is adrenalin függő lesz? :roll: :wink:

Megyek én is pakolászni, este megyünk a Balatonhoz. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?