Új privát üzeneted érkezett!

Ajjaj!

Nagyon sok rosszat hallok az élményfürdőről mostanság. Pedig nekünk még ott van a huszonvalahány alkalmas bérletünk és pont most mondtam apának, hogy kimehetnénk majd valamikor. Persze Gergőt még nem vinném be, vagy utána alapos zuhanyzás mert féltem még a sebe miatt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Drága Hajnal Bence Soma!
Családommal együtt kívánunk Neked Nagyon Boldog első Születésnapot.Tortát befalni ám.

Kedves Gabink!
Kívánunk neked is nagyon Boldog Születésnapot.Igazán büszke lehetsz hogy ilyen fiatalon két gyönyörű kisfiú anyukája vagy.
Nagyon nehéz lehet hogy szüleid nem tudnak a mai napon felköszönteni.De odafentről gondolnak rád.

Ági01!
Istenem ennyi rossz dolog.Nektek most boldogan babázni és Dorkázni kellene.Ehelyett..
Kívánom hogy mostmár a sok kellemetlenség szálljon el egy felhővel.
Küldjük a gyógypuszikat a nagylánynak.

Emeseanyu!
Mindjárt futok iwiwre,már nagyon kivi vagyok a képekre.
Remélem nagyon jól fog telni a mai napotok.

Lola!
Tényleg vicces hogy férjed teljes ruhafelszereléssel van a vizparton.A képek csudijók.Látszott a tökiken mennyire élvezték a sarazást.Zotyaaput be kellett volna temetni iszappal. :D

Szilvia1981!
Örülök hogy jelentkeztél.
Áronbébi is nagyon ügyike.Jobbak már valamivel a napjaitok?

Rólunk:Sajna túl szépen indult a tegnapi nap,hogy igaz legyen.Ma ugye már ott kellett hagyjam Istit fél órára.Elöször szegény csak kétségbe esett,össze-vissza fűzte a gondinőket,hogy neki mindneképp hazakell mennie anyucijával,mert őt várja otthon a bolyhos,meg az ebéd stb.Mivel nem engedték ki az ajtón nagyon elkezdett zokogni.Majdnem végig sirt szegényke.A végén már csak hüppögött az erkélyajtónál és várta mikor megyek érte.Mikor bementem hozzá,le sem tudtam vakarni egy ideig,utána ujból megnyugodott és elkezdett feloldódni,majd játszott.
Ma már ott is ebédeltünk.Ügyes volt,mindnet megevett.
ma nem mondta hogy ott maradna.
Végülis nem katasztrófa a helyzet.
Gondinő azt mondta nem lesz vele gond.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

EDBanyu!
Szívesen átküldeném a tortát, de sajnos én nem tudok ilyet alkotni :)
Nagyon jók a képeitek! Jó kis nyaralás lehetett. Remélem jövőre mi is eljutunk valahova.
Milyen ajándékokat kap Bence?

Gabi!
Isten éltessen Téged is szülinapod alklamából!

Ági!
Remélem nem kerül Dorka kórházba!!! Küldünk sok-sok energiát Neki + Neked, kitartás!!! Nagyon gáz, hogy tényleg ennyien elkapnak valamit a strandon...
Éjszakáitok jobban telnek?
UH elég érdekesre sikeredett, mert nagyon futószalagon mentünk. Julcsi is Velem volt, ő nagyon élvezte, hogy láthatta öcsit és hallhatta a szívdobogását. A Hetényi dokibá volt. Pont 32 hetesen (esetleg 32+1napos) voltam és a méretek alapján a gép 33+5 naposra írta. BPD:86 , HC:300 AC:299 FL:64 . A súlyát 2258gr-ra becsülik. A placenta állítólag cystikus felszínű, ami az Orbán doktor szerint nem jelent semmit, mert a Hetényi dr szeret túlozni... :? hát nem lettem sokkal nyugodtabb. De aztán azt mondták az valószínű semmi zavart nem okozhat. Hát úgy legyen!

Na ismét útra kelünk...
További szép napot :)
angika

Sziasztok!

Boldog szülinapot Bence Somának és Gabinak!!!

Szilvi!
Én ismerem apukád! Rotavillben dolgoztam, onnan. De jött maszekban UPC-ni is nekem:). Még megvan a telcsiszáma :D . Nagyon jók a képek. Gondolkodom, hogy apát ráveszem egy kis füredi kiruccanásra. Legalább a fagyi kedvéért.

Lola!
A ház még sehol, mert még lógnak a fele pénzzel, amiből szigetelnénk. A lábazat már le van verve. Elég kimerült vagyok mostanában és egy csöppet depis is. Matyinak jön a 3. fogacskája. Alig alszom. Már rángatódzik a szemhéjam a magnéziumhiánytól és a kimerültségtől. Sok melóm volt mostanában, ezért jelentkezek ritkán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.08.11 18:31-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ja, még valami!

Ha valakinél még aktuális:
www.ovisjel.hu

Vannak sulis dolgok is.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

szumós társunknak, Hajnal Bence Somának kívánunk nagyon boldogságos első születésnapot, és még legalább 120-at :D

Áron és Szilvia

KépKép
szilvia1981

Gabinak is boldog születésnapot kívánunk!!!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Köszönjük ismét a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!

Tőlünk Bence egy verdás autót kap, ami ha megrázzuk megy és hangot ad a motor. Jól néz ki. Meg tortát. Meg vettem az előbb neki a tescoban egy ferraris, zenélő szülinapi képeslapot. Meg verdás a szalvéta is. Nem látta még verdát, de annyira jó érzés neki autós dolgokat venni.... :). Kicsit barbie túltengésem volt már.... :)

Gabi: igen, most már én is élvezem, hogy két kicsikém van, sokszor ikreknek nézik őket. Hamar egybe nőttek. Aranyosak lesznek együtt oviban is.

Angi: jó kis méretei vannak Csaninak. Biztos lesz vagy 3,5-4 kiló. Most jön még a hízások java. Nem is hallottam még cisztikus méhlepényt. De biztos nem gond, ha Orbán is azt mondta. Nem is tudtam, hogy Hetényi még uh-zik.

Anikó: Siófokon is láttam a parton, a sétányon ilyen fagyit (SOPRANO), ott is ettünk!
Szegény Te! Próbálj azért pihenni is néha.... :(

Na sziasztok, megyek, mindkét kicsi alszik, de nemsoká jönnek anyósomék. Anyuék este jönnek.

Szilvia

Ja, Betti: szegény Ti. De hidd el, meg fogja szokni. Előbb-utóbb minden kisgyerkőc sír, vagy az elején, vagy hetek múlva. De valahol ez normális is, nem? Mert ilyenkor érzi az ember, hogy jó "munkát" végez otthon, ha hiányzik a gyerekének. Ne aggódj, ettől nem lesz baja Istinek, próbáld mindig lelkesíteni. Előbb - utóbb megszokja.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Nagyon jók a képek.Nagyon boldog család vagytok.Egyrakáson tesóval ,nagyszülőkkel.Igazi idill.Jó volt végignézni.
Klassz kis ajikat kap Bence.Biztos nagyon fog neki tetszeni.
Igazad van a bölivel kapcsolatosan.Inkább most sírjon mint később.Az a rosszabb azt mondják.Egyébként nem látunk rajta változást.Rám sem haragszik egyenlőre,hogy otthagytam.

Jutte!
Örülök hogy Ti is jól éreztétek magatokat.
Apukájukra is nagyon hasonlitanak a gyerkőcök.
Sztem Mátéd most sokat nőtt.
Tesód kisfia is irtó szép,jól elvoltak az uncsitesók.Ők Ajkán laknak egyébként?

Anikó!
Hú sajnálom hogy megszenvedtek a fogacskákkal.
Házhoz kitartást.Próbálj pihenni is picit.
Bendi mikor kezdi az ovit?Várja már?

Gabi!
Remélem minden rendben lesz a kontrollon.Bármiért lenne nem rendben.Belevaló kisrác Gergő.
Jó hogy javul Danid kukaca.Akkor kilátszik neki a pisilőlukja már?

Betti

Kép
berna23

Ja még akartam írni,hogy milyen kicsi a világ.
Képzeljétek együtt szokik be Istivel egy kislány akivel egy szobában voltunk a kórházban mikor szültünk.Alig ismertük meg egymást az anyukájával.
Csak a kislány egy nappal hamarabb született Istinél.
Szegényke csak 2200grammal született.Lefogyott 2 kilóra.Szegény anyja majd összetörte annyit szerencsétlenkedett(nem mintha én nem)a kislány nem tudott cicizni sem,olyan gyenge volt.Mindig belecsúszott a hatalmas pólyába,szegénynek olyan nagy volt a cumija hogy majd meg fulladt tőle.
Mára ez a kislány 15kiló,szobatiszta,gyönyörűen beszél,göndör hajzuhatagja van,két éves koráig szopott.

Kép
berna23

A kicsi világ dologhoz. Bendi ovis csoporttársa közvetlenül előtte született 1/4 órával :D . Váltottuk egymást a szülőágyon anyukájával.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Egyéves kicsi Bencénket Isten éltesse szülinapja alkalmából!
Szemtelenül fiatal Gabinknak :lol: is boldogságos szülinapot kívánok!

Ági: Mennek a drukkok, Dorkának!!!! Remélem hamar kilábal ebből a vírusból, és nem kell kórházba menni!!!

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok,

Először is boldog szülinapot kívánunk Bencének és Gabinak mi is :-)

Mi is megvagyunk, én is átléptem kicsit olvasó üzemmódba. Sajna anyum már hétfő óta dolgozik, igy újra itthon vagyunk minden nap :-(
De csak a héten, mert jövő héten megyünk pár napra Bükfürdőre utána pedig Szárzóra. Remélem végre visszajön a jó idő.

Ági,

Igen, Niki nem akart megállni az úton, hiába kiabáltam. Mikor megállt és elmondtam neki mit csinált, szegény megszeppenve hallgatta végig, látszott rajta, hogy majdnem sír.
Szegény Dorka.... Remélem hamar meggyógyul és végre tudunk már talizni. Levi is biztos sokat nőtt az elmúlt hetekben :-)

Szilvi,

Nagyon jók a képek, nagyon helyesek a gyerekek. Biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Betti,

Fel a fejjel, hamar túllesz Istike ezen és akkor meg már haza sem akar jönni. Én nagyon fogok félni Niki beszoktatásától, mert ő hihetetlen anyás.. Nem tudom mi lesz vele majd az oviba....

Szilvi,

Áronod hogy van?Mikor talizzunk. Kivi vagyok már rátok... Tök jó lenne szervezni egy céges baba talit. Jó sokan babáznak már közülünk....

Angi,

Nem mentünk ma le délután, mert a férjem kivitte a csajokat a kertbe anyuékhoz, én meg elmentem kondizni.

Most megyek, kicsit fáradt vagyok

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Bence Somának sok-sok boldog születésnapot kívánunk - lábad érjen bokáig :) !!

Kép

puszi
Lamperték

Kép

Kép
zsanka

Gabi,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
(ejha , milyen fiatal vagy! :) )

Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt!

Köszönöm a köszöntéseket! Hát igen ennyicske vagyok, de valahol el kell kezdeni!

Ági01!

Remélem nem lesz komolyabb a helyzet és megússzátok a kórházat. Remélem nem azért nem jelentkezel. Otthon vagytok és gyógyulgattok. Hát ez a baleset most abszolút nem kellett nektek. Félre ne értsd ez semmikor sem jön jól. Tejci remélem rendeződik majd.

Angika!

Szép méretes bébi lesz. Már ha lehet hinni a becsléseknek. Én írtam már, hogy ebben nem igazán tudok hinni.

Anikó!

Ejnye-ejnye. Fizessen az aki tartozik, hogy minél hamarabb befejezhessétek a házat.
Többen is vagyunk itt éjszaka nem alvók. Sajnos! :(

Betti!

Gondolok rátok ma is. Remélem napról-napra jobb lesz. De kíváncsi vagyok, ma mi lesz.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Köszönjük a további köszöntéseket! Zsanka: pont ilyen autót vettünk Bencének, mint ami képet küldtél! Mondjuk kicsit csalódott vagyok, mert 5000 forint volt és csak akkor megy, ha megrázod, akkor jópofa hangot ad, megy egy fél métert és kész. Mindegy, Bencusnak tetszik!

Jól telt a szülinap, jó sok ajándékot kapott Bence! Két sógornőmtől ruhaneműt, az egyikük egyik ajándéka egy h&m-es SÜNIS body. Ez azért poén, direkt ilyet vett, mert férjem és apósom süninek becézi Bencét, a haja miatt.
Tőlünk ezt az autót kapta, meg a tortát (csokis, volt rajta egy thomas marcipán), anyósoméktól fisher price-s bugócsiga szerűt, déditől meg kormányt, amin gombok vannak, lámpa, sebváltó meg ilyesmi. Tetszett neki nagyon mind. Ja, tőlünk még egy zenélős, nagy fiús, ferraris képeslapot.
Anyuéktól egy medencét, hogy náluk pancsolhasson (kisebb, ketten beleférnek), fisher price-s golyókat, mert mindig a nyaraláskor a biliárd golyókkal játszott Bence, meg egy kis ferrari autót. Tesóméktól ruhaneműt szintén.

Ági: remélem tényleg jobban van Dorka! A sodioralt én mindenképp beleerőltetném! Akkor ha azt megissza és nem jön ki belőle, szerintem kizárt, hogy kiszáradjon és kórházba kerüljön!!

VErika: mizújs Veletek? Rég írtál mostanában!!! Tudom, nem voltatok itthon, de amúgy is!

Betti: mennek a drukkok a mai napra, ügyik lesztek! Előtte ne mutasd a feszkót! :)

Ma viszem egy éves státuszra Bencét, meg kapja az agyhártya elleni oltást. Ti feliratkoztok H1n1 oltásra? Akár Ti, akár a gyerekek?
Emese kicsit taknyos, szerintem még a Balcsin fázhatott meg a vízben, bár csak tegnap kezdődött nála. Hurrááááá :(

Na megyek, 11-re oda kell érni a dokihoz!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szülinapos családos

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Egyik ajándékával

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencus és a Thomasos torta

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Igazi pasis, ferraris, zenélős képeslap Anyától

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Örül az ajándékoknak

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Itt már táncolás volt

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tűzijáték

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika és az állandó HAMI

Kép
Kép
Kép
emesedora

Majd jövök még pár nyaralóssal is, bár olyan sok van, hogy aki akarta, úgy is megnézte iwiwen...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Néhány üdülős kép...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencuska álldogál

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Egy kis mókázás

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emesém a habokban

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mondja a magáét :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A ferrarink

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Béka hercegem

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hancurozik alvás helyett

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kis Bencém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Baba tea helyett jó lesz ez is :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hintáznak a drágáim

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Családi kajálás, fodrászolás

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Apa és a gyerekeink

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Fagyizás

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kisvonatozás (ami kalandosra sikeredett)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ezzel mentünk Füredre

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Az Ősök

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvi: Bencusnak nagyon-nagyon sok boldog szülinapot!! :) Nagyon jók a képek!

Mi asszem idén kihagyjuk a nyaralást, majd jövőre.

Ági: Dorka remélem jobban van már! Szegényke!

Szilvi szerinted a vízben kapták el a gyerkőcök a bacikat? Bár a vizet csak vizsgálják időnként, nem?

Megyek, rendbe vágom a lakást. Petra nyűgice mostanában. Délelőtt nem is aludt, remélem du. alszik egy jót aztán lehet menni sétálni. Biztos a foga kínozhatja, nagyon nem akarnak kibújni.

Berna: a bölibe két hét a beszoktatás?

Most már tényleg lépek, mert nem végzek.

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Megjöttünk a mázsálásról. 7,59 kiló Gergő. Most végre gyarapodott harminc valahány dekát. Sebe állítólag szép, de majd, ha a győri doki látta, akkor nyugszom meg igazán.

EDB anyu!

Nagyon jó lehetett a tegnapi szülinap. Olyan jó, hogy ilyen összetartó család vagytok. Hétköznapra így össze tudtatok ülni. Mi mindig hétvégére hagyjuk. Jelen esetben tegnap a Zoli családjából engem még szóban sem köszöntött senki sem. A nővére is ma írt egy SMS-t.

Tegnap vettem a Teszveszen egy másik járássegítőt Gergőnek. Valahogy ez a Tesco-s nekem nem jött be. Elég instabilnak érzem, mármint ha a gyerek szeretne belé kapaszkodva felállni, akkor magára tudja húzni.

Majd később még jövök!

Betti! Mi volt ma??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Emeseanyu
Nagyon jók a szülinapi fotók.Élvezték nagyon a gyerkőcök.Bence béjb klassz ajcsikat kapott.Hasznosat,játszósat egyaránt.
Torta izlett neki?
Majd ird meg mi volt a tanácsadáson,hogy viselte a szurit a nagyfiú.
Azért tényleg nem a véletlenek sorozata lehet a strandutáni hasmenések.Rájuk kéne küldeni az ántsz-t,vagy aki iylesmivel foglalkozik.Egy pici babára nézve akár súlyos kimenetele is lehet,vagy terhes kismamára. :(

Gabi
jó súlyban van Gergőd.Dani mekkora volt ennyi idősen?
Sajnálom hogy nem köszöntött fel férjurad családja.Vajon elfelejtették vagy direkt?

Melus
Jaj azok a fránya fogacskák.Egy sincs még a kisasszonynak?
Végülis két hét a beszoktatás.Bár azt észrevettem hogy mindegyik gondozónőnek más a tempója.Illetve gyereket is figyelembe veszik,hogy reagál.Van aki még csak félórákra mennek,és nem is ebédelnek ott.
Mi a gyorsabb tempóban zakatolunk. :D

Ma már csak beadtam kisfiamat,nagy puszi és mentem "dolgozni".Ő megigérte hogy nem fog sirni,nyugodtan menjek el a dolgozóba.Szerencsére ma az udvaron voltak.
Negyed egyre mentem érte(ebéd után).Istike mindent jóizűen megevett.Szőlőből repetát is kért.Szót fogadott,egy könycseppet nem ejtett.Mikor meglátott hosszasan csüngött a nyakamban.Azért látszott rajta a megkönnyebülés hogy érte mentem.Hazafelé boldogan mesélte mit csinált.
Gondozónénink mérhetetlenül kedves,igazán neki való pála ez.
Mondta hogy Isti átlagnál fejlettebb szellemileg.És hogy simán beszokik,érti hogy jó ott neki a bölcsödében,anyáéknak dolgozni kell.
Mondta hogy tiszta fura neki hogy Istivel ugy kell beszélni mint egy felnőttel. :D Már most nagyon megszerette.

Szóval nagyon örülök.
Tegnap még a nagy üveges Nutella mellett vigasztalódtam.De egyre jobb lesz.
Holnap kilencre viszem és ebéd után hozom haza.
Hétfőn ott is alszik.(remélem)
Jó lenne ha jó idők lennének mert ő kinnt teljesen elvan.Bennt viszont örökké konfliktusba akad.

Betti

Kép
berna23

Ja Emeseanyu még neked akartam irni,hogy azon a képen amelyiken ketten vagytok férjeddel.Olyan jó kis kipihent vagy.Jótt tett a levegőváltozás.Egyszobában tudtatok lenni a férjeddel vagy gyerekkel aludtatok.?

Kép
berna23

Sziasztok!

Bencének és Gabinak kicsit megkésve de nagyon boldog születésnapot kívánunk!

A nyaralásos képek jók lettek! Kár, hogy mindig olyan gyorsan eltelik az a pár nap, amit pihenéssel tölt az ember.

Mi megvagyunk! Dóri meg Zsóci megvannak, néha vitatkoznak. Dóri már várja az ovit nagyon. Már elsétáltunk , hogy megmutassuk zárva van.
Zsóci meg mindenkinek a játszón meséli, hogy megy oviba, és neki van ovistársa, és mutatja a kezén az összes ujját, hogy ennyi.
Ha kérdezem, hogy hívják Őket, akkor az összes ismerős nevét sorolja.

Szeretném megkérdezni, hogy az avonból kell valakinek vmi?
Holnap délután adom le és jövő héten hétfőn érkezik meg.

Sziasztok!
Móni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsi76 2009.08.12 13:14-kor.

Kép
Kép
moncsi76

Tali lesz valamikor?
Én most gyermektelenül megyek.Viszont igy tudok is veletek néhány szót váltani.Eddig ugye az lehetetlenség volt. :D

Na eldugultam
Iszom egy kávét.

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?