Sziasztok!
Köszönjük a további köszöntéseket! Zsanka: pont ilyen autót vettünk Bencének, mint ami képet küldtél! Mondjuk kicsit csalódott vagyok, mert 5000 forint volt és csak akkor megy, ha megrázod, akkor jópofa hangot ad, megy egy fél métert és kész. Mindegy, Bencusnak tetszik!
Jól telt a szülinap, jó sok ajándékot kapott Bence! Két sógornőmtől ruhaneműt, az egyikük egyik ajándéka egy h&m-es SÜNIS body. Ez azért poén, direkt ilyet vett, mert férjem és apósom süninek becézi Bencét, a haja miatt.
Tőlünk ezt az autót kapta, meg a tortát (csokis, volt rajta egy thomas marcipán), anyósoméktól fisher price-s bugócsiga szerűt, déditől meg kormányt, amin gombok vannak, lámpa, sebváltó meg ilyesmi. Tetszett neki nagyon mind. Ja, tőlünk még egy zenélős, nagy fiús, ferraris képeslapot.
Anyuéktól egy medencét, hogy náluk pancsolhasson (kisebb, ketten beleférnek), fisher price-s golyókat, mert mindig a nyaraláskor a biliárd golyókkal játszott Bence, meg egy kis ferrari autót. Tesóméktól ruhaneműt szintén.
Ági: remélem tényleg jobban van Dorka! A sodioralt én mindenképp beleerőltetném! Akkor ha azt megissza és nem jön ki belőle, szerintem kizárt, hogy kiszáradjon és kórházba kerüljön!!
VErika: mizújs Veletek? Rég írtál mostanában!!! Tudom, nem voltatok itthon, de amúgy is!
Betti: mennek a drukkok a mai napra, ügyik lesztek! Előtte ne mutasd a feszkót!
Ma viszem egy éves státuszra Bencét, meg kapja az agyhártya elleni oltást. Ti feliratkoztok H1n1 oltásra? Akár Ti, akár a gyerekek?
Emese kicsit taknyos, szerintem még a Balcsin fázhatott meg a vízben, bár csak tegnap kezdődött nála. Hurrááááá
Na megyek, 11-re oda kell érni a dokihoz!
Sziasztok
Szilvia