Sziasztok.
Na itt vagyunk mi is végre. Egyszerűen nincs semmire időm ettől a kis tanktól, mindig futkosok utána vagy fegyelmezem vagy csak egyszerűen végkimerülésben eldőlök...azért olvasok csak írni nem tudok.
Majd most bepótolom, szóval lehet hosszú leszek.
millye: én nem figyeltem arra a chamomilla-nál, hogy nem igyon v. egyen, hanem adtam neki óránként pénteken, mert nagyon gáz volt, meg ugye lázas is a fogától. Képzeld így is hatott, láz elmúlt és bár kicsit kókadt lett, de legalább nem ordított egész nap. Ugyanez volt szombaton is és tök jó volt. Aztán már nem is kellett adni neki.
A kisfiad csuda aranyos, jók mindig a képeid.
Nagyon szerencséd van vele, bárnem tudom a lányod milyen volt anno, de ritka az ilyen jó kisbaba, aki így elvan és hagy neked időt mindenre.
A sajtos tallért én is szeretném lszi-lszi...!!!
kevinszpészi: Nagyon drukkolok neked, hogy szuper jó szülésed legyen és Zalánnal minden simán menjen!!! Várom a híreket!!!
Jön még itt front ne aggódj....
Kubu: kissé mozgalmasak a mindennapjaitok nem??? Bár szerintem Marci is egy áldás, nem olyan ördög, mint az én Botim.
Talizhatnánk, most már nekem is van kocsim, amivel menjek. Össze kéne jönni.
Ja igen egyébként Ti másik fórummal is bandáztok, tök kivagyok...hűtlen!
Egyébként Marci miért úszik nyakig a kajában?
Szonce: látod milyen ügyesen végigcsináltad ezt a lázas dolgot, nem lett semmi baj. Így kell ezt, nincs ebben semmi ördöngős, csak elsőre megijed az ember.
Sajnos az alvásproblémára nem nagyon fognak neked semmit mondani, a védőnő vagy a doki sem, mert nem tudják miért van.
Lehet, hogy csak ilyen típus. Azt próbáltad már nála, hogy csak itatod, ha felkel?
A Sinlacíot miért is adod neki pontosan???
b.reni: Nekünk is ilyen volt Boti, kb. úgy fejlődik mint mi ennyi idősen. Képzeld Boti 3 hónapos koráig, mint a bunda aludt szépen éjjelente már egész korántól. Aztán mintha elvágták volna, minden éjjel min. 1x ébredt. Én is etettem eleinte, de aztán csak nyugtattam és itattam pici vízzel és aludt is tovább.
Én azt gyanítom, hogy akkor indulhattak meg a foggyökök és az okozta ezt. Nekünk az egész fogzás gáz sajnos, megszenvedünk minden fogért....
Jók a képek, nagyon huncut kissrác!
Jaspis: Jó pihenést nektek!!! Remélem kihúz picit a depis lustaságból!!!!
Kriszta: milyen pihenőszéket vettetek??? Megvan már? Kiváncsi vagyok, mit szól hozzá Bogi.
Egyébként ő nevetve alszik??? Annyira cuki....
Kati: látom könnyen fog menni ez a szervezés is, mint az előző. Bár az könnyebb volt talán.
Minél jobban toljuk az időt a végén még téli szánkózás lesz belőle
Mi elég rugalmasak vagyunk szerintem, nincs hétvégenként sok elfoglaltság, szóval majd alkalmazkodni próbálunk. Nekünk előre sosincs terv, pár nappal előtte szoktunk programot csinálni. Botival tervezni egyébként is nehéz lenne...
Én is ki akarom próbálni a bicajozást majd, ha apa megszerelteti a bicajomat és veszünk rá ülést más gond már nincs is amit át kéne hidalni...